مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید لب تاب
davood.2008
27-03-2010, 21:02
سلام دوستان
من می خوام یک لب تاب تا سینزده بدر بگیرم با این مشخصات
بودجه : 1 میلیون و دویست هزار تومان
حتما از مدل های سونی یا دل یا اچ پی باشه
این خصوصیات رو داشته باشه :
1) hdmi & wireless
2) blu-ray
3) win 7
4) full HD
من خودم نظرم این مدله : FW550F
اینم خصو صیاتش :
CPU : INTEL 2.53G 3M cache 2core P8700
RAM : 4GB
HDD : 320GB
DRIVE : BLU RAY
LCD : 16.4 " FULL HD
VGA : ATI 4650
OTHERS : WIFI/WEB/BT/HDMI
WINDOWS : 7
2.8KG
نظرتون چیه؟
:10:
من مثل هیمینی که شما میخوایین رو دارم و مثل سگ هم پشیمون هستم از خریدش . 5 ماه هم هست خریدم و دارم کار میکنم و اصن راضی نیستم . خوب هست ولی خیلی مشکل و ایراد داره :
سنگینه
بزرگه بیش از حد و اسکرینش اصلن ضرورت نداره
بدنه ش خیلی ظریف هست
گرم میکنه و حتمن باید زیرش فن باشه
سرعتش خوبه اما
براق بودن مانیتور یه عیب بزرگه و کافیه کمی نور محیط زیاد باشه تا همه چیز تو چشمت منعکس بشه
شارژ شدن باطریش خیلی طولانی هست و حدود 3 ساعت تا 4 ساعت طول میکشه
بیشتر از دو ساعت دووم نداره باطریش
تازه بدون استفاده دی وی دی
گارانتیش اصلن اینترنشنال نیست و خیلی مراقب این قضیه باش اگه زیرش زده باشه یو اس آ مطمئن باش فقط توی آمریکا گارانتی داره .. من الان لندن هستم و در به در دنبال گارانتیش و جایی قبول نیمکنن و میگن باید پست کنی آمریکا هزینه هم پای خودت اونم 80 دلار رفت 80 برگشت .
تلفن کردن به شرکت سونی هم هر دقیقه 40 پنس میندازه !
کیفیت تصویر اصلن مناسب و خوب نیست و من که کارم فتوشاپ و عکاس حرفه ای هست اصلن رضایت ندارم .
الان هم به محض اینکه پول دستم برسه یه مک بوک پرو میخرم و خلاص ! خلاصه اشتباه میکنی اگه سونی بخری و من پیشنهاد میدم یا اپ پی بخری یا دل ... در ضمن توی تمام کشورهای خارجی هم سونی اصلن مارک جالبی شناخته نمیشه و خیلی خیلی کم طرفدار داره بین لپ دارها . حرف اول رو مک میزنه دوم اپ پی سوم توشیبا و بعد ایسر و مارکهای دیگه تو هیپ فروشگاهی هم سونی نیست !!!!! خود دانی
REGISTERED-USER
27-03-2010, 22:51
خوب این که سونی تو ایران و خاورمیانه فقط طرفدار داره حرفی نیست ... به هر حال سابقه اش زیاده
در مورد براق بودن بدنه ، ببینید سونی برای کار زیر آفتاب یا نور شدید یا کلا محیط بیرون ساخته نشده .... برای محیط های علمی آموزشی و یا مدیریتی هست که لپ تاپ ثابت ولی به زیبایی و کارایی اون اهمیت داده میشه
اون مورد باتری هم بخاطر اینه که شما باتری را خوب مدیریت نمی کنید والا باتری های خوبی داره سونی
davood.2008
27-03-2010, 22:53
من مثل هیمینی که شما میخوایین رو دارم و مثل سگ هم پشیمون هستم از خریدش . 5 ماه هم هست خریدم و دارم کار میکنم و اصن راضی نیستم . خوب هست ولی خیلی مشکل و ایراد داره :
سنگینه
بزرگه بیش از حد و اسکرینش اصلن ضرورت نداره
بدنه ش خیلی ظریف هست
گرم میکنه و حتمن باید زیرش فن باشه
سرعتش خوبه اما
براق بودن مانیتور یه عیب بزرگه و کافیه کمی نور محیط زیاد باشه تا همه چیز تو چشمت منعکس بشه
شارژ شدن باطریش خیلی طولانی هست و حدود 3 ساعت تا 4 ساعت طول میکشه
بیشتر از دو ساعت دووم نداره باطریش
تازه بدون استفاده دی وی دی
گارانتیش اصلن اینترنشنال نیست و خیلی مراقب این قضیه باش اگه زیرش زده باشه یو اس آ مطمئن باش فقط توی آمریکا گارانتی داره .. من الان لندن هستم و در به در دنبال گارانتیش و جایی قبول نیمکنن و میگن باید پست کنی آمریکا هزینه هم پای خودت اونم 80 دلار رفت 80 برگشت .
