مشاهده نسخه کامل
: مشاوره براي انتخاب از ميان 4 مدل...!
Mulch Diggums
29-03-2010, 13:47
سلام دوستان.
چندتا مدل در نظر دارم كه ميخوام يكيشون رو انتخاب كنم. اگه ميشه راهنمايي كنيد. اول بگم كه لپ تاپ رو براي برنامه نويسي ميخوام...
و ميخوام كه در روشن موندن هاي طولاني مشكلي نداشته باشه... يعني اگر در طولاني مدت كار سنگين ازش كشيدم و روزي 15 ساعت روشن بود و همش كار كرد ظرف مدت 1 ماه خراب نشه (حالا من گفتم يه ماه، ولي منظورم اينه كه چند سالي مشكلي نداشته باشه...) و با linux سازگاري داشته باشه... وزن هم هرچه سبكتر، بهتر... مانيتور هم 13 يا 14.
انتخاب هام اينا هستن:
Sony CW Series
Lenovo ThinkPad SL410
Dell Latitude E6400
Apple MacBook
اين توضيحم بدم كه در مورد CW مدلش مهم نيست و خودم انتخاب ميكنم. فقط ميخوام ببينم كه ميتونه اونجور كه گفتم كار كنه يا همونطور كه شنيدم لپتاپهاي Sony ظريف هستند و براي اين جور كارها ساخته نشدند. از Apple هم منظورم همون MC207 موجود در بازار هست. راستي يك اشكال كه در مورد Apple هست ميگن كه تو windows داغ ميكنه. ميخواستم بپرسم كه اين داغ كردن تأثيري تو عملكردشم داره (پايين آوردن سرعت) و اينكه ممكنه تو دراز مدت و كار زياد باعث خرابي بشه يا نه... ؟ در مورد Dell Latitude E6400 كسايي كه دارن آيا به اين مشكل برخوردن كه تو داغ كردن زياد سرعتش كم بشه يا هنگ كنه يا نه؟!
يه كم هم از config بگم:
ُLenovo ThinkPad SL410:
CPU: 2.8 Core2Duo T9600 6MB L2 cache
Ram: 4GB DDR3
Hard: 500GB 5400rpm
Graphic: ATI Mobility Radeon HD 4500 256MB Dedicated
14.1 inch
Price: 1,150,000 tomans با يك سال گارانتي سازگار
Apple MacBook:
CPU: 2.26 Core2Duo 3MB L2 cache
Ram: 2GB DDR3
Hard: 250GB 5400rpm
Graphic: GeForce 9400M 256MB DDR3
13.3 inch
Price: 1,290,000 tomans با يك سال گارانتي نقش
Dell Latitude E6400:
Ram: 4GB DDR2
Hard: 250GB 7200rpm
Graphic: Nvidia Quadro NVS 160M
9 cell Battery
14.1 inch
Price: 1,440,000 tomans (چيني) با يك سال گارانتي
Price: 1,600,000 tomans (لهستاني) با يك سال گارانتي
لطفا در مورد هر كدوم كه اطلاع داريد و كار كرديد نظر بديد.
ممنون ميشم كه نظرتون رو بگيد و اگه لپتاپ ديگهاي هم بود كه اين ويژگيهايي كه من گفتم رو داشت، ممنون ميشم معرفي كنيد ولي تا جايي كه امكان داره از ميان همين مدلها نظر بديد...
بازم ممنون...
قیمت اینها که اصلا یکی نیست !
مدل sl410 بهترین انتخاب برای شماست.
لینوکس هم باهاش سازگاری خوبی داره.
Mulch Diggums
29-03-2010, 16:09
قیمت اینها که اصلا یکی نیست !
مدل sl410 بهترین انتخاب برای شماست.
لینوکس هم باهاش سازگاری خوبی داره.
قيمتش برام مهم نيست. فقط اينكه سرش به تنش بيرزه و سر و تنش رو هم بيشتر از 1,600,000 نيرزه...!!
از وقتي كه IBM امتياز لپ تاپاش رو فروخت به Lenovo خيلي ميگذره... مطمئنا ديگه اون كيفيت لپ تاپهاي قديمي IBM رو نداره. ولي آيا هنوز هم لپتاپهاي Lenovo لپتاپهاي قابل اعتماد و به اصطلاح tough هستند يا نه؟؟!
