ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قیمت طراحی این سایت حدودا چقدر میشه؟؟؟

EhsanEricsson
31-03-2010, 02:26
میخواستم بدونم اگر بخوام یه سایت دقیقا مانند سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با همین کارایی به همراه یک کنترل پنل که خودم بتونم سایت رو اداره کنم برام طراحی بشه ، قیمتش حدودا چقدر در میاد ؟؟
و طراح خوب و منصف از کجا پیدا کنم بهتره؟
ممنون

Mr. President
31-03-2010, 16:38
بخش عمده ای از طراحی سایت با aspx انجام شده البته چندجا من فلش هم دیدم .. + java script قیمت بین 900.000 تا 1.500.000 متغیره .. بستگی داره به انصاف طرف و قدرت هاستینگ
این سایت متعلق به به کانون آگهی و تبلیغات پیک برتر هست .. چندین سایت دیگه هم داره ..
اینم یه سری اطلاعات در مورد هاس و دامین و ...:
Registration Service Provided By: IRANEBIZ

Domain Name: BARTARINHA.COM

Registrant:
PrivacyProtect.org
Domain Admin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
P.O. Box 97
Note - All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
Moergestel
null,5066 ZH
NL
Tel. +45.36946676

Creation Date: 22-Aug-2004
Expiration Date: 22-Aug-2010

Domain servers in listed order:
info160612.mars.orderbox-dns.com
info160612.earth.orderbox-dns.com
info160612.venus.orderbox-dns.com
info160612.mercury.orderbox-dns.com

Administrative Contact:
PrivacyProtect.org
Domain Admin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
P.O. Box 97
Moergestel
null,5066 ZH
NL
Tel. +45.36946676

Technical Contact:
PrivacyProtect.org
P.O. Box 97
Moergestel
null,5066 ZH
NL
Tel. +45.36946676

Billing Contact:
PrivacyProtect.org
P.O. Box 97
Moergestel
null,5066 ZH
NL
Tel. +45.36946676

Status:LOCKED

moonwalker
31-03-2010, 23:09
قیمیت پایه 250 تا 300 تومن! با قالب ساده و استفاده ار جاوا اسکریپت هست!

قیمیت بالاتر دیگه بستگی به طراحی و امکانات پیشرفته جاوا هستش...

فرق هم نمیکنه که asp باشه jsp باشه یا php یا هر چیز دیگه! مد شده تو ایران برای asp قیمت زیاد میگیرن...

EhsanEricsson
01-04-2010, 01:29
آقا یکی میگه 200 تا 300 ، یکی میگه 900 تا 1.5 !!!! یکی هم یه جا گفت 150 تا 200 ! بالاخره داستان چیه؟ یه سایت کاملا شبیه همین دیگه ، با همین امکانات ، با همین قدرت ، به چیزی هم بستگی نداشته باشه . خودمم بتونم راحت ادارش کنم .:41:

Mr. President
01-04-2010, 16:50

فرق هم نمیکنه که asp باشه jsp باشه یا php یا هر چیز دیگه! مد شده تو ایران برای asp قیمت زیاد میگیرن...
شوخی میکنی نه ؟؟؟:18: بابا دمت گرم خیلی ارزون میگیری !

_ermia
01-04-2010, 17:36

عزیز من کاملا در اشتباهید، اتفاقا خیلی زیاد فرق میکنه، اگر برنامه نوسی حرفه ای وب بودید مطمئنا همچین صحبتی نمی کردید. مد شدن یا مد بودن تو برنامه نویسی کاملا بی معنیه، تفاوت در نتیجه کار (البته قابل درک برای اهل فن) صحبت های شما رو کاملا رد میکنه.

جناب EhsanEricsson فکر می کنم یه سایت خوب و امن بخواید حدود 500 (400 الی 500) تومن بشه. وگرنه با صفحات html و استفاده از جاوا 200 هم میشه بدید براتون شبیه این سایت رو طراحی کنند.
البته شما کنترل پنل احتصاصی هم میخواید که خب این هزینه رو بالا میبره. جمعا به نظرم 800 تومن.

البته محدوده قیمتی که cna.sina دادن هم خیلی بیراه نیست، چون خیلی برنامه نویس های وب هستند که طراحی سایت رو بر مبنای تمام مواردی که شما میخواید تو سایت باشه محاسبه می کنند،(یعنی مورد به مورد هزینه ها رو محاسبه می کنند) مثلا اضافه شدن1 فلش در سایت، 50 تومن به هزینه اون صفحه اضافه میکنه و ...
من خودم این موارد رو تو طراحی های حرفه ای دیدم، البته نمیشه گفت این افراد بی انصافی می کنن، من خودم هم با این دسته موافقم! چون وقتی همه چی موردی و خیلی دقیق حساب بشه، باعث میشه سفارش دهنده دقیقا بدونه چی میخواد.

امیدوارم دوستان صاحب نظر بیشتر راهنماییتون کنند.