تلفن کردن به شرکت سونی هم هر دقیقه 40 پنس میندازه !
کیفیت تصویر اصلن مناسب و خوب نیست و من که کارم فتوشاپ و عکاس حرفه ای هست اصلن رضایت ندارم .
الان هم به محض اینکه پول دستم برسه یه مک بوک پرو میخرم و خلاص ! خلاصه اشتباه میکنی اگه سونی بخری و من پیشنهاد میدم یا اپ پی بخری یا دل ... در ضمن توی تمام کشورهای خارجی هم سونی اصلن مارک جالبی شناخته نمیشه و خیلی خیلی کم طرفدار داره بین لپ دارها . حرف اول رو مک میزنه دوم اپ پی سوم توشیبا و بعد ایسر و مارکهای دیگه تو هیپ فروشگاهی هم سونی نیست !!!!! خود دانی
دستت درد نکنه از راهنماییت
مرسی از یه اشتباه نجاتم دادی
به نظرت چی بگیرم HB یا DELL
من زیاد با لب تاب اشنایی ندارم و فقط مشخصات رو می خونم ولی نمی دونم چطور بفهم گارانتی چهطوره یا گرم می کنه یا صفحه مانیتورش خوبه یا باطریش چه قدر دوام داره
شما مدل خاصی می تونین بم پیشنهاد کنین که ایده ال باشه
به نظرت با این بودجه می تونم مک بگیرم
من پلفرم ویندوز رو دوست دارم
اگه می شه راهنماییم کن
بازم ممنونم
:10:
DADASH BOZORGE
27-03-2010, 23:04
سلام به شما عزیزان
من قصد خرید یک لپ تاپ دارم البته SONY یا DEL فرقی نمیکنه
حدود 1 میلیون تا 1.5 میلیون میتونم پرداخت کنم
برای شرکتی که کار میکنم نیاز دارم
خواستهای اون شرکت برای لپ تاپ به شرح زیر هست :
سیمکارت خور باشد
قابلیت gprs داشته باشه
زمان نگهداریه شارژش بالا باشه
وزنش هم زیاد نباشه که فشار بیاره
از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن پیشاپیش برای راهنمایی تشکر میکنم
ارشام
davood.2008
28-03-2010, 07:52
خوب این که سونی تو ایران و خاورمیانه فقط طرفدار داره حرفی نیست ... به هر حال سابقه اش زیاده
در مورد براق بودن بدنه ، ببینید سونی برای کار زیر آفتاب یا نور شدید یا کلا محیط بیرون ساخته نشده .... برای محیط های علمی آموزشی و یا مدیریتی هست که لپ تاپ ثابت ولی به زیبایی و کارایی اون اهمیت داده میشه
اون مورد باتری هم بخاطر اینه که شما باتری را خوب مدیریت نمی کنید والا باتری های خوبی داره سونی
سلام شما نظرتون درباره یه لب تاپ با بودجه من چیه؟
خوب ایرادات وارده را خیلی راحت میشه جواب داد.
اول در مورد گرم کردن : سری FW جزو خنک ترین نوت بوک های گیم هست در صورتی که پس از مدت زمان زیادی بازی سنگین ، بدنه اصلا داغ نمی کنه.
