مشاهده نسخه کامل
: تاندول مچ دست
meshkiposh2200
01-04-2010, 00:40
با سلام.دوستان تاندول دست دوستم ورم کرده و دکتر گفته برا ی خوب شدندش باید گچ!بگیره به نظر شما باید گچ بگیره؟
نظر دوستان چندان اهمیتی نداره ، هر چی دکترت گفته عمل کنه ، فقط توی این مدت یه کمی دستت لاغرتر میشه .
باز اگه از دوستان کسی اطلاع پزشکی داشته باشه شاید بتونه راهنماییت کنه !
سلام.اون چیزی که شما منظورتونه تاندون هستش.شاید التهاب تاندون خیلی شدید بوده یا همراه با عارضه ی دیگه ای بوده،وگرنه التهاب معمولی نیاز به گچ گرفتن نداره.به هر حال پزشکتون شرایطتون رو بررسی کرده و بهتر از وضعتون با خبره.اگه گچ گرفتن واستون سخته که حتما همینطوره ،می تونید با یه پزشک دیگه هم مشورت کنید تا مطمئن بشید.
meshkiposh2200
01-04-2010, 21:48
و به نظر شما ها عجیب نیست یا یه چیزی خیلی عادیه؟
نه - عجیب نیست - یکی از روش ها همینه
دلیلش هم عدم حرکت تا زمان بهبود کامل هست
وقتی مقدار کشیدگی تاندون کم باشه - نیازی به درمان نداره
ولی در ضربه های شدید (عدم پارگی) پزشک طبق بررسی که انجام می ده انجام مواردی رو بررسی میکنه که یکیش گچ گرفتنه
farzad02
01-04-2010, 23:12
چرا گچ؟
خوب میتونه با همین باندهای طبی ببنده . گچ برای وقتی است که استخوان شکسته یا خورد شده و جا به جایی اون مشکل ایجاد میکنه
البته منظور از ورم رو من نفهمیدم.تا حالا هم نشنیدم کسی تاندون عضلاتش ورم کنه. پارگی و کشیدگی موارد شایع هستن
برای اطمینان بیشتر سرچ کردم و تنها چیزی که بود اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که می بینید حرفی از گچ نزده
به هر حال نظر من اینه که شما با یک ارتوپد کاردرست حتما مشورت کن.چون اینا صبح تا شب با اینجور موارد سر و کار دارن
دوستان ببخشید من یه سوال بی ربطم بپرسم !!!
تاندون همون رباته ؟
با هم فرق دارن؟
چه فرقی؟
ممنون:11:
farzad02
01-04-2010, 23:26
دوستان ببخشید من یه سوال بی ربطم بپرسم !!!
تاندون همون رباته ؟
با هم فرق دارن؟
چه فرقی؟
تاندونها یا وتر عضلات گروهی از بافتهای فیبر مانند هستند که معمولا عضلات را به استخوان متصل میکنند و توانایی مقاومت دربرابر کشش را دارا میباشند.
رباط یا لیگامان گروهی از بافتهای فیبر مانند هستند که در اطراف مفاصل قرار دارند و معمولا استخوانی را به استخوان دیگر متصل میکنند و توانایی مقاومت دربرابر کشش را دارا میباشند. رباطها مانند تاندونها از کلاژن ساخته شدهاند و تفاوت آنها در این است که تاندون عضلات را به استخوانها متصل میکند.
مثال برای تاندون آشیل پا
مثال برای رباط صلیبی
آخه من رفتم دکتر یارو گفت رباطت پاره شده بعد داشتم MRI رو می خوندم نوشته بود tendon
پس دکتره ....:دی
راستی مگه رباط کلمه ی انگلیسی نیست؟
قاعدتا باید اینجوری نوشت دیگه : ربات
نه؟ :دی
farzad02
01-04-2010, 23:50
آخه من رفتم دکتر یارو گفت رباطت پاره شده بعد داشتم MRI رو می خوندم نوشته بود tendon
پس دکتره ....:دی
راستی مگه رباط کلمه ی انگلیسی نیست؟
قاعدتا باید اینجوری نوشت دیگه : ربات
نه؟ :دی
تندون که کاملا مشخصه کلمه انگلیسی هست و شکی درش نیست.فارسیش میشه وتر.متصل کننده عضلات به استخوان
اما رباط نه . احتمالا از پزشکی قدیم باشه
انگلیسیش میشه : Ligament
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.