ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با وب کم لپ تاپ

MONO!!
28-03-2010, 01:15
سلام دوستان.من وقتی وارد my computer میشم و روی Usb video device در تب scanners and cameras کلیک میکنم به جای اینکه دوربین روی lcd لپ تاپ روشن بشه و در واقع خودمو ببینم و کلا وب کم فعال بشه یک پیغام خطا دریافت مب کنم.
Video Preview Failure
Creation of the preview failed.
please check the device connection and make sure that the device is not being used by another application or user.
مدل لپ تاپ vgn-sz750N vaio هستش.درایورشو هم یه بار uninstall کردم و دویاره نصب کردم ولی جواب نداد.نمیدونم چی شده.لطفا کمک کنید.:41:

MONO!!
01-04-2010, 13:03
چرا هیشکس جواب نمیده به این تاپیک؟؟یعنی واقعا کسی بلد نیست؟؟یا حوصله ی جواب دادن ندارین؟؟؟:41:

MONO!!
01-04-2010, 13:06
چرا هیشکی جواب نمیده؟؟یعنی واقعا کسی بلد نیست؟؟یا حوصله جواب دادن ندارین؟؟:41:

pooriya_hp
01-04-2010, 17:39
سلام دوستان.من وقتی وارد my computer میشم و روی Usb video device در تب scanners and cameras کلیک میکنم به جای اینکه دوربین روی lcd لپ تاپ روشن بشه و در واقع خودمو ببینم و کلا وب کم فعال بشه یک پیغام خطا دریافت مب کنم.
Video Preview Failure
Creation of the preview failed.
please check the device connection and make sure that the device is not being used by another application or user.
مدل لپ تاپ vgn-sz750N vaio هستش.درایورشو هم یه بار uninstall کردم و دویاره نصب کردم ولی جواب نداد.نمیدونم چی شده.لطفا کمک کنید.:41:

دوست عزیز شما این کارها رو انجام بدین:
1.درایور وبکم رو نصب کن
2.برو تو سایت خود سونی و آخرین درایور رو دانلود کن
3.ویندوز استاندارد خود لپ تاپ رو نصب کن
4.امکان داره مشکل سخت افزاری باشه اما به احتمال زیاد با نصب درایور جدید حل میشه
توکل بر خدا