ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Apocalyptica

a.z.p.z
31-03-2010, 12:11
Apocalyptica

سلام گشتم دیدم تاپیکی برای این گروه نیست و تاپیکی برای این گروه واقعا نیاز بود به همین جهت لازم بر این شدم که این تاپیک رو به به این گروه اختصاص بدم و کلیه مطالب و کارهای این گروه رو متمرکز در این تاپیک بکنم تا دوستان استفاده بکنند ...
فقط دوستان خواهشا تا مدتی که یکسری مطالب رو برای این گروه کامل کنم پستی ندید ممنون میشم

:40:

لیست البوم های تاپیک :

worlds collide

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAmplified // A Decade of Reinventing the Cello

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPlays Metallica by Four Cellos

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدReflections

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcult

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Cult (Special Edition)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدApocalyptica

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................

لیست مطالب مفید تاپیک :

اطلاعات کلی درباره گروه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداطلاعاتی درباره اعضای گروه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداطلاعاتی درباره سبک موسیقی گروه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید........................

بیوگرافی Eicca Toppinen:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست تک ترک های گروه در تاپیک :
Faraway & Farewell

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدI don't care & peace
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Life burns

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEpilogue -Relief

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBitter sweet

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOne

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLast Hope

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدstroke

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... .........

موزیک ویدئو کنسرت تور و فایل های تصویری موجود در تاپیک :

Rock am Ring - 2005

Apocalyptica Music video

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدApocalyptica - The Life Burns Tour

a.z.p.z
31-03-2010, 12:45
کمی بیشتر در مورد گروه :

Apocalyptica یک گروه موسیقی فنلاندی متشکل از سه نوازنده کلاسیک ویولن سل است که از سال 2003 یک درامر نیز به جمع آنان پیوسته است. هر چند تخصص اصلی آپوکالیپتیکا اجرای موسیقی متال با ویولن سل است، اما قطعات کلاسیک نیز می نوازند. افراد گروه همگی از دانشجویان آکادمی Sibelius بزرگترین مرکز آموزش موسیقی در فنلاند و یکی از برجسته ترین هنرستان های موسیقی اروپا، واقع در شهر Helsinki پایتخت فنلاند هستند.

به طور کلی سبک اصلی این گروه که در اکثر البوم ها هم میتونیم ببینیم cello metall هست و Apo توانست موسیقی متال رو با کلاسیک مخلوط بکنه و توی تمام اهنگ ها ویالون سل به کار میره و در کنارش گیتار الکتریک و درام و ... اما چیزی که باعث حیرت شد در سال 96 بود که با اولین البوم کارهای متالیکا رو فقط با ویالون سل به طور
اعجاب انگیزی نواختند ! ...

Perttu_Kivilaakso

اولین آلبوم گروه آپوکالیپتیکا " Plays Metallica by Four Cellos " نام داشت، که منحصرا به اجرای آثار Metallica با ویولن سل پرداخته بود. آلبوم دومشان با عنوان " Inquisition Symphony" شامل قطعاتی از Faith No More، Sepultura و Pantera به همراه سه آهنگ ساخت خود گروه بود. در آلبوم چهارم آپوکالیپتیکا بیش از پیش به سبک راک پرداخت و برخلاف دو آلبوم Inquisition Symphony و Cult از درام و موسیقی الکترونیک نیز استفاده نمود. از آپوکالیپتیکا تا کنون تعداد دو میلیون آلبوم در سراسر جهان به فروش رسیده است و در بسیاری از کشور جهان به اجرای کنسرت پرداخته است ...:8:

تا اکنون که اطلاع دارم اعضای گروه شامل :

Eicca Toppinen، Paavo Lötjönen و Perttu Kivilaakso نوازندگان ویولن سل و Mikko Sirén نوازنده درام میباشد البته 2 نفر دیگر قبلا در گروه بودند که از گروه جدا شدند که Antero Manninen و Max Lilja نام داشتند، هر دو نوازنده ویولن سل بودند، Manninen اکنون نیز در برخی از کنسرت ها با گروه همکاری می کند و Lilja در حال حاضر در یک گروه فنلاندی به نام Hevein مشغول فعالیت است.

همونطور که گفتیم کار اعجاب انگیزی که گروه کرد تلفیق سبک کلاسیک با متال بود که تحسین برانگیز هست !

گروه کار خود را با اجرای کارهای متالیکا اجرا کرد و به تدریج به یکی از خلاق ترین گروه های موسیقی متال جهان تبدیل شده است. گروهی که با پیمودن مسیر بین Shostakovich تا Metallica و غلبه بر تفاوت های مابین این دو سبک موفق به ادغام اجراهای کلاسیک و راک در سالن های بزرگ موسیقی شد. بدون شک می توان آپوکالیپتیکا را یکی از برجسته ترین گروه های موسیقی در حال حاضر برشمرد. " Amplified - A Decade of Reinventing the Cello" در حقیقت نتیجه صعود ده ساله این گروه است که برای همگان حتی خود اعضای گروه غیر قابل باور محسوب می شود.
از اهنگ های فوق العاده ای که میشه از این البوم نام برد میتونم اشاره بکنم به اهنگ های :

"Farewell
Path Vol.2
Nothing Else Matters
Hope Vol.2
Faraway Vol.2

که بهترین کارهای این البوم میتونم از این ها نام ببرم گرچه کار one و بقیه کارها هم واقعا تحسین برانگیز و عالی کار شده ! ...

Eicca Toppinen که نوازنده و آهنگساز اصلی گروه است در مصاحبه ای اظهار داشته :"به نظرم روزنامه نگاران رابطه خوبی با کارهایی که ما اجرا می کنیم ندارند و اصولا آلبوم های ما را چندان جدی نمی گیرند. از آنجائیکه موسیقی ما بسیار پیچیده تر از تفکر عوام است، جای گله و شکایتی در این زمینه باقی نمی ماند. همانطور که می دانید بدعت همواره نوعی آشفتگی و اغتشاش به دنبال دارد، موسیقی ما نیز به عنوان یک کار نو در عرصه بین المللی مطرح شده و به همان نسبت که عده ای هواخواه و مشتاق آن هستند، در مقابل افرادی وجود دارند که از آن متنفرند. طبیعتا کارهای آپوکالیپتیکا ممکن است برای دسته ای از شنوندگان گیج کننده به نظر برسد و انتقادات بسیاری را به دنبال داشته باشد، این کاملا منطقی است، اما در عین حال به هیچ وجه مایل نیستم نقدهای بی پایه و اساس و غیر قابل توجیه برخی از دست اندرکاران عرصه موسیقی افراد گروه را تحت تاثیر خود قرار دهد و ذهن آنان را درگیر نماید. ما همگی از افراد بسیار معمولی جامعه هستیم و قصد داریم همیشه اینگونه باقی بمانیم. هدف ما به نوعی تغییر دادن آگاهی و بینش عمومی نسبت به موسیقی است.

همه می دانیم که نواختن ویولن سل برای یک نوجوان مطلقا کار آسانی نیست، درحالیکه دیگر هم سن و سالانت مشغول بازی فوتبال و تفریحات دیگر هستند، تو ناگزیر زندگی ات را به شرکت در تمارین مداوم اختصاص می دهی. ورود به عرصه موسیقی کلاسیک نیازمند تمرین و مطالعه روزانه است و زمانی که در نوجوانی تصمیم می گیرید به طور جدی نوازندگی را دنبال کنید، مشکلات بسیاری را پیش رو خواهید داشت. برای یک دانش آموز آکادمی Sibelius نواختن کارهای جیمی هنریکس یک امر عادی است. در حقیقت ما از ابتدا تصمیم نداشتیم این سبک از موسیقی را دنبال کنیم و کاملا اتفاقی وارد آن شدیم.

.................................................. .................................................. .......................

همونطور که گفتم این گروه کار خودش رو در سال 1996 با البوم Apocalyptica Plays Metallica by Four Cellos" یعنی آپوکالیپتیکا با چهار ویولن سل متالیکا می نوازد شروع کرد که در ابتدا وقتی به این عنوان برخورد کردم کمی گیج و کنجکاو شدم که چطور ممکن هست همچین کاری رو کرده باشند !:31:

به طور کلی ان ها در ابتدا چهار تن از دانش آموزان ناشناس آکادمی Sibelius در یک کلوپ Heavy Metal به نام Teatro در شهر Helsinki به اجرای کارهای متالیکا پرداختند، برای این چهار نفر به پایان رساندن تحصیلاتشان مهم تر از ورود به عرصه موسیقی حرفه ای و شهرت بود و مانند میلیون ها جوان دیگر تنها در اوقات فراغتشان موسیقی متال گوش می دادند.

به دلیل مشکلات مالی در اجاره استودیو، نوازندگان آپوکالیپتیکا مجبور بودند صبح های خیلی زود یا ساعات پایانی شب به تمرین در استودیوبپردازند. تلاش های این گروه با انتشار اولین آلبومشان به ثمر نشست و میلیون ها نسخه از آن در سراسر جهان به فروش رسید. چنین موقعیتی برای یک گروه تازه کار که اصرار چندانی به حرفه ای شدن و کسب محبوبیت نداشتند، شرایطی استثنایی تلقی می شود. و بنظر خودم واقعا این البوم جالب هست و یه سبک جدید یعنی Cello metal رو وارد عرصه موسیقی کرد گرچه کم و بیش گروه های دیگه ای هم بودند ولی
این گروه رو باید یکی از پایه گذاران اصلی cello metal در عرصه موسیقی بدونیم ! ...

در سال 1998 آلبوم " Inquisition Symphony " از این گروه منتشر شد که شامل اجرای آثاری از Sepultura،Faith No More, و Pantera به علاوه سه آهنگ ساخت خود آپوکالیپتیکا بود. از آن زمان بود که آپوکالیپتیکا به عنوان یک گروه متال- کلاسیک در موسیقی شناخته شد و بعد از ان هم سعی کرد اکثر کارهارو خودشون بسازند و در البوم هاشون قرار بدن ! ...

