مشاهده نسخه کامل
: داغ داغ ***تعرفه و سرویس های جدید اینترنت پرسرعت شاتل (1 مگ و 2 مگ)
soheilsh
31-03-2010, 12:14
تعرفه جدید شاتل به شرح زیر میباشد .
این سرویس های جدید در تمام کشور اجرا نشده است و فعلا تا انجایی من اطلاع دارم در کرج این سرویس ها را ارائه می دهند .
من هم درخواست سرویس 2 مگ دادم و منتظرم تا وصل بشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل خیلی عوضیه .... نگاه نکن به دو مگ بودنش اصلا باعقل سالم سازگار نیست میدونی چرا ؟
دوستم 128 داره از من که 512 دارم سرعتش بالاتره ....
مطمئن باش 2 مگ هم تفاوت چندانی نداره با 512 مخصوصا تو شب که رایگانه چون تو روز با 2 مگ عین جاروبرقی ترافیکتو تموم میکنه ...
فقط پول مفته که میره تو شکم لا مذهب شاتل ...
بهتره نکنید
اصلا 2 مگ شبانه رایگان نداره.
خبر جدیدتر مثل اینکه 5 شنبه رایگان رو حذف کردند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از وقتی مخابرات داره سرویس میده ، اینا برای جذب مشتری هر کاری می کنن .
به من سرویس 512/256 رو بدون محدودیت ماهی 50 گفت میدیم ، همونی که 220 تومن زدند . خدایش خیلی نامردیه ، ببین چقدر سود داشتند می کردند !
از وقتی مخابرات داره سرویس میده ، اینا برای جذب مشتری هر کاری می کنن .
به من سرویس 512/256 رو بدون محدودیت ماهی 50 گفت میدیم ، همونی که 220 تومن زدند . خدایش خیلی نامردیه ، ببین چقدر سود داشتند می کردند !
شما مطمئنی؟ کدوم شهر؟
اگر دقت داشته باشید یه بند داره که در مورد سرویس 1m و 2m برای یکماهه دانلود مجانی شب رو نداره و هزینه هر گیگ اضافه حدود 9500 تومان که شما اگر 3 ماهه با 5 گیگ رو بخرید مطمئن باشید 5 گیگ کم میاد و مجبور به خرید حجم اونم باقیمت خیلی بالا میشید .
متاسفانه به دلیل نظارت ضعیف هر جور میخوان سر مشترکین رو شیره میمالن ...
STON-COLD
31-03-2010, 15:27
اصلا ارزش نداره!
3 گیگ- 2مگ 1هفته ای تموم میشه
soheilsh
31-03-2010, 16:16
اصلا ارزش نداره!
3 گیگ- 2مگ 1هفته ای تموم میشه
3گیگ دوهفته ای تموم میشه ؟؟؟
واویلا.....
برای من که در عرض 5 ساعت تموم میشه..
f-secure
31-03-2010, 16:25
اصلاٌ نمیصرفه.چه خبره بابا با این قیمت و ترافیک کم
شاتل را تحریم کنید با این تعرفه هاش تا دست برداره از این
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
soheilsh حجم عکسات خیلی زیاده بابا.فقط 1 مگ از ترافیکم پرید واسه باز شدن ایندو عکست.چه خبره بابا
خدا برکت بده شهرستان رو یک مگ اسمی (حدود 800 تا 900 واقعی)نامحدود 20 تومن ناقابل .
jamy_khoshtip
31-03-2010, 17:07
سلام . من نظر خودم رو می گویم .
ببینید الان کاربران شاتل کم شده اند . این شرکت الان این سرویس ها رو ارائه کرده است که تقریبا بین دیگر شرکت ها خاص گردد و قیمت رو برای این بالا داده است که بتواند جبران دگر سرویس ها و کاربران خود را بکند .
__________-----------_________
هنوز هستند که از این شرکت سرویس می گیرند . دوست من تو قلم چی ماهانه 220 هزارتومان برای سرویس 512 داره پرداخت می کنه .
هستن که بخرن!!! اما الان از اون گرونی به این ارزونی رسونده چرا نمی دونم . !؟!؟
سلام . من نظر خودم رو می گویم .
ببینید الان کاربران شاتل کم شده اند . این شرکت الان این سرویس ها رو ارائه کرده است که تقریبا بین دیگر شرکت ها خاص گردد و قیمت رو برای این بالا داده است که بتواند جبران دگر سرویس ها و کاربران خود را بکند .
