PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی میدونه این آنتن ها مربوط به چی هستند؟

eng2006
29-03-2010, 16:55
در جایی که من زندگی میکنم یه عالمه دکل وجود داره
این آنتن ها مربوط به چی هستن؟
این هم عکس هاشون :

1)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

freeiran
29-03-2010, 17:32
تصویر شماره 8 مربوط به آنتن های wireless می شه فرکانس 2.4 و 5.2

eng2006
29-03-2010, 18:25
تصویر4 و 5و 10 مربوط به چی میشه؟
اینا رو تازگی نصب کردن سر کوچه ما بالای یه ساختمون 4 طبقه ارتفاع دکل10 متره
یه دفعه توی سطح شهر پر شده از این دکل ها
ممکنه مربوط به فرستنده پارازیت ماه+واره باشه؟

anti_girl
29-03-2010, 23:39
شماره هفت انتن های مخابراتیه!!!البته تا اونجا که من اطلاع دارم!!
شماره 10 رو فکر کنم مربوط به موبایل هست....یکی از اپراتور های موبایل!!!

ardalan_zapata
29-03-2010, 23:59
شماره 4 و 5 مشکوک میزنه به دستگاه پخش پارازیت
خیلی شبیه به اینا هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

eng2006
30-03-2010, 19:28
یعنی میخوان مارو با امواج ماکرویو آب پز کنن ؟
چون توی سطح شهر تازگی پر شده از این انتن ها
میگن که امواجش که از نوع امواج ماکرویو هست واسه انسان خیلی مضر هست مثل عقیم شدن مردان و سرطان و .........
من میبینم جدیدا همه شبکه هام پارازیتی شده پس بگو از کجا اب میخوره
جالب اینجاست که ساختمونی که روش نصب کردن کاملا شخصی و مسکونی هست

ardalan_zapata
30-03-2010, 19:33
یعنی میخوان مارو با امواج ماکرویو آب پز کنن ؟
چون توی سطح شهر تازگی پر شده از این انتن ها
میگن که امواجش که از نوع امواج ماکرویو هست واسه انسان خیلی مضر هست مثل عقیم شدن مردان و سرطان و .........
من میبینم جدیدا همه شبکه هام پارازیتی شده پس بگو از کجا اب میخوره
جالب اینجاست که ساختمونی که روش نصب کردن کاملا شخصی و مسکونی هست

بله به شدت خطرناک هست
حتی جاهایی که این گونه امواج هست روی آنتن موبایل هم تاثیر میزاره و نوسان داره
همه شهر ها همین بساطه:13:

anti_girl
30-03-2010, 23:47
تا چند وقته دیگه باید خودمون رو با الومینیوم یا سرب بپیچیم که این امواج کاری نکنه...!!!
به شدت توصیه شده در زمان اوج پارازیت تا حده ممکن تو خونه بمونین!!از شدتش کاسته میشه تا حدی!!
و ...واره رو خاموش کنین!!!

anti_girl
31-03-2010, 13:03
شماره 6 انتن تلفن با برد بالا باید باشه!!!!
انتن های 4 و 5 مربوط به اپراتور های تلفن همراه میشه!!!مطمئن باشین!!
تفاوت بین اوم عکسا با اون انتن ها زیاده!!!

eng2006
31-03-2010, 14:02
شماره 6 انتن تلفن با برد بالا باید باشه!!!!
انتن های 4 و 5 مربوط به اپراتور های تلفن همراه میشه!!!مطمئن باشین!!
تفاوت بین اوم عکسا با اون انتن ها زیاده!!!