البوم بعدی گروه یا به عبارتی سومین البوم گروه cult نام داشت که کار نوارنده جدید گروه Perttu Kivilaakso بود که جایگرین Antero Manninen شد، این نوازنده ماهر جوان جزو طرفداران موسیقی متال بود که با ورودش ویژگی های جدیدی را به آپوکالیپتیکا افزود.
او در جایی گفته : من یک نوارنده ویولن سل ارکستر فیلارمونیک Helsinki هستم که علاقه بسیاری به تجربیات جدید در سبک های مختلف موسیقی دارم. بزرگترین تجربه حرفه ای من هم نوازی با پاواروتی در کنسرتی که در Helsinki برگزار نمود، بوده است. "

Apocalyptica بیش از 60 کشور جهان کنسرت اجرا کرده از جمله کزیک، روسیه، ژاپن و آمریکا پلکان ترقی را به سرعت پیمود و به یکی از مشهورترین گروههای موسیقی کشورش فنلاند بدل شد و به نظر خودم پیشرفت و ترقی رو در این گروه میتونید ببینید به طور که تو هر البوم کارهای بهتر و حرفه ای تری رو از خودشون نشان دادند و با اوردن سبکی جدید و تجربه ای جدید معروف و مشهور شدند ! ...
لازم به ذکر هست که این گروه 2 بار هم به صورت مهمان با متالیکا در کنسرت اجرا داشته است ....

*** دوستان ادامه مطالب رو در پست های بعدی براتون قرار میدم امیدوارم مفید بوده باشه ! ... :40::40:
منابع اصلی Apocalyptica.com & Apocalyptica Fan Forum & wikipedia & Fanzone

a.z.p.z
31-03-2010, 12:53
دوستان این 2 تا پست رو ببینید و اهنگ هارو گوش کنید ممنون میشم کارهای فوق العاده ای هستند :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* در ضمن هرکسی که دانلود کرد تشکر رو بزنه تا بفهمم چند نفر دانلود کردن ولی 100% ارزش دانلود رو داره میتونید نظر کسانی رو که دانلود کردند رو هم بپرسید ! ...
* دوستان هر نظری درباره گروه یا هر درخواستی دارند میتونن تو این تاپیک بگن ! ...
ممنون

a.z.p.z
31-03-2010, 14:51
تو این پست میخوام چندتا اهنگ براتون قرار بدم و توی پست های بعدی البوم هارو قرار میدم اما این پست :

اهنگ اول یه اهنگ فوق العاده زیبا با نام I Don't care هست ...
این اهنگ یکی از بهترین cello metal هایی هست که شنیدم واقعا از دستش ندید که به صورت vocal نیز هستش و در کنار ویالون سل درام و الکتریک نواخته میشه !

در U.S. Billboard رتبه 1 رو بدست اورده به عنوان بهترین اهنگ راک !!!:40:

سبک اهنگ cello metal و
Alternative metal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
................................

Apocalyptica - I Don't Care (Feat Adam Gontier Of Three Days Grace)

دانلود(ارزش دانلود 100%) از دستش ندید ...

Lyrics to I Don't Care :
(feat. Adam Gontier)

I try to make it through my life, in my way, there's you
I try to make it through these lies, and that's all I do

Just don't deny it,
Don't try to fight this ,and deal with it
and that's just part of it,

If you were dead or still alive
I don't care, I don't care
Just go and leave this all behind
Cause i swear (i swear),i don't care

I try to make you see my side
Always trying to stay in line
But your eyes see right through
That's all they do

I'm getting buried in this place
I got no room your in my face
don't say anything just go away

Just go and leave this all behind
Cause i swear (iswear) i don't care

[ instrumental ]
love changing everything
You won't be left for me x2

Just and and leave this all behind
Cause i swear(i swear)i don't care

I don't care(i don't care), I don't care(i don't care)
Just go ahead and leave this all behind
I don't care(i swaer), I don't care
At all...

.................................................. ..................................

اهنگ دوم هم یه کار توپ دیگه از گروه هست با نام peace که در کنار ویالون سل درام و الکتریک نواخته میشه
و باز به سبک cello metal هست و کار خیلی زیبایی هست که البته با faraway فرق داره و مثل اون کلاسیک مانند نیست بلکه ویالون سل در کنار متال قرار داره و واقعا کار زیبایی هست :

a.z.p.z
31-03-2010, 23:31
دوستان اینم والپیپر زیبا از گروه :::

khalabane javan
01-04-2010, 00:20
با اجازه a.z.p.z عزیز

Apocalyptica - The Life Burns Tour.... >>DVD

NFO

download links

a.z.p.z
01-04-2010, 12:48
ممنونم دوست من اگه میتونی بازم از تورها و کنسرت هاشون قرار بده چون من امکانش برام نیست و اینکه به دوستانی که تواناییشون رو دارن توصیه میکنم دانلود بکنند چون واقعا فوق العاده ومحشر هست دوستان !!! ....
.................................................. .................................................. .......................................
گفتم این پست خالی از لطف نباشه برای همین چندتا ا هنگ براتون قرار میدم به ترتیب :::

اهنگ فوق العاده Life Burns رو میخوام براتون قرار بدم که cello metal هست و ورژن اول به صورت Instrumentals هست که گیتار و درام و ... در کنار ویالون سل قرار داره و شروع اهنگ سنگین هست کمی بعد ویالون سل زده میشه دیگه کارها بیشتر داره میره
تو Metal ! ...
اهنگ اولی که براتون قرار میدم Instrumentals هست و کسایی که طرفدار متال یا cello metal هستند حتما دانلودش بکنند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Single)/Apocalyptica%20-%20Life_Burns_(Instrumental).mp3

اهنگ دوم به صورت vocal هست که با Lauri ylonen فیت داده شده ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Single)/Apocalyptica%20-%20Life_Burns_(feat._Lauri_Ylonen).mp3

جاسم کدخدایی بنت
01-04-2010, 12:58
دستتون درد نکنه

a.z.p.z
01-04-2010, 13:05
دستتون درد نکنه

ممنون ولی میتونستید از دکمه ی تشکر استفاده بکنید و اگرم اهنگ یا البومی خواستید میتونید همینجا درخواست بدید ...
* دوستان هرکسی هم دانلود میکنه دکمه تشکر رو بزنه چون میخوام امار دانلود دستم بیاد ممنونم ...:11:

rh.mohammad
01-04-2010, 13:50
سلام.
اگه ممکنه در ابتدا کارای معروف تر و قشنگترشونو بذارید بعد فول آلبوم قرار بدید
خیلی ممنونم از آهنگای قشنگت . با اون آهنگ I don't Care واقعا حال کردم خیلی زیبا بود.

پ ن:این آهنگ با کلام دومی رو هم الان شنیدم اونم واقعا قشنگ بود.عجب گروهی رو معرفی کردی.ممنونم ازت.

a.z.p.z
01-04-2010, 13:56
سلام.
اگه ممکنه در ابتدا کارای معروف تر و قشنگترشونو بذارید بعد فول آلبوم قرار بدید

خیلی ممنونم از آهنگای قشنگت . با اون آهنگ I don't Care واقعا حال کردم خیلی زیبا بود.

ممنونم دوست من ... من یه چندتا از بهترین کار هاش رو براتون قرار دادم هم توی این تاپیک هم توی اون لینکی که در ایتدا براتون قرار دادم اون هارو هم حتما ببینید کارهای فوق العاده ای هستند ! ... :40:
در پست بعدی هم براتون البوم سال 2007 رو قرار میدم که کارهای زیبایی داره واقعا ! ... بعد هم البوم سال 2006
رو براتون قرار میدم که دوتا البوم واقعا البوم های قوی هستند توی سبک cello metal ! ...

a.z.p.z
01-04-2010, 14:10
Apocalyptica
worlds collide
...............................

امروز یکی از بهترین البوم های گروه رو که مربوط به سال 2007 هست رو میخوام براتون قرار
بدم امیدوارم لذت ببرید ! ...
اطلاعاتی درباره البوم :::

سبک :cello metal & symphonic metal
زمان البوم : 48:21
پرودسر های البوم : jacob hellner ...howard benson

.................................................

امتیاز های البوم :::

رتبه 7 در
U.S. Billboard Top Independent Albums
رتبه 7 در
U.S. Billboard Top Rock Albums
................................................

track listing

1. Worlds Collide
2. Grace
3. I'm Not Jesus
4. Ion
5. Helden
6. Stroke
7. Last Hope
8. I Don't Care
9. Burn
10. S.O.S (Anything But Love)
11. Peace

..........................

بنظر من بهترین کارهای این البوم ::
peace
grace
I don't care
Burn
world collide

هستند و این هارو حتما گوش بدید چون واقعا کارهای زیبایی هستند تو سبک خودشون!
و بنظرم این البوم رو دانلود بکنید تا از دستش ندید !!!...

لینک دانلود ::: با حجم 65mb

امیدوارم لذت ببرید از البوم !!! نظرتون رو هم بگید حتما!...

a.z.p.z
01-04-2010, 16:10
Apocalyptica

Amplified // A Decade of Reinventing the Cello

یکی از فوق العاده ترین البوم های گروه هست و واقعا بهتون پیشنهاد میکنم دانلودش
بکنید وگرنه از دست دادینش !!! ...
* این البوم شامل اهنگ ها و کارهای 10 ساله ی گروه هست ! ... :8:

این البوم 2 cd هست که یه سی دی اول به صورت Instrumentals و cd دوم به صورت وکال هستند ! ...
.............

