ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی آموزشگاه!

parisa6628
30-03-2010, 15:27
سلام دوستان...

اگه ممکن هست یه آموزشگاه خوب ( برای یادگیری net framework.، ترجیحا vb.net) به من معرفی کنید

ترجیحا غرب تهران باشه .... ( به غیر از مجتمع فنی و موسسه سماتک البته)!!

من قبلا یک دوره برنامه سازی تحت وب مجتمع فنی رفتم ، خوب می دونم که با گذراندن این کلاسها آدم برنامه نویس نمیشه:18: ولی خب میخوام استارت vb.net رو با کلاس بزنم ...

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

مرسی

VILIBILI
31-03-2010, 01:02
سلام دوست عزیز سال نو مبارک
با عرض پوزش خدمت همه vb کاران عزیز ولی آدم با vb هم برنامه نویس نمیشه نه بخاطر این که vb خوب نیست بلکه بخاطر این که الان بازار سی شارپ و جاوا و php می خواد (asp که گفتن لازم نداره)sql , oracle , my sql هم که برای پایگاهن.
در هر صورت سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چند وقت کلاس هایی می زاره مسولشم آقای کرامتی با نام کاربری DelphiAssistant فکر کنم کلاساشم خوب باشه.
در ضمن کلا آدم با کلاس برنامه نویس نمیشه اون چیزی که یک شخص رو تبدیل به برنامه نویس حرفه ای می کنه تلاش ،صبر، مطالعه و بخصوص تمرین و نوشتن برنامه های مختلف است. اریک ریمود میگه :
مطالعه و تحصیلات آکادمیک در رشته کامپیوتر یک شخص رو تبدیل به برنامه نویس حرفه ای نمی کند همان طور که فرد فقط با مطالعه رنگ و قلمو نمی تواند نقاش شود.

parisa6628
31-03-2010, 11:40
این صفحه این همه ویزیت میشه پس چرا کسی جواب نمیده ؟!!!!!!

کمککککککککککککککککککک

BabyBoy
31-03-2010, 17:36
سلام
به نظر من هم اکه تازه میخواهید برنامه نویسی رو شروع کنید سراق VB.net نرید چون اکثر زبان های قدرتمند از سینکس C استفاده می کنند (مثل JAVA,C#,PHP) به همین دلیل شما وقتی یکی از زبان ها رو یاد بگیرید تا حدودی بقیه رو هم یاد گرفتید. مخصوصا #C و JAVA که خیلی به هم نزدیک هستند.

چون نمی خوام تبلیق مثبت یا منفی از هیچ کدوم از آموزشگاهها بشه به من Email بزنید تا در مورد برخی از آموزشگاهها بهتون توضیح بدم.

janmohammadi.reza@gmail.com

parisa6628
31-03-2010, 22:04
در ضمن کلا آدم با کلاس برنامه نویس نمیشه اون چیزی که یک شخص رو تبدیل به برنامه نویس حرفه ای می کنه تلاش ،صبر، مطالعه و بخصوص تمرین و نوشتن برنامه های مختلف است. اریک ریمود میگه :
مطالعه و تحصیلات آکادمیک در رشته کامپیوتر یک شخص رو تبدیل به برنامه نویس حرفه ای نمی کند همان طور که فرد فقط با مطالعه رنگ و قلمو نمی تواند نقاش شود.

منم توی پستم گفتم که با کلاس هیچکس برنامه نویس نمیشه ، ولی از اونجاییکه آدم راحت طلبی هستم ترجیح میدم قدم اول رو با کلاس بردارم بعد برم سراغ رفرنس و هلپ و...

-------

دوستان عزیزم میدونم زبان سی شارپ الان بازار کار بهتری داره ولی من جاییکه شاغلم متاسفانه ازم خواستن ظرف مدت 6 ماه یه اشنایی نسبی با vb.net داشته باشم!!:19: