ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هنگ سیستم

sm_315
28-03-2010, 00:19
سلام
1 ماهه که سیستمم اعصابمو داغون کرده:41::19:
قبل از اینکه هارد جدید بخرم هیچ مشکلی نداشتم حتی تا یک هفته بعد هم خوب بود ولی الان نمیدونم چه مرگش شده
در حال حاضر دوتا هارد و یه دی وی دی رایتر ساتا دارم نمیدونم چرا اینطوری میشه ،الان دوتا هاردام وصله ولی وقتی دی وی دی رایترم رو هم نصب میکنم سیستم به محض اینکه بالا میاد هنگ میکنه و وقتی هم ریست میکنم دوتا هاردم میپره و سیستم پیغام No Disk میده و وقتی دوباره کابلشونو درمیارم و میزنم درست میشه

هاردا رو با برنامه HD Tune امتحان کردم هیچ مشکلی ندارن
دی وی دی رایترم هم سالمه
حتی مادربوردمو هم عوض کردم ولی باز جواب نداد
تو یه سایت هم خوندم که برای هاردم باید جامپر بزنم. ولی اونکار هم جواب نداد (البته مطمئن نیستم جای جامپر رو درست زده باشم)
یکی هم گفت ممکنه مشکل از پاورم باشه
حالا نمیدونم کلا گیج شدم تو رو خدا هرکی میتونه راهنماییم کنه درستش کنم (ببخشید که یکم طولانی شد:11:)

sm_315
28-03-2010, 23:05
یعنی واقعا هیچکس نمیتونه کمکی بکنه؟

behruz_godrat
13-04-2010, 04:46
دوست عزیز اگر تمامی درایور های شما SATA باشد مشکلی ندارید و تعویض جامپر هارد از 3GB به 1.5GB زمانی لازمه که مادربرد شما قدیمی باشه واز SATA 1 پشتیبانی کنه چون بعضی از مادربرها مانند Elitegrup و ABIT با هاردهای SATA 2 مشکل دارند
ولی احتمال زیادی که میدم اینه که هارد جدید شما SATA 2 هستش و هارد قدیمی شما SATA 1 و این 2 هارد در کنار هم سازگاری خوبی ندارند من خودم چند بار این مشکل رو دیدم
اگر هارد قدیمی رو غیر فعال و با هارد جدید کار کنید میبینید که مشکل حل شده

ولی اگر تنها هارد جدید شما SATA 2 باشد و بقیه IDE موضوع فرق میکنه

HADI roni
02-05-2010, 10:51
تنظیمات بایوسو چک کن.گزینه ی Raid ببین فعاله؟
میتونه از پاورت هم باشه.اتصالاتشو چک کن.ببین قدرتش چقدره شاید نمیتونه ساپورت کنه