مدت زمان البوم :1:44:46
سال :1996-2006
.............................................

cd 1:::

این بخش از البوم تمام ترک هاش به صورت Instrumentals هست که واقعا
فوق العاده هستش و من پیشنهاد میکنم در ابتدا این بخش رو یعنی Instrumentals رو دانلود کنید و بعد سی دی دوم رو دانلود بکنید چون هم شامل کارهای بیشتر و زیباتری هست !!!

لینک دانلود :::(ارزش دانلود 100%)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن در اینجا لینک سی دی دوم که به صورت وکال هست رو براتون قرار میدم
که واقعا از دستش ندید واقعا البوم فوق العاده ای هست !!!

لینک دانلود(ارزش دانلود 100%)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ..........................................

best track listing :::

cd 1 :::

بهترین ترک ها از نظر من در دیسک اول :::

Nothing else matters
one
farewell
enter sandman
Angel of death

البته واقعا همشون زیبا هستند و از دست ندید که هیچوقت خسته نمیشید ازشون!
.................................................. ......

cd 2 :::

که کارها به صورت وکال هستند :

path vol.2
Bittersweet
faraway vol.2
Life burns
واقعا کارهای فوق العاده هستند و مطمئن هستم هرچقدر هم بهشون گوش بدید خسته نمیشید !
من بیخودی از هیچ البومی به این اندازه تعریف نمیکنم !!! ...

اگر به کارهای vocal علاقه دارید به هیچ وجه دسیک دوم رو از دست ندید که محشر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارزش دانلود کردند رو دارند و مطمئن باشید یکی از بهترین دانلود هایتون خواهد شد !!!!!!!!!!!!!!!!

من خودم کل این البوم رو دارم و چندین بار گوش دادم و هیچ وقت از گوش دادنش خسته نمیشم !

امیدوارم لذت ببرید !:40::40::40::40:
در ضمن من خودم با دیسک دوم به شخصه بیشتر حال میکنم و واقعا زیباست !
و به دوستان هم پیشنهاد میکنم اول دیسک دوم رو گوش بدن!

a.z.p.z
01-04-2010, 16:32
*** دوستانی که دانلود کردند دکمه ی تشکر رو بزنن تا امار دانلود دستم بیادش ! بنظرم vocal هارو گوش کنید !
و اینکه نظرتون رو هم بگید ! ...

amin_fixfox
01-04-2010, 17:33
به به
دمت گرم
بالاخره یکی پیدا شد Apocalyptica رو معرفی کنه!
فقط کاش آلبوم ها و ویدئوها رو به ترتیب میزاشتی؛ الآن تاپیک رو مرور کردم یکم نامرتب بود!

ضمنا تابستون امسال آلبوم جدید Apocalyptica به نام 7th Symphony منتشر میشه. از دست ندین!

a.z.p.z
01-04-2010, 17:47
دوست من تصویری نمیتونم براتون توی تاپیک اپ بکنم ! ... ولی تمام البوم هارو من توی پست اول قرار میدم به صورت فهرست !
بله به شدت منتظر این البوم هستیم خبراش رو هم پیگیری میکنم و بنظرم البوم قوی میشه ! ...

a.z.p.z
01-04-2010, 18:36
Apocalyptica

1996

Plays Metallica by Four Cellos

.................................................. ......

...........................
سال : 2002
زمان 48:24
سبک : cello metal chamber music
............................................

دوستان همونطور که از اسم البوم مشخص هست کلیه ترک های متالیکا هست که با ویالون سل نواخته شده است و فقط هم ویالون سل دخیل هست و از ساز های دیگه نظیر درام و الکتریک و ... استفاده نشده برای همین جو و ... کار ها کمی فرق میکنه و اولین البوم گروه نیز هست!

لیست ترک ها :

Enter sandman
Master of Puppets
Harvester of sorrow
The unforgiven
Sad but True
Creeping Death
Wherever I May Roam
Welcome Home
.........................................

لینک دانلود :::

......................

a.z.p.z
01-04-2010, 19:20
Apocalyptica

Reflections
2003

..................

این البوم هم مربوط به سال 2003 هست که من باز این رو به همه دوستان توصیه میکنم حتما دانلودش بکنند چون جز یکی از بهترین و قوی ترین کارهای گروه هست و مطمئن هستم ازش لذت خواهید برد و اگر دانلود کردید تشکر رو بزنید تا امار دانلود دستم بیاد ! ... :40:
همونطور که گفتم این یکی از قوی ترین البوم ها هست و میتونم به کارهای فوق العاده ای همچون
:::
Čohkka
Faraway
Drive
No Education
اشاره بکنم ! ...
سبک : symphonic metal
مدت زمان : 44:46
......
لیست ترک ها :::

"Prologue (Apprehension)" - 3:12
"No Education" - 3:17
"Faraway" - 5:13
"Somewhere Around Nothing" - 4:09
"Drive" - 3:21
"Čohkka" - 4:27
"Conclusion" - 4:06
"Resurrection" - 3:34
"Heat" - 3:21
"Cortége" - 4:28
"Pandemonium" - 2:06
"Toreador II" - 3:56
"Epilogue (Relief)" - 3:29

لینک دانلود :::(ارزش دانلود 100%)

a.z.p.z
01-04-2010, 19:22
**** دوستان پیشنهاد میکنم البوم های ::::

Reflections

Amplified // A Decade of Reinventing the Cello دیسک دوم
worlds collide

رو از دست ندید واقعا البوم های محشری هستند من به محض تموم شدن البوم ها و فهرست کردن ان ها
تاپ سینگل ها و ... رو به مرور در تاپیک قرار میدم ! ...

rh.mohammad
01-04-2010, 20:07
داداش ممنون ولی آلبوم worlds collide رو اشتباه شماره گذاری کردی.
مثلا شماره 9 اسمش (S.O.S (Anything But Love ولی شما شماره ی 10 رو به این اسم زدی.یا شماره ی 11 آهنگ I don't Care ولی شما آهنگ 8 رو به این اسم زدی.
اگه ممکنه اسماشونو درست کن و اینجا بنویس تا ما هم اصلاحش کنیم.

a.z.p.z
01-04-2010, 20:26
داداش ممنون ولی آلبوم worlds collide رو اشتباه شماره گذاری کردی.
مثلا شماره 9 اسمش (S.O.S (Anything But Love ولی شما شماره ی 10 رو به این اسم زدی.یا شماره ی 11 آهنگ I don't Care ولی شما آهنگ 8 رو به این اسم زدی.
اگه ممکنه اسماشونو درست کن و اینجا بنویس تا ما هم اصلاحش کنیم.

محمد جان شما البوم رو دانلود کردی ؟ ... والا من شماره ها رو با توجه به اون کاور بالای نوشتم که تطابق دارن
حالا فک نکنم چیز مهمی هم باشه ! با این حال با کاور مطالبقت داره ...
هرکی هم البومی رو دانلود کرد خبرش رو بهم بده و نظرش رو بگه همینجا ممنونم ...
.................................................. .................................................. ........

در ضمن دوستان میتونند به این لینک برن و این اهنگ فوق العاده زیبا از گروه رو دانلود بکنند و نظرشون رو هم همینجا اعلام بکنند ...

دانلود = تشکر

a.z.p.z
01-04-2010, 20:51
Apocalyptica :::
cult

2000

این البوم هم جزء البوم های اولیه گروه هست و مربوط به سال 2000 و سومین البوم گروه هست !
زمان ضبط این البوم سال 1999 بوده و زمان منتشر شدن سال 2000 بوده.
......................
سبک البوم : cello metal ...chamber music
مدت زمان البوم 46:41
از کارهای فوق العاده ی این البوم میتونم به :
Patch
Romance
Kaamos
In Memoriam
نام ببرم که کارهای قوی هستند ..
لیست ترک ها :::

Path" - 3:08
"Struggle" - 3:26
"Romance" - 3:28
"Pray!" - 4:22
"In Memoriam" - 4:41
"Hyperventilation" - 4:28
"Beyond Time" - 3:57
"Hope" - 3:24
"Kaamos" - 4:42
"Coma (Live)" - 6:59
Hall of the mountain king
until it sleeps
Fight Fire With Fire

.................................................. .........

لینک دانلود :::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید..................................

amin_fixfox
01-04-2010, 23:03
آلبوم Worlds collide سه تا آهنگ دیگه هم داره که Bonus track هستن

Lies هم خیلی حرف برا گفتن داره؛حتما گوش کنید.:5:

a.z.p.z
01-04-2010, 23:12
Apocalyptica - Cult (Special Edition) (2001)

Tracklist:

CD 1:
1. Path
2. Struggle
3. Romance
4. Pray!
5. In Memoriam
6. Hyperventilation
7. Beyond Time
8. Hope
9. Kaamos
10.Coma
11.Hall of the Mountain King
12.Until It Sleeps
13.Fight Fire With Fire

CD 2:
1. Path Vol.II
2. Hope Vol.II
3. Harmageddon
4. Nothing Else Matters
5. Inquisition Symphony
......................................

این نسخه شامل این 5 اهنگ جدید هم میباشد که اشاره میکنم دیسک دوم یکی از فوق العاده ترین کارهای گروه رو شامل میشه که تو البوم های بهترین کارهای گروه هم موجود هست کارها با این حال این لینک کلی از این البوم + دیسک دوم رو هم براتون قرار دادم امیدوارم لذت ببرید ::

دانلود(ارزش دانلود 100%)

a.z.p.z
01-04-2010, 23:15
Apocalyptica

Bittersweet 2004

Tracklist:

1. Bittersweet
2. Bittersweet (Acoustic Version)
3. Bittersweet (Instrumental Version)
.................................................. ...
امیدوارم لذت ببرید ... 3 ورژن مختلف از این کار زیبا !....
دانلود :::

amin_fixfox
02-04-2010, 01:43

Apocalyptica (2005)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGenre: Symphonic metal

آهنگ های 7 و 9 توسط Kivilaakso و بقیه بوسیله Topinnen نوشته شدن.

