مشاهده نسخه کامل
: شبکه کردن ویستا با XP برای بازی
rashidi.jalal
30-03-2010, 15:29
سلام.دوستان میخوام که کمک کنید تا من بتونم لپ تاپم که ویستا روش هست رو با PC که XP روش نصبه برای اجرای بازی مثل کانتر یا CALL OF DUTY شبکه کنم.
منتظر همکاری شما دوستان هستم.اگر هم بحث تکراری هست لطفا لینک بحث رو برام بذارید.
با تشکر
networkman2010
30-03-2010, 15:37
سلام دوست عزیز
نگفتین که مسافتی که بین دو سیستم هست چقدر است است برای شبکه کردن مهمه
اگر فاصله کم باشه براحتی با یک کابل شبکه cross و ست کردن ip روی هر دو سیستم میتونی شبکه کنید ولی اگر فاصله زیاد باشه راههای زیادی داره لطف کنید فاصله دو سیستم را بنویسید تا بتونیم بهتر کمک کنیم
می تونی با کابل شبکه کنی ! کراس
یا اگر مودم بی سیم داری با استفاده از اون !
rashidi.jalal
30-03-2010, 16:45
باسلام و تشکر از دوستان عزیز.
شرمنده من تا به الان شبکه نکردم پس بنابراین اگه ایرادی هست به بزرگواری خودتون ببخشید.حقیقت من چیزی این جوری سر در نمیارم.اگه قدم به قدم مثل یافتن IP ها و چیز های دیگه ای که لازم پیش بریم بنده بسیار سپاسگذار میشم.
فاصله حداکثر 10 متر هست.البته من یه مودم وایرلس هم دارم اما سیستم PC وایرلس نداره.کابل که کامپیوتر رو به مودم وصل میکنه (مدم ADSL )هم به اندازه 15 متر موجوده.که ما به وسیله اون pC رو به مودم وصل میکنیم.
البته دوستان من قصدم شبکه کردن یه لپ تاپ با ویندوز ویستا با یه کامپیوتر خانگی با ویندوز XP برای بازی بین این دو سیستم هست.
با تشکر
سرچ کن شبکه کردن دو کامپیوتر - کلی مطلب پیدا میشه و خودم هم کلی نوشتم در این مورد !!
hooman-karimi
30-03-2010, 18:27
بچه ها تو رو خدا کمک کنید منم دقیقا همین مشکل رو دارم
تو انجمن تاپیکش هست ولی اون زمانی عملی که دو تا سیستم ها Xp باشند
ولی اگه یکیش vista باشه چی؟
بابا چرا شما ها فکر می کنید ویستا یا سون فرق می کنه ؟؟
هیچ فرقی نداره !!
شاید گربنه هاش جابجا شده فقط !؟
rashidi.jalal
31-03-2010, 21:39
سلام.
من با همون روش قبلی شبکه کردم اما تو XP با مشکل روبهرو شدم.تو ویستا مشکل ندارم اما XP چرا.
لطفا راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.