مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید 2 سیستم با 3500000
سلام به تمام دوستان گل سخت افزاری
دوستان من میخوام 2 تا سیستم انتخاب کنم یکی نهایت تا 2.5 میلیون با این مشخصات :
* برد X58 با ساپرت USB 3 و SATA III
* مانیتور با کیفیت و LED (اگه LED نه ، چرا ؟!)
* گرافیک خوب برا بازی سنگین و کارهای گرافیکی (اگه شد سری جدید Nvidia)
* + تمام قطعات جز به جز ...
و
یه سیستم با 1 تومن با نهایت کارائی ممکن :
(AMD یا Intel) هر کدوم که تو این رنج کاراتر باشه ...
با تمام قطعات ...
ممنون :40::11::10:
Ultra_Black
01-04-2010, 13:49
سلام
سیستم 1:
CPU:Intel Core i7 960=600
M.B:Asus P6X58D Premium=350
RAM:Team Group Xtreem 6Gb 2000 (3x2Gb)=250
VGA:Sapphire 5870 1Gb=430
HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500Gb RAID0=105
DVD RW:HP 1270i=35
Power:Green GP885B=150
Case:Green Infinity=100
Monitor:Samsung XL2370=330
Speaker:Logitech X-540=135
Mouse & Keyboard:Microsoft Wire Less BlueTrack Desk3000=75
All:2560
اگه زیاد شد میشه موس و کیبرد رو ارزونتر برداشت
سیستم 2:
CPU:Intel Core i5 750=210
M.B:Gigabyte P55A-UD3=180
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 (2x2Gb)=90
VGA:Sapphire 5770 1Gb=205
HDD:Samsung SpinPoint F3 500Gb=52
DVD RW:Liteon 24X=27
Power:Green GP535A=50
Case:Green Magnum 2=37
Monitor:AOC 2036S=150
Mouse & Keyboard:A4Tech G7100=25
All:1026
kinglife
01-04-2010, 15:16
CPU:Intel Core i7 920=300
M.B:Gigabyte X58A-UD7 =450
RAM: 3*2GB OCZ XMP EDITION 1600=230
VGA:Sapphire 5870 1Gb=420
HDD:Samsung SpinPoint F3 2*500Gb=100
DVD RW:HP 1270i=35
Power:Green GP885B=150
Case:Cooler Master STORM SCOUT=130
Monitor:SAMSUNG XL2370=330
Speaker:CREATIVE A500=65
Mouse & keyboard:MS Business Hardware Pack=45
TOTAL: 2,255,000T
سیستم الترا عزیز سیستم خوبیه ولی یه ایراد بزرگ داره و اون هم cpu هست ، 960 i7 الان 600 هزارتومنه در حالی که 920 حدود 300 هزار تومن هست و تنها اختلافشون در فرکانس هست 600 مگا هرتز ارزش 300 هزارتومن اضافه رو به هیچ وجه نداره ، شما با یک کولر هم می تونید به اون فرکانس برسید ، در کل این سی پی یو به علت سفارش بودنش قیمتش اینقدر بالا هست و در خردادماه با ورود سری های 6 هسته ای amd این قیمت یک سقوط آزاد محض میکنه ، در کل 920 افتش رو کرده و الان موقعه خریدش هست
مادربردی که بالا نام بردم یکی از بهترین مادربرد های x58 دنیا هست که قابلیت پشتیبانی پردازنده های 32 نانومتری رو هم داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد رم باید بگم عاقلانه ترین کار فعلا این هست که شما از رم های 1600 یا 1866 استفاده کنید ، رم معرفی شده برای سری i7 طراحی شده
در کل این مطلب رو خدمتتون عرض کنم که شما نباید حتما تا اخر بودجتون رو هزینه کنید ، بد نیست با هزینه اضافیش یه ----- کارت و یه کولر برای پردازندتون بگیرید یا حتی بقیه پول رو بزارید گوشه جیبتون و حالش رو ببرید
اما سیستم دوم:
CPU:Intel Core i5 750=210
M.B:Gigabyte P55A-UD3=180
RAM:corsair 4Gb 1333 (2x2Gb)=110
VGA:Sapphire 5770 1Gb=200
HDD:Segate 7200.12 500Gb=52
DVD RW:HP 1270i =35
Power:Memoniex 540W Silent EX=52
Case:Green Magnum 2=37
Monitor:AOC 2036S=150
Mouse & Keyboard=30
دوستان در حال حاضر گرین 535a شرکتیش در بازار موجود نیست این خبر رو من از خود اینده سیما دارم
در ضمن پاور ممونیکس یه فن 13 سانتی ال ای دی داره که خیلی کم صدا هست و خازن ورودیش ژاپنی هست که دوسال گارانتی انفورماتیک گستر هم هست
Ultra_Black
01-04-2010, 15:28
سیستم الترا عزیز سیستم خوبیه ولی یه ایراد بزرگ داره و اون هم cpu هست ، 960 i7 الان 600 هزارتومنه در حالی که 920 حدود 300 هزار تومن هست و تنها اختلافشون در فرکانس هست 600 مگا هرتز ارزش 300 هزارتومن اضافه رو به هیچ وجه نداره ، شما با یک کولر هم می تونید به اون فرکانس برسید
ولی وقتی همون کولر رو 960 نصب بشه 600Mhz بیشتر از حداکثر مقداری که 920 قابلیت اور داره،میشه اورکلاکش کرد و فاصله شون کماکان سر جاش میمونه!
