ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع شدن مدار مربوط به رم در مين گيگا

saeed_bambo
30-03-2010, 22:05
با سلام خدمت تمام دوستان تعمير كار

من يه مينبورد giga p31 دارم كه كنار يكي از سوراخهاي كه پاييه فن cpu نصب ميشه مدارهاش خش پيدا كردن و حالا مينبورد توي يكي از اسلاتهاي رم رم كه ميزارم بوق رم ميزنه توي اون يكي كه ميزارم رم رو هيچ اتفاقي نمي افته و فقط سيستم روشن ميشه. عكسش رو ميزارم تا بيشتر منظورمو بفهميت
اگه راهي هست كه بشه درستش كرد لطفا كمك كنيد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_bambo
31-03-2010, 10:33
الووووووووووووووووووووووو
كسي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:41:

kafepaeto
16-04-2010, 08:04
احسن خوب حساب مین برد را رسیدی فقط میتوانم بگم : چاپ حرارتی روی اتصالات را با احتیاط بتراشی و با یک اهم متر تست کنی کدام اتصال قطع شده اون قسمت را با یک تکه سیم مسی قلع اندوده شده به هم اتصال بدهید !

کلان مین بردهای گیگا بخاطره طراحی ثالث و تبلیغات برند ضعیفه !

که این کار هم کار شما نیست باید ببریر بدهید جای که داری دستگاه مدرن و هویه های حرارت مرکزی هستند تا اگر شد برای شما درستش کنند ... اگر خواستی این آدرسش را برای شما ایمیل میکنم .

medad_zard@yahoo.com

ess_1362
16-04-2010, 09:46
کار خیلی سختی داری

کلا تعمیرش خیلی سخته چون قلع بدلیل اختلاف پتانسیلی که داره بدرد این کار خیلی نمی خوره و پارازیتی که ایجاد می کنه باعثا ارور میشه

ولی شما چاره دیگه ای هم نداری و باید با یک هویه با نوک خیلی ریز و حرارت 30 وات کار کنی

اول دو تا سوزن ته گرد با نوک تیز انتخاب کن و با کمک اهم متر اتصالهای را قطع شده پیدا کن و بعدش باید با ذره بین این اتصالات را دوباره برقرار کنی که بعید می دونم کار شما باشه و ضمنا احتمال تعمیرش هم خیلی پایین هست