مشاهده نسخه کامل
: مشکل اساسی با کارت گرافیک 4890msi
:37:با سلام و تبریک سال نو امیدوارم هیچ مشکلی نداشته باشید
من یه گرافیک 4890 msi سی کلون دارم اما یه مشکل اساسی داره اونم اینکه تو منوی گرافیک در ati overdrive دو قسمت وجود داره که gpu clock در یکی رو هر چی تغییر می دی باید اون یکی gpu clockکه در current clock نیز همون مقدار بشه اما نمی شه ودر حالت عادی که 850 هست مرتب به 240 تغییر میکنه ، بیشتر روی 240 هست. تو بازی بخصوص pes2010 تیر در وازه ها رو شکسته نشون می ده
درضمن مشخصات سیستم من این هست ولی فکر کنم مادربوردم هم ایراد داره چون دوتا پورت گرافیک داره که یکیش گرافیک رو تو 3d mark درست امتیاز نمی ده :
mb:k9a2cf msi
ram:4gig
cpu:amd phenomeII X4 945 3.00ghz
power:600w
دمتون گرم
:41::37::wac::question::thumbsdow:18:
پس چی شد؟ بابا دمتون گرم! حداقل یه حرکتی برید تا منی که با این اینترنت زغال می ام یه جواب ببینم امیدوار بشم به سایتتون بعدش هم دو رورزه که سوال رو پرسیدم پس کی جواب میدین مگه شما اهل فن نیستید
خستگی تو تنمون موند انصافا دمتون گرم خیلی باحالید:41:
مثل اینکه تو این سایت کسی چیزی از گرافیک سر در نمیآره یا اینکه گلچین می کنید و جواب میدین:4::37::29::42::9::4::4::4::4::4::4::4:: 4:
V i r u s e r
31-03-2010, 17:43
فقط تو Pes مشکل دارید؟
ورژن catalyst تتون چنده؟
شما ایا رو بگو بعد اسپم بده
تو pes وهم call of و هم Battlefield Bad Company 2 کلا حالمون رو گرفته البته من بیشتر به این مطلب زیر گیر دادم
تو منوی گرافیک در ati overdrive دو قسمت وجود داره که gpu clock در یکی رو هر چی تغییر می دی باید اون یکی gpu clockکه در current clock نیز همون مقدار بشه اما نمی شه ودر حالت عادی که 850 هست مرتب به 240 تغییر میکنه ، بیشتر روی 240 هست. تو بازی بخصوص pes2010 تیر در وازه ها رو شکسته نشون می ده
درضمن مشخصات سیستم من این هست ولی فکر کنم مادربوردم هم ایراد داره چون دوتا پورت گرافیک داره که یکیش گرافیک رو تو 3d mark درست امتیاز نمی ده :
alborz_k
31-03-2010, 17:55
:37:با سلام و تبریک سال نو امیدوارم هیچ مشکلی نداشته باشید
من یه گرافیک 4890 msi سی کلون دارم اما یه مشکل اساسی داره اونم اینکه تو منوی گرافیک در ati overdrive دو قسمت وجود داره که gpu clock در یکی رو هر چی تغییر می دی باید اون یکی gpu clockکه در current clock نیز همون مقدار بشه اما نمی شه ودر حالت عادی که 850 هست مرتب به 240 تغییر میکنه ، بیشتر روی 240 هست. تو بازی بخصوص pes2010 تیر در وازه ها رو شکسته نشون می ده
دمتون گرم
:41::37::wac::question::thumbsdow:18:
سلام . خسته نباشید .
کلأ کارت های گرافیکی در زمان پردازش دو بعدی ، فرکانس هته و حافظه رو کم می کنند تا مصرف کارت و همچنین حرارت تولیدی کاهش پیدا کنه و این مشکل و یا ایراد کارت نیست.
مادربرد شما ، شکاف دوم گرافیکش در سرعت کامل عمل نمی کنه و باعث کاهش کارایی می شه . و طبیعی هست.
پورت اول مادربورد از نظر شما مشکلش چیه؟:31:
آقا ما که قانع نشدیم کسی نگفت مشکل چیه چرا فقط تو 4890 اینطور می شه و روی 4670 اینطور نیست البته روی یه سیستم دیگه
اولن که مادربوردت خیلی ضعیف هست برا این cpu و گرافیک
من دو بار این مشکلو داشتم برای سیستم مشتری
یه بار پاور کم می آورد که البته نگفتی پاور شما چه برندی داره اگه معمولیه وات غیر واقعی روش نوشته
یه بار هم بایوس مادر بورد رو آپدیت کردم
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.