ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمممممممممک کنید اساتید

جاسم کدخدایی بنت
31-03-2010, 16:25
ویروسی هست که فایلای توی فلش را خراب میکنه مثلا یک آهنگ دیگه باز نمیشه یا یک برنامه اجرانمیشه یا گاهی خود به خود خذف شون میکنه

درضمن یک فلش دیگه هست که هزاران فولدر میسازه با اسم عجیب غیرقابل پاک کردن
وبرای فرمتش باید از داس یا سیف ماد استفاده کرد کمک کنید دوستان:2::2:

---------------------گفتم مه من از چه تودام نیفتی گفتاچه کنم دام شما دانه ندارد----------------------------

Dr Hannibal
31-03-2010, 16:48
ویروسی هست که فایلای توی فلش را خراب میکنه مثلا یک آهنگ دیگه باز نمیشه یا یک برنامه اجرانمیشه یا گاهی خود به خود خذف شون میکنه

---------------------گفتم مه من از چه تودام نیفتی گفتاچه کنم دام شما دانه ندارد----------------------------

شما یک انتی ویروس نصب کنید و مهمتر از همه کاملا اون رو تا امروز اپدیت کنید بعد اسکن. اگه باز مشکلی بود بگید.

پیشنهاد من کسپرسکی

موفق باشید.

جاسم کدخدایی بنت
01-04-2010, 13:18
تمام این کارای مربوط به آنتی ویروسی انجام شده آپدیت شده هم نود وهم کاسپر

کمک

Dew Drop
01-04-2010, 13:30

فلشي كه گرفتين از كجا گرفتين,چون بعضي وقتا خود فلش ها مشكل دارن اگه فلش تون گارانتي داره ببرين نشونش بدين.در ضمن فكر ميكنم اين فايل هايي رو كه ميگين انتي ويروس به عنوان ويروس نمي شناسه و جلوشون unknown file مينويسه.

pooriya_hp
01-04-2010, 18:55
سلام به همه دوستان.دوست عزیز شما اول باید یه آنتی ویروس خوب مثل کاسپر یا ناد32 رو نصب کنی و بعد آپدیت و بعد هم اسکن.
بعد از اسکن در حالت عادی ویندوز کامپیوتر رو ریست می کنید و با استفاده از کلید f8 حالت safe mode را انتخاب می کنید
آنتی ویروس ناد32 این کار رو بخوبی انجام میده
اگه با این کار ها درست نشد راهش فرمت هست
به نظر من دوستان باید در فلش مموری های خود از آنتی ویروس های پورتابل استفاده کنن خیلی خوبه
مارک فلش رو هم بنویس؟

جاسم کدخدایی بنت
03-04-2010, 11:56
kingston
بحث یک فلش چندین فلش توی شهرما همینجوریه فکرکنم یک ویروسی باشه که از تو سیستم اما همه ی این کارای آنتی ویروسی رو کردم
با آخرین آپدیت
هم کاسپر avst-nod-avg-panda

help me

Dew Drop
03-04-2010, 13:21
kingston
بحث یک فلش چندین فلش توی شهرما همینجوریه فکرکنم یک ویروسی باشه که از تو سیستم اما همه ی این کارای آنتی ویروسی رو کردم
با آخرین آپدیت

help me

اينايي كه گفتين بحث ويروس نيست,مشكل شما به خاطر تقلبي بودن فلشتون هست.فلش هاي تقلبي كه اسم الكي ميزارن روشون وبه قيمت كمتر از فلش هاي ارجينال ميدن دست مردم اكثرا اين مشكلها رو دارن.

DrXoX
03-04-2010, 13:26
kingston
با آخرین آپدیت

help me
سلام
مطمئن نیستم ولی با SpywareDoctor هم یه اسکن انجام بده
برای دانلودش هم از همین p30wolrd هم می تونی استفاده کنی

جاسم کدخدایی بنت
03-04-2010, 20:46
spyware doctor استفاده کردم فقط چندتا ویروس از تورایانه پیدا کرد

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

اينايي كه گفتين بحث ويروس نيست,مشكل شما به خاطر تقلبي بودن فلشتون هست.فلش هاي تقلبي كه اسم الكي ميزارن روشون وبه قيمت كمتر از فلش هاي ارجينال ميدن دست مردم اكثرا اين مشكلها رو دارن.

سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست گرامی

علاوه بر فلش من خیلی از فلش های دیگه حتی از مارک trancedهمین که تورایانه وصل میشه فایلها بعد که میکشم دوباره میزنم فایلهارا کلاً داغون میکنه

هرفلشی زدم همینجوری میکنه

آنتی
09-04-2010, 23:30
دقیقا درسته
این فلشها اینقدر زیاد شده که تشخیص یه مموری خوب دیگه محاله
ضمنا در صورت ویروسی بوند avira به شدت توصیه میشه
موفق باشید