ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از تمام دوستانی که گرافیک SAPPHIRE 5770 VAPOR-X 1GB دارند و تجربه کردند و همینطور کسانی که اطلاعات کافی از این کارت دارند لطف کنن اینجا رو حتما ببینند

KING_INFERNAL
31-03-2010, 17:42
سلام

عیدتان مبارک

1- میخواستم بدونم دوستانی که این گرافیک رو دارند در تمام بازی ها قدرت خوبی از این کارت میگیرند و میتونن تا آخرین تنظیمات بازی کنن؟لطفا بازی هایی که انجام دادید رو با ذکر تنظیمات مناسب بازی بیان کنید.

2- دما و دور فن این کارت در حالت IDLE و زمان بار کاریه سنگین مثل انجام بازی چقدر است؟

3- آیا با سخت افزار ها مشکلی نداره و به راحتی مچ میشه و درایورش مشکلی ایجاد نمیکنه؟

4- از لحاظ قدرت و کارایی طوری بوده که از انجام هر کاری بر بیاد و از 10 نمره به اون چند میدین؟

5- در مورد پکیج چطوره.آیا این گرافیک در حالت پلمپ کامله و در جعبه پلمپه و وضعیت گارانتیش چطوره؟

6- کسانی که با این کارت از مانیتور های فول اچ دی و در سایز 22 و 23 اینچ استفاده میکنن آیا با افت فریم و افت کارایی مواجه شدند؟

7- کسانی که تجاربشون بیشتره این کارت رو دقیقا برابر با چه کارتی میدونن؟

8- آیا می ارزه 200 تومن بابتش پول داد.منظورم اینکه به روز بودن خودشو رو حفظ میکنه و مثلا تا 3 سال دیگه کارایی خودشو در بازی و برنامه ها داره یا نه؟

9- آیا قیمت این کارت تا یک یا دو ماه دیگه افت خوبی پیدا میکنه؟

واقعا شرمنده سوال ها زیاد شد . هر یک از دوستان جواب هر کدام از این سوال ها رو هم بدانند و پاسخ بدهند عالی است. فکر میکنم این تاپیک برای دوستانی که میخواهند از کارایی ی این کارت مطلع شوند مفید واقع بشه.

پس از تمام دوستانی که این کارت رو تجربه کردند خواهش میکنم تجربیاتشون رو در اختیار من و دوستان دیگر قرار بدهند.

خیلی ممنون :11:

behruz_godrat
02-04-2010, 00:04
<H3 dir=rtl style="MARGIN: 12pt 0cm 3pt">سلام

</H3>

با عرض سلام عید شما هم مبارک
من با برند SAPPHIRE کار نکردم اما واسه یکی از دوستان برند گیگا گرفتیم بعدش پشیمون شدیم که چرا SAPPHIRE نگرفتیم

از لحاظ کیفیت وقدرت SAPPHIRE در رده اول قرار داره چون 10 تا 20 درصد بیشترین کارایی رو در مقایسه با رقبا داره واینکه هیتسینگ (سیستم خنک کننده گرافیک) اون از بهترین کارایی و خنکی و بی صدایی بهره میبره

اگه شما مدل استانداردش رو گرفتین با بقیه برندها فرقی نمیکنه ولی اگه مدل VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5 رو گرفتین بهتون میگم که بهترین مدل 5770 رو گرفتین

مدل استاندارد SAPPHIRE
HD 5770 1GB GDDR5

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل تقویت شده SAPPHIRE
VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5

TATU_TATY
21-04-2010, 21:22
اقا منم بدنبال اينم که ببينم اين کارت چه جور کارتي هستي..والا منم تا 200 بيشتر نميتونم بدم واسه کارت..مانيتورم 768*1360 فکر ميکنيد با اين رزوليشن بتونم بازي هاي dx11 رو با بالاترين کيفيت بازي کنم...کسي که تجربه نشستن پشت اين کارت رو داره جواب بده لطفا

Behrouz_se60
24-04-2010, 17:23
من توصیه میکنم که عکس که بهروز گذاشته ماله استاندارد نگیری چون هیتسینک رم نداره یعنی یک تفاوت در اینحا
مدل اولیه استادارد خوب نگاه کن :

منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدل اصلاحیه

نسخه اولیه برای رم خنک کننده گذاشته اونهم فقط در یک طرف حالا چرا در پشت نداره یک سوال هست.من خودم خنک کننده روی رم در پشت کارت گرافیک گذاشتم

اما نسخه دوم کارت گرافیک 5770فقط خنک کننده برای GPU گذاشته و خبری از خنک کننده رم نیست.

Behrouz_se60
24-04-2010, 17:35
حالا واسه مدل VAPOR-X

حالا برد مدل با بقیه هیچ فرقی نداره خوب نگاه کن :

توجه کردی ؟ برد بالایی ورژن 2 هست ( به پین فن نگاه کن ) و برد پایینی که من دارم دارای یک سوکت 4پینی واسه فن هست که همون نسخه اولیه کارت گرافیگ 5770

برای مدل VAPOR-X

فقط یک حسن نیت داره که خنک کننده عالی هست که واسه اورکلاک خوبه توجه شود که خنک کننده برای رم نداره و خودتون باید هیتسینک بخرید واسه رم جمعا 8 عدد.

