مشاهده نسخه کامل
: جستجو بر اساس جدول انتخابي!!؟؟!!
hobab1987
31-03-2010, 14:04
با سلام
آيا مي شود جستجو را بر اساس انتخاب نام جدول كه كاربر انجام ميدهد (مثلا از Combobox)انجام داد؟
و چگونه دستورش مي باشد؟
bad_boy_2007
02-04-2010, 10:21
سوالتان واضح نیست ، در هر صورت کار نشد ندارد
اگر منظورتان این است که یک جدول دارید که حاوی مجموعه ای از داده هاست و میخواهید آنرا به یک کمبو بایند کرده و در کمبو امکان جستجو را هم داشته باشید ، بلی . کافی است دو خصیصه AutoComplet Mode و AutoComplete Source را به مقادیر مورد نظر خود تنظیم نمایید .
ولی اگر منظورتان این است که میخواهید از یک کمبو نام جدول را انتخاب نمایید و بعد جستجو انجام دهید ، بلی باز هم میشود ولی حداقل یک تصویر از Interface برنامه تان را بگذارید تا بر اساس نیاز شما توضیح داده شود .
hobab1987
02-04-2010, 19:20
مرسي از توضيحتون
من دقيقا منظورم همين ايه كه شما فرموديد:
میخواهید از یک کمبو نام جدول را انتخاب نمایید و بعد جستجو انجام دهید ، بلی باز هم میشود ولی حداقل یک تصویر از Interface برنامه تان را بگذارید تا بر اساس نیاز شما توضیح داده شود .
اينم عكس:( از قسمت بخش اين پايين نام جدول در Combobox قررار ميگيره)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي جستجوي معمولي فقط شماره شناسايي داريم.
bad_boy_2007
16-04-2010, 09:52
سلام
میبخشید این چند وقته خیلی کار داشتم ، ظاهرا خیلی دیر کردم
راستش هنوز هم وقت نکردم اون چیزی رو که میخواین رو بنویسم ولی یادم آمد چندی پیش به دنبال ایجاد کلاسی (ارث برده شده از DataGridView) بودم که بجای DataGrid از آن استفاده کنم و کاربران هم بتوانند به راحتی در آن جستجو کنند .
سورس کلاس شما را در رسیدن به هدفتان کمک میکند ، ابتدا یک کلاس خالی ایجاد کنید و کد ذیل را در آن قرار دهید . سپس پروژه را Build کرده و یک فرم جدید ایجاد کنید و کنترلی تحت عنوان Class1 را بر روی فرم کشیده و ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bad_boy_2007
16-04-2010, 10:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.