دوستان در حال حاضر گرین 535a شرکتیش در بازار موجود نیست این خبر رو من از خود اینده سیما دارم
یعنی دیگه تولید نمیشه و تولیدش متوقف شده؟!
kinglife
01-04-2010, 17:30
نه فعلا موجود نیست ، علتش هم ورود 535 ب هست ،اولترا جان کسی از 600 مگا هرتز بیشتر بدش نمیاد ولی ایا حاضری برای هر 200 مگا هرتز 100 هزار تومن اضافه بدی ، خود شما حاضر بودی به جای فنوم945 که الان 165 هزار تومن هست 265 هزار تومن بدی برای 955 یا 345 هزار تومن بدی برای 965
و اینکه به نظرتون میرزه ادم پول یه سی پی یو 920 دیگه رو بده فقط برای این مقدار فرکانس؟
Ultra_Black
01-04-2010, 18:24
اولترا جان کسی از 600 مگا هرتز بیشتر بدش نمیاد ولی ایا حاضری برای هر 200 مگا هرتز 100 هزار تومن اضافه بدی ، خود شما حاضر بودی به جای فنوم945 که الان 165 هزار تومن هست 265 هزار تومن بدی برای 955 یا 345 هزار تومن بدی برای 965 مسلما اگه لازمه کارم بود و باعث پرفمنس بیشتر میشد به شخصه این هزینه رو میدادم!
و اینکه به نظرتون میرزه ادم پول یه سی پی یو 920 دیگه رو بده فقط برای این مقدار فرکانس؟ قیمت این پردازنده تو کل دنیا همین قدر هست و کاذب نیست
همه هم اهل اورکلاک نیستند و تخصص این کار و ندارند و این 600Mhz براشون حیاتی هست
البته این پردازنده برای هر کسی مناسب نیست و برای 90% افراد خرج اضافه هست چون از تمام توانش نمی تونند استفاده کنند
در کل به نظرم کسی که میاد 2.5 میلیون پول برای سیستم میده،انتخاب 920 به خاطر 300 تومن صرفه جویی اشتباه هست!
یه سیستم High End باید از همه لحاظ برتر باشه و قطعاتش به هم بیان (این نظر شخصی من هست)
حالا بین بردها اگه از usb 3 و sata 3 صرف نظر بشه ، انتخاب Asus P6X58D Premium حرفه ای تره یا P6t deluxe v2 ؟! صلاح به چیه ؟! :دی
kinglife
01-04-2010, 23:31
مسلما اگه لازمه کارم بود و باعث پرفمنس بیشتر میشد به شخصه این هزینه رو میدادم!
قیمت این پردازنده تو کل دنیا همین قدر هست و کاذب نیست
همه هم اهل اورکلاک نیستند و تخصص این کار و ندارند و این 600Mhz براشون حیاتی هست
البته این پردازنده برای هر کسی مناسب نیست و برای 90% افراد خرج اضافه هست چون از تمام توانش نمی تونند استفاده کنند
در کل به نظرم کسی که میاد 2.5 میلیون پول برای سیستم میده،انتخاب 920 به خاطر 300 تومن صرفه جویی اشتباه هست!