46.84 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید69.86 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید89.13 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید171.8 MB

a.z.p.z
02-04-2010, 10:40
دوستان به زودی تاپ سینگل ترک های گروه رو از فردا تو تاپیک قرار میدم براتون که لذت ببرید ....
اینم تعدادی عکس از گروه :::

a.z.p.z
02-04-2010, 10:57

Apocalyptica (2005)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGenre: Symphonic metal

آهنگ های 7 و 9 توسط Kivilaakso و بقیه بوسیله Topinnen نوشته شدن.

46.84 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید69.86 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید89.13 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید171.8 MB

ممنون از امین عزیز بهتون پیشنهاد میکنم حتما این البوم رو در لیست دانلودتون قرار بدید چون کارهای فوق العاده زیبایی داره که میتونم اشاره بکنم به کار های :::

Life burns
Ruska
Farewell
Bittersweet

a.z.p.z
02-04-2010, 10:59
جای این اهنگفوق العاده هم خالی بود اهنگ one که یکی از کارهای زیبای گروه هست :::

dampayi
02-04-2010, 11:01
سلام مهربووون :دی
این لیریکه i don't care رو می ذاری :دی
این لیریکی که تو پست چهار گذاشتی بعضی جاهاش تطابق نداره :دی
کلیپ تصویریشو دیدید؟
اینی که گذاشتید مال اونه و با خود آهنگی که تو آلبومه بعضی جاهاش فرق داره :دی
من خیلی گشتم دنبالش ولی پیدا نکردم :دی

بعد یه سوال هم دارم
اینا trun the page متالیکارو نزدن ؟
اگه زدن لینکشو لطف می کنید؟
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dampayi
02-04-2010, 11:14
راستی اسماشونم به ترتیب این عکسه از راست به چپ می گید ؟:دی

اسم درامرشون چیه؟
ممنون:دی

rh.mohammad
02-04-2010, 12:13
سلام مهربووون :دی
این لیریکه i don't care رو می ذاری :دی
این لیریکی که تو پست چهار گذاشتی بعضی جاهاش تطابق نداره :دی

I try to make it through my life
In my way
There's you
I try to make it through these lies
That's all I do

Just don't deny it
Just don't deny it
And deal with it
Yeah, Deal with it

You try to break me
You wanna break me
Bit by bit
That's just part of it

I don't care
I don't care
And all the things you left behind
I don't care
I don't care

I try to make you see my side
I Always try to stay in line
But your eyes see right through
That's all they do
I'm getting tired of this shit
I got no room when it's like this
But you order me
just deal with it!

So

I don't care
I don't care
I don't care
I don't care

[Cello Solo]

(If you won't be there for me, You won't be there for me)

[Piano Solo]

I don't care
I don't care
I don't care
I don't care

I don't care
I don't care
I don't care
(You won't be there for me)
I don't care
At all

dampayi
02-04-2010, 12:32
وای محمد جووون واقعا ممنون :11:
نمی دونی چقدر دنبالش گشتم :دی

از کجا گیر آوردی؟
کار خودته ؟
کلک لیسنینگت قویه ها :دی
اون bit by bit رو یه عمر گوش می دادم نمی فهمیدم :دی

amin_fixfox
02-04-2010, 17:13
راستی اسماشونم به ترتیب این عکسه از راست به چپ می گید ؟:دی

اسم درامرشون چیه؟
ممنون:دی
از راست به چپ:
paavo lotjonen که فنلاندیش Paavo Lötjönen هست. از ابتدای تشکیل گروه بوده؛ معمولا سولو نمیزنه و جهت دهنده هست.

Perttu Kivilaakso از سال 1999 عضو Apocalyptica شد. الآن توی اکثر کنسرت ها Perttu به عنوان سلیست اول گروه هست. از کارهای بسیار زیبای او آهنگ منوی بازی مکس پین2 هست.

Eicca Toppinen موسس، نوازنده و آهنگساز اصلی گروه هست. جالبه بدونین تاپینن درام و پیانو هم میزنه.

Mikko Siren درامر گروهه که سال 2003 در چند تا از آهنگ های آلبوم Reflections درام زد و از سال 2005 عضو دائم Apocalyptica شد.

و البته واقعا نمیشه از Antero Manninen نام نبرد! در واقع Perttu به جای Manninen به Apo اومده. ولی Antero هنوز هم در اکثر کنسرت ها حضور داره. او الآن در یک ارکستر سمفونی به نام Lahti Symphony Orchestra (بهترین ارکستر فنلاند) عنوان شاخص ترین عضو رو داره! اون همچنین سازنده سلو هم هست!
آواتار من و عکس پایین Antero Manninen هست:

بعد یه سوال هم دارم
اینا trun the page متالیکارو نزدن ؟
اگه زدن لینکشو لطف می کنید؟
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه Turn the page رو نزدن! در کل فقط تا آلبوم Load متالیکا رو کاور کردن.

rh.mohammad
02-04-2010, 18:17
وای محمد جووون واقعا ممنون :11:
نمی دونی چقدر دنبالش گشتم :دی

از کجا گیر آوردی؟
کار خودته ؟
کلک لیسنینگت قویه ها :دی
اون bit by bit رو یه عمر گوش می دادم نمی فهمیدم :دی

قربانت کاری نکردم که فقط یه کم سرچیدم:31:

آلبوم Worlds collide سه تا آهنگ دیگه هم داره که Bonus track هستن

Lies هم خیلی حرف برا گفتن داره؛حتما گوش کنید.:5:

آلبومی هم که دوستمون a.z.p.z قرار داده غیر از آهنگ Lies بقیه رو داره.فقط مشکلش اینه که اسم آهنگاش جا به جا نوشته شده.
من گشتم و تا اونجایی که تونستم درستش کردم . با توجه به زمان آهنگا(از کم به زیاد) این ترتیب و اسم آهنگاس:

a.z.p.z
02-04-2010, 18:54
دقیقا من این Antero Manninen رو خیلی قبول دارم ... اگه تو گروه میموند خیلی خیلی خوب میشد ! ...
خوب گفتم شاید بد نباشه کمی درباره سبک کارهای گروه هم بحث بکنم ! ...
.................................................. ................

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg

اول از همه درباره chamber music که خیلی ساده هست که به موسیقی مجلسی گفته میشه که بعضی کارهای گروه تو این سبک هست ...
و تو این سبک که یکی از سبک های گروه نیز هست ساز های کلاسیک و آرشه ای حرف اول رو میزنند از جمله ویالون سل و ویالون اشاره بکنم ! ...
اما سبک اصلی گروه که cello metal نام داره و میخوام کمی اینجا دربارش بحث بکنم و یکی از پایه گذاران اصلی این سبک همین گروه بوده ! ...
cello metal و cello rock رو میتونیم تلفیقی از سبک متال و هارد راک با سازهای کلاسیک و به خصوص ساز های زهی مانند ویالون و ویالون سل بدونیم که در کنار ان ها ساز های اصلی سبک متال و هارد راک مانند گیتار الکتریک ... گیتار بیس و درام و کیبرد و ... تلفیق میشن و البته باید توجه داشته باشید که حتما نباید این ساز ها باشن و میتونه فقط ویالون دخالت داشته برای مثال به البوم سال 1996 که اهنگ های متالیکا رو گروه نواخت توجه بکنید که چطور و نحو احسنت نوت هارو تبدیل کردند و با ویالون سل نواختند به طوری که شاید خیلی ها تا اونموقع فکر نمیکردند چنین کاری رو بشه با ویالون سل کرد اما Apocalyptica این کارو انجام داد.
همچنین ویالون سل ها در بعضی موارد حکم تقلید از گیتار رو دارند و تو خیلی از کارهای البوم سال 96 هم میتونیم این موضوع رو متوجه بشیم ! ...
در ضمن تو خیلی از کارها دیدم که کیبرد و گیتار الکتریک و بیس هم جزء ساز ها بوده و استفاده شده که کسانی که این ساز هارو میزنند جزو افراد اصلی گروه نیستند که میتونید در شکل بالا هم ببینید که یکی از کنسرت های گروه هست !

از گروه های مطرح دیگه همچون Apocalyptica در این سبک میتونم اشاره کنم به گروه های :
Rasputina و Hyperion و ...
...........................................

اما مورد بعدی symphonic metal هست که گروه تو این سبک هم کارهای زیادی رو داده و میتونم به البوم Reflections اشاره بکنم.
سمفونیک متال در اصل یه سبک تلفیقی و یه زیر شاخه ای از سبک متال هست . این سبک از موسیقی کلاسیک و از ساز های کلاسیک و مجلسی نیز گرفته شده ...
عنصر اصلی در این سبک به این صورت هست که موسیقی در ابتدا به ارامی شروع میشه و سپس به اوج خودش میرسه که این نمونه رو در اکثر کارهای گروه متوجه میشیم ! ... و به طور دیگه قدرت متال افزوده میشه و شاهد Riffs های سنگین گیتار خواهیم بود ...
و به طور کلی در این سبک نسبت به cello metal میتونیم موسیقی کلاسیک رو از ساز ها تشخیص بدیم ... و این هست متال سمفونی سبکی متفاوت و گیرا ! ...
و باید این نکته رو هم بگم که تم و کاور موسیقی کلاسیک در این سبک به وضوح یافت میشه ! ...

