ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موضوعات مورد توجه در سیستم های توزیع شده

قله بلند
01-04-2010, 17:34
با سلام. از دوستان و اساتید محترم تقاضا دارم بفرمایند که موضوعات مورد بحث در مورد سیستم های توزیع شده چه هستند؟ اگر به شما بگویند که موضوعی خوب و کاربردی را راجع به سیستم های توزیع شده نام ببرید چه می گویید؟ با تشکر

قله بلند
04-04-2010, 19:05
سلام. یعنی توی این زمینه هیچ موضوعی وجود نداره؟

paranoid_android
04-04-2010, 20:30
اينجارو نگاه كرديد؟!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قله بلند
05-04-2010, 16:24
سلام. بله این صفحه رو قبلاً دیده بودم و بخش زیادی از اون رو هم ترجمه کردم. می دونید منظورم از طرح این سوال چیه؟ یکی می گفت که کار روی سیستم های توزیع شده، نوشتن مقاله راجع به موضوعات مرتبط با اون، دادن کنفرانس و ... خیلی کارا و کاربردی است. بالاخره کسی که روی موضوعی دستی بر آتش داره بهتره می تونه آدم هایی مثل من رو که دید ناقصی دارند راهنمایی بکنه. من اگر خیلی بخوام عایدم بشه، چرخیدن توی اینترنت و سرگیجه گرفتن هست، حالا شاید از این رهگذر به یه موضوعی هم رسیدم و شاید هم به خاطر ناآگاهی، موضوعات خوبی رو اصلاً ندیدم. حالا می خوام اگر موضوع جالب و پدر و مادر داری رو سراغ دارید که می شه پله پله راجع بهش تحقیق کرد معرفی کنید تا روش کار کنم. البته موضوعی که حوصله آدم رو سر نبره و حین تحقیق هم مطالب نو و جدیدی یادم بده که توی زندگی روزمره هم کاربرد داشته باشه. شاید الان بگویید عجب!! واقعاً نتیجه بی تجربگی یعنی بنده.

paranoid_android
05-04-2010, 17:01
من قبلا در مورد Grid Computing و ‍Clustering تحقيق كرده بودم... در مورد ديتابيس هاي توزيع شده و Wireless sensor networks هم كلي مطلب ميتوني پيدا كني..
كلا هميشه اين موضوع و كاربردهاي اون رو بورس بوده...
رو يه شاخه خاص زوم كن و تنبلي رو بذار كنار!
فعلا.

قله بلند
05-04-2010, 18:56
بابا تنبلی چیه؟ تحقیق، یک اینترنت پرسرعت یا تا حدودی بدون محدودیت می خواد که بعضی ها یا ازش محرومند یا با ترس و لرز توی خونه ازش استفاده می کنن.
یه سوال: وقتی شما تصمیم می گیرد که راجع به مطلبی تحقیق بکنید، حتماً جنبه عملی اون رو هم در نظر می گیرید یعنی حتماً اون رو به صورت عملی هم پیاده سازی می کنید یا اینکه تا جایی این کار رو انجام می دید که میسر باشه؟ یا اینکه نه، اگر امکان پیاده سازیش براتون به صورت کامل میسر نباشه، نظری هم راجع بهش تحقیق نمی کنید؟

paranoid_android
05-04-2010, 21:29
بابا تنبلی چیه؟ تحقیق، یک اینترنت پرسرعت یا تا حدودی بدون محدودیت می خواد که بعضی ها یا ازش محرومند یا با ترس و لرز توی خونه ازش استفاده می کنن.
یه سوال: وقتی شما تصمیم می گیرد که راجع به مطلبی تحقیق بکنید، حتماً جنبه عملی اون رو هم در نظر می گیرید یعنی حتماً اون رو به صورت عملی هم پیاده سازی می کنید یا اینکه تا جایی این کار رو انجام می دید که میسر باشه؟ یا اینکه نه، اگر امکان پیاده سازیش براتون به صورت کامل میسر نباشه، نظری هم راجع بهش تحقیق نمی کنید؟

بعضي مفاهيم در همون حد تئوري هم به دشواري قابل درك هستن چه برسه به اينكه اونو به مرحله پياده سازي درآورد!
بستگي به موضوع انتخابي شما و شرايط حاكم! داره...
معمولا من شخصا دنبال موضوعاتي ميرم كه به درد آخرتم هم بخوره! و اگه در تحت شرايطي باشم كه يه استاد دانشگاه مزخرف بخواد موضوعي رو به من تحميل ميكنه يا اينكه از قيافش خوشم نياد!، نهايت كاري كه ميكنم اينه كه يه مقاله انگليسي رو ترجمه ميكنم كه البته براي برخي اساتيد عزيز همين هم از سرشون زياده! اما يادم نمياد تا الان چيزي رو كپي/پيست كرده باشم!

به هر حال در حوزه سيستم هاي توزيع شده/پردازش و ارتباطات موازي من به موضوعاتي كه اشاره كردم علاقه دارم كه مثلا همين Grid بحث داغ محافل علمي اون ور آب هستش كه يكي از كاربردهاش هم در CERN هستش و پرو‍ژه LHC كه يحتمل در موردش اطلاعات داريد. حجم داده هاي بدست آمده از اين پرو‍ژه به حدي زياده كه حتي قدرتمندترين سوپركامپيوتر دنيا از پردازش اون عاجزه، در نتيجه بحث Grid Computing مياد وسط...

