ehsan122m
31-03-2010, 17:26
سلام
درود به همه چه اونایی که منو به یاد دارن و چه اونایی که منو فراموش کردن .
من سال پیش از شما برای برنامه نویسی vb6 کمک خواستم بعضی از دوستان با انتقاد از vb6 , نوع برنامه نویسی که من انخاب کرده بودم رو برنامه ای دور از عصر حاضر میشمردن و vb6 رو قدیمی قلمداد کرده و انواع برنامه نویسی ها رو به من پیشنهاد داده بودن که بنده به این دوستان دلیل کنکوری بودن این برنامه رو ذکر کردم سپس با توکل به خدا و کمک دوستان , موفق به قبول در کنکور سراسری شدم .
(("***** از تمام دوستانی که به من برای قبولی کنکور کمک کردن , صمیمانه قدر دانی کرده و دست محبتشان را بوسه میزنم *****"))
(( با این جمله میخواستم بگم چقدر خوشحالم و از شما به خاطر کمکهاتون متشکرم ))
حالا من دوباره به این انجمن آمدم تا :
1-با امید خدا آغاز کردم و تا انتها با توکل به خدا هستم .
2- از این انجمن شروع کردم و انشاء الله تا آخرش ( هم از نوع مدارج علمی و هم مدارک تحصیلی ) با دوستان خوب , بمانم .
باز هم از دوستانی که ماقبل به من کمک کردن تشکر میکنم .
هدف بعدی من آموختن vb.net
همونطور که گفتم vb.net رو شروع کردم به این دلیل که ترم اول این نرم افزار رو دارم
پیشاپیش از همه ممنونم
درود به همه چه اونایی که منو به یاد دارن و چه اونایی که منو فراموش کردن .
من سال پیش از شما برای برنامه نویسی vb6 کمک خواستم بعضی از دوستان با انتقاد از vb6 , نوع برنامه نویسی که من انخاب کرده بودم رو برنامه ای دور از عصر حاضر میشمردن و vb6 رو قدیمی قلمداد کرده و انواع برنامه نویسی ها رو به من پیشنهاد داده بودن که بنده به این دوستان دلیل کنکوری بودن این برنامه رو ذکر کردم سپس با توکل به خدا و کمک دوستان , موفق به قبول در کنکور سراسری شدم .
(("***** از تمام دوستانی که به من برای قبولی کنکور کمک کردن , صمیمانه قدر دانی کرده و دست محبتشان را بوسه میزنم *****"))
(( با این جمله میخواستم بگم چقدر خوشحالم و از شما به خاطر کمکهاتون متشکرم ))
حالا من دوباره به این انجمن آمدم تا :
1-با امید خدا آغاز کردم و تا انتها با توکل به خدا هستم .
2- از این انجمن شروع کردم و انشاء الله تا آخرش ( هم از نوع مدارج علمی و هم مدارک تحصیلی ) با دوستان خوب , بمانم .
باز هم از دوستانی که ماقبل به من کمک کردن تشکر میکنم .
هدف بعدی من آموختن vb.net
همونطور که گفتم vb.net رو شروع کردم به این دلیل که ترم اول این نرم افزار رو دارم
پیشاپیش از همه ممنونم