این حرف من نیست ، از هر کی که از این سری استفاده میکنه می تونید بپرسین ، در بررسی های notebookcheck و notebookjournal دمای دستگاه را بسیار مناسب بیان کردن و اون را جزو خصوصیات خوب دستگاه نام بردن ،کمی با نوت بوک های dv6 و دل studio کار کنید ، می فهمید گرم کردن یعنی چی !بدنه سری fw در حالت گیم گرم نمیشه ، اما مثلا سری studio xps فقط کافیه دستگاه را روشن کنید ، بعد از 20 دقیقه کار های معمولی ، بدنه گرم میشه.
در مورد صفحه نمیش : خوب اندازه صفحه نمایش 16.4 اینچ هست دیگه ! شما قبل از خرید مگه اندازه صفحه نمایش را نمی بینید ؟ اگر با سایز مشکل دارید خوب نخرید !مثل این هست که شما نوت بوک 18 اینچی بخرید و بگید سنگینه !!!! خوب این یک چیزه واضحیه و عیب نیست.
در مورد براق بودن صفحه نمایش هم باید بگم که اتفاقا صفحه نمایش های سونی نیمه براق هستند ، صفحه نمایش براق یعنی اچ پی و دل ! حودتان به فروشگاهی برید و براق بودن صفحه نمایش این 3 مدل را با هم مقایسه کنید ! به حرف من می رسید .
در مورد کیفیت صفحه نمایش هم که در بازار اگر دقت کنید ، رزولیشن بهتری نسبت به دیگر صفحه نمایش ها داره ، که یک مزیت هست. و از طرفی به نظرم کیفیت خیلی خوبی داره ( در مقایسه با نوت بوک های هم قیمت ) منکر این حرف پیدا نمی شه:31:
در مورد باتری هم رجیستر جان توضیح دادن ، باتری در 3 ساعت شارژ میشه.خوب همه باتری ها اینجورین ! مگه برای دیگر دستگاه ها 1 ساعته شارژ میشه؟؟؟؟مدت زمان شارژی هم که در اختیار شماست حدود 2:30 هست که برای نوت بوک های مولتی مدیا زمان خوبیست.
فن هم اصلا نیاز نداره ، بی خودی خرج نکن ،
بدنه هم ظریف هست ، درست.
گارانتی هم میتونه امرتات یا نقش باشه ، که مطمئن هست.
davood.2008
28-03-2010, 12:44
خوب ایرادات وارده را خیلی راحت میشه جواب داد.
اول در مورد گرم کردن : سری FW جزو خنک ترین نوت بوک های گیم هست در صورتی که پس از مدت زمان زیادی بازی سنگین ، بدنه اصلا داغ نمی کنه.
این حرف من نیست ، از هر کی که از این سری استفاده میکنه می تونید بپرسین ، در بررسی های notebookcheck و notebookjournal دمای دستگاه را بسیار مناسب بیان کردن و اون را جزو خصوصیات خوب دستگاه نام بردن ،کمی با نوت بوک های dv6 و دل studio کار کنید ، می فهمید گرم کردن یعنی چی !بدنه سری fw در حالت گیم گرم نمیشه ، اما مثلا سری studio xps فقط کافیه دستگاه را روشن کنید ، بعد از 20 دقیقه کار های معمولی ، بدنه گرم میشه.
در مورد صفحه نمیش : خوب اندازه صفحه نمایش 16.4 اینچ هست دیگه ! شما قبل از خرید مگه اندازه صفحه نمایش را نمی بینید ؟ اگر با سایز مشکل دارید خوب نخرید !مثل این هست که شما نوت بوک 18 اینچی بخرید و بگید سنگینه !!!! خوب این یک چیزه واضحیه و عیب نیست.
در مورد براق بودن صفحه نمایش هم باید بگم که اتفاقا صفحه نمایش های سونی نیمه براق هستند ، صفحه نمایش براق یعنی اچ پی و دل ! حودتان به فروشگاهی برید و براق بودن صفحه نمایش این 3 مدل را با هم مقایسه کنید ! به حرف من می رسید .
در مورد کیفیت صفحه نمایش هم که در بازار اگر دقت کنید ، رزولیشن بهتری نسبت به دیگر صفحه نمایش ها داره ، که یک مزیت هست. و از طرفی به نظرم کیفیت خیلی خوبی داره ( در مقایسه با نوت بوک های هم قیمت ) منکر این حرف پیدا نمی شه:31:
در مورد باتری هم رجیستر جان توضیح دادن ، باتری در 3 ساعت شارژ میشه.خوب همه باتری ها اینجورین ! مگه برای دیگر دستگاه ها 1 ساعته شارژ میشه؟؟؟؟مدت زمان شارژی هم که در اختیار شماست حدود 2:30 هست که برای نوت بوک های مولتی مدیا زمان خوبیست.
