مشاهده نسخه کامل
: بهترین و قویترین کیس با 500T
با درود فراوان
چند وقتیه دنبال خرید سیستم تو رنج 500 تومنم. بعد از پرسجو از افراد مطلع این شد نتیجه :
MSI 770T-C45 AM3
AMD Athlon X3 425
ASUS HD4770 Formula
A-DATA 2GB DDR2 800
Samsung F1 HD252HJ
Memonex Silent 540W
Samsung S223Q 22X
Green Magnum II
نظرتون چیه؟ یکم در مورد پاور دودلم...
باتوجه به اینکه بعد از خرید قصد آورکلاک آن را دارم تصمیم گرفتم از برندهای با کیفیتی استفاده کنم.
اگه شما پیشنهاد بهتری دارین، خوصحال میشم بدونم...
kinglife
31-03-2010, 16:21
با درود فراوان
چند وقتیه دنبال خرید سیستم تو رنج 500 تومنم. بعد از پرسجو از افراد مطلع این شد نتیجه :
MSI 770T-C45 AM3
AMD Athlon X3 425
ASUS HD4770 Formula
A-DATA 2GB DDR2 800
Samsung F1 HD252HJ
Memonex Silent 540W
Samsung S223Q 22X
Green Magnum II
باتوجه به اینکه بعد از خرید قصد آورکلاک آن را دارم تصمیم گرفتم از برندهای با کیفیتی استفاده کنم.
به نظرم اصلا جالب نیست
اورکلاک به نظر من به معنی این هست که شما وقتی سیستمت کم میاره از این عمل بهره ببری و در غیر این صورت یه کرم هست برای رکورد زنی ( با عرض پوزش از دوستان اورکلاکر)
گرافیکت خوبه ولی مادربرد ت نه چون به نظر شخصی من این مادربرد نصبت به هم رده هاش واقعا عقبه شما به سراغ گیگا همین مدل برو
هارد سری f1 سامسونگ اصلا مدل جالبی در نیومده و بهتره شما به سراغ سری f3 بری
دوران ddr2 کم کم داره به آخر میرسه و بهتره شما از ddr3 استفاده کنی
در مورد پاور من بهتون اطمینان میدم با بودجه درنظر گرفته بهترینه مگر اینکه بخواهید بیشتر هزینه کنید که پاور های سیلور استون و کولر مستر بردارید
نکته برتری این پاور فن 13.5 سانتیش هست و خازن ورودی ژاپنیش
اصلا تناسبی بین قطعاتتون نیست و به نظرم این مانیتور برای افرادی خوبه که بودجه ای برابر با 800 تا 900 هزار تومن داره
شما کاربردتون رو بفرمایید تا بهترین انتخاب رو خدمتتون بگیم
مادر برد ma770t-ud3p بگیر.
گرافیک به نظرم سعی کن nvidia بگیری .
با تشکر فراوان
در جواب دوست king life باید بگم که در مورد آور کمی اشتباه می کنند. در واقع ما با با آور pc می یاییم بدون افزایش قیمت و سرمایه گذاری بیشتر روی قطعات کارایی اونهارو بالاتر می بریم مثل تیونینگ خودرو. که البته برای بسیاری یه جور تفریح حساب می شه مه کرم برای رکورد زنی!
دلیل خرید بورد MSI اول اینکه این بورد قابلیت ACC رو پشتیبای میکنه دوم اینکه خارناش تماما جامده.سومتو رنج قیمت خودش (80 تومن) بسیار عالیه.
هاردو باهاتون موافقم و نظرم رفت رو Seagate 7200.12 320GB قیمتش چنده؟
رم رو اما باهاتون مخالفم چون درسته قیمت DDR3 کاهش یافته و مصرف کمتری داره اما هنوز مشکل تایمینگ این رم ها مطرحه رم مورد نظر از تایمینگ 5.5.5.12 بهره می بره اما اکثر رمهای DDR3 موجود با فرکانس 1333 زمان پاسخگویی 9 دارند که فرکانس بیشتر اونو تحتالشعاع قرار میده...
در مورد پاور یکمی بیشتر توضیح بدین؟
کدوم مانیتور فکر کنم به اشتباه درایو نوری رو مانیتو فرض کردین دوست من.