یه سیستم High End باید از همه لحاظ برتر باشه و قطعاتش به هم بیان (این نظر شخصی من هست)
من نمی دونم شما چقدر با مفهوم کاذب در بازار اشنا هستید اما منظور من کاذب در کل دنیا بود مگه یک زمانی cpu 8400 قیمتی حدود 450 هزار تومن داشت ولی بعد از تعطیلات 2007 قیمتش 100 هزارتومن افت کرد ، همین چند وقت پیش هارد در تمام دنیا به علت تعطیلات چینی ها نزدیک به 10 تومن رشد کرد ولی این قیمت دوباره شکست و یا رم ddr3 زمانی که اومد بسیار بالا بود ، دوست من این سی پی یو مسداق تمامی اینها هست ، من نمی دونم حالا شما این فرکانس بیشتر رو برای چی می خواهید ، مگر کسی پول زیاد داره نباید روی حساب خرج کنه ، مگه این فرکانس چقدر تاثیر داره ؟ مگه ایشون می خواد باهاش اپولو هوا کنه یا اینکه 920 سی پی یو ی ضعیف هست که نتونه حداکثر توانایی ایشون رو براورده کنه ، چرا ایشون با اضافه پولش 12 گیگ رم نگیره که بتونه از حداکثر توانایی سی پی یو استفاده کنه ، به نظر شخصی من اصلا عاقلانه نیست ، بسته به کار ایشون این سی پی یو بهترین هست مگر اینکه فقط بخواد باهاش پوز بده که بازم 920 کاملا اسم دهن پور کنی هست
این سی پی یو از پس سخت ترین عملیات ها به راحتی بر میاد ، سنگین ترین بازی ها رو به راحتی اجرا میکنه من نمی دونم حالا این دوستمون چیکار می خواد بکنه
در ضمن من پیشنهاد میکنم شما یک ترانس هم برای سیستم ایندتون تهیه کنید چون این سیستم واقعا نیاز داره که ترانس داشته باشه چون پاور ها یا برای 220 طراحی شدن یا برای 110 که برق ایران ، به خصوص تهران خیلی نوسان داره ، به طور مثال همین ایام عید برق 190 تا 220 متغیر بود و این تغییر به چشم شما نمیاد ولی پدر خازن پاور رو درمیاره
فک کنم همون 920 برا کار من کفایت کنه و پول اون خرج گرافیک بالاتر و یا قطعات جانبی بالاتر بشه بهتر باشه ...
حالا نظرتون در مورد 860 چیه ؟! این یا 920 ؟!چرا ؟!
Ultra_Black
01-04-2010, 23:45
من نمی دونم شما چقدر با مفهوم کاذب در بازار اشنا هستید اما منظور من کاذب در کل دنیا بود مگه یک زمانی cpu 8400 قیمتی حدود 450 هزار تومن داشت ولی بعد از تعطیلات 2007 قیمتش 100 هزارتومن افت کرد ، همین چند وقت پیش هارد در تمام دنیا به علت تعطیلات چینی ها نزدیک به 10 تومن رشد کرد ولی این قیمت دوباره شکست و یا رم ddr3 زمانی که اومد بسیار بالا بود ،
دقیقا همینطوره و تمام وسایل الکترونیکی با اومدن نسل جدید،قیمت قبلی ها میاد پایین!
دوست من این سی پی یو مسداق تمامی اینها هست ، من نمی دونم حالا شما این فرکانس بیشتر رو برای چی می خواهید ، مگر کسی پول زیاد داره نباید روی حساب خرج کنه ، مگه این فرکانس چقدر تاثیر داره ؟ مگه ایشون می خواد باهاش اپولو هوا کنه یا اینکه 920 سی پی یو ی ضعیف هست که نتونه حداکثر توانایی ایشون رو براورده کنه ، چرا ایشون با اضافه پولش 12 گیگ رم نگیره که بتونه از حداکثر توانایی سی پی یو استفاده کنه ، به نظر شخصی من اصلا عاقلانه نیست ، بسته به کار ایشون این سی پی یو بهترین هست مگر اینکه فقط بخواد باهاش پوز بده که بازم 920 کاملا اسم دهن پور کنی هست
به نظرتون فرکانس مهم تره یا مقدار رم؟!
مسلما قدرت اصلی سیستم رو پردازنده و مقدار فرکانسش تعیین میکنه
من تو قدرت 920 شکی ندارم ولی تمام قطعات باید با هم هماهنگ باشند
برای همه چیز خوب خرج می کنیم ولی برای پردازنده که مهمترین بخش سیستم هست ضعیفترین CPU این نسل رو میگیریم(و میگیم باید صرفه جویی کرد!)
من به شخصه اینو قبول ندارم و میگم تمام قطعات یه سیستم High End باید High End باشه
ولی نظر شما هم برای من محترم هست
حالا بین بردها اگه از usb 3 و sata 3 صرف نظر بشه ، انتخاب Asus P6X58D Premium حرفه ای تره یا P6t deluxe v2 ؟! صلاح به چیه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P6X58D Premium از هر لحاظ بهتره
kinglife
01-04-2010, 23:54
920 از برد چیپست X58 بهره میبره که در عملیات محاسباتی و رندر قوی تر هست ، نکته مهم هم این هست که 920 بر پایه 1366 بنا شده که این هم جدیدترین سوکت اینتل هست
860 چون فرکانس بالاتری داره برای بازی پیشنهاد میشه
اما نکته جالب این هست که اینتل در حافظه کش L1 که مهمترین کش هست و درواقع درگاه اصلی هسته ها هست خیلی مبتدی عمل کرده و 32 بایت در نظر گرفته ، ای کاش amd سی پی یوی در این رنج داشت تا به شما پیشنهاد بدم
kinglife
02-04-2010, 00:16
دقیقا همینطوره و تمام وسایل الکترونیکی با اومدن نسل جدید،قیمت قبلی ها میاد پایین!