فن هم اصلا نیاز نداره ، بی خودی خرج نکن ،
بدنه هم ظریف هست ، درست.
گارانتی هم میتونه امرتات یا نقش باشه ، که مطمئن هست.
مرسی همین مدل رو می گیرم
خب من هیچ مدلی رو نمیتونم پیشنهاد بدم ! ولی من از سونی راضی نیستم و حرفهایی هم که دوستان میزنن رو اصلن قبول ندارم . مدیریت باطری مساله ای هست که اصلن قابل قبول نیست ! شما وقتی بازی میکنین یا با دی وی دی کار میکنین بیشتر باطری خالی میشه تا وقتی که فقط دارین چیزی تایپ میکنین . منم کارم با فتوشاپ هست و از تمام کش و رم داره استفاده میشه و برای همینباطری زود تموم میشه و از طرفی هم چون کانکشن من وایرلس هست خود اونم خیلی توی باطری تاثیر میذاره . در ضمن چون کار من گرافیک هست مجبورم روشنایی تصویر رو حداکثر بذارم که اینم زودتر تمومش میکنه ! پس مشکل از مدیریت نیست و بی کیفیت بودن هست چطور که مک هفت ساعت با بهترین کیفیت تصویری کار میکنه و دلیلش هم استفاده از LED هست !
نکته دم در مورد اندازه مانیتور این هست که منم اولش فکر میکردم هر چی بزرگتر باشه بهتره ولی وقتی خریدم متوجه شدم که توی صفحات بزرگ اینترنت و یا آفیس که کار میکنی ار هر دو طرف حدود 4 سانت خالی میمونه و خب این ضرورتی نداره که بزرگ باشه ! در ضمن وزنش هم خیلی زیاد هست و کافیه شما مثل من دائم کارتون در حال تردد باشه تا بفهمین حمل کردن یه لپ تاپ دو کیلو هشتصد گرمی که با آداپتورش بشه سه کیلو و کوله دوربین و لنزها که هشت کیلو وزن اونهاست یعنی چی !!!!!! از طرفی هم وقتی این لپ تاپ رو توی هواپیما بخواهین باز کنین نصفش می افته روی کنار دستیتون و تازه میز جلوتونن هم طاقت وزنش رو نداره ! پس اشتباه منو تکرار نکنین .
در مورد داغ کردن هم کلن چه روشن باشه چه هر کاری باهاش بکنین داغ میکنه و اینها همه بستگی داره فقط و فقط به اینکه مقدار سی پی یو شما چقدر هست .هر چقدر کلاک سی پی یو قوتر باشه گرما بیشتره . سرعت هارد بیشتر باشه گرما میده . جی پی یو کارت گرافیک بیشتر باشه گرما میده و همه این عوامل یعنی گرم شدن دستگاه . لپ تاپ من وقتی روشن میشه بدون هیچ کاری درست بعد از 15 دقیقه وقتی دستم رو روی تاچ اسکرین میذارم کاملن داغ هست ! پس هر دستگاهی رو با مشخصات خاص خودش باید مقایسه کرد نه با کیلو و مثقال !!!!!!!! دوست پسر منم یه لپ تاپ سونی خریده که همه چیزش مثل مال من هست با این فرق که هاردش دور پایین هست و سی پی یو اون یک و دو و اصلن داغ نمیکنه ! ولی مال من همیشه داغه !
نکته بعد در مورد براق بودن یا نبودن .که منظور من براق بودن مانیتور بود نه خود لپ تاپ ! مدل های لاتیتوت دل همه مات هستن . و براق بودن حالا دو درجه باشه یا سه درجه هیچ فرقی در اصل قضیه نمیکنه کلن نور رو میزنه توی چشم ! در مورد کیفیت تصویر هم اگه یه روز رفتین و کیفیت تصویر مک رو دیدین خودتون رنگ سیاه میگیرین میمالین به مانتیورتون !!!!!! مقایسه با مارک های دیگه درست شاید کمی بهتر باشه ولی در کل راضی کننده نیست و بسته به کار داره . بازی کن هستین و یا توی اینترت گشت میزنین بله تصویر مناسب شماست ولی مثل من که باید دقت کنین روی نویز های عکس و پیکسل ها , نخیر اصلن دقیق و قانع کننده نیست . ببینین کاربری شما چی هست !