آنتن 6 واسه همسایمونه بالای پشتبوم نصب کرده
میشه بیشتر توضیح بدی منظورتو؟
یعنی اون رو زده که تلفن بیسیم را بتونه تا فاصله دور از دستگاه گوشی تلفن ببره؟

pooria.rio
01-04-2010, 23:46
چه جالبه که مردم میزارن رو خونشون نصب کنن !!!
با دست خودشون سرطان و سانسور رو واسه خودشون میخرن !

anti_girl
02-04-2010, 22:30
خوب بایدخدمتتون عرض کن که یه سری انتن ها مثل موبایل باید در نقطه مشخصی نصب بشه و این چیزا بستگی محاصبات داره!!
و کسی هم نمیتونه اجازه نده چون طرفش با دادگاه و ...میفته!!!
البته یه پولی هم ماهیانه بهشون میدن برای این که دکل روی خونشون نصب میشه!!!
در مورد سانسور هم باید بگم که دستگاههای پارازیت رو باد در (تقریبا)بلند ترین نقطه نصب کنن تا فضای بیشتری رو در بر بگیره چون این دستگاهها پارازیت رو به صورت خطی میفرستن!!!

Benygh
02-04-2010, 22:39
2 , 3 براي پاسگاه ها و اينطور چيزا استفاده ميشه !
ميشه بگيد کدوم منطقه هستيد ؟!

شايد يک سري عمليات قراره انجام بشه و اينها نيز براي بي سيم و اينهاست ...

anti_girl
02-04-2010, 22:43
آنتن 6 واسه همسایمونه بالای پشتبوم نصب کرده
میشه بیشتر توضیح بدی منظورتو؟
یعنی اون رو زده که تلفن بیسیم را بتونه تا فاصله دور از دستگاه گوشی تلفن ببره؟
اره دقیقا منظورم همینه....البته اگه مجوز نداشته باشه(خیلی سخت مجوز میدن براش چون پارازیت میندازه روی سیستم مخابراتی)ببینن میان جریمه میکنن و تلفن رو هم مصادره!!!

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

2 , 3 براي پاسگاه ها و اينطور چيزا استفاده ميشه !
ميشه بگيد کدوم منطقه هستيد ؟!

شايد يک سري عمليات قراره انجام بشه و اينها نيز براي بي سيم و اينهاست ...

درسته منم از این انتن ها دیدم برای بیسیم با برد بالا استفاده میشه!!

mmiladd
02-04-2010, 23:26
جالب بود..!

Cleeev
03-04-2010, 00:13
تا چند وقته دیگه باید خودمون رو با الومینیوم یا سرب بپیچیم که این امواج کاری نکنه...!!!
به شدت توصیه شده در زمان اوج پارازیت تا حده ممکن تو خونه بمونین!!از شدتش کاسته میشه تا حدی!!
و ...واره رو خاموش کنین!!!

fake...

امواج الکترومغناطیس از تمامی سطوح عبور میکنن و هیچ عنصری نمیتونه از عبور امواج الکترومغناطیس جلوگیری کنه... تمامی این چرندیاتی که توی بازار میفروشن و تبلیغ میکنن "کت فلان ضد امواج" چیزشری بیش نیستن و فقط برای خالی کردن جیب شما مشتری عزیزن...

امواج الکترومغناطیس قوی که تمامی شبکه های سلولی (موبایل و وایرلس) جزوشه ، تمامی دستگاهایی که باهاشون کار میکنن هم فرستنده و هم گیرنده ـن و مهم ترین مشکل در مورد گیرنده بودنه (هم دستگاه دست شما و هم آنتن هر دو گیرنده هستید)... چون این امواج به صورت کانونی دراومده و عین نور خورشید که با ذره بین ، کانونیش میکنید و هر چیزی که در کانونش قرار بگیره میسوزونه این امواج هم همینطوره و تحقیقات بسیاری این موضوع رو ثابت کردن...

برای مثال در تحقیقی بین دو فرد که یکی 5 دقیقه و یکی 20 دقیقه با موبایل در کنار گوششون حرف زدن از هر دو اسکن مغز و اطرافش گرفته شده و کاملاً مشهود بوده که این امواج باعث سرخ و گداخته شدن تمامی سلول های ناحیه اطراف گوش شدن... در این حالت که به مدت زیاد و به دفعات اتفاق بیفته تنها 2 چیز امکانپذیره... یا سلول میمیره و یا دچار اختلالات شخصیتی میشه که یهو میزنه به سرش و میشه تومور حالا یکیش خوش خیمه و یکیش بدخیم که اونموقع میگی ای دل قافل... این Cleeev گفت اون موبایل لعنتی رو به بدنت نچسبون...

