farzad02
01-04-2010, 00:21
سلام
من امروز مثل هر روز دیگه دکمه کامپیوتر رو زدم و بعد از انتخاب ویندوز xp و دیدن لوگوش منتظر دیدن صفحه لوگین ویندوز بودم که یهو دیدم به جاش صفحه آبی اومد
تو این کامپیوتر xp و 7 دارم.حداقل 4-5 ماهی هست بدون مشکل کار میکنن.
صفحه آبی هم چیز خاصی نداشت غیر این کد که : 0x0000008e (0x0000005 ....
تو اینترنت هم سرچ کردم و چیزی که فهمیدم بیشتر بحثهای سخت افزار بود یا درایورشون.اما من اصلا دیروز هیچ چیزی نصب نکردم.حتی میتونم با اطمینان بگم ساده ترین تغییر نرم افزاری هم ندادم و همش وبگردی کردم و سریال دیدم
تو سرچها دیدم گفته بود در حالت safe mode برید تو msconfig و همه سرویسها و برنامه هایی که موقع استارت آپ بالا میان رو غیر فعال کنید.تاثیری نداشت :13:
سیستم ریستور رو هم برای 2 روز قبل رو انجام دادم و فرقی نکرد
حالا اگر کسی تا فردا حدود ظهر نظر و راهکاری داشت بگه.وگرنه مجبورم دوباره ویندوز رو نصب کنم و بدبخت میشم :41:
تاریخ نصب xp sp3 رو نگاه کردم باورم نشد 23.3.2009
(الان با 7 هستم و هیچگونه مشکل کلی و جزئی ندارد)
من امروز مثل هر روز دیگه دکمه کامپیوتر رو زدم و بعد از انتخاب ویندوز xp و دیدن لوگوش منتظر دیدن صفحه لوگین ویندوز بودم که یهو دیدم به جاش صفحه آبی اومد
تو این کامپیوتر xp و 7 دارم.حداقل 4-5 ماهی هست بدون مشکل کار میکنن.
صفحه آبی هم چیز خاصی نداشت غیر این کد که : 0x0000008e (0x0000005 ....
تو اینترنت هم سرچ کردم و چیزی که فهمیدم بیشتر بحثهای سخت افزار بود یا درایورشون.اما من اصلا دیروز هیچ چیزی نصب نکردم.حتی میتونم با اطمینان بگم ساده ترین تغییر نرم افزاری هم ندادم و همش وبگردی کردم و سریال دیدم
تو سرچها دیدم گفته بود در حالت safe mode برید تو msconfig و همه سرویسها و برنامه هایی که موقع استارت آپ بالا میان رو غیر فعال کنید.تاثیری نداشت :13:
سیستم ریستور رو هم برای 2 روز قبل رو انجام دادم و فرقی نکرد
حالا اگر کسی تا فردا حدود ظهر نظر و راهکاری داشت بگه.وگرنه مجبورم دوباره ویندوز رو نصب کنم و بدبخت میشم :41:
تاریخ نصب xp sp3 رو نگاه کردم باورم نشد 23.3.2009
(الان با 7 هستم و هیچگونه مشکل کلی و جزئی ندارد)