مشاهده نسخه کامل
: همکاری برای انجام یه کار
با سلام خدمت دوستان تصمیم گرفتم یه کاری توی عید بکنم
به این صورت که کاربر یک عکس انتخاب میکند وبعد از این که برنامه لود کرد عکس رواز کاربر دو عدد بخواهدعرض و طول
این دو عدد برای قسمت بندی کردن است
مثلا 50 در 80
عرض را 50 قسمت و طول رو 80 قسمت میکند
خوب من از شما دوستان سورس نمیخواهم
من می خواهم کمک کنید این کار رو بکنم
میخواهم با هم فکری و راهنمایی هم این کار رو بکنیم
در حقیقت برای PAINT که دارم می سازم میخواهم
برای شروع کار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس رو کاربر انتخاب میکند 2 سیستم لود میکند 3 با یک دگمه عکس رو پاک میکند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/SIZE]
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
خوب برای رسم خط روی عکس باید این امکان هم باشه کاربر رنگ خط هم انتخاب کند زیرا اگر انتخاب نکند و پس زمینه مشکی باشد ( در حالت پیش فرض ) قسمت بندی ها معلوم نمی شود (ابته این کار راحت است ) <<<<<<<< COMMON DIALOG
خوب الان ما باید بگیم چه طوری مختصات بدیم که با یگ دگمه خودش با توجه به قسمت های قبل تیکه بندی کنه
من متوجه نشدم
شما می خوای عکس رو خط کشی کنی
با قسمت هاش رو ببری(مثل پازل)؟
mesle pazel vali beham rikhte nashe
mesle pazel vali beham rikhte nashe
با سلام
اين طرح اوليه Paint با سبك Ms-Paint ويندوز ميباشد.
اگه خوشتون اومد ادامش ميديم.
تشكر.
باشه ولی مشکل من اینه که عکسم مثل پازل تیکه تیکه بشه و تیکه ای جابه جا نشه ( پست اول رو بخونید ) من pain ساختم قبلا ولی الان دارم روش کار میکنم تا حرفه ای بشه )
با سلام خدمت دوستان تصمیم گرفتم یه کاری توی عید بکنم
به این صورت که کاربر یک عکس انتخاب میکند وبعد از این که برنامه لود کرد عکس رواز کاربر دو عدد بخواهدعرض و طول
این دو عدد برای قسمت بندی کردن است
مثلا 50 در 80
عرض را 50 قسمت و طول رو 80 قسمت میکند
خوب من از شما دوستان سورس نمیخواهم
من می خواهم کمک کنید این کار رو بکنم
میخواهم با هم فکری و راهنمایی هم این کار رو بکنیم
در حقیقت برای PAINT که دارم می سازم میخواهم
برای شروع کار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس رو کاربر انتخاب میکند 2 سیستم لود میکند 3 با یک دگمه عکس رو پاک میکند
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
خوب برای رسم خط روی عکس باید این امکان هم باشه کاربر رنگ خط هم انتخاب کند زیرا اگر انتخاب نکند و پس زمینه مشکی باشد ( در حالت پیش فرض ) قسمت بندی ها معلوم نمی شود (ابته این کار راحت است ) <<<<<<<< COMMON DIALOG
خوب الان ما باید بگیم چه طوری مختصات بدیم که با یگ دگمه خودش با توجه به قسمت های قبل تیکه بندی کنه
با سلام
مشكل اول اينه كه يه برنامه مثل Paint رو با PictureBox طراحي ميكنن چون قابليت هاي بيشتري داره و يه سري ترسيمات رو فقط روي PictureBox ميشه پياده سازي كرد.
پس بهتره با كنترل Image كار نكنيد.
با تشكر
دوست عزیز خوبی کنترل image این است که عکس رو به اندازه کادر کو چک می کند من نمی خوام از متد ها استفاده کنم این یه قسمت از paint است که .......................
من میخوام عکس به صورت پازل در بیاد ( توضیح بیشتر و نحوه در خواست من در پست اول قید شده لطفا بخوانید )
دوست عزیز خوبی کنترل image این است که عکس رو به اندازه کادر کو چک می کند من نمی خوام از متد ها استفاده کنم این یه قسمت از paint است که .......................
من میخوام عکس به صورت پازل در بیاد ( توضیح بیشتر و نحوه در خواست من در پست اول قید شده لطفا بخوانید )
با سلام
شما ميتوانيد از خاصيت Autosize كنترل picturebox استفاده كنيد و با كمي دستورات شرطي اندازه ي آن را كنترل كنيد. شما گفتين كار حرفه اي و گر نه كه هيچ.
پست اول رو هم خوندم!!!!
با تشكر
به نظر من شما بهتره به دنبال یه کنترل حرفه ای کا با عکس باشی
چون فکر کنم برای کد نویسی دستی اون باید از توابع api استفاده کنی
که اون موقع کارت خیلی سخت می شه.
به هر حال كنترل Image خاصيت Stretch داره كه اگه ما يه عكس كوچك رو باز كنيم كيفيت عكس بهم ميريزه و بدرد نميخوره.
با تشكر
به هر حال كنترل Image خاصيت Stretch داره كه اگه ما يه عكس كوچك رو باز كنيم كيفيت عكس بهم ميريزه و بدرد نميخوره.
با تشكر
برادر عزیز 3-4 تا پست زدی گفتی pic بهتره از img من خیلی وقت هست با وی بی کار می کنم
بی خیال شو راه مناسبی برای اسپم انتخاب نکردی اگر می خواهی اسپم بزنی
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
به نظر من شما بهتره به دنبال یه کنترل حرفه ای کا با عکس باشی
چون فکر کنم برای کد نویسی دستی اون باید از توابع api استفاده کنی
که اون موقع کارت خیلی سخت می شه.