هر جای اون بدن لعنتی که باشه همونجا رو آسیب میرسونه و اینطور نیست که هر وقت باهاش زر میزنیم آسیب برسونه ، بلکه با توجه به اینکه اتصال موبایل به نزدیک ترین آنتن همیشه پایداره و هی چک میشه و بسته ها فرستاده و دریافت میشن ، هر کجای اون بدن لعنتیتون بگذاریدش همونجا رو ضرر میرسونه... کلیه، کبد، شش، قلب، مثانه، روده، دستگاه تناسلی و................

دانشمندان بسیار نگران آینده نسل امروز بشرن... بترسید از سرنوشت مرغ در دستگاه مایکروویو (و نخوریدش و اون دستگاه رو بندازید دور چون چیزی که میپزه هم متشعشعه و هم سلولاش کمی تا قسمتی با این بلایی که سرشون اومده ممکنه توهم زده باشن و وقتی میزنیدشون به رگ ، همچین بدجور میزنن ******) و موبایل و دستگاه های مشابه و حتی لامپ مهتابی (ما هم در دوران نوزادی زیر مهتابی به خاطر زردی رفتیم ؛ چیزی که امروز به شدت تجویز نمیشه) رو با حداقل 15 سانت فاصله از خودتون حمل کنید... کیف دستی به خدا چیز خوبیه... باور کنید... همچنین بدتر از اون اینه که بگذارید این شرکتای **** آنتنشونو بچسبونن رو سقف یا تو حیاط خونه لعنتیتون...

سایت زیر مطالب و اخبار جالبی داره در این زمینه:

به قول خارجکیا ، اون AT&T نیست AT&Tumor ـه...

:34::32:

AprilFool
03-04-2010, 00:30
بحث سر آنتن شد جدیدا ( حدود 3 ماه) دارن تو جاده شیراز اصفهان دکل میززن چسبیده به جاده هر دو طرف جاده یکی این ور یکی اون و ( شاید تو مسافرت نوروزی دیده باشین ) نمیدونم جاهای دیگه هم هست یا نه ارتفاعشون زیاد نیست شاید 7-8 متری باشن واسه من سوال شده کسی میدونه اینها چی هستند

Cleeev
03-04-2010, 00:46
بحث سر آنتن شد جدیدا ( حدود 3 ماه) دارن تو جاده شیراز اصفهان دکل میززن چسبیده به جاده هر دو طرف جاده یکی این ور یکی اون و ( شاید تو مسافرت نوروزی دیده باشین ) نمیدونم جاهای دیگه هم هست یا نه ارتفاعشون زیاد نیست شاید 7-8 متری باشن واسه من سوال شده کسی میدونه اینها چی هستند

فاصله ـشون چقدره...؟ احتمالاً واسه موبایله و ارتفاعش پایینه و به صورت مستقیم در طول جاده امواج رو میفرسته و دیگه از بالا و گسترده پخش نمیکنه...!

AprilFool
03-04-2010, 00:55
هر 3-4 کیلومتر باید باشه حالا توی هفته میرم عکس میگیرم ولی خوب آخه هر دو طرف گذاشتن مگه این لاین باشه واسه اون طرف خیابون جواب نمیده ؟ ولی توی کیفیت آنتن که تاثیری ندیدم شاید هنوز راه نیفتاده راستی کنارشون یه چیزی مثل ترانس برق هم هست روی زمین البته

Cleeev
03-04-2010, 01:04
هر 3-4 کیلومتر باید باشه حالا توی هفته میرم عکس میگیرم ولی خوب آخه هر دو طرف گذاشتن مگه این لاین باشه واسه اون طرف خیابون جواب نمیده ؟ ولی توی کیفیت آنتن که تاثیری ندیدم شاید هنوز راه نیفتاده راستی کنارشون یه چیزی مثل ترانس برق هم هست روی زمین البته

به احتمال 99 درصد موبایله... حالا اینکه دو طرف گذاشتن شاید یکیش ایرانشله یکی همراه آخر...!!! :دی

شایدم سیستم جدید اختراع کردن... بهینه سازی پخش امواج...! به احتمال زیاد کار ایرانشله...

piremard
03-04-2010, 01:17
fake...