البته دوستان توجه داشته باشند که این سبک هم زیر شاخه های زیادی داره که Apocalyptica اکثرا سمفونیک متال رو اجرا میکنند ...
از زیر شاخه های این سبک میتونم به ::
Symphonic black metal

Symphonic power metal

Symphonic gothic metal

اشاره بکنم ..... و اشاره بکنم در اخر سبک های اصلی گروه شامل :Chamber music / cello metal / symphonic metal هست که راجع به هر سبک توضیحی دادم و یکی از عوامل مجبوب شدن گروه و متفاوت بودن کارهای این گروه این 3 سبک میباشد که لازم به ذکر هست که یکی از بنیان گذاران اصلی cello metal همین گروه Apocalyptica بوده است ...
امیدوارم مفید بوده باشه ....

amin_fixfox
02-04-2010, 19:04
من این کنسرت بالایی رو ندیدم؛ اگه کسی لینکشو بده ممنون میشم:31:

a.z.p.z
02-04-2010, 21:55
من این کنسرت بالایی رو ندیدم؛ اگه کسی لینکشو بده ممنون میشم:31:

امین جان من لینک ندارم ولی میتونم راهنماییت کنم
این عکس مربوط به
Ilosaarirock Festival 2009 هست که گروه توش برنامه اجرا کرد و هر ساله این فستیوال برگزار میشه ! ... :46:

تونستی دانلود کنی لینک رو هم برای دوستان قرار بده ! ...

ardalan_zapata
02-04-2010, 22:03
ممنون
من تک آهنگ ها رو گرفتم
قشنگ بودن
اگر میشه بیشتر تک آهنگ بزارید تا آلبوم یعنی آهنگ های برترشون رو قرار بدید
ممنون

a.z.p.z
02-04-2010, 22:13
ممنون
من تک آهنگ ها رو گرفتم
قشنگ بودن
اگر میشه بیشتر تک آهنگ بزارید تا آلبوم یعنی آهنگ های برترشون رو قرار بدید
ممنون

به سلام خوبی اقا ؟ ... :10:
بله من میخواستم اکثر البوم هارو قرار بدم تا خیالم راحت بشه من از فردا صبح همش بهترین تک اهنگ هارو براتون
میدم ! ... + موزیک ویدئو هایی که امین عزیز زحمتشون رو کشیدن ... فردا قبل مدرسه براتون میذارم:46:
غیر از این ها تک ترک جدید هم تو این تاپیک گذاشتم نمیدونم دیدی یا نه :

spiring water
04-04-2010, 21:07
سلام.
خیلی تاپیک توپی شده.
این گروه تا حالا جوایزی مثل garmmy یا MTV award یا......برده؟

amin_fixfox
06-04-2010, 12:37
امین جان من لینک ندارم ولی میتونم راهنماییت کنم
این عکس مربوط به
Ilosaarirock Festival 2009 هست که گروه توش برنامه اجرا کرد و هر ساله این فستیوال برگزار میشه ! ... :46:

تونستی دانلود کنی لینک رو هم برای دوستان قرار بده ! ...
بعد از اینکه مستر dampayi درباره دانلود این کنسرت یادآوری کرد؛ رفتم همه نت رو شخم زدم!
و بالاخره؛ یاااافتم!

این عکس مربوط به کنسرت Rammstein هست که توی یکی از آهنگ هاشون Apocalyptica هم میاد و میزنه. پس اگه فقط میخواین Apocalyptica رو ببینین دانلود نکنین!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته لازم به ذکره که این تورنته! پس اگه سرعت کم بود، اگه قطع شد، اگه توی اتاقتون بمب منفجر شد؛ مسئولیتش به عهده خودتونه!

برای دانلود بهتره نرم افزار utorrent رو دانلود کنید (حجمش کمتر از 1 مگ هست).
فایل با پسوند torrent رو دانلود کنید و روی اون کلیک کنید تا توی utorrent باز بشه. اگه خواستید فقط apo رو ببینید، دومی رو دانلود کنید. در غیر این صورت هر دو فایل رو علامت زده و دانلود کنید.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاة

dampayi
06-04-2010, 14:02
برای دانلود بهتره نرم افزار utorrent رو دانلود کنید (حجمش کمتر از 1 مگ هست).
ممنون امین جوون :11:

حالا اگه نخواستیم از یوتورنت استفاده کنیم چی جوری باید بدانلودیم :دی

amin_fixfox
06-04-2010, 14:37
خواهش میشه آقا سینا (توضیح اینکه قبلا اسمشون رو نمی دونستم!:31:)

خیلی از دانلود منجرها خودشون می تونن از تورنت دانلود کنن؛ مثلا free download manager میتونه، اگه پک هایی مثل لرد داری یه نگاه بنداز اونجا نوشته چه download manager هایی میتونن! ضمنا کلی نرم افزار دیگه هم برای دانلود تورنت هست که من اسم هیچکدوم رو جز utorrent بلد نیستم!:31:
ولی اگه بخوای بدون هیچ نرم افزاری دانلودش کنی؛ اگه اکانت rapidbaz داشته باشی فکر کنم بشه.

arashbi2
06-04-2010, 21:34
اهنگ far away خیلی خدا بود ارزش 260% :دی

amin_fixfox
07-04-2010, 11:12
یه کنسرت از Apocalyptica:

Rock am Ring - 2005

:D
1- Betrayal/Forgiveness
2- Nothing Else Matters
3- How Far (feat. Marta Jandova)
4- For Whom The Bell Tolls
5- Life Burns!
6- Bittersweet
7- Seek & Destroy
8- Inquisition Symphony
9- Enter Sandman
10- Hall Of The Mountain King

اینم لینک ها:

تورنت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRapidshare:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه نرم افزار بود از قسمت های مختلف فیلم عکس میگرفت، اسمشو بگید عکس هاش رو هم میزارم

------------------------------------

a.z.p.z
08-04-2010, 12:24
ممنونم امین جان در حال گرفتن هستم . عزیز اگه باز هم تور و کنسرت از گروه داشتی حتما بذار ! ...
دوستان پست اول تاپیک هم نیز اپدیت میشه ! ...

amin_fixfox
08-04-2010, 13:09
خواهش میشه

توضیح اینکه این کنسرته گرچه از Life Burns Tour کوتاه تره؛ ولی کیفیت صداش خیلی خوبه و آهنگ ها هم بهتر اجرا شده (بجز Bittersweet که اواخرش سلوی Perttu قاط میزنه!)
For whom the bell tolls هم تاپینن حین اجرا سیم ویلن سلش رو عوض می کنه و سولو[صدای جیمز] رو نداریم؛ ولی در کل آهنگ خیلی باحالی میشه!

بقیه شو خودتون ببینید مزش نپره!:31:

a.z.p.z
09-04-2010, 11:45
Apocalyptica
music video
..................

دوستان لازم شد که موزیک ویدئو های گروه رو براتون در این پست قرار بدم که زحمت تمام لینک هارو هم امین عزیز کشیده و همینجا ازش تشکر میکنم بابت لینک هایی که پیدا کرد ! ....
امیدوارم لذت ببرید و از دست ندید این پست توپ رو :5:

Bittersweet

The unforgiven

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEnter sandman

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFaraway

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHarmageddon

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLife burns

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNothing else matters

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPath vol.1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPath vol.2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSome where Around nothing

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSeemann

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAnything But Love

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRepressed

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید........................

a.z.p.z
09-04-2010, 21:30

دوستان شاید بد نباشه یه سری از بهترین کارهای گروه رو که کارهای متالیکا رو کاور کردن برای دانلود قرار بدم و بنظرم کارهای فوق العاده زیبایی به سبک cello metal شدن از دستشون ندید !

اهنگ اول که باز هم میذارم که شاید کمتر کسی نشنیده باشه و کار محشری هست و ارزش دانلود 10000 % !!!!

Nothing else matters

اهنگ دوم هم یکی دیگه از کارهای متالیکا هست که گروه به نحو احسنت تونسته ملودی هارو با ویالون سل بزنه و نکته جالب اینه که وقتی ملودی ها رو میخوان تبدیل بکنن کار خیلی دشواری هست !!!

The Unforgiven
ارزش دانلود 100%

.................................................. ..........
امیدوارم از این دو کار فوق العاده لذت ببرید دوستان ! ...
و باز هم میگم اگه کارهارو گوش نکردید شک نکنید که هر دو رو دانلود بکنید که این 2 تا کار فوق العاده ی متالیکا رو آپوکالیپتیکا فوق العاده با ویلن سل نواخته !!!!

مخصوصا اهنگ nothing else matters که بنظرم از کار اصلی متالیکا هم زیبا تر شده و باگوش کردن به اون به عمق و بافت موسیقی میرید و بسیار ارامش بخش هست (اینجور کارهارو که گروه کم نداره قبل از خواب وقتی گوش میکنم احساس سبکی و ارامش زیاد بهم دست میده شما هم امتحان کنید :46:)

amin_fixfox
09-04-2010, 21:51
مخصوصا اهنگ nothing else matters که بنظرم از کار اصلی متالیکا هم زیبا تر شده و باگوش کردن به اون به عمق و بافت موسیقی میرید و بسیار ارامش بخش هست (اینجور کارهارو که گروه کم نداره قبل از خواب وقتی گوش میکنم احساس سبکی و ارامش زیاد بهم دست میده شما هم امتحان کنید :46:):40:

آره به نظر من هم واقعا Nothing else matters رو زیباتر اجرا کردن. و البته اینو هم بگم که توی کنسرتاشون این آهنگ رو خیلی ملایم تر و زیباتر اجرا میکنن.

نوازنده سولوی این آهنگ Antero Manninen هست.
سولوی آهنگ Harmageddon از همین آلبوم (Inquisition Symphiny) رو هم اون زده:

:31::31::31::31::31::31:

a.z.p.z
09-04-2010, 22:19
عشق Antero Manninen هستیا ! کلا قیاف و تریپش یه جورایی هست نمیدونم چه طور ولی واقعا یه نوازنده حرفه ای و ماهر ویلن سل هست ! ... سولوی هایی که میزنه محشره ! ...
با اون هم بسی حال میکنم ! ...

amin_fixfox
09-04-2010, 22:24
آره کلا مانینن رو دوست دارم! شخصیت عجیبی داره؛ تا حالا هیچ مصاحبه ای نداشته، حرف نمیزنه، از روی صندلی تکون نمیخوره، از 1998 همیشه عینک میزنه! و البته عصبانیتش هم جالبه! توی یوتیوب یه بار دیدم، الآن هیتلره لینکشو ندارم!