به نظرتون فرکانس مهم تره یا مقدار رم؟!
مسلما قدرت اصلی سیستم رو پردازنده و مقدار فرکانسش تعیین میکنه
من تو قدرت 920 شکی ندارم ولی تمام قطعات باید با هم هماهنگ باشند
برای همه چیز خوب خرج می کنیم ولی برای پردازنده که مهمترین بخش سیستم هست ضعیفترین CPU این نسل رو میگیریم(و میگیم باید صرفه جویی کرد!)
من به شخصه اینو قبول ندارم و میگم تمام قطعات یه سیستم High End باید High End باشه
ولی نظر شما هم برای من محترم هست
P6X58D Premium از هر لحاظ بهتره
مرسی اولتراجان که شما مارو متوجه کردی که مهمترین بخش فرکانس هست ، اگر اینطور هست بهترین ها پنتیوم های 3.2 هستند ، نخیر مهمترین نکات در انتخاب سی پی یو 1- هسته ، 2- کش ، 3- فرکانس هست
بله ضعیف ترین این نسل رو باید گرفت چون به صرفه ترین هست
یک سیستم خوب با تناسب کلی در نظر گرفته میشه ، بهترین مثال ساده ریت های ویندوز سون هست
شما ببین به این cpu چه ریتی میده و به رم 6 گیگ که حداقل رم برای این cpu هست چقدر میده ، این cpu با رم 12 گیگ می تونه به راحتی در ثانیه 36 گیگ اطلاعات رو وا کشی کنه ، در ضمن من در ابتدا گفتم فعلا به این مقدار رم هم ایشون نیاز نداره و اگر بخواد هزینه کنه این بهتره
شما نگاه کن سرعت نیاز به حجم برم نسبت به فرکانس cpu چقدر زیاد هست مثال ساده:
5 سال پیش رم 1 گیگ و 2 گیگ برای سیستم ها یک ارزو بود ولی در همان زمان یک p4 2.8 کاملا جوابگو بود اما الان
2 سال پیش حجم رم ها به 2 تا 4 گیگ افزایش پیدا کرد چون نرم افزار ها سنگین تر شدن و به همچین فضای برای بارگزاری نیاز داشتند ولی بازم یک E6300 با فرکانس 2.8 به طور کامل جوابگو بود چون مهم ترین نقش رو داره هسته و کش اجرا میکنه
اما الان شما برای یک ویندوز 64 بیتی حداقل باید 4 گیگ داشته باشی یعنی با فراگیر شدن نرم افزار های 64 بیتی این مقدار رم باز هم در اینده یک مقدار کم به حساب میاد و همین الان یک cpu Q8400 یا x4 q9400 و حتی x4 620 نیاز های سیستم 64 بیتی رو کاملا فراهم میکنه
البته التراجان استاد بنده هستن و بنده در حد یک شاگرد هستم ، اما بنده هم در یکی از همین تایپیک ها امروز اشتباهی کرده بودم که دوستان منو متوجه کردن و من واقعا ازشون متشکرم که به من این علم رو دادن
من هدفم اطلاع رسانی بود و اینکه خدای ناکرده دوستمون فکر نکنه اگر 970 یا 960 بگیره فرقش با 920 در حد پنتیوم 4 و پنتیوم 1 میشه ، بلکه تاثیرش در قبال هزینش به صرفه نیست
Ultra_Black
02-04-2010, 21:36
مرسی اولتراجان که شما مارو متوجه کردی که مهمترین بخش فرکانس هست ، اگر اینطور هست بهترین ها پنتیوم های 3.2 هستند ،و لابد Phenom II X4 965 از Core i7 920 قویتره؟!
من اصلا چنین حرفی نزدم!
