مشاهده نسخه کامل
: انتخاب گوشی برای اینترنت با GPS قوی
سلام
قصد خرید گوشی دارای قابلیت های زیر را دارم:
- سهولت استفاده از اینترنت و چک کردن و ارسال ایمیل (gmail)
- GPS قوی و سریع قابل استفاده در خودرو، دارای نقشه های تهران و کرج و راه های ایران
- کیبورد کامل خوب (مجازی یا غیرمجازی) برای تایپ سریع SMS و ایمیل با قابلیت کیبورد کامل فارسی
- سهولت کاربرد برای شماره گیری و استفاده از دفترچه تلفن در هنگام رانندگی (از قابلیت کنترل صوتی استفاده نمی کنم)
- مدت زمان شارژ مناسب
- کوشی بیش از حد بزرگ و سنگین نباشه
لطفا دوستان بهترین گوشی با این قابلیت ها رو معرفی کنند.
چند نکته:
- سیستم عامل اهمیت زیادی نداره. اما ترجیحم اندروید یا ویندوز موبایل هست
- ترجیحا گوشی لمسی باشه
- قیمت گوشی زیاد مهم نیست. اما ترجیحا بیش از 500 تومن نشه.
با تشکر
mehran2190
02-04-2010, 16:31
اگه می خوای تایپ کردن باهاش راحت باشه چه کیبورد داشته باشه چه نداشته باشه ناچارا بزرگ و سنگین خواهد بود.
مثل touch hd یا omnia2 یا i8910 omnia hd و یا این 3تا که همگی کیبورد دارن و بالای 500 تومان هستند: موتورولا milestone یا touch pro2 یا xperia x2
اگه کیبرد مجازی کارتوئ راه میندازه
فقط و فقط
sumsung omnia 2
اگر گرون بود
omnia lite
ضمن تشکر از دوستان عزیز mehran2190 و A-750
لطفا اگر گوشی های دیگری هم با مشخصات مورد نیاز من منطبق است اعلام کنید تا از بین آنها انتخاب کنم.
یک سوال: آیا GPS گوشی های موبایل در عمل کارایی لازم را دارد و قابل استفاده است؟ یا به دلایلی از قبیل کندی ارتباط با ماهواره های GPS و نبود نقشه های دقیق برای شهرها و راه های ایران، در عمل کارایی لازم را ندارد؟
Motorola Car Mount for Droid
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:;)- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasanmotori
03-04-2010, 23:45
ضمن تشکر از دوستان عزیز mehran2190 و A-750
لطفا اگر گوشی های دیگری هم با مشخصات مورد نیاز من منطبق است اعلام کنید تا از بین آنها انتخاب کنم.
یک سوال: آیا GPS گوشی های موبایل در عمل کارایی لازم را دارد و قابل استفاده است؟ یا به دلایلی از قبیل کندی ارتباط با ماهواره های GPS و نبود نقشه های دقیق برای شهرها و راه های ایران، در عمل کارایی لازم را ندارد؟
به نظر من که مشکلی نداره
من تو عید که مسافرت بودم تو شهرهای مختلف با گوگل مپ با کیفیت خیلی عالی از gps استفاده میکردم
البته خب هزینه داره ولی کیفیت نقشه هاش از برنامه های دیگه بهتره
شما میتونی از اسمارت کام یا گارمین استفاده کنی ... نقشه اکثر شهرهای ایرانو داره
سرعت اتصال به ماهواره تو گوشی های مختلف فرق میکنه
ولی با a-gps میتونی زیر 10 ثانیه وصل بشی
گوشیهای سامسونگ یه چیزی دارن به اسم gps+ که وقتی اونو اپدیت کنی (جحمش خیلی کمه ) تا 7 روز زیر 10 ثانیه وصل میشه
من میگم Xperia X1 کارتو راه میندازه !
اگه نمیخوای خز باشه میتونی رو X2 هم حساب کنی !