موفق باشيد.

قله بلند
06-04-2010, 12:04
سلام. ممنونم.
من در مورد سیستم های توزیع شده و محاسبات موازی به دو موضوع زیر رسیدم که هر دو جدید هستند.
یکی محاسبات ابری
و یکی کامپیوترهای کوانتومی

محاسبات ابری و محاسبات توری دارای رویکردی مشابه هستند ولی تفاوت هایی نیز با هم دارند.
کامپیوترهای کوانتومی که برای شبیه سازی فیزیک کوانتومی و تجزیه اعداد خیلی بزرگ کاربرد دارند و نوعی محاسبه موازی را اجرا می کنند.
هر دو موضوع، جدید هستند و به نظر غیر قابل پیاده سازی.
محاسبات توری یا شبکه ای که شما از آن نام بردید هم برای حل مسائل بزرگ کاربرد دارد و به نظر می رسد که برای کارهای کوچک و آزمایشگاهی کاربرد نداشته باشد. چون شما روی این مسئله بیشتر کار کرده اید نظر شما صائب تر است.

paranoid_android
06-04-2010, 12:48
سلام. ممنونم.
من در مورد سیستم های توزیع شده و محاسبات موازی به دو موضوع زیر رسیدم که هر دو جدید هستند.
یکی محاسبات ابری
و یکی کامپیوترهای کوانتومی

محاسبات ابری و محاسبات توری دارای رویکردی مشابه هستند ولی تفاوت هایی نیز با هم دارند.
کامپیوترهای کوانتومی که برای شبیه سازی فیزیک کوانتومی و تجزیه اعداد خیلی بزرگ کاربرد دارند و نوعی محاسبه موازی را اجرا می کنند.
هر دو موضوع، جدید هستند و به نظر غیر قابل پیاده سازی.
محاسبات توری یا شبکه ای که شما از آن نام بردید هم برای حل مسائل بزرگ کاربرد دارد و به نظر می رسد که برای کارهای کوچک و آزمایشگاهی کاربرد نداشته باشد. چون شما روی این مسئله بیشتر کار کرده اید نظر شما صائب تر است.

خواهش ميكنم...
Cloud Computing و Grid Computing آينده دنياي محاسبات، ارتباطات و شبكه هاي كامپوتري/مخابراتي هستش... خيلي از كمپاني هاي بزرگ از جمله مايكروسافت، اوراكل، HP، IBM، Cisco و حتي شركت هاي نرم افزاري كه در زمينه Open Source يا Free Software فعال هستن مثل Redhat و Canonical (ارائه دهنده سيستم عامل لينوكس اوبونتو) و ... سرمايه گذاري هاي كلاني روي اون دارن انجام ميدن..

قله بلند
06-04-2010, 18:40
سلام
ممنونم از اینکه پی گیری می کنید
محاسبات ابری انگار یه جورایی همه چیز هست ولی نمی شه گفت که هر یک از عناصر تشکیل دهنده اش هست. یعنی: فناوری گرید جزء زمینه سازهای محاسبات ابری است ولی نمی شه گفت که محاسبه ابری یک فناوری گرید است. یا اینکه محاسبه ابری یک معماری مشتری-خدمتگزار نیست ولی میشه وظایف رو طوری تقسیم کرد که انگار اینجوری به نظر بیاد.
یه جایی خوندم که محاسبات توری و ابری با هم مشابه هستند ولی محاسبات ابری، پا را فراتر می گذارد و علاوه بر موارد مورد نیاز مشتری، خدمات اضافه تری نیز را رزرو می کند و این سربار هزینه را با مشتریان زیادی که جذب می کند تعدیل می کند. راستش نفهمدیم یعنی چی؟
از طرفی می شه مثال هایی بزنید راجع به کاربرد محاسبات گرید و محاسبات ابری در صنعت؟ در صنعت ایران؟
آیا می شه محاسبات ابری و گرید رو به صورت آزمایشگاهی به وجود آورد؟

paranoid_android
06-04-2010, 19:30
سلام
ممنونم از اینکه پی گیری می کنید
محاسبات ابری انگار یه جورایی همه چیز هست ولی نمی شه گفت که هر یک از عناصر تشکیل دهنده اش هست. یعنی: فناوری گرید جزء زمینه سازهای محاسبات ابری است ولی نمی شه گفت که محاسبه ابری یک فناوری گرید است. یا اینکه محاسبه ابری یک معماری مشتری-خدمتگزار نیست ولی میشه وظایف رو طوری تقسیم کرد که انگار اینجوری به نظر بیاد.
یه جایی خوندم که محاسبات توری و ابری با هم مشابه هستند ولی محاسبات ابری، پا را فراتر می گذارد و علاوه بر موارد مورد نیاز مشتری، خدمات اضافه تری نیز را رزرو می کند و این سربار هزینه را با مشتریان زیادی که جذب می کند تعدیل می کند. راستش نفهمدیم یعنی چی؟
از طرفی می شه مثال هایی بزنید راجع به کاربرد محاسبات گرید و محاسبات ابری در صنعت؟ در صنعت ایران؟
آیا می شه محاسبات ابری و گرید رو به صورت آزمایشگاهی به وجود آورد؟

در مورد كابردهاش در ايران كه...! (فعلا انرژي هسته اي حق مسلم ماست!)