نه انگار منظور من رو متوجه نشدید بی خیال کنترل img و pic
شما یک عکس داری وارد برنامه می کنی
تو پازل این عکس رو تیکه تیکه می کرد و پراکنده میکرد . حال من نمی خواهم پراکنده بشه می خواهم عکسم
تیکه تیکه بشه به تعدادی که من میگم میگم مثلا 10 *50 محدوده هم تا 50 هست عکس رو قسمت بندی کنه
همین
اینو میدونم باید از آرایه استفاده کنم ولی دقیق نمی دونم اگر کسی بگه ممنون میشم
بی خیال شو راه مناسبی برای اسپم انتخاب نکردی اگر می خواهی اسپم بزنی.
من كه عقده اي نيستم. شايد اين روش خود شما بوده باشه براي پست دادن !!
اصلا ميخواي به مدير بگو شمارنده ي پست منو صفر كنه.!
برادر عزیز 3-4 تا پست زدی گفتی pic بهتره از img من خیلی وقت هست با وی بی کار می کنم .
برادر پيش كسوت و حرفه اي:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید'
دانلود كنين ببينين براي تيكه تيكه كردن چه كرده حالا ميتونيد بهمش نريزين!
از سايت source-code-planet.com
Thanks
من كه عقده اي نيستم. شايد اين روش خود شما بوده باشه براي پست دادن !!
اصلا ميخواي به مدير بگو شمارنده ي پست منو صفر كنه.!
برادر پيش كسوت و حرفه اي:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید'
دانلود كنين ببينين براي تيكه تيكه كردن چه كرده حالا ميتونيد بهمش نريزين!
از سايت source-code-planet.com
Thanks
من گفتم شما عقده ای هستی ؟ اگر با دقت می خوندی گفتم اگر ................................
نه این روش من نبوده
یه سوال دیگه قبل از دانلود این سورسی که شما گذاشتید عکس رو قسمت بندی میکنه به تعدادی که ود کاربر وارد کنه ؟
پیشاپیش ممنون از سورسی که گذاشتید
اینو من قبلا دانلود کرده بودم درسته همین طوری ولی میخواهم جابه جا نکنه تیکه ها رو
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
بی خیال شو راه مناسبی برای اسپم انتخاب نکردی اگر می خواهی اسپم بزنی
به نظر می رسه الان شما خودت داری اسپم می دی
با اون طرز حرف زدن هم انتظار کمک کردن داری؟:13:
:18::18::18: مگه چی گفتم. من منتظر کمک هستم دیدم کسی کمک نکرد خواستم بگم یا دا وری بشه
به نظر می رسه الان شما خودت داری اسپم می دی
با اون طرز حرف زدن هم انتظار کمک کردن داری؟:13:
در اصل شما يه چنين چيزي ميخواين؟!
آفرین ولی با این تفاوت که قسمت بندی رو خودم تنظیم کنم مثلا بگم 18 *20 باشه و....
که بقیه رو خودم سورس رو تغیر میدم :دی
آفرین ولی با این تفاوت که قسمت بندی رو خودم تنظیم کنم مثلا بگم 18 *20 باشه و....
که بقیه رو خودم سورس رو تغیر میدم :دی
اين كه كاري نداره، اول يه كنترل PictureClip رو از components به Toolbox اضافه كن.
بايد يه عكس رو درون PictureClip قرار بدين.
و بعد خاصيت هاي Row و Col از PictureClip رو برابر با تعداد سطر و ستون هاي آرايتون قرار بدين.
يعني بايد خودتون كد نويسي كنيد.
بعد هم يه كنترل PictureBox.
و بعد يه command button اضافه كن.
و يه command button ديگه اضافه كن و style اون رو برابر با graphical قرار بده.
و سپس دستورات زير:
Function Split()
Command2.DownPicture = PictureClip1.Picture
For i = 0 To 15
Picture1(i).ScaleMode = 3
PictureClip1.StretchX = Picture1(i).ScaleWidth
PictureClip1.StretchY = Picture1(i).ScaleHeight
Picture1(i).Picture = PictureClip1.GraphicCell(i)
Picture1(i).ScaleMode = SaveMode
Picture1(i).Visible = True
Next i
End Function
Private Sub Command1_Click()
Call Split
End Sub
دوست عزیز این قسمت دوم که خودتون نوشتید کد رو مربوط به قسمت بندی کردن است درسته ؟
خوب برای قسمت آرایه یکم بیشتر توضیح بدید من در دوران دبیرستان هم با آرایه مشکل داشتم
دوست عزیز این قسمت دوم که خودتون نوشتید کد رو مربوط به قسمت بندی کردن است درسته ؟
خوب برای قسمت آرایه یکم بیشتر توضیح بدید من در دوران دبیرستان هم با آرایه مشکل داشتم
راستي شما بايد 16 عدد كنترل PictureBox رو به صورت انديس دار روي فرم قرار بدين.
يعني كپي كنيد.
شما بايد يه آرايه n در n تعريف كنيد و مقدار اين n ها رو برابر با تعداد تقسيمات عكس قرار بدين.
بعد هم تعداد Row و Col از كنترل PictureClip رو برابر با تعداد سطر هاي آرايتون قرار بدين.
و بهد هم توليد كنترل PictureBox به تعداد ورودي برنامه.(تعداد تقسيمات يا سطر و ستون)
با تشكر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.