امواج الکترومغناطیس از تمامی سطوح عبور میکنن و هیچ عنصری نمیتونه از عبور امواج الکترومغناطیس جلوگیری کنه... تمامی این چرندیاتی که توی بازار میفروشن و تبلیغ میکنن "کت فلان ضد امواج" چیزشری بیش نیستن و فقط برای خالی کردن جیب شما مشتری عزیزن...

امواج الکترومغناطیس قوی که تمامی شبکه های سلولی (موبایل و وایرلس) جزوشه ، تمامی دستگاهایی که باهاشون کار میکنن هم فرستنده و هم گیرنده ـن و مهم ترین مشکل در مورد گیرنده بودنه (هم دستگاه دست شما و هم آنتن هر دو گیرنده هستید)... چون این امواج به صورت کانونی دراومده و عین نور خورشید که با ذره بین ، کانونیش میکنید و هر چیزی که در کانونش قرار بگیره میسوزونه این امواج هم همینطوره و تحقیقات بسیاری این موضوع رو ثابت کردن...

برای مثال در تحقیقی بین دو فرد که یکی 5 دقیقه و یکی 20 دقیقه با موبایل در کنار گوششون حرف زدن از هر دو اسکن مغز و اطرافش گرفته شده و کاملاً مشهود بوده که این امواج باعث سرخ و گداخته شدن تمامی سلول های ناحیه اطراف گوش شدن... در این حالت که به مدت زیاد و به دفعات اتفاق بیفته تنها 2 چیز امکانپذیره... یا سلول میمیره و یا دچار اختلالات شخصیتی میشه که یهو میزنه به سرش و میشه تومور حالا یکیش خوش خیمه و یکیش بدخیم که اونموقع میگی ای دل قافل... این Cleeev گفت اون موبایل لعنتی رو به بدنت نچسبون...

هر جای اون بدن لعنتی که باشه همونجا رو آسیب میرسونه و اینطور نیست که هر وقت باهاش زر میزنیم آسیب برسونه ، بلکه با توجه به اینکه اتصال موبایل به نزدیک ترین آنتن همیشه پایداره و هی چک میشه و بسته ها فرستاده و دریافت میشن ، هر کجای اون بدن لعنتیتون بگذاریدش همونجا رو ضرر میرسونه... کلیه، کبد، شش، قلب، مثانه، روده، دستگاه تناسلی و................

دانشمندان بسیار نگران آینده نسل امروز بشرن... بترسید از سرنوشت مرغ در دستگاه مایکروویو (و نخوریدش و اون دستگاه رو بندازید دور چون چیزی که میپزه هم متشعشعه و هم سلولاش کمی تا قسمتی با این بلایی که سرشون اومده ممکنه توهم زده باشن و وقتی میزنیدشون به رگ ، همچین بدجور میزنن ******) و موبایل و دستگاه های مشابه و حتی لامپ مهتابی (ما هم در دوران نوزادی زیر مهتابی به خاطر زردی رفتیم ؛ چیزی که امروز به شدت تجویز نمیشه) رو با حداقل 15 سانت فاصله از خودتون حمل کنید... کیف دستی به خدا چیز خوبیه... باور کنید... همچنین بدتر از اون اینه که بگذارید این شرکتای **** آنتنشونو بچسبونن رو سقف یا تو حیاط خونه لعنتیتون...

اه... چقدر زر زدم... برید تو لینک زیر چند تا لینک مفید گذاشتم بخونید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه قول خارجکیا ، اون AT&T نیست AT&Tumor ـه...

:34::32:
برادر شما سواد کافی نداری مجبوری به مردم راهنمایی بدی ؟
اگر امواج الکترومگنت از هر چیزی عبور می کردن که سر هر کوه یه آنتن نمی ذاشتن و ماهواره ها هم هوا نمی رفتن . ما از این ور کره زمین ، کانال تلویزیون انور زمین رو می دیدم !
هواپیماهای رادار گریز هم وجود نداشت و نصف علم الکترومغناطیس فیزیک و کلی نظریات مختلف کوانتوم مکانیک زیر سووال می رفت

عزت زیاد /

anti_girl
03-04-2010, 08:41
این دکل ها از نوع تلسکبیه؟؟؟
چون فاصله ها کمه شاید دوربین کنترل سرعت باشه!!!معمولا این دوربین ها رو روی دکل ها تلسکوبی نصب میکنن یه دستک داره که به سمت جاده متمایل میشه!!!