کلا ترتیبشون اینه:
Manninen
Toppinen/Lotjonen (هر دو رو اندازه هم دوست دارم!!)
Siren
Kivilaakso (یکم لوسه!)
Lilja (در واقع ازش بدم میاد، همون بهتر که رفت!)

amin_fixfox
09-04-2010, 22:44
آها پیدا کردم

a.z.p.z
13-04-2010, 20:10
Apocalyptica

سلام دوستان ظاهرا تک ترک طرفدار بیشتری داره و دوستان هم درخواست داده بودن واسه همین امشب میخوام یکی از سینگل ترک های خیلی زیبا رو از البوم worlds collide که مربوط به سال 2007 هست و البوم موفقی بوده رو براتون بذارم امیدوارم لذت ببرید ...

......

اسم ترک : Last Hope

دقیقا یه کار محشر cello metal و symphonic metal هست و ابتدای کار به ارامی با ویالون سل شروع میشه و تو ثانیه 30 کار شدت میگیره و اوج میگیره و گیتار الکتریک هم نواخته میشه و بعد از اون باز ویلن سل نواخته میشه و در کنارش درام و الکتریک و به خوبی میشه Riff های سنگین گیتار الکتریک رو حس کرد ! ....
در کل کار بسیار زیبایی هست مثل بقیه کارها و امیدوارم از گوش کردنش لذت ببرید ! ....

دانلود(ارزش دانلود 100%)

a.z.p.z
15-04-2010, 16:51
دوستان شاید بد نباشه کمی هم درباره ی اعضایی که از گروه جدا شدن بپردازیم یکی از اون ها :

Antero Manninen هست که امین هم در مورد ایشون توضیج دادند و در باره فعالیتش یکی دیگه از اعضای این گروه که جدا شده :

Max Lilja هست که الان تا اونجایی که میدونم در گروه موسیقی هوین فعالیت میکنه و ویالون سل میزنه .

در حال حاضر هم اعضای گروهی که ویلن سل مینوازند شامل :

Eicca Toppinen
Paavo Lötjönen
Perttu Kivilaakso

که من به شخصه با perttu خیلی حال میکنم (دومی از سمت راست در عکس)

*پارازیت : بله همچنان کپی پیست رو هم مشاهده میکنیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته باید اسم پی سی ورلد رو هم اضافه میکردی ولی مشکلی نداره !:46:
*** راستی دوستان به زودی بیوگرافی هر یک از اعضای گروه به طور مفصل در تاپیک قرار میدم!

a.z.p.z
16-04-2010, 12:17
APOCALYPTICA

دوستان امروز با یه کار خیلی زیبا از البوم World Collide اومدم و امیدوارم لذت ببرید ...
اسم این ترک Stroke هست و سبک ان Cello Metal هست ! ...
و ابتدای کار به ارامی با cello شروع میشه و تو اواخر دقیقه اول کار به اوج خودش میرسه و درام اضافه میشه بعد الکتریک و همانند کارهای متال Riffs سنگین الکتریک شنیده میشه و روی این ها Cello نواخته میشه و بعد از ان الکتریک قطع میشه و ادامه کار ....
....................

کلا یه کار cello metal قوی هست و به خوبی تونستند cello رو روی الکتریک و درام بنوازند ...
امیدوارم از این کار لذت ببرید !
..........

دانلود(ارزش دانلود 100%)

مشکلی در لینک به وجود اومد اطلاع بدید ...:46:
تشکر فراموش نشه :31:

a.z.p.z
17-04-2010, 17:49
سلام اینم دوتاکار هنری از eicca و perttu ! ...

musketeer
18-04-2010, 21:38
واااااااااای پسر عجب چیزی بود!! آهنگ farewell رو همین الآن شنیدم. کم پیش میاد یک آهنگ رو وقتی برای اولین بار گوش میکنم اینقدر لذت ببرم!! فوق العاده بود. نمیشه توصیف کرد

دستتون درد نکنه (L)

amin_fixfox
19-04-2010, 02:51
دیکی دیگه از اعضای این گروه که جدا شده خانوم :

Max Lilja هست که الان تا اونجایی که میدونم در گروه موسیقی هوین فعالیت میکنه و ویالون سل میزنه و میتونید عکسش رو با بقیه اعضای گروه ببینید :

آقا یه اشتباهی پیش اومده
Max Lilja مَرده! (البته اینو 100% مطمئن نیستم!:27:) ولی حداقل قیافش شبیه مردهاست!
دومی از راست Max Lilja هست

اون خانومه که توی عکسه بانو Marta Jandova هست که دو آهنگ Wie weit (آلمانی) و How far (انگلیسی) رو با Apocalyptica خونده. (اسم آهنگ Instrumental این دو شعر Quutamo هست)
در کل ایشون خواننده هستن و عضو Apocalyptica هم نیستن!

واااااااااای پسر عجب چیزی بود!! آهنگ farewell رو همین الآن شنیدم. کم پیش میاد یک آهنگ رو وقتی برای اولین بار گوش میکنم اینقدر لذت ببرم!! فوق العاده بود. نمیشه توصیف کرد

دستتون درد نکنه (L)
آره
خصوصا اوج این آهنگ به طرز وحشتناکی زیباست!
محض اطلاع بگم آهنگسازش هم Perttu هست.

amin_fixfox
19-04-2010, 03:20
صحبت از عکس هنری شد!

من عاشق این عکسم:

اینم سلوی محبوب مانینن:

اینو اواخر سال 2007 ساخت و تا حالا توی 7~8 تا کنسرت ازش استفاده کرده.

a.z.p.z
19-04-2010, 15:38
به ! عجب چیزی ساخته لامصب !:دی ... خیلی خوفه ! این ادم واقعا خیلی عجیبه ! ... کارش درسته واقعا ! ...
برو بکس گروه Eicca Perttu paavo... بگن از این cello های اسپیشال براشون بسازه ! :دی

*** راستی در مورد اون موضوع اره 100% .... من اونجا اشتباه کردم !:دی ... البته اون خانومه که کلا سوتی دادم ولی قیافش خدایی بعضی جاها ... :دی
در مورد Fareway هم که بله سازنده perttu هست تو ویکی دیدم ... حالا امین باز بگو این perttu لوس هست کجاش لوسه ؟!:دی راستی FARAWAY هم سازندش perttu هست یا Eicca ? ...
خدایی خیلی باهاش حال میکنم ... جای antero جانت اومد تو گروه سال 99 !

اینم یه عکس ازش :

amin_fixfox
19-04-2010, 16:22
برو بکس گروه Eicca Perttu paavo... بگن از این cello های اسپیشال براشون بسازه ! :دی

در مورد Fareway هم که بله سازنده perttu هست تو ویکی دیدم ... حالا امین باز بگو این perttu لوس هست کجاش لوسه ؟!:دی راستی FARAWAY هم سازندش perttu هست یا Eicca ? ...
خدایی خیلی باهاش حال میکنم ... جای antero جانت اومد تو گروه سال 99 !
*کل سلوهای گروه رو مانینن میسازه! ولی بهرحال باید مال خودش یه جور دیگه باشه!
راستی Perttu به سلوی آبی علاقه داره
Paavo به سلوی مشکی
در مورد Eicca نمی دونم!

*Faraway رو Eicca ساخته!
ولی Perttu لوسه دیگه! حداقل وقتی به مانینن نگاه میکنم Perttu لوسه:31:
ولی خداییش خیلی سلیست ماهریه. خصوصا آهنگ های کلاسیک رو خیلی خوب اجرا میکنه.

musketeer
19-04-2010, 19:48
بسی حال نمودیم دمتون جیز

میگم یک لینکی نیست همه ی آهنگاش با هم؟

یا نمیدونم درخواست درستی هست یا نه... کسی نیست بتونم آهنگا رو ازش بگیرم یک جوری؟

a.z.p.z
19-04-2010, 21:28
دوست من فول البوم گروه در تاپیک قرار داره تعدادی تک ترک هم هست میتونی به راحتی دانلود کنی ! ..
................................................
*** اره CELLO هارو مانین میسازه منظورم این بود که به صورت اسپیشال براشون CELLO هارو بسازه برا خودشم متفاوت باشه !
در مورد Paavo میدونستم مشکی علاقه داره اما perttu رو نمیدونستم ابی !! ...

* داداش به شخصیتشون زیاد کار نداشته باش ! مهم کارها و فعالیت افراد هست که perttu رو من تو نوازندگی خیلی قبول دارم گرچه تو کار ساخت اهنگ به پای Eicca نمیرسه ! ... و این نکته رو هم اضافه کنم کارهای زیادی رو همین Eicca ساخته و به نظرم هم اهنگ ساز خوبی هست و هم اینکه نوازنده خوبی هست ! ...
Paavo هم خوب کار میکنه اما به اون صورت مثل eicca و perttu نیست ! ...
دادا این مانین رو زیاد بهش گیر نده تو گروه نیست فقط تو کنسرت ها میاد یه نوازندگی میکنه و گرد خاک به پا میکنه ! ...

a.z.p.z
21-04-2010, 15:39
دوستان یه کار جدید تو این تاپیک هم گذاشتم گفتم در اینجا هم قرار داده باشم حتما ببینیدش و اگه این کارو ندارید حتما دانلود کنید ! ... :10:

a.z.p.z
26-04-2010, 21:07
سلام دوستان ... از امشب به مرور اطلاعاتی مختصر از اعضای گروه براتون قرار میدم امیدوارم مفید باشه و لینک این مطالب تو پست اول قرار میگیره و به زودی یه کار جدید هم در تاپیک قرار میدم ...

