مشاهده نسخه کامل
: ویزایش دی وی دی
sadeq280
01-04-2010, 10:01
سلام
من یک نرم افزار می خواهم برای سانسور دی وی دی که بعد از سانسور هم به من یک دی وی دی بهدهد با همه امکانات مثلا زیرنویس را به فیلم نچسباند بلکه به همان شکل زیر نویس بعد از خروجی امکان انتخاب زیر نویس و یا حتی زبان وجود داشته باشد.
در موزد سانسور هم می خواهم حداقل بتواند مثل یولید زوم داشته باشد
Mr Andersson
02-04-2010, 00:04
درود;
یه نرم افزار....؟ نمیدونم شاید باشه ولی با چند نرم افزار این کارها رو میکنن.
.......
sadeq280
02-04-2010, 12:52
با تشکر
لطفا توضیح دهید که چه جوری می شود حتی با چند نرم افزار چون برای من خروجی مهم است واین که دی وی دی با چند زیر نویس خروجی بدهد که امکان انتخاب زیرنویس وجود داشته باشد البته خودم با TMPGEnc Authoring Works کار می کردم ولی در مورد ویرایش و سانسور باید گفت که فقط امکان بریدن دارد نه زوم کردن یا روش های دیگر
sadeq280
03-04-2010, 14:41
سلام
شاید منظورم رو خوب نفهمیدید
منظورم اینه که یک dvd فیلم داریم که خودش دارای زیرنویس های مختلفی می باشد با قابلیت انتخاب زیرنویس و من می خواهم این dvd رو ویرایش کنم و با توجه به این که من همه زیرنویس ها را می خواهم نمی توانم زیرنویس را فیلم بچسبونم بلکه می خواهم که دوباره در خروجی یک dvd داشته باشم با قابلیت انتخاب زیرنویس و زیرنویس ها مطابق فیلم سانسور شده باشند نه فیلم اصلی این کار رو با نرم افزاری که قبلا معرفی کردم می کردم اما اون نرم افزار فقط می تونست که برش انجام بدهد و قابلیت زوم و برش را نداشت لطفا یکی راهنمایی کند
sadeq280
13-04-2010, 17:30
ما که همچنان منتظر جوابیم بابا این dvdهای چند زبانه مثل جوانه ها رو پس با چه نرم افزاری می سازند که پس از سانسور چند زیر نویس و صوت دارند
Mr Andersson
14-04-2010, 00:17
درود;
اینو یه امتحان بکن:
ConvertXtoDVD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
&
موفق باشی...
sadeq280
16-04-2010, 09:14
درود;
اینو یه امتحان بکن:
ConvertXtoDVD
&
موفق باشی...
سلام دوست عزیز
مطمئنی اینها به درد سانسور و میکس فیلم می خوره توی تاپیک ها که فقط توضیحاتی در مورد زیرنویس کردن و یا ساختن منو بود و اشاره ای نداشت که این برنامه می تونه فیلم رو ویرایش کنه
Mr Andersson
17-04-2010, 05:28
درود;
گفتم که نرم افزار جدا جدا هست... شما با یه نرم افزار دلخواه اول ripe ش میکنی (ممکنه تو اون نرم افزار امکان انتخاب یه قسمت رو هم داشته باشی) بعد سانسور و بعد رایت.. اینم نرم افزار برای Rip :
Xilisoft DVD Ripper
.......
جاسم کدخدایی بنت
20-04-2010, 20:38
یولید فقط یولید
کافی پسوند آخرش رو mpg کنید بعد هم هرکاری دوست دارین انجام بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.