نخیر مهمترین نکات در انتخاب سی پی یو 1- هسته ، 2- کش ، 3- فرکانس هست و وقتی دو مورد اول برابر باشند تنها عامل برتری فرکانس هست
ک سیستم خوب با تناسب کلی در نظر گرفته میشه ، بهترین مثال ساده ریت های ویندوز سون هست
شما ببین به این cpu چه ریتی میده و به رم 6 گیگ که حداقل رم برای این cpu هست چقدر میده ، این cpu با رم 12 گیگ می تونه به راحتی در ثانیه 36 گیگ اطلاعات رو وا کشی کنه ، در ضمن من در ابتدا گفتم فعلا به این مقدار رم هم ایشون نیاز نداره و اگر بخواد هزینه کنه این بهترهخب یه چند تا بنچمارک میزارم تا ببینید تاثیر مقدار رم بر بازیها و نرم افزارهای مختلف چقدره:
همونطور که تو بنچمارک ها دیدید مقدار رم تاثیر خیلی نامحسوسی تو پرفمنس میزاره
و حتی رم 3 گیگ با 6 گیگ تفاوت کاراییشون خیلی خیلی کمه
شما نگاه کن سرعت نیاز به حجم برم نسبت به فرکانس cpu چقدر زیاد هست مثال ساده:
5 سال پیش رم 1 گیگ و 2 گیگ برای سیستم ها یک ارزو بود ولی در همان زمان یک p4 2.8 کاملا جوابگو بود اما الان
2 سال پیش حجم رم ها به 2 تا 4 گیگ افزایش پیدا کرد چون نرم افزار ها سنگین تر شدن و به همچین فضای برای بارگزاری نیاز داشتند ولی بازم یک E6300 با فرکانس 2.8 به طور کامل جوابگو بود چون مهم ترین نقش رو داره هسته و کش اجرا میکنه
اما الان شما برای یک ویندوز 64 بیتی حداقل باید 4 گیگ داشته باشی یعنی با فراگیر شدن نرم افزار های 64 بیتی این مقدار رم باز هم در اینده یک مقدار کم به حساب میاد و همین الان یک cpu Q8400 یا x4 q9400 و حتی x4 620 نیاز های سیستم 64 بیتی رو کاملا فراهم میکنه
دوست عزیز، خرج کردن برای مقدار رم بیشتر (حدود 200-300تومن) زیاد درست نیست و رم جز قطعاتی هست که به راحتی و کمترین هزینه میشه در آینده ارتقاش داد ولی تعویض CPU در آینده مستلزم هزینه و زحمت بیشتری خواهد شد
و همچنین هزینه روی CPU پرفمنس خیلی بیشتری نسبت به هزینه روی رم میده
البته التراجان استاد بنده هستن و بنده در حد یک شاگرد هستم ، اما بنده هم در یکی از همین تایپیک ها امروز اشتباهی کرده بودم که دوستان منو متوجه کردن و من واقعا ازشون متشکرم که به من این علم رو دادن خواهش می کنم،نظر لطف شماست
ولی در حقیقت فروم جای بحث و گفتگو هست و همه از هم یاد می گیرند
و من هم خیلی خوشحال و ممنون میشم از کسی مطلبی رو یاد بگیرم
من هدفم اطلاع رسانی بود و اینکه خدای ناکرده دوستمون فکر نکنه اگر 970 یا 960 بگیره فرقش با 920 در حد پنتیوم 4 و پنتیوم 1 میشه ، بلکه تاثیرش در قبال هزینش به صرفه نیست
دقیقا همین طور هست و 920 فقط از لحاظ P/P یه گزینه ایده آل هست ولی کسی که بودجه کافی برای خرید گزینه های بهتر داره چرا نباید هزینه کنه؟!
وقتی فردا سری Core i9 و یا 6 هسته ای های AMD به بازار بیان اونوقت هست که تفاوت بین 960 و 920 خیلی پر رنگ تر میشه (با توجه به فاصلشون با اون پردازنده ها)
kinglife
02-04-2010, 22:46
درمورد مطلب اول انگار شما فراموش کردید i7 چهار هسته مجازی داره که میشه کلا 8 هسته و اصلا قابل قیاس نیست
درباره مطلب دوم فراموش نکردید که شما چه فرمودید ، شما بدون اشاره به اینکه اول باید هسته و کش رو در نظر گرفت گفتید مسلما قدرت اصلی سیستم رو پردازنده و مقدار فرکانسش تعیین میکنه
و من مطلب شما رو اصلاح کردم چون مخاطب ما فقط یک نفر نیست و ممکن هست دوستان در معیار سنجی انتخاب سیستم دچار مشکل بشن
درباره مطلب سوم ، شما کاملا کوچه رو اشتباه رفتید:31: و جمله رو برگزیده کردی استاده بنده ، غیر از اینه که نسل 64 بیت کم کم داره جاشو باز میکنه و این دوست عزیز باید سیستم 64 بیت استفاده کنه تا رم 6 گیگش رو بشناسه یا نه؟
و اینکه فعلا بازی ها برای این مقدار رم ها تعبیه شده
در پایان یادمه که شما به دوستان خاطر نشان می شدید که یکی از معیار ها رو باید قیمت قرار داد ، خوب زمانی که فرا برسه و دوران 920 تمام بشه می خوام بدونم 600 مگا هرتز بیشتر چطوری 960 رو از این اتفاق ایمن میکنه؟
مگه وقتی دو هسته ای ها اومدن p4 3000 از رده خارج شدن در امان موند ، شاید این اتفاق 2 ماه بعد از اینکه برای 2400 افتاد برای 3000 هم افتاد
خوب نمیشه انکار کرد که این سی پی یو قوی تر هست و نمیشه انکار هم کرد که به گفته بسیاری از اساتید این اختلاف در حدی نیست که ادم رو ساقد کنه
خوب الان سری 975 هم هست که اکستریم و خوراک اورکلاک ولی قیمتش 1.200 مایشه ، در ضمن 975 یه مزیتی نسب به 960 داره مولتی پلیره
در کل حاتم بخشی از کیسه خلیفه هم نمیشه کرد ، به نظر خودت الترا جان با این پول ایشون نمیتونه کلی کار دیگه انجام داد ، اختلاف 300 هزارتومن
Ultra_Black
02-04-2010, 23:08
درمورد مطلب اول انگار شما فراموش کردید i7 چهار هسته مجازی داره که میشه کلا 8 هسته و اصلا قابل قیاس نیست منظورتون ترید هست دیگه؟!