1-برای سهولت استفاده از اینترنت : حتما" گوشی بگیر با قابلیت مالتی تاچ : میلستون - آیفون - نکسوس روت شده
2- برای تایپ سریع SMS و ایمیل : با کیبورد فیزیکی qwerty بگیر : میلستون - n900 -x2 - ...
3- برای GPS قوی : موتورولا کلا" تو این زمینه از همه بالاتره و یکی از دوستان که a3100 داشت تویه خونه هم gps بهش کار میداد زیر چند سقف !! - نوکیا هم گوشیهاش gps های خوبی داره - بقیه برندها رو نمیدونم .
4- کوشی بیش از حد بزرگ و سنگین نباشه : ! همه گوشی های جدید با امکانات کامل هم بزرگن هم سنگین البته نسبت به گوشی های معمولی /
عکس بالا همون میلستون هست با پایه مخصوص برای استفاده از gps در ماشین / قابلیت نمایش خیابانها هم در گوگل ارت داره که عکسشو میبینی
البته موتورولا دکست dext هم هست با خواسته های شما جوره فقط multi touch نداره
Mojtaba N87
04-04-2010, 12:18
من گوشی های خوبی که می شناسم و می دونم کارت رو راه می ندازه لیست می کنم . البته اطلاعات من در سونی اریکسون و نوکیا هست.
سیمبین :
نوکیا X6 ، سونی اریکسون vivaz و satio که این 3 مدل کیبورد مجازی دارن .
اگه لمسی بودن مهم نبود واست ، Nokia E75 گوشی بسیار کارا و حرفه ای هستش.
ویندوز : بهترین انتخاب سونی اریکسون Xperia 2 هستش که البته کمی گرونه الآن . ولی در عوض کیبورد کامل هم داره.
نوکیا N900 هم که سیستم Maemo لینوکس داره گوشی کامل و قوی هستش ولی به هر سلیقه ای نمی خوره
b7300 خوبه ولی دوربین مالی نداره.
قدرت gps نوکیا ها هم با هم فرق میکنه.بعضی هاشون مثل 5800 و n78 و n95 دیوونت میکنه تا وصل بشه ولی بعضی هاشون هم مثل n85 خیلی gps قوی ای دارن.
اگه دوربین برات مهم نیست b7300 بگیر
در ضمن gps موبایل خیلی خفن تر از اونیه که فکر میکنی.هیچ چیزی از gps دستی کم نداره چه بسی خیلی هم مزایا داره نسبت به اون
majidrabiei
16-08-2010, 17:43
سلام
b7300 در ضمن gps موبایل خیلی خفن تر از اونیه که فکر میکنی.هیچ چیزی از gps دستی کم نداره چه بسی خیلی هم مزایا داره نسبت به اون
این gps موبایل تا چه حد قابل اطمینانه ؟ آیا در کوهنوردی هم میشه بهش اطمینان کرد ؟
آیا قابلیت سیو نقطه و مسیر رو داره ؟
درود
از لحاظ GPS و اینترنت به شخصه HTC HD mini رو خیلی قبول دارم به دلیل :
فنآوریهای Class 10 GPRS با سرعت 32-48Kbps و 10 EDGE با سرعت 236.8 kbps
فنآوریهای HSDPA at 7.2 mbps و Wi Fi 802.11 b/g
maziarzar
16-08-2010, 18:45
قابلیت سیو نقطه رو داره اما مسیرو نمی دونم؟
نه خیر در اون سطح بالا وحرفه ای نیست وبیشتر برای داخل شهر و مخصوصا هوای صاف وافتابی.
majidrabiei
16-08-2010, 19:39
قابلیت سیو نقطه رو داره اما مسیرو نمی دونم؟
نه خیر در اون سطح بالا وحرفه ای نیست وبیشتر برای داخل شهر و مخصوصا هوای صاف وافتابی.