ظریف و کاملن هم شکننده ست ! وقتی دارین تایپ میکنین از کلید ال تا کلید دی کمی فرو میره کیبردتون . تمام بدنه از پلاستیک و لاک ساخته شده و فلز درش نیست . وقتی با یک دست بلندش میکنین بدنه کمی جیر جیر میکنه . لبه های مانیتور خیلی انعطاف پذیرن و به سادگی کج و راست میشن و خشک نیست .و تنها عامل خوبی که داره کی بردش هست که کلید ها جداست و فاصله داره و این خیلی خوبه برای تایپ کردن !
فن هم نیازی نداره و این درسته ولی دستگاه برقی هر پقدر خنک تر باشه هومون قدر عمرش بیشتر میشه ! گرماش شاید معمولی باشه ولی داغه در صورتیکه مدل های اچ پی رو من ندیدم اینقدر داغ باشن ! و یا صدا داشته باشن . کلن صدای هاردش زیاده !
یک اشکال خیلی بزرگ دیگه هم صدای خیلی زیاد دی وی دی رام ست که کر کننده ست یه برنامه نصب کنین یا یه فیلم بذارین توش وووووووووووو صدا میده ! مثل مدل های چینی سی دی رام های دسک تاپ میمونه و حتا به نظرم بدتر چون درست روبروی شماست و اعصب خرد کن هست . کلن لپ تاپ بهتره هیچ صدایی نداشته باشه چون سوهان روح هست !
منکر سرعتش نمیشم که خیلی خوبه ولی خب اینها رو هم داره !
به هر حال نظر من اینه قبل از خرید حتمن حتمن از نزدیک باهاشون کار کنین و بعد بخرین . خیلی ها در ایران تعصب برند دارن و میگن فلان مارک عالی هست در صورتیکه باید دید کاربری شما چیه و نیازتون چی هست . من شاید صدا اذیتم میکنه ولی شما رو نه . چشم من شاید مشکل داره مال شما نه . خونه من شاید شمالیه مال شما جنوبی و نور مشکلی براتون نداره !من زن هستم و بدنم ضعیف هست و وزن رو بیشتر احساس میکنم تا شما که مرد هستین و قوی ترین . اینها مهم هستن ! امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشین .
اینجا شده تاپیک بحث های بی مورد ، بزودی هم بسته خواهد شد.
اما باز هم می گم که ایراداتی که شما وارد می کنید چیز هایی هستند که قبل از خرید کاملا واضح بودند.
وزن 3 کیلو هست ! کسی که لپتاپ را زیاد حمل می کنه باید متوجه باشه که برای حمل راحت تر باید سراغ 13 اینچی ها رفت و نه 16 اینچ ! خوب این یک چیز واضحی هست.
در مورد گرما هم احتمالا مشکلی برای لپتاپ شما وجود داره ، باز هم میگم که جزو خنک ترین نوت بوک های گیم هست .
سند حرفم:
دمای سونی FW
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمای سری DV6 از برند HP
دمای سری استادیو از دل
خوب اگر حداکثر دمای 38 درجه زیاد هست نخر !
اما در مورد صفحخ نمایش:
سونی FW
سری DV6 از برند HP
دل استادیو
توضیح اینکه هر چه برایتنس بیشتر باشد ، کار کردن با صفحه نمایش راحت تر خواهد بود ، مخصوصا در محیط های روشن ، سونی بالا ترین برایتنس را دارد.
هرچقدر black کمتر باشد ، رنگ ها واضح تر و طبیعی تر ، زاویه دید بهتر ، نمایش رنگ مشکی طبیعی تر : سونی کمترین black را دارد.
هرچقدر مخرج کسر کنتراست بیشتر باشد هم که واضحه دیگه :31: سونی بهترین کنتراست را دارد.