موفق باشید.

moonwalker
01-04-2010, 23:37
دوست عزیر من 8 ساله که php و asp کار میکنم! حرفی که میزنم و قیمیتی که میدم کاملا سنجیده است!

این سایتی که ایشون معرفی کردن یک سایت معرفی آگهی ساده است!

کنترل پنل پیجیده ای هم نداره! در ضمن من بر اساس اون گرافیکش و سادگی محتواش گفتم قیمیت رو گفتم!

_ermia
04-04-2010, 12:00
دوست عزیر من 8 ساله که php و asp کار میکنم! حرفی که میزنم و قیمیتی که میدم کاملا سنجیده است!

صحبتاتون میزان تجربتون رو بخوبی نشون میده
این حرفی که شما زدید از کسی که 8 ماه برامه نویسی وب کار کرده باشه بعیده، چه برسه به 8 سال ;)

در ضمن من بر اساس اون گرافیکش و سادگی محتواش گفتم قیمیت رو گفتم!

به طراحی سایت چطوری نگاه می کنید؟ طراحی سایت بر اساس محتوا؟! یعنی اگه محتوای سایت ساده باشه پس طراحیش کاری نداره؟
یا بر اساس کاری که قراره انجام بشه و عملکرد اون سایت؟
در ضمن درسته گرافیک سایت خیلی مهمه اما هیچ ربطی به برنامه نویسی وب نداره. پس اینکه سایتی ارزونه چون گرافیک ساده ای داره اصلا ملاک درستی نیست.

به هر حال شما هر طور که تمایل دارید میتونید برای کاری که انجام میدید دستمزد تعیین کنید! :)
اگه باز جوابی دارید بهتره تو پ.خ بگید که تاپیک دوستمون با کل کل!! بهم نریزه. ممنون

EhsanEricsson
05-04-2010, 15:33
دعوا نکنید ، من امروز از یه شرکت طراحی سایت پرسیدم گفت حدود 1.500.000 تومان میشه با هاست به صورت share .
و اینکه 1 ماه زمان میبره تا آماده بشه .

این زمان یکم طولانی نیست به نظر شما؟ یا طبیعیه ؟

من از این شرکت این آمار رو گرفتم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به نظرتون خوبه؟

borzeh
05-04-2010, 16:02
جناب EhsanEricsson فکر می کنم یه سایت خوب و امن بخواید حدود 500 (400 الی 500) تومن بشه. وگرنه با صفحات html و استفاده از جاوا 200 هم میشه بدید براتون شبیه این سایت رو طراحی کنند.
البته شما کنترل پنل احتصاصی هم میخواید که خب این هزینه رو بالا میبره. جمعا به نظرم 800 تومن.

moonwalker هم 250 تا 300 تومن قیمت دادن

حالا می گید یارو میگه 1.500 خوبه؟!

در ضمن هاست اشتراکی زیاد گرون نیست
از 10-20 تومن شروع میشه به بالا
الان بعضی جاها یک گیگ رو میدن 30-50 تومن

---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

در مورد زمان بردن هم
بسته به طراحه
یکی میشینه پشتش 5-6 روزه می زنه ( ولی سرویس میشه )
یکی هم کم کم - چند تا کارم هم زمان گرفته
که 1-2 دوماه طول میکشه

EhsanEricsson
05-04-2010, 16:17

حالا می گید یارو میگه 1.500 خوبه؟!

در ضمن هاست اشتراکی زیاد گرون نیست
از 10-20 تومن شروع میشه به بالا
الان بعضی جاها یک گیگ رو میدن 30-50 تومن

---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

در مورد زمان بردن هم
بسته به طراحه
یکی میشینه پشتش 5-6 روزه می زنه ( ولی سرویس میشه )
یکی هم کم کم - چند تا کارم هم زمان گرفته
که 1-2 دوماه طول میکشه

آخه cna.sina هم گفت بین 900 تا 1.5 بستگی به قدرت طراحی و انصاف یارو داره .
این شرکت هم خوبیش اینه که یه جورایی آشناست ، از لحاظ قیمت گرون میگه اما از لحاظ طراحی فکر کنم بشه اطمینان کرد که کار خوب انجام بده . واسه همین نظر بقیه هم پرسیدم ، البته با چونه شاید تا 1تومن هم بتونم برسونم .

borzeh
05-04-2010, 17:40
این شرکت هم خوبیش اینه که یه جورایی آشناست ، از لحاظ قیمت گرون میگه اما از لحاظ طراحی فکر کنم بشه اطمینان کرد که کار خوب انجام بده

خوب شما که تقریبا تصمیمتونو گرفتین :46:
در ضمن اسکریپت سایت تبلیغاتی آماده هم موجوده
ولی خوب شبیه اون نیست
ولی شبیه ایستگاه یا ... تو بازار هست با قیمت خیلی پایین تر

باز نظر خودتونه:20:

