مشاهده نسخه کامل
: چند سوال در مورد مانیتور
baloteli
29-03-2010, 10:10
بهترین مانیتور که بشه از لحاظ زاوئه دید یا همون ویو روش حساب کرد و بشه از بالا زیر تلوزیونی بهش نگاه کرد و تار نشه کدام مانیتوره
قیمتش چنده چون من یک منیتور bw1953 سامسونگ دارم ولی از لحاظ زاویه دید خیلی بیخوده مخصوصا از بالا به پایین
2- پنل چه تاثیری در کیفیت دید مانیتو داره
Ultra_Black
29-03-2010, 11:30
تمام مانیتورهای LCD موجود در بازار (زیر 500 تومن) کم و بیش مشکل زاویه دید دارند
و مانیتور LCD موجود نیست که اصلا همچین مشکلی نداشته باشه!
baloteli
29-03-2010, 12:27
تمام مانیتورهای LCD موجود در بازار (زیر 500 تومن) کم و بیش مشکل زاویه دید دارند
مگه بالای 500 تومن مانیتور وجود داره
مانیتور LCD موجود نیست که اصلا همچین مشکلی نداشته باشه!
چرا وجود داره یک نمونش مانیتورهای نصب شده در مترو که زاویه دیدش خیلی زیاده
بهترین مانیتور که بشه از لحاظ زاوئه دید یا همون ویو روش حساب کرد و بشه از بالا زیر تلوزیونی بهش نگاه کرد و تار نشه کدام مانیتوره
قیمتش چنده چون من یک منیتور bw1953 سامسونگ دارم ولی از لحاظ زاویه دید خیلی بیخوده مخصوصا از بالا به پایین
2- پنل چه تاثیری در کیفیت دید مانیتو داره
1. برای این کار همون تلویزیون بهتره، مانیتورهای ارزون قیمت (زیر 500، پنل های TN) همگی بدون اسنثنا از نظر زاویه دید ضعیف هستند و این ضعف وقتی از بالا به پایین مانیتور رو نگاه می کنید بسیار محسوس تر میشه.
2. همه چیز مانیتور پنل مانیتوره و همه فاکتورهای یک مانیتور واسبته به پنلش هست.
مگه بالای 500 تومن مانیتور وجود داره
بله، بالای 3000 دلار هم مانیتور وجود داره! بستگی داره نیازها و نحوه استفاده چی باشه.
چرا وجود داره یک نمونش مانیتورهای نصب شده در مترو که زاویه دیدش خیلی زیاده
من اونجا رو ندیدم، ولی در فرودگاه ها و مترو ها و ... دقیقا به خاطر همین مشکل همیشه از تلویزیون های LCD استفاده می کنند، نه مانیتور. :46:
--
شما ماکزیمم بودجه تون رو بگید ببینیم چه محصولی براتون مناسبه.
baloteli
29-03-2010, 15:40
شما ماکزیمم بودجه تون رو بگید ببینیم چه محصولی براتون مناسبهماکزیموم بودجه350000 الی400000 مانیتور 19 الی 22 اینچ کمی بیشتر هم بود موردی نداره فقط زاویه دیدش بالا باشه
به نظر شما اگر از تلوزیون lcd استفاده کنم بهتر نیست مثل X-VISION
baloteli
07-04-2010, 16:16
کسی جواب نمیده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.