Cleeev
04-04-2010, 00:44
برادر شما سواد کافی نداری مجبوری به مردم راهنمایی بدی ؟
اگر امواج الکترومگنت از هر چیزی عبور می کردن که سر هر کوه یه آنتن نمی ذاشتن و ماهواره ها هم هوا نمی رفتن . ما از این ور کره زمین ، کانال تلویزیون انور زمین رو می دیدم !
هواپیماهای رادار گریز هم وجود نداشت و نصف علم الکترومغناطیس فیزیک و کلی نظریات مختلف کوانتوم مکانیک زیر سووال می رفت

عزت زیاد /

خوب از شما که فول سواد هستی بعیده...

من گفتم از هر عنصری عبور میکنه نگفتم که از اونور زمین میاد اینور...!!! نمیدونم شما چگونه به این نتیجه خیره کننده از سخنان گهربار من دست یافتی...؟؟؟!!! اصلاً چه ربطی داشت...؟؟؟!!! زیادی فیلم میبینی قوه تخیلت بالا رفته ها... :دی

بسته به طول موج و قدرت فرق میکنه و یکی ممکنه بتونه به راحتی از کوه و ساختمون رد بشه... یه فرکانسی به زور میتونه از 4 تا دیوار بگذره ولی در هر صورت از موانع فیزیکی عبور میکنن...

عین گلوله میمونه که اگه به یه دیوار بخوره تا نصف میره تو و دیگه زورش تموم میشه و متوقف میشه ولی به یه کاغذ و بدن آدم بخوره از اونور میاد بیرون (چی گفتم؟! :18:)...

هر عنصر و اتمی روی امواج تأثیر میگذاره... به خاطر این و گردی زمین و تأثیرات میدان های الکترومگنتیک زمین، خورشید و دیگر سیارات و سیاهچاله مرکز راه شیری! و موج پس زمینه کیهانی!!! و... (که البته اینا دیگه پیشفرضن و دیگه حسابشون نمیکنن :دی !!!) هستش که تعیین میکنن در چه فواصلی آنتن بگذارن و نوک هر کوه آنتن میگذارن که از یه طرف چشم تو چشم آنتن قبلیه و از اونطرف چشم دوخته به آنتن بعدی... که البته برای امواج بسیار پرقدرت مایکروویو (از همونا که مخترع دستگاه غذاپزش نزدیکشون بود و شکلات تو جیبش آب پز شده بود!!!) دیگه کوه و اینا پفکی بیش نیستن و از کوهم برات رد میشن...!

یکی از بهترین روش ها هم استفاده از ماهواره ـس به طوری که یه آنتن اونور جهان امواج رو میفرسته به ماهواره و ماهواره منعکس میکنه به یه آنتن اونور زمین و اینطور از خرج زیاد سیستم قدیمی آنتن پشت سرهم گذاری راحت شدن که البته خرجشم زیاده و همه این کار رو نمیکنن...

زت زیاد...! :27:

piremard
04-04-2010, 01:02
خوب از شما که فول سواد هستی بعیده...

من گفتم از هر عنصری عبور میکنه نگفتم که از اونور زمین میاد اینور...!!! نمیدونم شما چگونه به این نتیجه خیره کننده از سخنان گهربار من دست یافتی...؟؟؟!!! اصلاً چه ربطی داشت...؟؟؟!!! زیادی فیلم میبینی قوه تخیلت بالا رفته ها... :دی

بسته به طول موج و قدرت فرق میکنه و یکی ممکنه بتونه به راحتی از کوه و ساختمون رد بشه... یه فرکانسی به زور میتونه از 4 تا دیوار بگذره ولی در هر صورت از موانع فیزیکی عبور میکنن...