یعنی شما ترید و کور رو یه جا میزارید؟!
درباره مطلب دوم فراموش نکردید که شما چه فرمودید ، شما بدون اشاره به اینکه اول باید هسته و کش رو در نظر گرفت گفتید مسلما قدرت اصلی سیستم رو پردازنده و مقدار فرکانسش تعیین میکنه
اول از همه معماری بهتر و جدیدتر تعیین کننده قدرت پردازنده هست و پس از اون تعداد هسته و کش و فرکانس
در شرایطی که معماری و تعداد هسته و کش برابر باشند ملاک برتری فرکانس هست
درباره مطلب سوم ، شما کاملا کوچه رو اشتباه رفتید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جمله رو برگزیده کردی استاده بنده ، غیر از اینه که نسل 64 بیت کم کم داره جاشو باز میکنه و این دوست عزیز باید سیستم 64 بیت استفاده کنه تا رم 6 گیگش رو بشناسه یا نه؟بله همین طور هست و ویندوز 32 بیتی حداکثر رمی که براش قابل استفاده هست 3.25Gb هست
قبلا هم خدمتتون عرض کردم ارتقا و اضافه کردن رم خیلی خیلی کم هزینه تر و آسونتر از ارتقا CPU هست
در پایان یادمه که شما به دوستان خاطر نشان می شدید که یکی از معیار ها رو باید قیمت قرار داد ، خوب زمانی که فرا برسه و دوران 920 تمام بشه می خوام بدونم 600 مگا هرتز بیشتر چطوری 960 رو از این اتفاق ایمن میکنه؟
مسلما دوران i7 و 920 به این زودی ها تموم نمیشه و فقط پردازنده های جدیدتر با قدرت بالاتر به بازار میان که 95% از استفاده کنندگان در بدو ورودش به علت قیمت بالاشون توانایی خریدشون رو نخواهند داشت!
خوب نمیشه انکار کرد که این سی پی یو قوی تر هست و نمیشه انکار هم کرد که به گفته بسیاری از اساتید این اختلاف در حدی نیست که ادم رو ساقد کنه اختلافشون در حد تفاوت Q6600 با Q9650 هست
الان با ورود i7 فاصله Q9650 (قویترین پردازنده LGA775) با i7 920 (ضعیفترین پردازنده LGA1366) بیشتره یا با Q6600 (از اولین پردازنده دهای Core Quad)؟!
مسلما کسی که Q9650 داره احساس نیاز کمتری به ارتقا داره تا کسی که Q6600 داره!
خوب الان سری 975 هم هست که اکستریم و خوراک اورکلاک ولی قیمتش 1.200 مایشه ، در ضمن 975 یه مزیتی نسب به 960 داره مولتی پلیره پردازنده های Extreme برای مقاصد خاص و افراد خاصی طراحی و تولید شدند
و به هیچ عنوان برای عموم کاربران توصیه نمیشه!
در کل حاتم بخشی از کیسه خلیفه هم نمیشه کرد ، به نظر خودت الترا جان با این پول ایشون نمیتونه کلی کار دیگه انجام داد ، اختلاف 300 هزارتومنبا 300 تومن میشه کارت گرافیک رو 5970 'گرفت (آیا تفاوت خیلی زیادی در فریم ریت، تو رزولوشن Full HD احساس می کنند؟!)
میشه رم رو هم 12 گیگ برداشت (چقدر تفاوت کارایی خواهند داشت؟!)
و میشه مادربرد Gigabyte X58 UD7 بگیرند(آیا ارزش هزینه اضافه رو داره؟!)
