ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل: فلش

nazanin66
31-03-2010, 20:29
سلام
خسته نباشید
من یک فلش مارشال 2G دارم، وقتی به پشت دستگاه وصل می کنم،نشان میده که یک فلش وصل شده، توی My Computer هم که میرم فایل G ظاهر میشه اما وقتی روی G کیک می کنم یا آدرس اون رو روی آدرس بار میزنم، میگه هیچی نیست:
Plz insert a disk into a drive G
فکر می کنید مشکل از کجاست؟؟؟
با تشکر
:11:

alborz_k
31-03-2010, 21:08
سلام
خسته نباشید
من یک فلش مارشال 2G دارم، وقتی به پشت دستگاه وصل می کنم،نشان میده که یک فلش وصل شده، توی My Computer هم که میرم فایل G ظاهر میشه اما وقتی روی G کیک می کنم یا آدرس اون رو روی آدرس بار میزنم، میگه هیچی نیست:
Plz insert a disk into a drive G
فکر می کنید مشکل از کجاست؟؟؟
با تشکر

سلام. ممکنه که سیستمتون فلش رو خوب نشناخته باشه و یا این که فلش یا کامپیوتر ویروسی باشند و یا این که فلش از لحاظ نرم افزاری یا سخت افزاری دچار مشکل شده باشه.
شما با یک سیستم دیگه و یا یک ویندوز دیگه هم تست کردین؟

nazanin66
01-04-2010, 11:38
سلام. ممکنه که سیستمتون فلش رو خوب نشناخته باشه و یا این که فلش یا کامپیوتر ویروسی باشند و یا این که فلش از لحاظ نرم افزاری یا سخت افزاری دچار مشکل شده باشه.
شما با یک سیستم دیگه و یا یک ویندوز دیگه هم تست کردین؟

سلام
ممنون
نه مشکل اینه که حتی روی سیستم های دیگه همینم که روی سیستم من نشون میده رو نشون نمیده...
از لحاظ سخت افزاری ممکنه مشکل از کجا باشه؟

alborz_k
01-04-2010, 11:58
سلام
ممنون
نه مشکل اینه که حتی روی سیستم های دیگه همینم که روی سیستم من نشون میده رو نشون نمیده...
از لحاظ سخت افزاری ممکنه مشکل از کجا باشه؟
از لحاظ سخت افزاری ، یعنی چیپ های nadn موجود روی فلش و یا کنترل کننده ی حافظه خراب شده باشن که در این صورت راحت ترین کار ، تهیه ی یک فلش جدید هست.
اگه اطلاعات مهمی رو فلش نداشتین (و اگه داشتین هم فکر نکنم که موجود باشند! :دی) بهتره که با یک سیستمی که مطمئنید ویروس نداره ، اونر و فرمت کنید .