ابتدا اطلاعاتی درباره Eicaa :

نام کامل : Eino Matti Toppinen که ملقب شده به Eicca" Toppinen ...
متولد 5 آگوست سال 1975 و 34 سال سن داره ...او 2 خواهر و 2 برادر هم داره .
او یه سلیست فنلاندی هست و سبک کاریش هم cello rock وcello metal و symphonic metal هست .
Eicca علاوه بر اینکه یک سلیست ماهر هست نوازنده درام و پیانو نیز هست همچنین یک producer و song writer هم هست !

او همچنین موسس گروه Apocalyptica هست و هم سلیست ماهری هست و همچنین سازنده (producer ) گروه میباشد.
Eicca در سال 95 گروه رو تشکیل میده ( موسس اصلی گروه ) به همراه paavo lotjonen مانین و max lilja ... که به غیر از Paavo بقیه از گروه جدا میشن در سال های 2002 و 99 .

او در همون اوایل دانش اموز یه اکادمی بود و کسی نبود که پول زیادی داشته باشه و همراه گروه وقتی وقت استودیو میگرفتند مجبور بودن از صبح تا شب اونجا تمرین بکنن و کاراشون رو برای البوم بسازن چون پول زیادی نداشتند ! ...
او پس از اینکه فارغ التحصیل شد دوست داشت در ارکسترهایی مثل ارکستر سمفونیک رادیویی و avanti کار انجام بده ... او همچنین عضو موسس cellosextet آکادمی سیبلیوس هست !

بالاخره او پس از تلاش های زیاد همراه دوستانش تونستند سال 96 اولین البوم خودشون که کاور کارهای متالیکا بود رو ریلیز بکنند که البته تبدیل نت ها کار راحتی نبود ولی این کارو کردن و البوم موفقی هم شد و کسی فکر نمیکرد که بشه با ویالون سل همچین کاری کرد ! ...

در سال 99 نیز perttu عضو جدید گروه شد و به جای مانین اومد . در سال 2002 هم max lilja گروه رو ترک میکنه .
همچنین Eicca کارهایی رو در اجراهای تئاتر در فنلاند نیز انجام داده و یک سری موسیقی متن رو هم برای آن ساخته .
او در 2007 موسیقی متن فیلم فنلاندی Musta Jää (سیاه و سفید روی یخ) را نوشت و آن کار نامزد بهترین موسیقی متن در فنلاند شد و سرانجام در 3 فوریه 2008 تونست جایزه رو ببره .

او در ماه دسامبر 2007 به دعوت ریاست جمهوری در مراسم روز استقلال حاضر شد و مصاحبه هایی از او و همسرش kirsi انجام شد .

او در سال 1997 ازدواج کرد و صاحب دو فرزند در سال 99 و 2002 شد .

SAMAN-JEEZY
26-04-2010, 21:52
سلام.اولا از بابت معرفی گروه خیلی خیلی ممنونم.واقعا حسرت میخورم که چرا زودتر باهاشون اشنا نشدم.یه درخواست داشتم:آهنگایی که تو مایه های nothing else matters زدن رو میتونین معرفی کنین؟ممنون

dampayi
26-04-2010, 22:18
سلام.اولا از بابت معرفی گروه خیلی خیلی ممنونم.واقعا حسرت میخورم که چرا زودتر باهاشون اشنا نشدم.یه درخواست داشتم:آهنگایی که تو مایه های nothing else matters زدن رو میتونین معرفی کنین؟ممنون

سلام
با اجازه دوستان ..:دی
اگه منظورتون از مایه!! ریکاوری های متالیکاست a.z.p.z عزیز کل آلبوم رو گذاشتند ...:دی
اینجا:

:11:

a.z.p.z
27-04-2010, 05:40

فکر کنم منظور دوستمون فرق میکرد چون کاوری که اون البوم کردن ممکنه از کاراش خوشتون نیاد ...
اما تو همون مایه که بازم کاور کارهای متالیکا هست unforgiven رو حتما دانلود بکن :

SAMAN-JEEZY
27-04-2010, 12:06
فکر کنم منظور دوستمون فرق میکرد چون کاوری که اون البوم کردن ممکنه از کاراش خوشتون نیاد ...
اما تو همون مایه که بازم کاور کارهای متالیکا هست unforgiven رو حتما دانلود بکن :

خیلی ممنون.منظورم همین کاراس.در کل کارای بدون کلامشونو که تقریبا تو کل آهنگ فقط از ویولون استفاده کردن رو اگه میتونین معرفی کنین.درضمن من فقط آلبوم Amplified که مال سال 2006 هست cd2 شو گرفتم.شما دیگه کدوم البومو پیشنهاد میدید؟تو این البوم 4 تا اهنگ خیلی زیبا وجود داشت.ایا سی دی یکش هم همین اهنگاس؟

a.z.p.z
27-04-2010, 14:00
شما میخواید البوم بگیرید یا تک ترک ؟ ...
اگه البوم میخواید میتونید البوم world collide or apocalyptica یا reflections رو دانلود بکنید .
تک ترکم اگه میخواید بگید تا بهتون لیستش رو بدم ... گرچه به مرور سنگل ترک ها و ... رو در تاپیک قرار میدم ... تو پست اول هم هستند .

SAMAN-JEEZY
27-04-2010, 22:03
تک ترک باشه چه بهتر.ولی آلبومی که از این جور اهنگا توش زیاد باشه هم بگین دل میکنم.بازم ممنون

amin_fixfox
28-04-2010, 12:49
این کنسرت رو اوایل سال 2009 توی یه سایت دیدم، ولی تورنت بود و سیدرهاش کم بودن، نتونستم دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب لینک راپیدش رو پیدا کردم ولی یه هفته ای میشه سرعت اینترنت افتضاح شده، نتونستم دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

APOCALYPTICA - Live At Area 4 Festival 2008 (Rockpalast)i

01. Refuse/Resist
02. Grace
03. Fight Fire With Fire
04. Ion
05. Betrayal
06. Bittersweet
07. Last Hope
08. Inquisition Symphony
09. Enter Sandman
10. Hall Of The Mountain King
11. Seamann

a.z.p.z
10-05-2010, 15:29
سلام دوستان مدتی نبودم و تاپیک خوابید ...
اینم یه کار هست که قبلا تو تاپیک اهنگ های غمگین گذاشتم با نام Ruska که اطلاعات و ... توی لینک هست به هیچ وجه از دست ندید که یه کار خیلی فوق العاده ای هست !!!! ....

به زودی یه کار جدید + بیوگرافی Perttu رو براتون قرار میدم ...

musketeer
10-05-2010, 17:14
این آهنگای مثل Ruska و Farewell رو لطفا معرفی کنید. من اون 3 تا آلبوم که گفتید (world collide or apocalyptica یا reflections) دانلود کردم، هیچ آهنگ دیگه ای متاسفانه پیدا نکردم مثل این دوتا آهنگ منو میخ کنه (البته الحق همش قشنگ بود)

a.z.p.z
10-05-2010, 21:31
بالاخره بچه های گروه تو همه سبکی کار میکنن و مهم هم همین هست در صورتی که بنظر من world collide البوم قوی بود تو cello metal البته خوب کارهای سنگینی داشت ! ...
به مرور کارهای بیشتری میذارم تو یکی دو روز اینده براتون قرار میدم ...

amin_fixfox
10-05-2010, 23:50
Apocalyptica سال ۱۹۹۶ بعد از ساخت آلبوم Plays Metallica by four cellos, برای سال نو هم یه single شامل دو آهنگ اماده کرد.
حتی توی ویکیدیای انگلیسی هم این موضوع نوشته نشده و فقط میتونید توی قسمت دیسکوگرافی ببینید که چنین سینگلی وجود داره.

سرچ هم کردم ولی برای دانلود چیزی گیرم نیومد... مجبور شدم خودم آپلود کنم!

اولین آهنگ اسمش Oh holy night هست که من تا مدتها فکر میکردم ساخته آپو هست, ولی امسال بی بی سی برای سال نو میلادی اصل این آهنگو (که اپرا هست) پخش کرد!
آهنگ دوم هم little drummer boy هست که من اطلاع زیادی ازش ندارم و فقط میدونم این آهنگ هم ساخته آپو نیست و سبکش christian هست.

دانلود کنید با حجم ۱۲ مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(پسورد گذاشتن روی فایل زیپ خیلی حال میده:31:)

a.z.p.z
11-05-2010, 05:50
ممنون امین جان اهنگ اول oh holy night بله واقعا کار زیبا و ارامش بخشی هست ولی کار دومی رو نداشتم ! ... اره oh holy night هم گروه کاور کرد !

amin_fixfox
13-05-2010, 13:48
خب این فستیوال 2008 رو دانلود کردم:31:

کیفیت صدای خوبی داره و آقایون! هم خوب اجرا کردن (خصوصا Last hope رو)، ولی کلا خیلی جذاب نیست... تماشاچیا ظاهرا خوابن!
مانینن و میکو ریش دار شدن :دي و بالاخره حرف زدن و خندیدن مانینن رو دیدم.
اصلا فکرشو نمیکردم ولی تاپینن اسلاپ شات های زیبایی اجرا میکنه که یه لحظه واقعا فکر کنم گیتار الکتریکه...! ضمنا یه چشمه از دانش Drum خودش رو هم به نمایش گذاشت!
یه کار باحالPerttu این بود که Enter Sandman رو با آهنگ جینگل بل تموم کرد! کلی خندیدیم... (و برا همین میگم لوسه :دی)
و البته فانی ترین قسمتش توی آهنگ Hall of the mountain king بود که پاوو حرکات محیر العقولی انجام داد!:

