مشاهده نسخه کامل
: مشکل با fingerprint تو فایلهایی که رمز گذاری شدن
m _ javad
29-03-2010, 14:23
با سلام به دوستان
من یه لپ تاپ dell مدل vostro 1510 دارم
با استفاده از fingerprint اون، روی یه سری از فایلهام رمز گذاری کرده بودم ولی تنها برای اونا از اثر انگشت استفاده کرده بودم و برای اونا پسورد نذاشته بودم.
حالا ویندوزم رو عوض کردم یعنی دوباره همون ویستای قبلی رو نصب کردم و مجددا نرم افزار fingerprint رو سیستم نصب کردم ولی مشکل اینجاست که دیگه فایلهام رو باز نمیکنه.
یعنی وقتی روی اونا کلیک میکنم صفحه ی swipe finger رو باز میکنه و وقتی انگشت رو میکشم اونو قبول میکنه و تیک میزنه ولی بعد این پیغام رو میده " Not an authorized user "
حالا کسی میتونه بگه مشکل من چیه و چطور حل میشه؟
ممنون
m _ javad
30-03-2010, 17:23
چرا کسی کمک نمیکنه!!!!!!!!!!!!!
head_djmusic
20-04-2010, 17:18
دوست عزیر در قسمت user account مطمئن شو که پرو شما ادمین است و د ضمن uac)user account control(رو کلا خاموش کن
سلام بچه ها
من هم به همین مشکلی که دوستمون تو پست اول گفت برخوردم. اما این اطلاعاتی که اسیر شده واسه من بی نهایت مهمه و تا الان هیچ راهی واسه حلش پیدا نکردم.
ویندوز من ایکس پی هست و لپتاپم سونی.
واقعا به کمک و راهنماییتون نیاز دارم.
به هر نحوی که شده باید این اطلاعات آزاد بشه.
از همتون واقعا ممنونم. :40:
بچه ها منتظرم. هیچ کس راه حلی سراغ نداره؟:41: واقعا عجله دارم.
بچه ها، تو این سایت یه نرم افزاری هست که واسه قفل گشاییه فایلایس eau هستش. اما وقتی دانلود کردمو خواستم از زیپ خارج کنم آنتی ویروس بشدت مشغول شدو تمام فایلاشو ویروس شناخت و مجبور شدم کلاً Delete کنم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad King
05-01-2011, 15:10
دوست عزیز
برنامه فینگر پرینت روی ویندوز قبلی اثر انگشت شما را در دایرکتوری خودش داشته.
حالا که ویندوز عوض کردید دایرکتوری از بین رفته و اثری از اثر انگشت قبلی نیست که فایلهایتان را بخواهید بازگردانی کنید.
شما تنها یک کار می توانید انجام دهید.
یک فایل دیگر را با همان انگشتی که با ان اثر انگشت گرفته اید قفل کنید. بعد از اینکه اثر انگشت ثبت شد. فایلهایتان را دوباره باز کنید. احتمالش کم است اما چاره ای دیگر ندارید.
دوست عزیز
برنامه فینگر پرینت روی ویندوز قبلی اثر انگشت شما را در دایرکتوری خودش داشته.
حالا که ویندوز عوض کردید دایرکتوری از بین رفته و اثری از اثر انگشت قبلی نیست که فایلهایتان را بخواهید بازگردانی کنید.
شما تنها یک کار می توانید انجام دهید.
یک فایل دیگر را با همان انگشتی که با ان اثر انگشت گرفته اید قفل کنید. بعد از اینکه اثر انگشت ثبت شد. فایلهایتان را دوباره باز کنید. احتمالش کم است اما چاره ای دیگر ندارید.
سلام دوست من
ممنون از راهنماییتون.
نشد!!! :41:
هیچ راه دیگه ای وجود نداره ؟ اگه فایل فینگر قبلی از بین رفته باشه با ریکاوری نمیشه برگردوند؟
من باید چیکار کنم؟
Mohammad King
06-01-2011, 01:02
من فکر نمیکنم راهی باشه!!!!!
ولی اینجا برید سوال کنید ببینید دوستان میتونند کمکتون کنند:
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.