و اينكه چيزي كه باعث شده بود يه كم روي Sony هم فكر كنم گارانتي 3 سالهي ايرانرهجو بود. نظرتون در مورد اون چيه؟؟
و به عنوان حرف آخر در مورد Apple هم اگه ميشه يه كم توضيح بديد كه به درد كار من ميخوره يا نه؟؟! (با Linux سازگاري داره و اينكه ميشه به مدت طولاني ازش كار زياد كشيد يا نه؟؟)
ممنون از وقتتون...
قيمتش برام مهم نيست. فقط اينكه سرش به تنش بيرزه و سر و تنش رو هم بيشتر از 1,600,000 نيرزه...!!
از وقتي كه IBM امتياز لپ تاپاش رو فروخت به Lenovo خيلي ميگذره... مطمئنا ديگه اون كيفيت لپ تاپهاي قديمي IBM رو نداره. ولي آيا هنوز هم لپتاپهاي Lenovo لپتاپهاي قابل اعتماد و به اصطلاح tough هستند يا نه؟؟!
و اينكه چيزي كه باعث شده بود يه كم روي Sony هم فكر كنم گارانتي 3 سالهي ايرانرهجو بود. نظرتون در مورد اون چيه؟؟
و به عنوان حرف آخر در مورد Apple هم اگه ميشه يه كم توضيح بديد كه به درد كار من ميخوره يا نه؟؟! (با Linux سازگاري داره و اينكه ميشه به مدت طولاني ازش كار زياد كشيد يا نه؟؟)
ممنون از وقتتون...
دوست عزیز تو ایران آخرین معیارتون باید گارانتی باشه چون حتی رو اسمهای بزرگ هم گاهی با دلایل مسخر ه
از تعمیر مجانی دستگاه طفره میرن
منظورتون از کار سنگین چیه؟ از نرم افزار خاصی استفاده میکنید؟
عملیات محاسباتی اگه دارید قطعا sl410 بهترینه!
Mulch Diggums
29-03-2010, 18:45
دوست عزیز تو ایران آخرین معیارتون باید گارانتی باشه چون حتی رو اسمهای بزرگ هم گاهی با دلایل مسخر ه
از تعمیر مجانی دستگاه طفره میرن
منظورتون از کار سنگین چیه؟ از نرم افزار خاصی استفاده میکنید؟
عملیات محاسباتی اگه دارید قطعا sl410 بهترینه!
فكر ميكردم كه گارانتيهاي معتبر ديگه اينطور نيستن و بهونه نميگيرن... ولي اينطور كه ميگيد مثل اينكه اشتباه ميكردم...
نرم افزار خيلي خاصي نه... فقط Matlab و Virtual Studio و چندتا كامپايلر و ... . بيشتر منظورم "روشن بودن طولاني مدت" هست و اينكه هر پنج دقيقه يه بار داره كامپايل ميكنه... همين. بيشتر همون عمليات محاسباتي هست. ممنون از جوابتون...
فقط ممنون ميشم وقتي كه يه مدل رو پيشنهاد ميديد، يه كم با دلايل بيشتر بگيد كه چرا اون مدل رو از بين اين چند مدل انتخاب كرديد كه من هم بيشتر توجيه بشم...
Microsoft24
30-03-2010, 23:29
سلام دوستان.
چندتا مدل در نظر دارم كه ميخوام يكيشون رو انتخاب كنم. اگه ميشه راهنمايي كنيد. اول بگم كه لپ تاپ رو براي برنامه نويسي ميخوام...
و ميخوام كه در روشن موندن هاي طولاني مشكلي نداشته باشه... يعني اگر در طولاني مدت كار سنگين ازش كشيدم و روزي 15 ساعت روشن بود و همش كار كرد ظرف مدت 1 ماه خراب نشه (حالا من گفتم يه ماه، ولي منظورم اينه كه چند سالي مشكلي نداشته باشه...) و با linux سازگاري داشته باشه... وزن هم هرچه سبكتر، بهتر... مانيتور هم 13 يا 14.