در کل اگه به اندازه کافی اینترنت دارید حتما دانلودش کنید، ولی اگه کار خیلی جذاب و یه کنسرت واقعی میخواین همون Life burns tour یا Rock am ring رو ببینید...

a.z.p.z
13-05-2010, 14:05
ممنون امین جان ... حتما میگیرم ... بنظر بچه ها حسابی ترکوندن ! ...
از نظر جذابیت و ... به چه صورت هست یه توضیح بیشتری بدی ممنون میشم تماشاچیان دارن چیکار میکنن ؟!:دی

amin_fixfox
13-05-2010, 14:51
خواهش میشه:8:

فستیواله دیگه... مثل کنسرت ها نیست که تماشاچیا شور و حرارت داشته باشن. تنها کاری که میکردن دست زدن بود و شرط میبندم توی آهنگ Enter sandman اگه تاپینن سولو رو قطع نمیکرد اونها شعر رو نمیخوندن:13: (البته شرط بندی کار بدیه:27:)
کلا باید دانلود کنید و با Rock am ring مقایسه کنید... (نمی دونم چرا ولی علاقه زیادی به راک ام رینگ 2005 دارم:31:)

آهان یه چیز دیگه یادم اومد: با اینکه توی آلمان بودن ولی نه خواننده Rammstein اومد Helden رو بخونه و نه Nina Hagen... آخرین آهنگ Seemann بود و قاعدتا این دلقکه:31: باید میومد.

amin_fixfox
18-05-2010, 19:32
یه سری اطلاعات در مورد آلبوم 7th Symphony توی فروم Apocalyptica دیدم. لیست آهنگ ها معتبر نیست اما تکذیب هم نشده
:

7th Symphony

Release date: August 23, 2010
Producers: Joe Barresi & Howard Benson
Label: Sony BMG
Recorded: from November 2009 to ??? 2010 at Studio City, LA & Sonic Pump Studios, FIN

Tracklist :
"Sacra "
"Beautiful "
"2010" (feat. Dave Lombardo)
"End of Me" (feat. Gavin Rossdale)
"Bring them to Light" (feat. Joe Duplantier)
"Broken Pieces" (feat. Lacey Sturm)
"Not Strong Enough" (feat. Brent Smith)
بازم توی آلبوم جدیدشون یه زن میخونه:2:

a.z.p.z
18-05-2010, 19:56
چه جالب ! ...
ترک لیستون کمتر شده تعداد کاراشون اومده پایین مهم نیست ... خدا کنه تو این 3 سال اگه واقعا همین تعداد کم کارو میخوان بدن بیرون حداقل یه چیز خیلی شاخی باشه تا لذت ببریم ازشون این مهم هست ! ...

amin_fixfox
18-05-2010, 20:09
من فکر میکنم تعداد کارهاشون بیشتر باشه... شاید فقط اینا لو رفته:21:

amin_fixfox
20-05-2010, 13:05
خب فعلا چند تا والپیپر میزارم!:20:

این بک گراند کامپیوترمه!

amin_fixfox
21-05-2010, 06:40
خب چون حجم مجموع عکسها توی صفحه نسبتا زیاده لینک میزارم:

Paavo

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدApocalyptica

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPerttu

a.z.p.z
24-05-2010, 10:27
سلام دوستان خوب هستید ؟ ... یه کار خیلی زیبا گذاشتم تو این تاپیک و امین هم قبلا راجع به این کار یعنی oh holy night توضیح داده بود از دستش ندید که فوق العاده
هست :

a.z.p.z
04-06-2010, 19:46
خوب اینم از این ظاهرا ترک لیست همین هست تاریخ هم تقریبا تایید شده باز باید دید :::

7th Symphony

Release date: August 23, 2010
Producers: Joe Barresi & Howard Benson
Label: Sony BMG
Recorded: from November 2009 to ??? 2010 at Studio City, LA & Sonic Pump Studios, FIN

Tracklist (so far):
- "Sacra "
- "Beautiful "
- "2010" (feat. Dave Lombardo)
- "End of Me" (feat. Gavin Rossdale)
- "Bring them to Light" (feat. Joe Duplantier)
- "Broken Pieces" (feat. Lacey Sturm)
- "Not Strong Enough" (feat. Brent Smith)
.................................................. ...............

amin_fixfox
13-06-2010, 16:32
اگه به سایت Apocalyptica برین میبینید قالب عوض شده!

عکس روی جلد آلبوم هم اینه:

a.z.p.z
13-06-2010, 17:05
بله کاور جالبی شده من به شخصه رو این البوم امید زیادی دارم و به نظرم میتونه یکی از بهترین البوم های گروه و شایدم بهترین کار گروه باشه باز باید دید به شدت منتظر هستم ! ...

amin_fixfox
14-06-2010, 03:19
ولی من یکم ناامید شدم!
اینو گوش کنید:

صدای چلو توی آهنگ گم شده، سولوی درست و حسابی هم نداره (اصلا مطمئن نیستم بتونم به اون قسمت سولو بگم!!).
البته ریف های بسیار قشنگی داره، ریتم آهنگ به موقع عوض میشه و شنونده احساس خستگی نمی کنه، صدای خواننده خوبه و شعرش هم بد نیست. اما صدای گیتار بر چلو غلبه کرده!
با یکم اغراق: عملا Apocalyptica رو توی 15 ثانیه آخر دیدم!
به نظرم این آهنگ در برابر شاهکار قبلی آپو (Worlds collide) کم میاره...

امیدوارم بقیه آهنگاشون بهتر از این باشه:41:

amin_fixfox
03-07-2011, 19:47
خب توی این مدت آلبوم 7th symphony هم اومد!

شما رو نمی دونم ولی به نظرم آلبوم قبلیش بهتر بود!
البته این آلبوم هم اونقدرا که توی پست قبلی گفتم افتضاح نبود :31: و معلوم بود واقعا روی ریف ها کار شده
آهنگ Beautiful هم که بیوتیفول بود...!
درام آهنگ 2010 هم کار Dave Lombardo، درامر قبلی آپوکالپتیکا (آلبوم ریفلکشنز و last hope و betrayal) هست که اهنگ بسیار زیباییه. (دیو الآن توی اسلیر هست که گروه خداییه)

اینم لینک دانلود این آلبوم نه چندان جدید:

Tracklist:

01. At the Gates of Manala
02. End of Me (featuring Gavin Rossdale of Bush)
03. Not Strong Enough (featuring Brent Smith of Shinedown)
04. 2010 (featuring Dave Lombardo of Slayer)
05. Beautiful
06. Broken Pieces (featuring Lacey Mosley of Flyleaf)
07. On the Rooftop With Quasimodo
08. Bring Them to Light (featuring Joseph Duplantier of Gojira)
09. Sacra
10. Rage of Poseidon

Deluxe Edition Bonus Tracks:
11. Rage Of Poseidon
12. The Shadow Of Venus

بیت ریتش هم 320ـه دیگه... از حجمش معلومه :31:

از این آلبوم سه کلیپ هم ساخته شد (End of me، Not strong enough و Broken pieces) که البته با توجه به قوانین انجمن نمیشه لینک اینا رو گذاشت!

Muradin
03-07-2011, 19:49
من عاشق این بندم...:دی

mestry
03-07-2011, 21:17
خب توی این مدت آلبوم 7th symphony هم اومد!

شما رو نمی دونم ولی به نظرم آلبوم قبلیش بهتر بود!
البته این آلبوم هم اونقدرا که توی پست قبلی گفتم افتضاح نبود :31: و معلوم بود واقعا روی ریف ها کار شده
آهنگ Beautiful هم که بیوتیفول بود...!
درام آهنگ 2010 هم کار Dave Lombardo، درامر قبلی آپوکالپتیکا (آلبوم ریفلکشنز و last hope و betrayal) هست که اهنگ بسیار زیباییه. (دیو الآن توی اسلیر هست که گروه خداییه)

اینم لینک دانلود این آلبوم نه چندان جدید:

Tracklist:

01. At the Gates of Manala
02. End of Me (featuring Gavin Rossdale of Bush)
03. Not Strong Enough (featuring Brent Smith of Shinedown)
04. 2010 (featuring Dave Lombardo of Slayer)
05. Beautiful
06. Broken Pieces (featuring Lacey Mosley of Flyleaf)
07. On the Rooftop With Quasimodo
08. Bring Them to Light (featuring Joseph Duplantier of Gojira)
09. Sacra
10. Rage of Poseidon

Deluxe Edition Bonus Tracks:
11. Rage Of Poseidon
12. The Shadow Of Venus

بیت ریتش هم 320ـه دیگه... از حجمش معلومه :31:

از این آلبوم سه کلیپ هم ساخته شد (End of me، Not strong enough و Broken pieces) که البته با توجه به قوانین انجمن نمیشه لینک اینا رو گذاشت!
در کل آلبوم خوبی بود.....آهنگ Not strong enough ش که خیلی معروف شد !...آهنگ Sacra ش رو هم خیلی دوست دارم، از جمله قشنگترین آهنگای بیکلام این گروه....

musketeer
17-07-2011, 18:14
کسی لینک دانلود از کنسرتاشون میتونه گیر بیاره ما یکم فیض ببریم؟ :دی

SHADEL
19-07-2011, 12:09
کسی لینک دانلود از کنسرتاشون میتونه گیر بیاره ما یکم فیض ببریم؟ :دی

کلا خیلی لینک کنسرتاشون نیست.
تنها کنسرتی که گذاشتن.لینکش اومد.تو سال 2005 بود.
بقیشم اجرا زنده تو استادیو های خودشون و در جاهای مختلف یا جلوی خبر نگاران بوده.
اگه من پیدا کردم برات پیغام می ذارم.

musketeer
10-05-2013, 21:01
مثل اینکه آهنگ جدید دادن به اسم Psalm. پیدا نکردم لینک بزارم، کسی پیدا کرد مارو بی نصیب نزاره :n12: