PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با کنترل تلویزیون کامپیوتر خود را کنترل کنید ( PC-IN-Hand )

Khazaie
30-03-2010, 12:44
سلام دوستان این هم یک کنترل برای کامپیوتر با استفاده از کنترل تلویزیون !!
شما با استفاده از کنترل تلویزیون می توانید کنترل کامپیوتر خود را در دست بگیرید !
با این کنترل می توانید حروف و اعداد را هم تایپ کنید ! (مانند گوشی های تلفن همراه)
بر روی ویندوز XP و ویندوز ۷ تست شده است.
برای این کار به یک فرستنده مادون قرمز(همان کنترل تلویزیون)، یک گیرنده مادون قرمز و یک نرم افزار برای مدیریت داده های ارسالی کنترل بر روی کامپیوتر نیاز خواهیم داشت.
فرستنده مادون قرمز یک کنترل تلویزیون مدل LG 6710V00090D است که می توانید به راحتی تهیه نمایید.
علاوه بر فرستنده به یک گیرنده مادون قرمز احتیاج خواهیم داشت تا اطلاعات دریافت شده از کنترل را به کامپیوتر منتقل کند.(USB)
و در نهایت به یک نرم افزار احتیاج خواهیم داشت تا بتوان اطلاعات خام دریافت شده توسط گیرنده را پردازش کرده و بر اساس آنها، عملیات مورد نظر را در کامپیوتر انجام دهد.عکس زیر امکانات این کنترل را نشان می دهد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدار گیرنده شامل دو قسمت است.قسمت اول یک مبدل سریال به usb با mega8 است و قسمت دوم گیرنده مادون قرمز است که از یک سنسور مادون قرمز سه پایه و یک mega8 تشکیل شده که وظیفه میکرو پردازش اطلاعات دریافتی از سنسور و ارسال کد مورد نظر به میکرو اول است. تغذیه مدار تماما از ولتاژ usb تامین می شود و نیاز به هیچ منبع تغذیه خارجی نیست.جهت تثبیت سطح دیتا در سطح usb از دیود های زنر ۳ یا ۳٫۳ ولت استفاده شده.سیم های usb جهت اتصال به مدار به این ترتیب است: قرمز=V+ ، سیاه=GND ، سبز=D+ و سفید=D- . جهت پروگرام کردن میکروی اول باید فیوزبیتهای میکرو برای کار با کریستال خارجی فرکانس بالا تنظیم شود.
فایل های Hex هر ۲ میکرو در پایین قرار دارد.

دانلود فایلهای Hex هر دو میکرو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود نرم افزار:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک مطلب :

ebicross
02-04-2010, 23:35
اگر آموزشی هست همینجا بزارین. لینک دادن به جای دیگر به جز تبلیغات چه معنی دیگه ای داره؟

آموزش ساخت این مدار رو بچه های P30world به طور کامل توضیح دادند.

اینم ادرس تاپیک:

Khazaie
03-04-2010, 06:44
سلام دوست عزیز

نرم افزار و فایلهای Hex احتمالا بعد از مدتی تغییر کنند ، به خاطر همین به منبع ارجاع دادم.

ممنووووووووون

ebicross
03-04-2010, 11:01
نرم افزاری که بچه ها معرفی کردند نیازی به این کارها نداره و حتی نیازی هم به پروگرم کردن نیست.
براحتی ساخته میشه و با تمامی کنترل ها هم کار مکینه.
من خودم درستش کردم و راحت کار کرد.
یه سر بزنید خیلی ساخت و استفادش ساده هست.

Khazaie
03-04-2010, 17:05
آره خیلی جالبه !

این کنترل کاملا شخصی است ، مدار گیرنده را دوستم طراحی کرد و برنامه نویسی هم با من بود ، ناگفته نماند که طرح این کنترل هم دوست الکترونیکیم !! داد .
این کنترل و نرم افزار یک هدیه به دوستان بود فقط همیـن !
امکان تایپ اعداد و حروف به شیوه موبایلی ! را میشه یکی از خصوصیات برتر این کنترل دانست !
ممنووووووووووون

mmiladd
06-04-2010, 12:57
خوب از کجا گیر میاد..؟

Khazaie
06-04-2010, 13:00
خوب از کجا گیر میاد..؟
چی از کجا گیر میاد ؟ اگه منظورتون کنترل هست که یک کنترل با این مدلی که گفتم را از بازار میخرید ! 1500 تومان !! بقیه هم که مدار هاش هست !

اگر هم پک کامل را میخواین بگید تا براتون بفرستم ...

sorrowdancer
29-05-2010, 18:13
درود بر خزایی عزیز
خیلی کار تمیزی هست و میتونم ازش بعنوان کنترل کارت --- استفاده کنم
چون با زدن دکمه های up و down کیبرد کانال عوض میشه و میشه این دکمه ها رو از طریق کنترل شما send کرد؟
درنظر داشته باشید برنامه شما باز هست ولی مینیمایز و برنامه progdvb اکتیو هست با این حال هم دکمه های up , و Down رو میشه به سیستم ارسال کرد تا کانال عوض بشه ؟

حدوداً تا چه فاصله ای رو ساپورت می کنه؟

چون گیرنده ندارم برنامه ای که نوشتی باز نمیشه که ببینمش ولی اگه میتونی کاری کن که جای چند تا از کلیدهارو خودمون تعریف کنیم که چه عملی انجام بده مثلاً من دو تا دکمه ی up و down کیبورد رو می خوام روی کنترل باشه

Khazaie
29-05-2010, 18:23
سلام دوست عزیز
بله 2 تا کلید آپ و دون هم بر را با همین کنترل میتوانید بفشارید...
برای خصوصی کردن کدها هم چشم ، اگه وقت بشه روش کار می کنم تا دوستان با استفاده از ماکرو و کد نویسی عملکرد کنترل را تغییر دهند ...

siavash66
29-05-2010, 19:09
من رو این مدل کار کردم بدک نیست خیلی ساده هست

اینم دو مدل پیشرفته تر

chinisaz_morteza
13-11-2010, 12:12
سلام دوستانمن می خوام ی ریموت درست کنم که فقط یک وضعیت (یک کلید) داشته باشه وضعیت ریموت یا خاموش یا روشن هست از این حالتش می خوام در ی برنامه که با vb6 نوشتم استفاده کنم کسی هست منو راهنمائی کنهchinisaz_morteza@yahoo.comاین هم ایمیل من

iasa40
30-05-2011, 00:37
اين لينك درسته؟
من مي‌خوام اين رو به عنوان پروژه پاياني تحويل بدم :دي
امكانش هست من رو راهنمايي كنيد