در مورد دوستمون iceweek باید بگم که این بورد گیگا بسیار از طراحی خوبی برخورداره اما فاکتور قیمت یادمون نره. ما داریم یه کیس 500 تومنی می خریم اگه اون بردو بردارم علاوه بر اینکه 30 تومن بیشتره باید رمهارو هم DDR3 بردارم که اونم باز اضافه میشه.
در ضمن سری Athlon از رم تا حدااکثر فرکانس 1066 پشتیبانی میکنه.
کاربرد هم متفرقه اما دوست ندارم تو گیمی یا برنامه کم بیاره.
ess_1362
31-03-2010, 18:01
با درود فراوان
MSI 770T-C45 AM3
AMD Athlon X3 425
ASUS HD4770 Formula
A-DATA 2GB DDR2 800
Samsung F1 HD252HJ
Memonex Silent 540W
Samsung S223Q 22X
Green Magnum II
خوب انتخاب بدی نیست
به نظر من سعی کن پردازنده حتما با استپینگ XXCXX باشه تا امکان آنلاک کردن هسته چهارم و همینطور کش L3 هم فراهم باشه
برای اورکلاک و آنلاک کردن به یک مادربرد بهتر نیاز داری
اولین و ارزونترین انتخاب ASOCK M3A780GXH-128M هست حدود 80 تومن و بعدش GIGABYTE 770T-UD3P حدود 107 تومن
تا اردیبهشت وضعیت بازار چطوری میشه؟
بقیه دوستان نظری ندارن؟
با تشکر فراوان
در جواب دوست king life باید بگم که در مورد آور کمی اشتباه می کنند. در واقع ما با با آور pc می یاییم بدون افزایش قیمت و سرمایه گذاری بیشتر روی قطعات کارایی اونهارو بالاتر می بریم مثل تیونینگ خودرو. که البته برای بسیاری یه جور تفریح حساب می شه مه کرم برای رکورد زنی!
دلیل خرید بورد MSI اول اینکه این بورد قابلیت ACC رو پشتیبای میکنه دوم اینکه خارناش تماما جامده.سومتو رنج قیمت خودش (80 تومن) بسیار عالیه.
هاردو باهاتون موافقم و نظرم رفت رو Seagate 7200.12 320GB قیمتش چنده؟
رم رو اما باهاتون مخالفم چون درسته قیمت DDR3 کاهش یافته و مصرف کمتری داره اما هنوز مشکل تایمینگ این رم ها مطرحه رم مورد نظر از تایمینگ 5.5.5.12 بهره می بره اما اکثر رمهای DDR3 موجود با فرکانس 1333 زمان پاسخگویی 9 دارند که فرکانس بیشتر اونو تحتالشعاع قرار میده...
در مورد پاور یکمی بیشتر توضیح بدین؟
کدوم مانیتور فکر کنم به اشتباه درایو نوری رو مانیتو فرض کردین دوست من.
در مورد دوستمون iceweek باید بگم که این بورد گیگا بسیار از طراحی خوبی برخورداره اما فاکتور قیمت یادمون نره. ما داریم یه کیس 500 تومنی می خریم اگه اون بردو بردارم علاوه بر اینکه 30 تومن بیشتره باید رمهارو هم DDR3 بردارم که اونم باز اضافه میشه.
در ضمن سری Athlon از رم تا حدااکثر فرکانس 1066 پشتیبانی میکنه.
کاربرد هم متفرقه اما دوست ندارم تو گیمی یا برنامه کم بیاره.
