ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت GPU چقدره ؟

sina-star
01-04-2010, 22:35
با سلام خدمت دوستان گل

آقایون من یک سوال داشتم که جوابش برام خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــلی مهمه

شاید بعضی از دوستان سوال براشون خنده دار باشه ولی خوب سواله دیگه وخیلی واجبه !!!!

سوال من دقیقا این هست که مثلا ما میگوییم سرعت پردازنده AMD PhenomIIx4 945 که چهار هسته ای هست 4x3000 هست که جمعا میشه 12000 حالا من میخوام بدونم سرعت GPU گرافیک 4870 چقدره ؟

خواهش میکنم جواب کامل بدین نه یک کلمه ای و در ضمن لطفا برای شفاف تر شدن موضوع مفهوم اصلاحات زیر را بگید؟

Chipset ATI Radeon HD 4870 Memory 1024 MB Core Clock 750 MHz Memory Clock 3600- MHz Bus Type PCI-E 2.0 Memory Type DDR5 Memory Bus 256bit

مثلا در توضیحات بالا فرکانس پردازنده و حافظه گرافیکی رو نوشته ولی دقیقا من نمیدونم سرعت GPU کدومه !!!!

از دوستان عاجزانه درخواست کمک سریع و جامع دارم !!!

:11: سال نو همه دوستان بویــــــــــــــــــــــ ــــــــــــژه پیمان جان مبارک :11:

behruz_godrat
01-04-2010, 23:04
خب معلومه Core Clock 750 MHz

Core : هسته یا پردازنده
Clock : در سخت افزار معنی سرعت را میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultra_Black
01-04-2010, 23:33
سوال من دقیقا این هست که مثلا ما میگوییم سرعت پردازنده AMD PhenomIIx4 945 که چهار هسته ای هست 4x3000 هست که جمعا میشه 12000
خب قدرت پردازنده که اینجوری حساب نمیشه و ضرب فرکانس در تعداد هسته ها غلطه!

حالا من میخوام بدونم سرعت GPU گرافیک 4870 چقدره ؟

خواهش میکنم جواب کامل بدین نه یک کلمه ای و در ضمن لطفا برای شفاف تر شدن موضوع مفهوم اصلاحات زیر را بگید؟

قدرت GPU به عوامل زیادی بستگی داره
Core Clock به معنای فرکانس GPU
Memory مقدار سرعت حافظه کارت گرافیک
Band Width پهنای باند
Memory Type نوع حافظه
Shaders سایه زن ها
و ...
همه اینها تو قدرت کارت گرافیک تاثیر دارند و هیچ کدوم به تنهایی عامل برتری نیست

behruz_godrat
01-04-2010, 23:42
خب قدرت پردازنده که اینجوری حساب نمیشه و ضرب فرکانس در تعداد هسته ها غلطه!

Ultra جان دوستمون فقط سرعت GPU گرافیکش رو خواسته نه اینکه سرعت کلی گرافیک رو که با 3D MARK محاسبه و تست میشه

mehryazdan
01-04-2010, 23:55
تمام صحبتهای اولترا جان تایید میشه جواب ساده هم واسه 4870 امکان پذیر نیست چون وقتی شما میگید سرعت GPU معلومه که در مورد سرعت کارت عوامل زیادی از جمله پهنای باند نوع حافظه کارت سایه زن ها و خیلی چیزهای دیگه تاثیر داره
اما اگر شما اصرار دارید تا من در یک یک عدد شفاف و ساده بگم منم مجبور میشم فرکانس هسته یعنی 750 رو بگم که این عدد اصلا مقیاس درستی واسه سنجش سرعت یا قدرت کارت نیست
اون 4* 3000 هم اشتباهه
ممنون:10:

sir payman
01-04-2010, 23:55
با سلام خدمت دوستان گل

آقایون من یک سوال داشتم که جوابش برام خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــلی مهمه

شاید بعضی از دوستان سوال براشون خنده دار باشه ولی خوب سواله دیگه وخیلی واجبه !!!!

سوال من دقیقا این هست که مثلا ما میگوییم سرعت پردازنده AMD PhenomIIx4 945 که چهار هسته ای هست 4x3000 هست که جمعا میشه 12000 حالا من میخوام بدونم سرعت GPU گرافیک 4870 چقدره ؟

Chipset ATI Radeon HD 4870 Memory 1024 MB Core Clock 750 MHz Memory Clock 3600- MHz Bus Type PCI-E 2.0 Memory Type DDR5 Memory Bus 256bit

مثلا در توضیحات بالا فرکانس پردازنده و حافظه گرافیکی رو نوشته ولی دقیقا من نمیدونم سرعت GPU کدومه !!!!

از دوستان عاجزانه درخواست کمک سریع و جامع دارم !!!

