ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کنید

dillett
30-03-2010, 16:49
دوستان عزیز من یک تحقیق درباره کاربرد درس معادلات دیفرانسیل در رشته مکانیک می خواستم لطفا کمک کنید :11:

مشتي
05-04-2010, 17:33
دوستان عزیز من یک تحقیق درباره کاربرد درس معادلات دیفرانسیل در رشته مکانیک می خواستم لطفا کمک کنید :11:

تحقیق که ندارم ولی یه نگاه به کتاب مهندسی کنترل اوگاتا بندازی همه اس معادلاته و خودشم یه مقدار مفاهیم معادلاتو توضیح داده

Rudeboy
23-06-2010, 20:31
سلام به دانشمندای مکانیک!!

ببخشید من یه سوال داشتم:

1.اگه یکی رشته ریاضی باشه و بخواد بجای کارشناسی کاردانی مکانیک بخونه توی کنکور چه رتبه ای باید بیاره!!مثلا اگه بخواد کاردانی توی رستم آباد یا انزلی قبول شه؟

2.کسی که کاردانی مکانیک میخونه میتونه واسه کارشناسی هرگرایشی از مکانیک رو انتخاب کنه!!

اگه لطف کنین به این سوالات جواب بدین ممنون میشم!!

با تشکر

bahman.k0chik
30-06-2010, 16:52
در مورد رتبه دقیق نمیدونم.ولی میدونم که ظرفیتها انقدر زیاد شده که احتمال قبولی خیلی زیاده.در ضمن کاردانی هر گرایشی بخونی کارشناسی میتونی گرایشتو عوض کنی.ولی رشتتو نمیتونی.مثلا اگه کاردانی مکانیک ساخت و تولید بخونی واسه کارشناسی میتونی جامدات یا سیالات یا ساخت و تولید بخونی ولی رشتتو نمیتونی عوض کنی

سهیل ولف
10-11-2010, 16:28
سلام به دانشمندای مکانیک!!

ببخشید من یه سوال داشتم:

1.اگه یکی رشته ریاضی باشه و بخواد بجای کارشناسی کاردانی مکانیک بخونه توی کنکور چه رتبه ای باید بیاره!!مثلا اگه بخواد کاردانی توی رستم آباد یا انزلی قبول شه؟

2.کسی که کاردانی مکانیک میخونه میتونه واسه کارشناسی هرگرایشی از مکانیک رو انتخاب کنه!!

اگه لطف کنین به این سوالات جواب بدین ممنون میشم!!

با تشکر
بیشتر دانشگاها گرایش ناپیوسته سیالات و جامدات دارن .....ساخت تولید کمتره .....