حالا ok ؟؟

esi222
01-05-2010, 00:36
اقا منم بدنبال اينم که ببينم اين کارت چه جور کارتي هستي..والا منم تا 200 بيشتر نميتونم بدم واسه کارت..مانيتورم 768*1360 فکر ميکنيد با اين رزوليشن بتونم بازي هاي dx11 رو با بالاترين کيفيت بازي کنم...کسي که تجربه نشستن پشت اين کارت رو داره جواب بده لطفا

سلام دوست من
بالاترین کیفیت یعنی رزوایشن فول اچ دی که مانیتورت ساپورت نمیکنه!
من Gigabyte 5770 دارم فقط میتونم بگم فوق العادست.تو بازی DiRT2 تمام جزییات رو میزارم آخره آخر با Dx11 بالای 45 فریم ازش میگیرم.بدون هیچ تنظیمات اضافی یا هر چیزه دیگه ای.
شما که مانیتورت ای رزولیشنارو ساپورت نمیمنه که دیگه اصلا نباید درموردش بحث کرد که جواب میده یا نا!
سخن آخر اینکه شک نکن،چیزه توپیه،من حتی چندتا بازی رو تو فول اچ دی باهم ران میکنم.
موفق باشی

pc_hex
03-05-2010, 20:28
<H3 dir=rtl style="MARGIN: 12pt 0cm 3pt">سلام

عیدتان مبارک

1- میخواستم بدونم دوستانی که این گرافیک رو دارند در تمام بازی ها قدرت خوبی از این کارت میگیرند و میتونن تا آخرین تنظیمات بازی کنن؟لطفا بازی هایی که انجام دادید رو با ذکر تنظیمات مناسب بازی بیان کنید.

2- دما و دور فن این کارت در حالت IDLE و زمان بار کاریه سنگین مثل انجام بازی چقدر است؟

3- آیا با سخت افزار ها مشکلی نداره و به راحتی مچ میشه و درایورش مشکلی ایجاد نمیکنه؟

4- از لحاظ قدرت و کارایی طوری بوده که از انجام هر کاری بر بیاد و از 10 نمره به اون چند میدین؟

5- در مورد پکیج چطوره.آیا این گرافیک در حالت پلمپ کامله و در جعبه پلمپه و وضعیت گارانتیش چطوره؟

6- کسانی که با این کارت از مانیتور های فول اچ دی و در سایز 22 و 23 اینچ استفاده میکنن آیا با افت فریم و افت کارایی مواجه شدند؟

7- کسانی که تجاربشون بیشتره این کارت رو دقیقا برابر با چه کارتی میدونن؟

8- آیا می ارزه 200 تومن بابتش پول داد.منظورم اینکه به روز بودن خودشو رو حفظ میکنه و مثلا تا 3 سال دیگه کارایی خودشو در بازی و برنامه ها داره یا نه؟

9- آیا قیمت این کارت تا یک یا دو ماه دیگه افت خوبی پیدا میکنه؟

واقعا شرمنده سوال ها زیاد شد . هر یک از دوستان جواب هر کدام از این سوال ها رو هم بدانند و پاسخ بدهند عالی است. فکر میکنم این تاپیک برای دوستانی که میخواهند از کارایی ی این کارت مطلع شوند مفید واقع بشه.

پس از تمام دوستانی که این کارت رو تجربه کردند خواهش میکنم تجربیاتشون رو در اختیار من و دوستان دیگر قرار بدهند.

</H3>

دست عزیز من بازی مترو2033 را با حداکثرکیفیت و افکت های ویژه directx 11بازی کردم....
واقعازیباست..5750گیگابایت...ح لا 5770که از اون هم قویتره..
بنظر من گیگا بایت بهتر از سفیرهستش...

KING_INFERNAL
04-05-2010, 11:36
دست عزیز من بازی مترو2033 را با حداکثرکیفیت و افکت های ویژه directx 11بازی کردم....
واقعازیباست..5750گیگابایت...ح لا 5770که از اون هم قویتره..
بنظر من گیگا بایت بهتر از سفیرهستش...

دوست عزیز این مدل 5770 از سافایر بصرفه ترین گرافیک 5770 است و با هزینه ی پایین تر نسبت به مدل های مرجع تازه کمی اور شده و قویتر از مدل مرجع 5770 است و ارزونتره و تازه با این وجود خنک کننده ی بهتری هم روش هست.

بازم ممنون از اطلاعاتی که در اختیار من و دوستان قرار دادید.:10:

MAGIDIYUM
04-05-2010, 11:43
دوستان عزیز در این پست براتون یک بنچ مارک و رویور کامل از سایت pureoverclock درباره ی خصوصیات و قدرت گرافیک SAPPHIRE 5770 VAPOR-X قرار دادم که در اون قدرتش با بعضی از گرافیک های تقریبا در رده ی خودش تو حالت حداکثر اور مقایسه شده.(باز هم تاکید میکنم این رویور ها در واقع حداکثر قدرت یک کارت در اور است......نه حالت استاندارد.علاوه بر اون هر چیزی که شامل اطلاعات تخصصی در مورد این کارت باشه در این رویور یافت میشه.

لطفا تمام 14 صفحه را مطالعه بفرمایید.
این اولین صفحه است و در آخر هر صفحه روی گزینه ی NEXT PAGE کلیک فرمایید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید