ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین موسسه در تهران برایmcpd ازنظر شما کدام است؟

solitary
30-03-2010, 15:10
با سلام خدمت دوستان متخصص
می دونم از این جور بحث ها در این فروم و غیره زیاد شده و همیشه افراد برای گذروندن دوره های برنامه نویسی این سوال تو ذهنشون مطرح میشه که کدام موسسه بهتر است.با اجازتون منم یک بار دیگه این موضوع رو مطرح می کنم چون تهرانی نیستم و برای امدن به تهران و فراگیری دوره mcpd مطمئننا متحمل هزینه نسبتاً بالایی می شوم .در جستجو های اینترنتی هم نمی توان به مطالب و نظرات جدیدی در مورد موسسات دست پیدا کرد.
بنابراین از دوستان برنامه نویسی که این دوره یا دوره های مشابه را در موسسات تهرانی گذروندند سوال کنم که از نظر شما کدام موسسه هم از نظر قیمت و همو از نظر کیفیت مناسب می باشد اگر استاد ی هم مد نظر تون هست معرفی کنید؟امیدوارم جوابم رو دریافت کنم :46:

AQOUA
02-04-2010, 09:04
با سلام
يكي از قوي ترين و بهترين و با كيفيت ترين موسسات آموزشي مجتمع فني تهران(ديبا گران تهران) ميباشد كه البته هزينه اي بالا را بايد متحمل شويد.
اين پست هيچ گونه جنبه ي تبليغاتي ندارد.
شعبه ي سعادت آباد(ساختمان مركزي):22090001
شعبه ي ابن سينا:88701021
شعبه ي چيذر:22232445
شعبه غرب:44044940
شعبه ي كريمخان:88313056
با تشكر

solitary
04-04-2010, 10:46
با تشکر از aqoua ،می خواستم نظر تون رو در مورد موسسه کهکشان نور بدونم؟
// ظاهراً از نظر هزینه پایین تر از دیباگران است .

Guts
04-04-2010, 21:07
از نظر هزینه که کلاً امتحانات و مدارک ماکروسافت هزینه زیادی دارن و خیلی هم شاید به مؤسسه مربوط نشه ولی فکر میکنم منظور شما دوره‌های آمادگی MCPD هست؛ معروف‌ترین مؤسسه همون مجتمع فنی هست که همه مدارکشم تقریباً میده ولی اینکه بهترین باشه باید ببینی استادش کیه دیگه که ممکنه تو هر شعبش متفاوت باشه ولی از نظر بزرگی و اعتبار خوب مجتمع فنی خوبه کهکشانم من اسمش رو شنیدم ولی اطلاعاتی در موردش ندارم.

AQOUA
05-04-2010, 06:18
بنده ام فقط اسم كهكشان را شنيده ام.
شما كه ميخواهيد هزينه كنيد ارزشش رو داره مجتمع فني برين.
با تشكر

solitary
05-04-2010, 17:52
سلام مجدد
در مجتمع فنی دوره mcts

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در کهکشان نور mcpd برگذار میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون چیه فکر می کنید کدوم بهتره؟