__________-----------_________
هنوز هستند که از این شرکت سرویس می گیرند . دوست من تو قلم چی ماهانه 220 هزارتومان برای سرویس 512 داره پرداخت می کنه .
هستن که بخرن!!! اما الان از اون گرونی به این ارزونی رسونده چرا نمی دونم . !؟!؟
دوست شما مشکل دارهبا این پول میشه 1 مگ نامحدود گرفت.
KING_DESIGNER
01-04-2010, 00:04
با وجود اینترنت یک طرفه10 تومنی 512 کیلو و سرویسهای 128 کیلوی مخابرات با قیمت 10 تومن
شاتل اگه دو مگ چیه فردا 10 مگ هم بزنه ............................................مفت هم نمی ارزه !:31:
jamy_khoshtip
01-04-2010, 15:29
دوست شما مشکل دارهبا این پول میشه 1 مگ نامحدود گرفت.
شما به من لطف دارید .
خوب راست می گویم دیگه !! هزینه bulk اضافه که 9 هزار و خورده ای است . سرویسش هم که به قول شما مفت نمی ارزه .
پس دیگه هیچ چیز .
KING_DESIGNER
01-04-2010, 20:43
خوشحال شدم حداقل از طرف بچه های این فروم کسی طرف شاتل نمیره و شرکت رو کمپلت نقره داغ کردند !!!:21::31:
امروز شاتل و فردا هم بقیه شرکتها :31:
hastor111
01-04-2010, 21:16
شاتل یه دزد و کم فروش به تمام معنا هست
فقط ایمیل بزنید و زنگ بزنید بهشون فحش بدید و گرد و خاک کنید
این شرکت زبون آدمیزاد حالیش نمیشه
شما به من لطف دارید .
خوب راست می گویم دیگه !! هزینه bulk اضافه که 9 هزار و خورده ای است . سرویسش هم که به قول شما مفت نمی ارزه .
پس دیگه هیچ چیز .
من خودم شاکی درجه اول شاتل هستم
به اون دوستتون هم بگو با اون پول سرویس 1024/512 نامحدود می تونه بگیره که سرعتش 2 برابره شاتل هست.
ghahremanimehdi
02-04-2010, 03:18
جدی ؟ پس چرا من که کرجم و دفتر فروش شاتل بقل خونمون هست اطلاع ندارم ؟
شنبه زنگ میزنم ببینم جریان سرویس 1 مگ چیه . من دو هفته هست که قطعی هام بسیار بسیار زیاد شده ولی حالت پریودیک داره و دوباره سریع وصل میشه نمیدونم خط تلفنم ایراد پیدا کرده یا ایراد از مخابراته یا از شاتل . چون اصلا تو این مدت با پشتیبانی تماس نگرفتم . باید یه حال اساسی ازشون بگیرم.
گرچه دانلود شبانه بدک نیست با وجود اینکه دائما قطع و وصل میشه ، شبی 1 گیگ دانلود میکنم.
سلام دوستان
بنظرم سرعت هر چقدر هم بالا باشه(تازه اگر واقعی باشه) وقتی ترافیک نداشته باشی بدرد نمیخوره...
ترافیک شبانه هم که اکثرا غیر قابل استفادست
jamy_khoshtip
02-04-2010, 17:51
ای بابا - هم کلاسی من اینقدر باحاله که 2 تا گوشی داره ( ایرانسل ) سر کلاس با اون آنلاین هست و خونه هم با pc - از همه جالب تر تک هست و روزی 5 ساعت فقط تو خونه هست .
بچه مایداره دیگه ....
fashion_boy
05-04-2010, 14:55
سهیل جان عکسهات لود نمیشند!
لطفآ دوباره آپلود کن
parsa205
07-04-2010, 23:14
چرا تو خود سایت شاتل خبری از این سرویس های جدید نیست؟؟؟؟
چرا تو خود سایت شاتل خبری از این سرویس های جدید نیست؟؟؟؟
اول اینکه چونخودشون رو دارند ضایع می کنند و دوم اینکه تو کرج راه افتاده نه تهران.
parsa205
08-04-2010, 12:19
اول اینکه چونخودشون رو دارند ضایع می کنند و دوم اینکه تو کرج راه افتاده نه تهران.