عین گلوله میمونه که اگه به یه دیوار بخوره تا نصف میره تو و دیگه زورش تموم میشه و متوقف میشه ولی به یه کاغذ و بدن آدم بخوره از اونور میاد بیرون (چی گفتم؟! :18:)...

هر عنصر و اتمی روی امواج تأثیر میگذاره... به خاطر این و گردی زمین و تأثیرات میدان های الکترومگنتیک زمین، خورشید و دیگر سیارات و سیاهچاله مرکز راه شیری! و موج پس زمینه کیهانی!!! و... (که البته اینا دیگه پیشفرضن و دیگه حسابشون نمیکنن :دی !!!) هستش که تعیین میکنن در چه فواصلی آنتن بگذارن و نوک هر کوه آنتن میگذارن که از یه طرف چشم تو چشم آنتن قبلیه و از اونطرف چشم دوخته به آنتن بعدی... که البته برای امواج بسیار پرقدرت مایکروویو (از همونا که مخترع دستگاه غذاپزش نزدیکشون بود و شکلات تو جیبش آب پز شده بود!!!) دیگه کوه و اینا پفکی بیش نیستن و از کوهم برات رد میشن...!

یکی از بهترین روش ها هم استفاده از ماهواره ـس به طوری که یه آنتن اونور جهان امواج رو میفرسته به ماهواره و ماهواره منعکس میکنه به یه آنتن اونور زمین و اینطور از خرج زیاد سیستم قدیمی آنتن پشت سرهم گذاری راحت شدن که البته خرجشم زیاده و همه این کار رو نمیکنن...

زت زیاد...! :27:

زیادی فیلم میبینی قوه تخیلت بالا رفته ها...
تو الان داری بمن توضیح می دی ؟ منو می شناسی ؟
قبل از انکه تایپ کنی سعی کن بیشتر فکر و مطالعه کنی و تا وقتی دانشت کافی نشده به مردم اطلاعات غلط ندی . این انجمن ها برای افزایش بار علمی هستن نه گمراهی با دادن اطلاعات غلط و نه برای کل-کل

Cleeev
04-04-2010, 04:32
تو الان داری بمن توضیح می دی ؟ منو می شناسی ؟
قبل از انکه تایپ کنی سعی کن بیشتر فکر و مطالعه کنی و تا وقتی دانشت کافی نشده به مردم اطلاعات غلط ندی . این انجمن ها برای افزایش بار علمی هستن نه گمراهی با دادن اطلاعات غلط و نه برای کل-کل

اصلاً من متوجه نیستم بحثمون اینجا چیه و شما به چی گیر دادی...؟؟؟!!! مگه من چیز اشتباهی گفتم...؟؟؟!!! امواج الکترومغناطیس از اجسام عبور نمیکنن...؟؟؟!!!

اصلاً چه بحثیه...؟؟؟ بحث بیهوده ـس و اصلاً ربطی به موضوع نداره... من کی کل کل کردم...؟؟؟ شمایی که از همون اول به صورت تهاجمی و کل کلانه حرف میزنی...!

اصلاً بیخیالش بابا... اطلاعات من غلطه... برید تو سایت زیر هر چی میخواید نوشته... :24: :

eng2006
04-04-2010, 18:08
لطفا اگه کسی عکس از فرستنده پارازیت داره قرار بده تا مقایسه کنیم
لطفا برید روی پشتبوم و از دکل ها عکس بگیرید و آپلود کنید تا بتونیم نتیجه بگیریم
البته منظورم بجز اونکه واسه برج میلاد هست

JOJO BIKHIAL
04-04-2010, 18:23
آنتن6واسه گوشي تلفن بي سيمه

minizoro
04-04-2010, 20:06
به نظر من بهتره یه تاپیک دایره المعارفی درس کنیم و از اول هرچی دکل هست بذاریم توش .... برای اینکار لازمه که اول تو این تاپیک اونا رو دسته بندی و معرفی کنیم و کامل که شد لیستش میکنیم .... فقط دوستان حاشیه نرید پلیز و هرکی که میدونه بگه عکس شماره فلان فلان چیزه و توضیح بده ممنون میشم ... مدیران گرامی هم فکر کنم بهتر باشد پستهای حاشیه ای قبلی رو پاک کنید
ممنون از همه