مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد وی ری در مکس
p30worldapm
31-03-2010, 19:42
یه متریالی هست که فقط سایه و بازتاب جسم رو می گیره و خودش معلوم نمی شه اسمشم matte/Shadow هست. این توی وی ری تقریبا کار نمی کنه یعنی بک گراند معلومه ولی سایه و بازتاب جسم نه! باید چی کار کنم؟
SSS_HHH_OOO
02-04-2010, 11:28
خوب تو وی ری قضیه این matte/shadow فرق داره
برای اینکه همچین متریالی داشته باشی به جسمت باید متریال VrayMtlWrapper بدی
بعد مثل شکل تنظیم کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mojtaba_14
06-04-2010, 20:26
می تونی object رو انتخاب کنی تو منوی کلیک راست،vray propertis،رو mate object,shadows,effect alphaتیک بزنی،بعد به خدا توکل کنی.اگه می خوای رفلکتم داشته باشه از روش پست قبلی استفاده کن که اصولی تره!
p30worldapm
01-02-2011, 12:57
عکس پست 3 پاک شده!
این تنضیمات من:
چرا این صفحهه سیاه شده؟ مگه نباید سایه رو نشون بده و خودش معلوم نباشه؟
p30worldapm
02-02-2011, 13:58
یه خواهش کوچولو دارم.
لطفا یه چک بکنین ببینین برای شما هم این جوری می شه یا نه؟ یه پلن و یه مکعب و یه نور بعد هم...
کسی وی ری 1.5 داره؟ اگه می شه با اون تست کنین چون قبلا این کار رو با اون کرده بودم ولی الآن دقیقا یادم نیست. می خوام ببینم که اشکال از وی ری 2 هست یا اشکال از منه.
p30worldapm
03-02-2011, 22:41
کلی گشتم بالاخره فهمیدم که مشکل از نداشتن base material بود.
یه vraymtl گذاشتم وقتی رفلکت نداره همه چی درسته ولی وقتی برای اون vraymtlی که تو base material گذاشتم رفلکت رو روشن می کنم و رندر می گیرم سایه جسم معلوم می شه ولی اون پلن، حالت شیشه می گیره در حالی که نباید پلن رو نشون بده. وقتی رنگ اون تیکه که با قرمز مشخص کردم رو سفید می کنم سایه معلوم می شه ولی رفلکت فقط روی قسمت سایه معلوم می شه و برای جاهای دیگه معلوم نیست یعنی فقط یه تیکه از بازتاب که در قسمت سایه هست نشان داده می شه و وقتی اون رو سیاه می کنم سایه معلوم نمی شه! وقتی رفلکت رو روشن می کنم یه مشکل دیگه هم داره اونم اینه که وقتی که تو پنجره رند می زنم آلفا رو نشون بده فقط آلفا جسم رو نشون می ده یعنی سایه و بازتاب آلفاشون سیاه هست و توی افترافکت و فتوشاپ فقط جسم معلوم می شه.
خواهش می کنم یا جواب بدین تا مشکلم حل شه یا حداقل بگین که چرا جواب من رو نمی دین!
یعنی انقدر آدم حساب نکردین که 2 دقیقه وقت بزارین و امتحان کنین و بگین که مال شما هم این جوری هست یا نه؟!:37:
اینم عکس:
SSS_HHH_OOO
04-02-2011, 13:33
خوب نباید رفلکت رو روشن کنی
رفلکت رو خاموش کن
رندر بگیر
بعد یه متریال جدا رفلکت دار به جسمت بده
از بخش elements تو رندر گزینه vray reflection رو اد کن و بزن رندر بشه
حالا وی ری یه رندر میگیره برات که آخرش یه تصویر جدا از رفلکتای اجسامت بهت میده
حالا اینو ببر تو فتوشاپ و بنداز رو رندر بدون رفلکتت و حالت blen mode رو طوری تغییر بده که طبیعی و قشنگ بازتاب بیفته روش
p30worldapm
07-02-2011, 22:59
ممنون از جوابت.
من اینترنتم قطع بود ...
خب الآن من یه پلن گذاشتم و روش جسمم رو هم گذاشتم. بعد متریال آیینه رو به جسمم دادم. بعد رفتم تو رندر ستینگ و گفتم که رفلکت رو هم بهم بده. بعد رند کردم. حالا مشکل اینه که رفلکت همه چی رو می ده یعنی کل پلن معلوم می شه تازه یه مشکل دیگه هم هست اونم اینه که همچنان آلفایی که برای وی ری رفلکت می ذاره آلفای جسم هست نه آلفای بازتاب جسم!
خواهش می کنم کمک کنین.
بابا خوش به حالتون با وی ری کار میکنید من که هیچ چی ازش نمیدونم!!!!!!!!
آخه چرا!!!!!!!:41:
p30worldapm
14-02-2011, 13:59
من هنوز منتظر هستم!!!
می شه یه نفر ذکات علمش رو بده؟
شما چه جوری یه جسم رو می ذارین رو یه سطحی که رفلکت داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.