مشاهده نسخه کامل
: (درخواست)راهنمایی در مورد موتورهای بازی
squall12
28-03-2010, 12:14
سلام دوستان:11:
من می خوام یک بازی مثل سری بازی های سیمز بسازم.یعنی یه جورهایی شبیه سازی زندگی مجازی ایرانیان.البته هیچی در مورد بازی سازی نمی دونم ولی خواهشا یه موتور بازی رو معرفی کنید که بتونم این سبک بازیرو توش بسازم.
فقط موتور رو معرفی کنید خودم اموزشهای مربوطش رو یاد می گیرم.
ممنون:40:(خواستن توانستن است)
AMIR REZAs
28-03-2010, 12:48
ببینید با هر موتوری میشه این کار رو انجام داد ، حداقل با 3d game که من کار میکنم این خصوصیت رو توش میبینم که بتونه هم چین بازی ای بسازه .
تا شما گفتید یه بازی مثل سیمز من بازیه (زندگی جدید سارا)یادم افتاد. این بازی با موتورquest ساخته شده.
ehsan_wwe
28-03-2010, 13:26
زندگي ايرانيان دختر تو 12 سالگي در به در دنبال دوست پـسر ميگرده ;)) پسر تو 18 سالگي مخ دختر 12 سالرو زد و بردش .. به به ;))
دختر تا بشه 20 ساله 50 تا پسر عوض ميكنه از 20 سالگي هم به بعد تا قبل از ازدواجش 50000 تا پسر رو تست ميكنه
بعد از ازدواج زن به شوهر شك داره شوهر به زن :)) يه بچه ميارن تو اين دنياي پر از كثيفي
از هم طلاق ميگيرن بچه بد بخت پيچ تو پيچ ميشه و .....
اين زندگي ايرانيه فكر نكنم بشه ساختش يه بازي چرند ساختن زندگي شيرين با quest3d كه مثلا پسر به دختره شماره ميده دختره اگه نگيره مينويسه شما يك كار خوب انجام داديد ( سوا از اينكه بد بخت اگه بگيري كه بهتره از ترشيدگي نجات پيدا ميكني )
و اما پيش نهاد سر آشپز :
با هر موتوري ميتوني بسازيش اما;
تو به فكر گرافيك كار باش پس 3d game studio رو بوس كن بزار بقل سكينه . به فكر برنامه نويسيه راحت باش پس quest3d رو بزار براي غضنفر باهاش حال كنه . Dark basic خيلي راحته كار باهاش گرافيكشم بد نيست فقط افت فريم داره . udk بد نيست اما يه جايي از بدن پاره ميشه اگه بخاي باهاش يه بازي بجز fps ( اول شخص ) بسازي . c4 خوبه اما افت فريم داره و .......
بگرد بجز اينا ببين چي پيدا ميكني
squall12
28-03-2010, 13:28
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون.(دکمه تشکر واسم فعال نیست)
راستش خودم هر وقت سیمز رو بازی می کردم همیشه ارزو داشتم توی ایران هم کسی یه بازی مثل این بسازه با این تفاوت که این بار خود زندگی ایرانیها توی این بازی نشون داده بشه.
به هر حال امیدوارم یه روزی بتونم همچین بازی رو بسازم:)
parvizamd
28-03-2010, 14:06
زندگي ايرانيان دختر تو 12 سالگي در به در دنبال دوست پـسر ميگرده ;)) پسر تو 18 سالگي مخ دختر 12 سالرو زد و بردش .. به به ;))
دختر تا بشه 20 ساله 50 تا پسر عوض ميكنه از 20 سالگي هم به بعد تا قبل از ازدواجش 50000 تا پسر رو تست ميكنه
بعد از ازدواج زن به شوهر شك داره شوهر به زن :)) يه بچه ميارن تو اين دنياي پر از كثيفي
از هم طلاق ميگيرن بچه بد بخت پيچ تو پيچ ميشه و .....
اين زندگي ايرانيه فكر نكنم بشه ساختش يه بازي چرند ساختن زندگي شيرين با quest3d كه مثلا پسر به دختره شماره ميده دختره اگه نگيره مينويسه شما يك كار خوب انجام داديد ( سوا از اينكه بد بخت اگه بگيري كه بهتره از ترشيدگي نجات پيدا ميكني )
و اما پيش نهاد سر آشپز :
با هر موتوري ميتوني بسازيش اما;
تو به فكر گرافيك كار باش پس 3d game studio رو بوس كن بزار بقل سكينه . به فكر برنامه نويسيه راحت باش پس quest3d رو بزار براي غضنفر باهاش حال كنه . Dark basic خيلي راحته كار باهاش گرافيكشم بد نيست فقط افت فريم داره . udk بد نيست اما يه جايي از بدن پاره ميشه اگه بخاي باهاش يه بازي بجز fps ( اول شخص ) بسازي . c4 خوبه اما افت فريم داره و .......
بگرد بجز اينا ببين چي پيدا ميكني
کاملا من موافقم دختره تیپ می زنه تا پسره رو جذب کنه وای عجب دنیایی شده !بی خیال
این جور بازی های هوش منصوعی بالای می خوان که باید برنامه نویس خوبی باشد
squall12
28-03-2010, 14:27
ممنون از نظراتتون.
یه موتور بازی پیدا کردم به اسم VISUAL3D.NET
نوشته مخصوص بازیهای شبیه سازی و MMOو انلاین و... هست.کسی چیزی دربارش می دونه؟اگه خوبه دانلود کنم
اینم سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لایسنسشو هم دارم:21:
ehsan_wwe
28-03-2010, 20:06
اتفاقا برو دنبال اونايي كه مخصوص شبيه سازي نيستن چون ميخواي اينستنس بسازي ( پس دنبال انجين هاي قوي بازي سازي باش )
tovamohammad
09-04-2010, 04:30
سلام دوستان:11:
من می خوام یک بازی مثل سری بازی های سیمز بسازم.یعنی یه جورهایی شبیه سازی زندگی مجازی ایرانیان.البته هیچی در مورد بازی سازی نمی دونم ولی خواهشا یه موتور بازی رو معرفی کنید که بتونم این سبک بازیرو توش بسازم.
فقط موتور رو معرفی کنید خودم اموزشهای مربوطش رو یاد می گیرم.
ممنون:40:(خواستن توانستن است)
سلام دوست عزیز
در مورد بقیه ی موتور ها نمی دونم، ولی با UDK می تونی این بازی رو با یه گرافیک و گیم پلی خوب در بیاری، البته باید بتونی با Unreal Script هم کار کنی، تا سبک بازیت دربیاد.
اگه خواستی با UDK کار کنی پشتیبانی و سوالات داخل این تاپیک هستند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم با هر موتوری که کار می کنی، یه بازی توپ در بیاری. اگه سوالی بود داخل همون تاپیک بپرس.:8: فعلا بای.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.