و در آخر میشه وسایل جانبی رو لوکس تر وگران قیمت تر برداشت که من اصلا توصیه نمی کنم
پ.ن:من سعی می کنم سیستم های پیشنهادیم بر اساس بودجه بالاترین کارایی رو بده (چه در بودجه های بالا و چه در بودجه های پایین)
kinglife
02-04-2010, 23:39
فکر نمی کنم بحث دیگه فایده ای داشته باشه
شما هسته مجازی رو با نام انگلیسیش میگید که ترید گفته میشه خوب بله همون ترید ، باز موضوع رو منحرف کردید و میگم چرا : شما مقایسه فنوم رو با i7 کردی که من براتون این موضوع رو ذکر کردم درسته کار کرنل رو نمی کنه ولی در بالا بردن توانایی سیستم خیلی تاثیر داره در حد هسته که کلا به هسته مجازی معروف هست که من هم در بالا اشاره کردم
شما دارید میگید معماری از هسته هم مهم تر هست ، معماری مهم هست ولی اگر بخواهیم بگنجونیمش در رده دوم و بعد از هسته قرار می گیره i3 یه دو هسته ای هست و از نظر کارای چون از معماری جدید بهره میبره واقعا قابل قبوله ولی بازم نمیشه گفت بهتر از چهر هسته ای هست ، چون آیندش در بعد بهینه سازی نرم افزار ها و بازی ها از دو به چهار هستی تاریکه همین الان هم ازش استقبال نشده با اینکه رکورد های قابل قبولی داره ولی به پای چهار هسته ای های با مشخصات مشابه خودش نمیرسه حتی در رده amd
شما قشنگ ترین مقیاس دنیا رو انجام دادی ، خیلی خیلی قشنگ
اخه برادر من کجای q6600 با 9550 یکه که این مقیاس رو بستی به قول این سریاله ما از پشت کوه اومدیم ولی خودمون کوه نبردیم:31:
درسته که 920 ضعیف ترین مدل توی رده خودش هست ولی مشخصاتش به غیر از فرکانس با 960 کاملا برابره
q6600 4 مگ کش داره و q9550 12 مگ کش ، اصلا قابل قیاس نیستن ، یعنی به غیر از چهار هسته ای بودنش هیچ نکته مشترکی نداره
حتی یکی از بچه ها توی بخش cpu یه سوال در رابطه با همین قیاس شما کرده بودن که جالبه نظر اساتید رو دوستان بخونند
در کل مقیاس شما از همه لحاظی منفک هست
کی میگه سری اکستریم بدرد افراد خاص می خوره ، مهمترین مزیت اکستریم مولتی پلیر باز هست توانایی اورکلاک بالا رو داره و fsb 6.4 داره که 960 fsb 4.8 داره
شما ماشا الله همه قطعات رو به طریق درستی منفک کردی و من هم تایید می کنم اما این مثاله رو در cpu قبول نداری
من یادمه یه دوستی تایپیک زده بود که می خوام 5 میلیون پول سیستم بدم ، خود شما گفتی نیاز به این هزینه نیست میشه با دو میلیون هم بهترین رو جمع کرد ، حالا اینجا چرذ باید برای این سیستم رس جیب رو کشید بیرون
مقیاس رو شما بین e8200 و e8600 بزار و ببین چقدر اختلاف کارای دارن و فاصله قیمتیشون هم 300 هزار تومن در نظر بگیر
من توی لیست Anandtech 960 رو پیدا نکردم به همین دلیل اختلافش رو با 950 گذاشتم ، حالا دوستان بگن این اختلاف ارزش این هزینه رو داره
در اخر هم باید گفت این دوست عزیزمون هم انتخابشون رو کردن که همون 920 بود ، منم فکر می کنم باید این موضوع رو پایان داد ، حالا هر کس نظری داره و نظرش محترمه
من هم قول میدم دیگه رو حرف های الترا جان توی این تایپیک نقد نزنم که بحث تموم بشه
فکر کنم از الان به بعد دوستان باید حاکم باشن
با تشکر از الترا عزیز که توی این چند پست جسارت من رو تحمل کرد
Ultra_Black
03-04-2010, 07:37
شما هسته مجازی رو با نام انگلیسیش میگید که ترید گفته میشه خوب بله همون ترید ، باز موضوع رو منحرف کردید و میگم چرا : شما مقایسه فنوم رو با i7 کردی که من براتون این موضوع رو ذکر کردم درسته کار کرنل رو نمی کنه ولی در بالا بردن توانایی سیستم خیلی تاثیر داره در حد هسته که کلا به هسته مجازی معروف هست که من هم در بالا اشاره کردمهسته مجازی اصطلاح درستی نیست و کلا ترید و کور خیلی با هم متفاوت هستند و وظایف متفاوتی هم دارند!
شما دارید میگید معماری از هسته هم مهم تر هست ، معماری مهم هست ولی اگر بخواهیم بگنجونیمش در رده دوم و بعد از هسته قرار می گیره i3 یه دو هسته ای هست و از نظر کارای چون از معماری جدید بهره میبره واقعا قابل قبوله ولی بازم نمیشه گفت بهتر از چهر هسته ای هست ، چون آیندش در بعد بهینه سازی نرم افزار ها و بازی ها از دو به چهار هستی تاریکه همین الان هم ازش استقبال نشده با اینکه رکورد های قابل قبولی داره ولی به پای چهار هسته ای های با مشخصات مشابه خودش نمیرسه حتی در رده amd
دوست عزیز شما دارید پردازنده دو هسته ای رو با 4 هسته ای مقایسه ی کنید؟!
