مشاهده نسخه کامل
: یه سیستم دارم که وقتی کلید برق پشت کیس رو میزنم فن سی پی یو خود به خود شروع به چرخش میکنه و دکمه پاور هیچ تاثیری نداره
rezacheshm
29-03-2010, 11:40
با سلام به اساتید محترم من یه سیستم دارم که وقتی کلید برق پشت کیس رو میزنم فن سی پی یو خود به خود شروع به چرخش میکنه و دکمه پاور هیچ تاثیری نداره در ضمن تمام قطعات رو برداشتم باز همونجوریه حتی cpu ,ram رو هم برداشتم باز همونجوریه مادربردم gigabyte ga-8i848p775-g هست ممنون میشم راهنمایی کنید :9::42::45::23::41:
rezacheshm
31-03-2010, 16:23
از اساتید کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
MAGIDIYUM
31-03-2010, 17:01
شما با یه پاور دیگه تست بزنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.احتمالش زیاده مال پاور باشه.اگه نبود دیگه مشکل از مین برد است.
pooriya_hp
01-04-2010, 19:09
عزیز من مشکل شما از پاور هست همون طوری که دوست عزیزمون گفت باید یه پاور دیگه تست بزنی اگه درست نشد سیم های اتصال رو چک کن
rezacheshm
04-04-2010, 18:24
پاور را هم عوض کردم باز همونجوریه . نمیدونید از کجای مادر برد میتونه باشه؟
satanic0098
09-04-2010, 16:41
احتمال اتصالی و جریان کشی در لاین pw switch هست... که ممکنه از کریستال ساعت و یا فت های تغذیه باشه
چند گرفتی من سه برابر ازت میخرم ، آخه پنکه خازنی ندیدیم تا حال.
فکر کنم اگر بدنه ی پاور را در حالت خاموش با یک سیم به دیوار اتصال کوتاه کنی ، پنکه از کار بیفتد.
احتمالا پاورت را عوض کنی مشکلت حل میشه.
اگر هم نشد ، دیگه مانند آسیاب دستی ، فنری ، یعنی دکمه را که فشار میدهی ، یک فنر فشرده می شود و نیروی الکتریکی نیست ، نیروی مکانیکی است.
Colored pencil
27-04-2010, 01:11
توی تنظیمات ACPI یه گزینه هست RESTORE ON AC/ POWER LOSS اینو غیر فعال یا power off کن حل میشه انشالله :20:
shayan.mr
29-04-2010, 10:54
فقط فن های سیستمم کار میکنه!!کمک می خوام!!!
یه صفحه ابی ظاهر شد که در موورد رم یه چیزی نوشته بود؛بعد ریست شد و ویندوز بالا نیومد ،می گفت باید سی دی یا فلاپی ریکاوری رو قرار بدم.!!!
خوب منم ریست کردم ، از اون موقعه به بعد فقط فن ها روشن می شن و جالب اونجاست که به محض اتصال دوشاخه به برق روشن میشه و با دکمه های پاور و ریست هیچ کاری نمیشه کرد!!!
برای خاموش کردن باید از پیریز بکشمش.
هیچ صفحه ای نشون نمیده!!که بتونم به تنظیمات بایوس دسترسی داشته باشم.
لطفا هر کس هر چی می دونه به من کمک کنه ،اخه برای پرژه ام به کامپیوتر خیلی نیاز دارم.
از طرفی اونقدر قدیمی شده که دیگه نمی خوان زیاد خرجش کنم تا بتونم یه نو بگیرم >
دوستان الان به کمکتون نیاز فوری دارم!!!پس من رو راهنمای کنید!
یه چیز دیگه :
الان اون سیمهای مربوط به پنل پاور و ریست و لامپاشون رو از مین کشیدم باز همون طوری روشن شد و هیچ تغیری نکرد.
تروو به خدا کمکم کنید.
MAGIDIYUM
29-04-2010, 11:10
دوست عزیز حالا که پاور هم عوض کردید و باز هم مشکل حل نشد احتمالش قویه که مینتون ولتاژ غیر مجاز از خودش عبور میده و در واقع مشکل از مین است.چون مربوط به برق است دقیق نمیشه گفت از کدام قسمت تداخل ولتاژ وجود داره.
یک مین تو مایه های مین خودتون گیر بیارید و تست بزنید.اگر هم موجود نیست میتونید به خدمات کامپیوتری مراجعه کنید که اگه تست سیستم انجام میدن بدید همونجا براتون تست بگیره که ببینید مینتون مشکل داره یا نه که احتمال خراب بودنش زیاده.فقط برای اطمینان میگم این کارو انجام بدید ...... اینجوری مشخص میشه مشکل از کجاست.اگه مین مشکل داشت سریعا به آواژنگ مراجعه کنید تا مین رو براتون تعمیر کنند یا اگر فاتحش خونده بود یک جایگزین ازشون بخرید که نباید بیشتر از 20 تومن براتون تموم بشه.اول رو تعمیر تمرکز کنید و بعد اگه راه نداشت رو تعویض.:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.