ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس wmicvrts.exe؟

farman-h
28-03-2010, 23:13
با سلام کامپیوترم ویروسی شده سرعتش بشدت اومده پایین هی نگ میکنه باید رستش کنم وارد safe mode هم نمیشه system restore باز نمیشه :41:دیگه کلافه شدم کسی میتونه کمکم کنه با چه آنتی ویروسی میتونم از بینش ببرم و همچنین در task bar هم چند تا ipconfig وجود دارد و این پیغام خطا هم هی میآد
برنامه prevx رو هم دانلود کردم ولی کار نمیکنه

jax2
28-03-2010, 23:49
سلااگه safe mode شما کار نمی کنه به احتمال خیلی زیاد سیستم شما کرم سالیتی داره
این کرم یا ویروس به این راحتی ها پاک نمیشه
برای پاک کردنش به وبلاگ من سر بزنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farman-h
29-03-2010, 15:55
سلام مشخصاتی که کامپیوترم اون ویروس رو داره تو وب بلاگتون نیست :41:

Dr Hannibal
29-03-2010, 17:36
سلام مشخصاتی که کامپیوترم اون ویروس رو داره تو وب بلاگتون نیست :41:

شما باید یک انتی ویروس مثل کسپرسکی / نود32 / آواست / نورتون / آویرا. یکی از اینها رو نصب کن سپس تا امروز اپدیت کن بعد اسکن کن مشکل رفع میشه.

اگه ویروس اجازه نصب انتی ویروس بهت نمیده بهترین کار یک دیسک نجات از یک انتی ویروس رو دانلود کنی که اپدیت باشه و از اون بوت کنی سیستم رو.

اگه مقدور نیست دیسک نجات/ این نرم افزار رو نصب کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نرم افزار به احتمال زیاد مشکل نصب نشدن انتی ویروس رو رفع میکنه بعدش باید انتی ویروس اصلی رو نصب کنی و اپدیت.

پیشنهاد من اگه سیستم قوی داری کسپرسکی اگه ضعیف نود32 یا آویرا هست.

موفق باشید

picher_s
29-03-2010, 18:40
درود

سرباره نود از کسپر بیشتر با توجه به تست ها!!!

1- Combofix

2- avira

M E H R A N
29-03-2010, 22:31
درود

سرباره نود از کسپر بیشتر با توجه به تست ها!!!

1- Combofix

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- avira

picher_s جان میشه این جمله ات رو زیر دیپلم دوباره بنویسی :31: هر چقدر فکر کردم نفهمیدم چی به چیه :23:

farman-h
29-03-2010, 23:57
سلام بچه ها ممنون بابت جوابهاتون من nod32 رو نصب کردم و آخرین تاریخ آبدیت هم کردم :41:جالب اینجاست که اول 23 تا ویروس رو حذف کرد و بعد از یک رست تمامی ویروسها مثل اولش برگشتن و آنتی ویروس nod32 رو هم پاک کردن:37:

farman-h
30-03-2010, 10:43
شما باید یک انتی ویروس مثل کسپرسکی / نود32 / آواست / نورتون / آویرا. یکی از اینها رو نصب کن سپس تا امروز اپدیت کن بعد اسکن کن مشکل رفع میشه.

اگه ویروس اجازه نصب انتی ویروس بهت نمیده بهترین کار یک دیسک نجات از یک انتی ویروس رو دانلود کنی که اپدیت باشه و از اون بوت کنی سیستم رو.

اگه مقدور نیست دیسک نجات/ این نرم افزار رو نصب کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نرم افزار به احتمال زیاد مشکل نصب نشدن انتی ویروس رو رفع میکنه بعدش باید انتی ویروس اصلی رو نصب کنی و اپدیت.

پیشنهاد من اگه سیستم قوی داری کسپرسکی اگه ضعیف نود32 یا آویرا هست.

موفق باشید

ممنون دوست عزیز trojan remover رو نصب کردم همه رو پاک کرد کاری که نود32 نتونست نمیدونم چرا؟ولی trojan remover اون رو پاک کرد البته آبدیت شدش( اولش trojan remover نمیتونست اسکن کنه و تا 40% سیستمم رو اسکن میکرد دیگه ویروس بهش اجازه نمیاد برنامه trojan remover رو خارج میکرد ولی آبدیتش کردم همه رو کشت) دستت درد نکنه 1000 بار:20:

Dr Hannibal
30-03-2010, 11:42
ممنون دوست عزیز trojan remover رو نصب کردم همه رو پاک کرد کاری که نود32 نتونست نمیدونم چرا؟ولی trojan remover اون رو پاک کرد البته آبدیت شدش( اولش trojan remover نمیتونست اسکن کنه و تا 40% سیستمم رو اسکن میکرد دیگه ویروس بهش اجازه نمیاد برنامه trojan remover رو خارج میکرد ولی آبدیتش کردم همه رو کشت) دستت درد نکنه 1000 بار:20:

خواهش می کنم... حالا شما باید یک انتی ویروس خوب نصب کنی و همیشه اپدیت نیگرش داری که دیگه این مشکل پیش نیاد

این شکایت که نود32 چرا نمیتونه پاک کنه خیلی دیده شده گاهی اوقات محصولات ایست خیلی ضعف نشون میده ولی بازم بلاخره یک آنتی ویروس خوب به حساب میاد.

گزینه های خوب مثل

کسپرسکی / نورتون / آویرا / eset آخرین ورژنش

موفق باشید

picher_s
30-03-2010, 19:36
picher_s جان میشه این جمله ات رو زیر دیپلم دوباره بنویسی :31: هر چقدر فکر کردم نفهمیدم چی به چیه :23:

درود رفیق

آره

برای نوشته آبی:

بقیه اش هم که واضحه.

Combofix برای خارج کردن روت کیت از تو حافظه بهترینه!!!

تو آنتی ها Avast بهتر از بقیه تو خارج کردن ویروس از تو حافطه عمل میکنه . آویرا هم گفته تو نگارش 10 رو این

موضوع خیلی کار کرده.

بعد گزارشش هم یکی از بهترین گزارش هاست.

پیروز باشید.