مشاهده نسخه کامل
: چند سوال برای خرید لپ تاپ
بخشید ایا هیچ کدوم از لپ تاپها دکمه ریست ندارن؟
ایا لپ تاپی هست که 12 ساعت کامل بدون هیچ مشکلی با شارژ باطریش دوام بیاره و کار کنه؟
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم و بوجه مشخص نکردم و مهمترین آنها اطی 12 ساعت لااقل کامل کار کنه-دکمه های مدیا داشته اشه-امکانات ارتبای روز رو داشته باشه-ویندوز اگه بود بهتره-سبک وزن باشه-من کامپیوترم رو صبح روشن میکنم و نصفه شب خاموش میکنم لطفا لپ تاپی معرفی کنی که کاراییو دوامش بالا باشه و همچنین زیا اشه مارکش مهم نیست.
Mulch Diggums
30-03-2010, 20:18
بخشید ایا هیچ کدوم از لپ تاپها دکمه ریست ندارن؟
ایا لپ تاپی هست که 12 ساعت کامل بدون هیچ مشکلی با شارژ باطریش دوام بیاره و کار کنه؟
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم و بوجه مشخص نکردم و مهمترین آنها اطی 12 ساعت لااقل کامل کار کنه-دکمه های مدیا داشته اشه-امکانات ارتبای روز رو داشته باشه-ویندوز اگه بود بهتره-سبک وزن باشه-من کامپیوترم رو صبح روشن میکنم و نصفه شب خاموش میکنم لطفا لپ تاپی معرفی کنی که کاراییو دوامش بالا باشه و همچنین زیا اشه مارکش مهم نیست.
من كه تا حالا لپتاپي با دكمه ريست نديدم... ولي مطمئن هم نيستم كه وجود نداشته باشه!
اما در مورد لپتاپي كه گفتي، بهترين لپتاپي كه ميتونه نياز تو رو جواب بده، يعني طولانيترين مدت شارژ باطري، ظاهري فوقالعاده زيبا، يكي از سبكترين لپتاپهاي موجود در دنيا مدلهاي UL30Vt و UL30A از سريهاي Ultra Portable Asus هستند. بدنهي Aluminium اي بسيار زيبا، و شارژي كه به گفتهي خود Asus تا 12 ساعت ميره؛ ولي در عمل به خوبي ميتونه 10 ساعت كار كنه... البته اين شارژ زياد رو مديون سري SU از CPUهاي Intel هست كه از سريهاي فوق كم مصرف هست. تقريبا همهچي هم داره و وزنش هم 1.5 كيلو هست. 4GB رم DDR3T، تكنولوژي جديد SRS براي تفكيك بهتر صدا و Touch Pad هاي نسل جديد.
اينم Config:
Intel Core2Duo Processor SU9400 1.4GHz with Asus Turbo33 Technology
DDR3 1066 MHz SDRAM 4GB
Intel GMA 4500MHD
13.3" HD Screen
320GB Hard Drive
5 in 1 card Reader
3 USB 2.0 Ports
HDMI port
8 cell / 4 cell Battery
1.50 kg(with 4 cell Battery)
Intel Wireless WiFi Link 5100 ABGN
Built-in Bluetooth
قيمت حدودا 1,100,000 تومان
فقط اينكه از بس باريكه ديگه جاي Optical Drive نداشته!! ميتوني يه External بگيري.
بد نيست يه سر به سايت Asus بزني تا با جزئيات بيشتر ببيني و حتما اون عكسهاش رو چك كن تا حال كني...!(خودم اكثرش رو پايين گذاشتم!!)
كلا با توجه با نيازهاي شما سري UL راست كارتونه... UL80 --> 14 inch & UL50VG --> 15.6 inch
يه توضيح كوچولو اينكه: UL Series مخفف UnLimited Series هست...!!
و اينكه فرق عمدهي UL30A و UL30Vt اينه كه توي UL30Vt علاوه بر كارت گرافيكي Intel 4500 يه كارت گرافيكي NVIDIA GeForce G 210M with 512 MB VRAM هم هست كه ميتوني بين اين دوتا Switch كني...!!
نوتبوكهاي Asus:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميتونيد مدل هاي سري UL رو از پايين صفحه و قسمت Superior Mobility پيدا كنيد.
Asus UL30A:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAsus UL30Vt:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم....
اينا هم چنتا عكس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی قشنگه دستتون درد نکنه ممنون به خاطر اینکه جواب کاملی دادید مدلی نیست که همه امکانات بالا به اضافه یه دونه درایو هم داشته باشه اخه حیفه.قیمت و امکاناتش خیلی خوبه اصلا انتظار همچین قیمتی رو نداشتم.
باطریش 8 سلولیه درسته؟فرق این با باریهای 9 سلولی و 12 سلولی چیه؟
مگه هر چی تعداد سلول باطریش بالاتر باشه مگه نباید عمر باطریش بالاتر بره؟
Mulch Diggums
31-03-2010, 00:36
خیلی قشنگه دستتون درد نکنه ممنون به خاطر اینکه جواب کاملی دادید مدلی نیست که همه امکانات بالا به اضافه یه دونه درایو هم داشته باشه اخه حیفه.قیمت و امکاناتش خیلی خوبه اصلا انتظار همچین قیمتی رو نداشتم.
باطریش 8 سلولیه درسته؟فرق این با باریهای 9 سلولی و 12 سلولی چیه؟
مگه هر چی تعداد سلول باطریش بالاتر باشه مگه نباید عمر باطریش بالاتر بره؟
اين مدل فقط با دو نوع باتري 4 و 8 سلولي عرضه ميشه. فكر نكنم با توجه به باريكي فوقالعادهاش اصلا بشه باتري 9 سلولي روش بست، چه برسه كه 12 سلولي ببنديد! ضمنا 9 سلوليها عملا لپتاپ رو سنگين و بدشكل و قيافه ميكنند و گفتم كه با باتري 8 سلوليش هم عملا ميشه حدود 10 ساعت ازش كار كشيد كه فكر نكنم هيچ رقيبي بتونه براش وجود داشته باشه...!! (من كه اينقدر گشتم نبود، شما هم نگرد نيست!!)
در مورد درايو هم گفتم كه اونقدر باريك هست كه جاي درايو براش وجود نداشته.من خودم درايو External رو ترجيح ميدم. چون هم بيخود وزن به دستگاه اضافه نميكنه، هم ميشه جاهاي ديگه ازش استفاده كرد، وزنش هم 100 گرم بيشتر نميشه، قيمتش هم حدود 60,000 تومان. به نظر من كه External خيلي بهتره...:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.