انتخاب هام اينا هستن:
Sony CW Series
Lenovo ThinkPad SL410
Dell Latitude E6400
Apple MacBook
اين توضيحم بدم كه در مورد CW مدلش مهم نيست و خودم انتخاب ميكنم. فقط ميخوام ببينم كه ميتونه اونجور كه گفتم كار كنه يا همونطور كه شنيدم لپتاپهاي Sony ظريف هستند و براي اين جور كارها ساخته نشدند. از Apple هم منظورم همون MC207 موجود در بازار هست. راستي يك اشكال كه در مورد Apple هست ميگن كه تو windows داغ ميكنه. ميخواستم بپرسم كه اين داغ كردن تأثيري تو عملكردشم داره (پايين آوردن سرعت) و اينكه ممكنه تو دراز مدت و كار زياد باعث خرابي بشه يا نه... ؟ در مورد Dell Latitude E6400 كسايي كه دارن آيا به اين مشكل برخوردن كه تو داغ كردن زياد سرعتش كم بشه يا هنگ كنه يا نه؟!
يه كم هم از config بگم:
ُLenovo ThinkPad SL410:
Ram: 4GB DDR3
Hard: 500GB 5400rpm
Graphic: ATI Mobility Radeon HD 4500 256MB Dedicated
14.1 inch
Price: 1,150,000 tomans با يك سال گارانتي سازگار
Apple MacBook:
CPU: 2.26 Core2Duo 3MB L2 cache
Ram: 2GB DDR3
Hard: 250GB 5400rpm
Graphic: GeForce 9400M 256MB DDR3
13.3 inch
Price: 1,290,000 tomans با يك سال گارانتي نقش
Dell Latitude E6400:
Ram: 4GB DDR2
Hard: 250GB 7200rpm
Graphic: Nvidia Quadro NVS 160M
9 cell Battery
14.1 inch
Price: 1,440,000 tomans (چيني) با يك سال گارانتي
Price: 1,600,000 tomans (لهستاني) با يك سال گارانتي
لطفا در مورد هر كدوم كه اطلاع داريد و كار كرديد نظر بديد.
ممنون ميشم كه نظرتون رو بگيد و اگه لپتاپ ديگهاي هم بود كه اين ويژگيهايي كه من گفتم رو داشت، ممنون ميشم معرفي كنيد ولي تا جايي كه امكان داره از ميان همين مدلها نظر بديد...
بازم ممنون...
ببین ، بین این 4 مدل ، من اگر جای شما بودم Lenovo ThinkPad SL410 انتخاب می کردم!
چون با این بودجه خرید اپل و مک بوک پرو ، برای کار شما ریسکه!
31-03-2010, 00:48
ببین ، بین این 4 مدل ، من اگر جای شما بودم Lenovo ThinkPad SL410 انتخاب می کردم!
چون با این بودجه خرید اپل و مک بوک پرو ، برای کار شما ریسکه!
خوب، حالا اگه حتما از بين اين 4 مدل نبايد انتخاب ميكردي، چيز ديگهاي مد نظرت بود كه به كار من بخوره يا نه؛ باز هم SL410 رو انتخاب ميكردي؟ و اينكه گفتي MacBook ريسكه، دقيقا نفهميدم از چه نظر؟ يعني توي "روشن بودن طولاني مدت" يا توي بخش "Linux" يا ...؟
بقيه دوستان هم اگر پيشنهاد بدن خوشحال ميشم...
Lenovo ThinkPad SL410 واسه شما مناسبه
Microsoft24
01-04-2010, 17:09
ممنون M24 جان، اينم كه اونجا تو اون تاپيك ازت كمك خواستم و پيام شخصي ندادم، دليلش اين بود كه پستهام زير 10تا بود، ميگفت نميتونم پيام شخصي بدم...!!
خوب، حالا اگه حتما از بين اين 4 مدل نبايد انتخاب ميكردي، چيز ديگهاي مد نظرت بود كه به كار من بخوره يا نه؛ باز هم SL410 رو انتخاب ميكردي؟
بقيه دوستان هم اگر پيشنهاد بدن خوشحال ميشم...
بله! شما در IBM شک نکن! چون علاوه بر کانفیگ و قدرت بالا ، امنیت و استحکام بالایی داره! (یه جورایی خر کاره! :10::10:)
و اينكه گفتي MacBook ريسكه، دقيقا نفهميدم از چه نظر؟ يعني توي "روشن بودن طولاني مدت" يا توي بخش "Linux" يا ...؟
ببین ، تو هیچ کدوم !!!! کانفیگ شو ن از زمین تا آسمون فرق داره!
03-04-2010, 12:41
بله! شما در IBM شک نکن! چون علاوه بر کانفیگ و قدرت بالا ، امنیت و استحکام بالایی داره! (یه جورایی خر کاره! :10::10:)
بازم ممنون از راهنماییت.:10::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.