EhsanEricsson
06-04-2010, 14:08
من امروز از سایت kaspid.com قیمت گرفتم . میدونید چه قیمتی داد؟ مفت ، ارزون ، زیر فی بازار ! :whistle:
حالا میگید چقدر؟ عجله نکنید الان میگم............... :biggrin:
.
.
.
4.500.000 تومان ناقابل:weird: ! یعنی اندازه پول پیش قسط یه پراید :33:

منم میخواستم اینو بهشون نشون بدم : :12:
اما روم نشد :31:

borzeh
06-04-2010, 14:15
این صنف (هاست و دامین) متاسفانه هنوز ساماندهی نشده
به همین دلیل همه جور آدمی توش هست
جتی خیلی ها که رشتشون هم فرق داره ( من پزشک میشناسم تو این کار!)
مثلا هاست اشتراکی رو ببینید
1 گیگ هاست کیفیت دار ( نه چیزی که دم به دقیقه سرورش دان باشه)
از 20 تومن سالیانه پیدا میشه
تا 12 هزار تومن ماهیانه ( جدی میگم!)

شما هم برای این کار
نمونه کارهای فردی که می خوای بهش بسپری رو ببین
خود کار طرف داد می زنه
بین خوباش - ارزونترینو انتخاب کن

موفق باشید

EhsanEricsson
06-04-2010, 14:22
شما هم برای این کار
نمونه کارهای فردی که می خوای بهش بسپری رو ببین
خود کار طرف داد می زنه
بین خوباش - ارزونترینو انتخاب کن

موفق باشید

به نظرت نمونه کارهای این سایت خوبه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

borzeh
06-04-2010, 14:56
خوب این سلیقه ای هست

ولی به نظر من کار و قیمت چند جارو مقایسه کنید
بهترینشو (از هر دو نظر انتخاب کنید)

((نگفتم کار اون سایت بده یا خوبه ها...))
:46:

moonwalker
06-04-2010, 22:28
این قیمیت رو من براساس اون سایت دادم! یعنی ارزش اون سایت که در پست اول داده شده!

این شرکت samagraph.com هم سایت خودش و هم سایتهای نمونه اش:
از لحاظ پیاده سازی CSS معلومه که وقت نگذاشتن و در تمام جاها از جداول استفاده کردند!
برنامه نویسهای که میگن حرفه ای هستند خودشون میدونن استفاده از جداول چه معایبی داره!
یک سیستم آمار دهی مسخره و پیش پا افتاده با یک نظر سنجی الکی "نظر شما در مورد این سایت" میزارن تو سایت میگن سایتمون پویاست!! قیمتهاشون هم که فقط بر اساس اون عینکاشونه!
قیمت کار حرفه ای میگیرن بعد بنجل تحویل میدن!

آخه چه جوری یک سایت رو 2 ماهه میسازن!
نوشتم بیش از 10000 خط کد نویسی با چندین بار اجرا و عیب یابی توی 2 ماه!!!!!!!!!!!!!!

این نمونه کار drmojahedi.com هنوز تصاویرش لود نشده! فکر Dial-UP رو که نمیکنن!

EhsanEricsson
07-04-2010, 00:24
این قیمیت رو من براساس اون سایت دادم! یعنی ارزش اون سایت که در پست اول داده شده!

این شرکت samagraph.com هم سایت خودش و هم سایتهای نمونه اش:
از لحاظ پیاده سازی CSS معلومه که وقت نگذاشتن و در تمام جاها از جداول استفاده کردند!
برنامه نویسهای که میگن حرفه ای هستند خودشون میدونن استفاده از جداول چه معایبی داره!
یک سیستم آمار دهی مسخره و پیش پا افتاده با یک نظر سنجی الکی "نظر شما در مورد این سایت" میزارن تو سایت میگن سایتمون پویاست!! قیمتهاشون هم که فقط بر اساس اون عینکاشونه!
قیمت کار حرفه ای میگیرن بعد بنجل تحویل میدن!

آخه چه جوری یک سایت رو 2 ماهه میسازن!
نوشتم بیش از 10000 خط کد نویسی با چندین بار اجرا و عیب یابی توی 2 ماه!!!!!!!!!!!!!!

این نمونه کار drmojahedi.com هنوز تصاویرش لود نشده! فکر Dial-UP رو که نمیکنن!

خوب دمت گرم بیا و مردونگی کن یه شرکت خوب و حرفه ای و با انصاف معرفی کن ما کارمون را بیوفته ، آخه خوب بودن سایت
برام خیلی مهمه ، یه چیز در پیت نمی خوام . :41:

pedram303003
20-06-2011, 23:00
آخرش چی شد کسی قیمت خوب میده یا نه؟
منم مشتری هستم!

DaRiOuShJh
05-07-2011, 23:18
خوب شرکت برید این جور طرح ها رو زیره 1.5-2 میلیون نمیگرن
با طراح های متفرقه کار کنید (البته معتبرش)
هزینه هاتون یک سوم تا بیشتر میاد پایین
هزینه پایه من برای همچین سی ام اسی 450-500 تومن هست
زمان انجام هم 3 الی 4 هفته