ببخشید که این سوال را می پرسم . گوشی خودتون gps داره ؟
آخه مطالب ضد و نقیضی در این مورد خوندم . در سایت موبایلستان یکی بود که می گفت از گوشی برای رفتن به طبیعت و شکار استفاده می کنه .
maziarzar
16-08-2010, 21:27
بله من خودم گوشی6220کلاسیک دارم که جی پی اس داره.با بسیاری از گوشی های جی پی اس دار کار کردم مثل ان97 ان82 و5800وایکس6 16گیگ وان79 وان95وان96...........ذهنم یاری نمی کنه
من قبلا تو موبایلستان بودم .
تو موبایلستان هر چیزی امکان داره !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
tiyam 01
17-08-2010, 11:05
یه سیم کارت ایرانسل بندازین رو گوشی . حتی کند ترین گوشی ها مثل n95 در عرض چند ثانیه به جی پی اس وصل میشن
دلیلش هم خاصیت a-gps هست. بعضی از اطلاعات مورد نیازش رو بوسیله gprs میگیره. gprs باعث میشه گوشی به اولین ماهواره بالا سر کانکت کنه
یه میلستون بگیر خودتو راحت کن :20:
majidrabiei
17-08-2010, 16:39
یه میلستون بگیر خودتو راحت کن :20:
میشه بیشتر توضیح بدید .
tiyam 01
17-08-2010, 17:36
میشه بیشتر توضیح بدید .
منظورش گوشیه موتورولا میلستون ه
majidrabiei
17-08-2010, 20:29
منظورش گوشیه موتورولا میلستون ه
این رو که می دونم .
منظورم توضیح درباره gps این گوشی و کارآیی اون بود .
virtualworld
17-08-2010, 22:02
گوشي 5800 گوشي مناسبيه واسه اينترنت رفتن سرعت دانلودش تا60kbps هم ميرسه
كيبورد نداره لمسيه_gps داره -كيبورد كاملا فارسي داره-مدت زمان شارژ =
مشخصات باتري :
(Standard battery, Li-Ion 1000 mAh(BL-4Uزمان مکالمه :
4 ساعت و 54 دقيقهزمان جانشين :
336 ساعت
107 گرم هم وزنش هست عاليه
قيمتش هم حدود 260-270 هزار تومن با گارانتي اصلي
با گارانتي متفرقه 140 هزار تومن هم ميشه خريدش
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
اينم عكسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
maziarzar
18-08-2010, 10:45
اگه یه گوشی با سیستم عامل وجی پی اس عالی ولمسی می خوای بابودجه269 بهترهNOKIA5800بخری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majidrabiei
18-08-2010, 16:21
سلام
من گوشی p1 دارم . غیر از دوربینش از همه لحاظ ازش راضیم ولی چون زیاد کوه میرم خوستم عوضش کنم و یک گوشی gps دار بگیرم . ولی با صحبتی که شما کردید مردد شدم .
maziarzar
18-08-2010, 21:18
سلام
من گوشی p1 دارم . غیر از دوربینش از همه لحاظ ازش راضیم ولی چون زیاد کوه میرم خوستم عوضش کنم و یک گوشی gps دار بگیرم . ولی با صحبتی که شما کردید مردد شدم .
بهترین کار اینه که همین گوشی رو داشته باشین درکنارش یه جی پی اس مخصوص کوه وحرفه ای بخرید
اگر هم می خوایید که گوشی جی پی اس دار خوب بخرید نوکیا6710 عالیه
majidrabiei
19-08-2010, 20:46
بهترین کار اینه که همین گوشی رو داشته باشین درکنارش یه جی پی اس مخصوص کوه وحرفه ای بخرید
اگر هم می خوایید که گوشی جی پی اس دار خوب بخرید نوکیا6710 عالیه
ولی من گوشی می خوام که علاوه بر gps قوی ، لمسی باشه و کیفیت عکس و فیلمش هم خوب باشه .
maziarzar
19-08-2010, 20:56
درکل نوکیا C6که جدید هم هست بسیار به نیازهای شما نزدیکه فقط قیمتش395تومنه
بعد از اون نوکيا X6 8GB باقیمت330تومن پیشنهاد می شه
majidrabiei
21-08-2010, 15:53
گوشی های ساتیو و ویواز چطورند ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.