یعنی 620 Athlon x4 هم همینطوره ؟
یعنی رم 1333 براش نباید گرفت ؟ :18:
kinglife
31-03-2010, 23:30
در مورد مانیتوردرسته من اشتباه گرفتم
اما بهتره در مورد ساپورت رم اتلون بدونید که تا 1600 رو ساپورت میکنه و این مطلبی که شما فرمودید کاملا غلطه این مطلب در تمامی بنچ مارک ها و خود سایت amd با رم 1333 اثبات شده ، اصلا این cpu am3 هست دوست من و این مطلبی که فرمودید کاملا ضدیت داره با این صحبت شما ، چون ما داریم از اتلون 2 صحبت میکنیم یعنی 425 و یا 620 و 630
این مادربرد 80 نیست و الان 90 مایشه ، استروک هم خازناش جامد هست و از acc پشتیبانی میکنه ولی گیگا 770 کاملا برای اورکلالک مناسبه و یکی از مهترین نکات در اورکلاک دمای مادربرد هست ، که گیگا با استفاده از لایه مسی بهترین سیستم خنک کننده رو داره
اورکلاک به طرز شدیدی با طول عمر سخت افزار در ارتباطه ، شما سقف سرمایه رو کاهش می دید و البته طول عمر رو یعنی این به اون در
شما به طراحی ماشین هم نگاه نکن که کاملا مطلبی جداست
قیمت هارد هم 45 هست ، شما 500 بگیر که اختلاف قیمتش 10 تومن هم نمیشه
تایمینگ رم هم در مقابل ظرفیت و فرکانس در اولویت سوم هست مهم اینه که شما با cpu 620 حجم جابجای 9 گگ هست در دقیقه و با 1333 حجم جابجایی 13 گیگ میشه که در 1600 به 16 گیگ میرسه که این مطلب در بنچ مارک ها هم اثبات شده ، من فکر نکنم تایمینگ برای امورات شما زیاد مهم باشه ، مگر اینکه هسته اتمی یا یه کار سنگین محاسباتی داشته باشی که بازم پیشنهاد میشه پولت رو بیشتر کنی تا با همون فرکانس تایمینگ پایین تر بگیری
دوست عزیز متاسفانه الان لینکشو پیدا نمیکنم.
بزار یه مثال بزنم. شما یه E7300 دارین و یه بورد DDR3 ساپرت. حال اگه شما بیاین رو این برد رم با فرکانس 1333 نصب کنین با توجه به اینکه فرکانس سی پی یو 1066 هست عملا فرکانس بالاتر رم بی استفاده می مونه. در مورد x4 620 هم همینطوره. نظر دوستان چیه؟
kinglife
31-03-2010, 23:51
بزار یه مثال بزنم. شما یه E7300 دارین و یه بورد DDR3 ساپرت. حال اگه شما بیاین رو این برد رم با فرکانس 1333 نصب کنین با توجه به اینکه فرکانس سی پی یو 1066 هست عملا فرکانس بالاتر رم بی استفاده می مونه. در مورد x4 620 هم همینطوره. نظر دوستان چیه؟
هر چند اینجا جای بحث نیست ولی بهتره شما این لینک رو پیدا کنی و ببینی که کی این مطلب رو گذاشته چون اصلا همچین چیزی صحت نداره این cpu ها دارای کنترلر ddr3 هستن که اصولا و علمی برای ddr3 طراحی شده که حالا amd لطف کرده و درکنارش am2 رو هم قرار داده برای کسانی که میخوان فقط سی پی یوشون رو ارتقا بدن و دست به تغیرات کلی نزنن ولی مطمنا راندمان ddr3 رو نمی گیرند درضمن تکنولوژی ساخت فنوم و اتلون یکی هست و فقط در مقدار کش متفاوت هستن اگر ما بگیم مطلب شما درسته اون وقت فنوم هم همین مطلبو داره
در مورد پاور هم توضیح بیشتری نمی تونم بدم جز اینکه این پاور با 535b گرین که سری سایلنت هست رقابت میکنه البته یه ایراد کوچیک داره اون هم این هست که 2 تا پورت ساتا داره که شما با یه تبدیل اون مشکل رو هم می تونید حل کنید
مهمترین نکته خازن ورودی و فن 13.5 سانتیش هست که واقعا در مقابل سری 535a بهش برتری میده
kinglife
31-03-2010, 23:57
کافیه یه نگاه به این بندازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من سیستمم x4 620 با رم 1333
اینو ببین.از نظر اعتبار هم ببین لینک عکس مال کجاست
کافیه یه نگاه به این بندازی
چه جالب .شمام اینو گذاشتی :45: .صفحه رو رفرش نکرده بودم ندیدم
با سلام
با تشکر از دوستان Iceweek و Kinglife
بله اشتباه از من بود عذرمی خوام...
نظرتون در مورد این سیس چیه؟ کیس 650 و مانیتور 150 ؟
CPU:AMD Athlon II X4 630
M.B:MSI 785GM-E65 AM3
RAM:Team Xtreem 1333MHz
VGA:Sapphire 5770 VAPOR-X
HDD:Samsung SpinPoint F3
DVD RW:Samsung S223Q 22X
Power:Memonex Silent 540W
Case:Green Magnum II
Monitor:AOC 2036S 20"
رم 2 گیگ اول می خرم بعدش یدونه دیگم می خرم. هارد هم 500 گیگ.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.