و این مسلمه که جدیدترین 2 هسته ای از 4 هسته ای یه نسل قبلش ضعیف تره
بله معماری مهم ترین هست ولی برای CPU های همرده
اخه برادر من کجای q6600 با 9550 یکه که این مقیاس رو بستی به قول این سریاله ما از پشت کوه اومدیم ولی خودمون کوه نبردیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که 920 ضعیف ترین مدل توی رده خودش هست ولی مشخصاتش به غیر از فرکانس با 960 کاملا برابره
q6600 4 مگ کش داره و q9550 12 مگ کش ، اصلا قابل قیاس نیستن ، یعنی به غیر از چهار هسته ای بودنش هیچ نکته مشترکی نداره
حتی یکی از بچه ها توی بخش cpu یه سوال در رابطه با همین قیاس شما کرده بودن که جالبه نظر اساتید رو دوستان بخونند Q6600 هشت مگ کش با 2.4Ghz فرکانس داره و Q9550 دوازده مگ کش با فرکانس 2.8Ghz
یعنی تفاوت 4 مگ کش با 400MHz اختلاف فرکانس
خب یعنی اختلاف این دو درحد اختلاف 920 و 960 نیست؟!
کی میگه سری اکستریم بدرد افراد خاص می خوره ، مهمترین مزیت اکستریم مولتی پلیر باز هست توانایی اورکلاک بالا رو داره و fsb 6.4 داره که 960 fsb 4.8 داره
دوست عزیز بازم میگم سری Extreme برای اکستریم اورکلاک و ثبت رکورد و اورکلاکر های خیلی حرفه ای طراحی شده
کسی که از سری Extreme میگیره خودش میدونه که قراره چه کاری باهاش انجام بده
من یادمه یه دوستی تایپیک زده بود که می خوام 5 میلیون پول سیستم بدم ، خود شما گفتی نیاز به این هزینه نیست میشه با دو میلیون هم بهترین رو جمع کرد ، حالا اینجا چرذ باید برای این سیستم رس جیب رو کشید بیرونبله من هم یادمه اون دوستمون میخواست از سری Extreme پردازنده بگیره و کارش هم رندر حرفه ای بود
من به ایشون گفتم که به جای خرج 1.2 lمیلیون روی CPU بهتره 2 تا سیستم i7 960 بگیرید و با هر دو رندر بگیرید
م
قیاس رو شما بین e8200 و e8600 بزار و ببین چقدر اختلاف کارای دارن و فاصله قیمتیشون هم 300 هزار تومن در نظر بگیر
من توی لیست Anandtech 960 رو پیدا نکردم به همین دلیل اختلافش رو با 950 گذاشتم ، حالا دوستان بگن این اختلاف ارزش این هزینه رو داره
دوست من وقتی شما اختلاف بین Q6600 و Q9550 رو خیلی زیاد میبنی و میگی قابل قیاس نیستن (در صورتی که اختلاف خیلی زیادی ندارند)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنم میگم که برای سیستم 2.5 میلیونی 300 تومن خرج بیشتر،خرج اضافه نیست و کاملا مقبول هست
در اخر هم باید گفت این دوست عزیزمون هم انتخابشون رو کردن که همون 920 بود ، منم فکر می کنم باید این موضوع رو پایان داد ، حالا هر کس نظری داره و نظرش محترمه
بله
من و شما فقط پیشنهاد میدیم و این دوستان هستند که در نهایت انتخاب می کنند
و در انتخابشون هم کاملا آزادی عمل دارند
من هم قول میدم دیگه رو حرف های الترا جان توی این تایپیک نقد نزنم که بحث تموم بشه
خیر دوست من
من همیشه از نقد خوشم اومده و میاد
ولی باهاتون موافقم که مسیر تاپیک داره منحرف میشه و اگه جای بحثی باقی مونده باشه تو پروفایلمون ادامه میدیم
با تشکر از الترا عزیز که توی این چند پست جسارت من رو تحمل کرد خواهش می کنم
جسارتی نیست و منم خوشحالم که یکی از دوستان باسواد و مطلع این فروم نظرات من رو نقد میکنه
naruto_ir
03-04-2010, 19:29
CPU : Intel® Core™ i7 Processor I7-960 ===> 680
VGA : ATi Sapphire HD5870 ===> 450
Ram : Geil Triple Channel 6GB 1600 ===>275
Main : Asus P6X58D Premium===>350
HDD : 2 x Samsung F3 Spinpoint===>100
ODD : LITEON X24 SATA===>24
Monitor : Samsung XL2370===>330
M & K : Logitech DX110 Cordless Desktop===> 40
Speaker : Logitech X-540===>130
Power : Green GP-885===>150
Case : Green Infiniti===>100
Total ===>2629
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.