بابا خیلی دیگه ستمه....
night lord
08-04-2010, 12:24
شاتل خدایی داره دزدیو به فرد اعلا میرسونه و هر کاری میکنه که مشتریا بیان سراغش:2:
ولی اگه مردم یه خورده چشاشونو باز کنن متوجه میشن که دارن میفتن تو چاه.من خودم 512 اکو دارم الانم سه چهار روزه سرغتم افتضاح شده دوباره:41:(دیگه عادت کردم) تنها دلیلی که موندم قیمت خوبه این سرویس و دانلود شبانشه و هنوز شرکتی که سرویس به صرفه تر از این بده پیدا نکردم. فقط منتظرم مخابرات تو کرج سرویس بده برم بگیرم از شر این شاتل خلاص شم.
parsa205
08-04-2010, 12:41
شاتل خدایی داره دزدیو به فرد اعلا میرسونه و هر کاری میکنه که مشتریا بیان سراغش:2:
ولی اگه مردم یه خورده چشاشونو باز کنن متوجه میشن که دارن میفتن تو چاه.من خودم 512 اکو دارم الانم سه چهار روزه سرغتم افتضاح شده دوباره:41:(دیگه عادت کردم) تنها دلیلی که موندم قیمت خوبه این سرویس و دانلود شبانشه و هنوز شرکتی که سرویس به صرفه تر از این بده پیدا نکردم. فقط منتظرم مخابرات تو کرج سرویس بده برم بگیرم از شر این شاتل خلاص شم.
خداییش راست میگی رفیق خودم 512 داره الان سرعتش یک مگه ولی 512 من حالت سینوسی داره 10 روز خوبه بعد 10 روز دیگه دوباره حالش بد میشه
شما کدوم مرکز کرج هستی؟ زیاد به مخابرات امیدوار نباش فکر کنم یک سالی طول بکشه تا بخواد سرویس بده تا اونجا که من شنیدم تو کرج یک پل روگذر می خوان بزنند 10 سال طول میکشه آخرش هم زیر گذرش می کنند ربطش به اینه هر کی می خواد دزدی کنه از شهر کرج شروع می کنه.
خداییش راست میگی رفیق خودم 512 داره الان سرعتش یک مگه ولی 512 من حالت سینوسی داره 10 روز خوبه بعد 10 روز دیگه دوباره حالش بد میشه
بالاخره یکی پیدا شد حرف من رو بزنه . من که گفتم جیره بندی میکنند به گوش بعضی ها نرفت.
سلام
من کرجم. می خوام برم سراغ زحل یا لایزر . به نظر دوستان کدوم سرمیس دهنده ی بهتریه؟ تازه اگه لایزر خط ما رو ساپورت کنه. شاتل هم تا اخره ماه پشتیبانی میکنه. میگه 128 میدم ولی سرعت دانلودت 100 کیلو بر ثانیست. دوستان که تجربه کافی دارن و استفاده کردن بنده رو یه راهنمایی بفرمایند. البته من تا چند روز پیش وایمکس داشتم که انتش قطع شد و دیگه نمیتونم استفاده کنم.
سلام
من کرجم. می خوام برم سراغ زحل یا لایزر . به نظر دوستان کدوم سرمیس دهنده ی بهتریه؟ تازه اگه لایزر خط ما رو ساپورت کنه. شاتل هم تا اخره ماه پشتیبانی میکنه. میگه 128 میدم ولی سرعت دانلودت 100 کیلو بر ثانیست. دوستان که تجربه کافی دارن و استفاده کردن بنده رو یه راهنمایی بفرمایند. البته من تا چند روز پیش وایمکس داشتم که انتش قطع شد و دیگه نمیتونم استفاده کنم.
تو روز سرعت رو می برند بالا که گیگی 5000 ازشون ترافیک بخری و شبانه مثل دزدها از سرعت می دزدند. زحل نماینده کجاست تا حالا نشنیده بودیم سایت داره اصلا؟
خیلی ظلمه شبا سرعتش از 1 به بعد از نصف کمتر میشه
depleted
23-06-2010, 11:45
ای وای ای وای یعنی من اشتباه کردم راست هم میگن دیگه دوستان من به تازگی از شرکت شاتل نت میگیرم (256k 3mah 6gig
دوستان هم راست میگن که شب خیلی افقضاحه (واسه منم همینطوره مثل سرعت 64 میشه )
قطع و وصلی . هم دارمه من قبلا از پارس انلاین گرفتم ولی گول تبلیغات شاتل رو خوردم و از خیلی وفت پیش پشیمون هستم و فقط منتظرم که 3
ماه تموم بشه برم از خود پارس انلاین نت میگیرم یا از صبا نت . نظر شما چیست .. مخابرات کی راه اندازی میشه معلومه که بهتره نه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.