ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از تمام دوستانی که گرافیک SAPPHIRE 5770 VAPOR-X 1GB دارند و تجربه کردند و همینطور کسانی که اطلاعات کافی از این کارت دارند لطف کنن اینجا رو حتما ببینند

KING_INFERNAL
31-03-2010, 17:42
<H3 dir=rtl style="MARGIN: 12pt 0cm 3pt"><H3 dir=rtl style="MARGIN: 12pt 0cm 3pt"><H3 dir=rtl style="MARGIN: 12pt 0cm 3pt">سلام

عیدتان مبارک

1- میخواستم بدونم دوستانی که این گرافیک رو دارند در تمام بازی ها قدرت خوبی از این کارت میگیرند و میتونن تا آخرین تنظیمات بازی کنن؟لطفا بازی هایی که انجام دادید رو با ذکر تنظیمات مناسب بازی بیان کنید.

2- دما و دور فن این کارت در حالت IDLE و زمان بار کاریه سنگین مثل انجام بازی چقدر است؟

3- آیا با سخت افزار ها مشکلی نداره و به راحتی مچ میشه و درایورش مشکلی ایجاد نمیکنه؟

4- از لحاظ قدرت و کارایی طوری بوده که از انجام هر کاری بر بیاد و از 10 نمره به اون چند میدین؟

5- در مورد پکیج چطوره.آیا این گرافیک در حالت پلمپ کامله و در جعبه پلمپه و وضعیت گارانتیش چطوره؟

6- کسانی که با این کارت از مانیتور های فول اچ دی و در سایز 22 و 23 اینچ استفاده میکنن آیا با افت فریم و افت کارایی مواجه شدند؟

7- کسانی که تجاربشون بیشتره این کارت رو دقیقا برابر با چه کارتی میدونن؟

8- آیا می ارزه 200 تومن بابتش پول داد.منظورم اینکه به روز بودن خودشو رو حفظ میکنه و مثلا تا 3 سال دیگه کارایی خودشو در بازی و برنامه ها داره یا نه؟

9- آیا قیمت این کارت تا یک یا دو ماه دیگه افت خوبی پیدا میکنه؟

واقعا شرمنده سوال ها زیاد شد . هر یک از دوستان جواب هر کدام از این سوال ها رو هم بدانند و پاسخ بدهند عالی است. فکر میکنم این تاپیک برای دوستانی که میخواهند از کارایی ی این کارت مطلع شوند مفید واقع بشه.

پس از تمام دوستانی که این کارت رو تجربه کردند خواهش میکنم تجربیاتشون رو در اختیار من و دوستان دیگر قرار بدهند.

خیلی ممنون :11:

</H3></H3></H3>