مشاهده نسخه کامل
: مشکل در Share کردنه یک فولدر
Black Prince
31-03-2010, 21:38
سلام:
من میخوام یک فولدر رو Share کنم و بعد یکی از دوستانم از طریقه کامپیوتره خودش و اینترنت به این فولدری که من Share کردم دسترسی داشته باشه و فایل دانلود کنه .
نمیخوام از Remote Control استفاده کنم چون تمامه سیستم رو در اختیاره طرف میزاره .
ممنون میشم راهنمایی کنید
:10::11:
undertaker_ss
01-04-2010, 17:10
سلام:
من میخوام یک فولدر رو Share کنم و بعد یکی از دوستانم از طریقه کامپیوتره خودش و اینترنت به این فولدری که من Share کردم دسترسی داشته باشه و فایل دانلود کنه .
نمیخوام از Remote Control استفاده کنم چون تمامه سیستم رو در اختیاره طرف میزاره .
ممنون میشم راهنمایی کنید
:10::11:
کاش سیستم عاملتون رو هم میگفتید تا بهتر بشه کمک کرد
دقیقا مشکل تون چیه
کلا نمی تونید شیر کنید یا اینکه شیر کردید اما موفق نبوده؟
Black Prince
01-04-2010, 23:46
Windows Seven Ultimate
کلاً بلد نیستم!
ممنون میشم کمکم کنید.:41:
undertaker_ss
02-04-2010, 11:19
Windows Seven Ultimate
کلاً بلد نیستم!
ممنون میشم کمکم کنید.:41:
والا من تا حالا با ویندوز سون کار نکردم ولی احتمالا شبیه به ویستا باشه
شما روی هر فولدری که میخوای share کنی اگه رایت کلیک کنی باید یه گزینه sharing ببینی
دقت کن که فایل رو نمیشه share کرد و اگه خواستی یه فایل رو Share کنی باید بندازیش توی یه فولدر و اونو share کنی
اگه یوزرت پسورد داره که هیچی اگه نه باید بری توی network and sharing center (فکر کنم توی سون هم اسمش همینه) بعد password protected sharing یا یه همچین چیزی داره اونو off کنی
اینم بگم اگه طرف یه کم وارد باشه می تونه کل هاردتو ببینه (توی xp که این طوریه )
کافیه بعد از ip ات اسم پارتیشن مورد نظر را با علامت $ بزنه
واسه این که جلوی این کار رو بگیری روی my computer باید رایت کلیک کنی manage رو بزنی
توی قسمت shared folders قسمت shares اسم پارتیشن ها لیست شدن روی هر پارتیشن رایت کلیک و بعد Stop shariing رو میزنی
البته با ریستارت سیستم دوباره پارتیشن ها share میشن
Black Prince
02-04-2010, 18:59
الان من یه فولدر شیر کردم بعدش چیکار کنیم؟
حالا باید چه کار کنم تا دوستم به این فولدر وارد بشه؟ برنامه خاصی باید استفاده کنیم؟
undertaker_ss
03-04-2010, 21:47
الان من یه فولدر شیر کردم بعدش چیکار کنیم؟
حالا باید چه کار کنم تا دوستم به این فولدر وارد بشه؟ برنامه خاصی باید استفاده کنیم؟
نه برنامه نمی خواد
کافیه دوستت توی run ای پی سیستم شما رو با دوتا \\ بزنه
مثلا اگه ip سیستم ات 192.168.1.1 هست باید بزنه
192.168.1.1\\
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.