تو نامت سال رو نو بهم تبریک میگفتی بد نبود:27::7:
ولی سال نوی تو مبارک:11:
سینا جان سرعت cpu اینجوری که شما گفتید محاسبه نمیشه و غلط هست.
و در مورد سرعت gpu هم کلا نمیشه اونجوری مقایسه کرد که شما گفتید چون خود gpu از تعداد زیادی ریز پرازنده تشکیل شده و معماریش کلا با cpu متفاوته و اون کلاک هم نمیتونه ملاک خوبی برای مقایسه بین gpuها باشه چون از کلاک مهمتر تعداد استریم پروسسورها هست و چون نمیشه بنچمارک خالص از gpu گرفت پس سرعتش هم چندان قابل مقایسه نیست.
در مورد اصطلاحات هم دوستان تویح دادن.

xzero
02-04-2010, 01:18
سلام
خب همونطور که بقیه گفتن تو gpu ها core clock معنی سرعت هسته رو میده اما به هیچ وجه نمیشه قدرت کارت رو به این صورت اندازه گرفت و عواملی مانند shader clock و stream processor و banwidth و texture units و rops و حتی transistor count هم مهم هستند
مثلا کارت 4890 با سرعت هسته 850 از 5850 با سرعت هسته 725 خیلی ضعیفتر عمل میکنه
یا کارت 4890 با سرعت هسته 850 از gtx 285 با سرعت هسته 648 ضعیفتر عمل میکنه
کلا عوامل دیگه ای که ذکر شد هم مهم هستند .

ess_1362
02-04-2010, 09:16
خوب ظاهرا دوستان کاملا توضیح دادند و نیازی نیست که بیشتر توضیح داد

ولی میشه اینطور گفت که پردازنده مرکزی و GPU هر دوقلب محاسبات و پردازش سیستم هستند ولی هر کدوم در یک وظیفه خاص بهینه شدن که GPU در پردازش گرافیک و CPU در پردازش اطلاعات

مهمترین معیار در مقایسه هر دو برای CPU فرکانس هسته (هسته ها) هست و برای GPU هم نرخ مبادلات فایلهای اطلاعاتی گرافیکی که گیگا تکسل در ثانیه هست

اگر بخوام بگم که کدامیک قدرت پردازش بیشتری را دارند خوب مطمئنا GPU های امروزی خیلی قویتر از سریعترین پردازنده های حال حاضر هستند مثلا کارتی مثل HD5870 حدود 90 برابر قدرت پردازش بیشتری نسبت به پردازنده I7 975 داره که همین موضوع باعث شده که سازندگان این کارتها به فکر راهی باشند که بتوان از قدرت پردازش این کارتها در موازات پردازنده مرکزی برای سرعت بخشیدن به پردازش کمک گرفت که CUDA و STREAM از دل همین تفکر بیرون امدند

ولی همون طور که بقیه هم گفتند قدرت یک کارت به عوامل دیگه ای از جمله تکنولوژی تولید ، فرکانس هسته ها و شیدرها و همینطور نوع حافظه و فرکانس اونها هم بستگی داره

sina-star
02-04-2010, 11:13
تو نامت سال رو نو بهم تبریک میگفتی بد نبود:27::7:
ولی سال نوی تو مبارک:11:
.

e e e e e e e e e
پیمان جون چرا بی انصافی میکنی :13: قبلا که 10 بار سال نو رو تبریک گفتم و 100 سال به این سالا گفتم :21:

مثلا کارت 4890 با سرعت هسته 850 از 5850 با سرعت هسته 725 خیلی ضعیفتر عمل میکنه
یا کارت 4890 با سرعت هسته 850 از gtx 285 با سرعت هسته 648 ضعیفتر عمل میکنه
.

اتفاقا سوال منم دقیقا اینه !!! آخه همانطور که دوستمون مثال زد بعضی اوقات کارتهای با فرکانس ضعیف تر از کارتهای دیگر با فرکانس بالاتر ، قوی تر میشن !!!!

دوستان من برای اینکه کاملا به جواب سوال خودم برسم فقط یک سوال دیگه دارم و بس !!!!

شاید خنده دار باشه ولی اگر بخواهیم قدرت CPU رو با VGA مقایسه کنیم ، مثلا PhenomIIx4 945 قدرتش بیشتره یا قدرت GPU کارت 5870 ؟؟؟؟؟ یا مثلا PhenomIIx4 955 قدرتش بیشتره یا 4870x2 ؟؟؟؟

شاید سوال خیلی عجق وجق باشه ولی جوابش برام خیلی مهمه !!! :40:

باتشــــــــــــکر از زحمات همه دوستان

sir payman
02-04-2010, 12:11
قدرت gpu 4870-5870 خیلی بیشتر از 955 هست.