اما در مورد باتری : هر لپتاپی برای کاری ساخته شده ! قبل از خرید آدم یکم فکر می کنه بعد میخره ، نه اینکه بخره و بعد ایراد بگیره.
اساسا نوت بوک های مولتی مدیا برای حمل و نقل و کار در محیط خارج از خانه یا محل کار ساخته نشده اند.
پس فرض بر این است که فرد همواره ، می تونه از آداپتور دستگاه استفاده کنه.
حداکثر بودجه ی شما هم در حدود 1200 هست.
در این محدوده قیمت نوت بوک های مولتی مدیا زیادی وجود دارد.
اگر باتری ها رو مقایسه کنی می بینی همه در یک رنج قرار دارند.
lenovo Y550 , HP dv6 , HP HDX, SONY FW,DELL studio,acer aspire 5739,.............
خوب در این محدوده قیمت نوت بوک های ultru portable هم قرار دارند ، که حدود 12 ساعت شارژ در اختیار شما قرار می دهند ، پس باتری را با توجه به نوع و کلاس لپتاپ می سازند.
سونی هم نوت بوک هایی با باتری های 11 ساعته داره ، اما نوت بوک در کلاس مولتی مدیا نیست.
اگر پول دارید می تونید حدود 2200 هزینه کنید و از macbookpro ها خریداری کنید ، باتری بهتر شارژ می دهد (در سیستم عامل مک)، یا از سری Z سونی خریداری کنید که هم سبک تر هستند و هم قدرتمند و هم با باتری خوب
davood.2008
29-03-2010, 10:17
سلام روز بخیر
اول از همه تشکر می کنم از sshiive که تجربه خودش رو از دید یه گرافیست حرفه ای نسبت به این لب تاب گفت و همچنین ار biostar عزیز که از دید فنی نظر خودش رو گفت
من یه دانشجو هستم تو استان خوزستان. استانی که دمای اون تو تابسنون به 50 درجه هم می رسه
چون تو شهرستان درس می خونم می خوام لب تاب بگیرم .
تمام فعالیت من اینترنت ،گوش کردن موزیک ، دیدن فیلم ، کار با افیس هست که تما این موارد هم در حد نرمال انجام می دم
البته محیط فعالیت من هم بیشتر مکان های بسته مثل خونه ، دانشگاه و ... هست
با توجه به توضیحات شما فکر می کنم این مدل برای من ایده ال باشه چون طبق تصاویر biostar عزیز برای محیط زندگی من این مدل خنک ترین هست نسبت به دل و اچ پی و همچنین بهترین تصویر رو برای کارهای عادی داره
باز هم از توجه شما ممنونم
:31:
یه چیز دیگه :
biostar عزیز شما چرا می خوای این تاپیک رو ببندی
بده داذیم بحث می کنیم یا جای کسی رو تنگ ردیم
:19::19::19::19::19:
اما باز هم خود دانی ...
یا علی...
تاپیک ها رو من نمیبندم ، اما وقتی که بحث از مشاوره و راهنمایی خارج بشه و بشه بحث های تعصبی یا کلکل ، خود به خود بسته میشه:31:
من هم فقط از نظر فنی نگفتم ، خودم این مدل را دارم و همچنین طراحی وب و برنامه نویسی بیشترین استفاده من هست.
H@mid-Vista
29-03-2010, 10:55
خب من هیچ مدلی رو نمیتونم پیشنهاد بدم ! ولی من از سونی راضی نیستم و حرفهایی هم که دوستان میزنن رو اصلن قبول ندارم . مدیریت باطری مساله ای هست که اصلن قابل قبول نیست ! شما وقتی بازی میکنین یا با دی وی دی کار میکنین بیشتر باطری خالی میشه تا وقتی که فقط دارین چیزی تایپ میکنین . منم کارم با فتوشاپ هست و از تمام کش و رم داره استفاده میشه و برای همینباطری زود تموم میشه و از طرفی هم چون کانکشن من وایرلس هست خود اونم خیلی توی باطری تاثیر میذاره . در ضمن چون کار من گرافیک هست مجبورم روشنایی تصویر رو حداکثر بذارم که اینم زودتر تمومش میکنه ! پس مشکل از مدیریت نیست و بی کیفیت بودن هست چطور که مک هفت ساعت با بهترین کیفیت تصویری کار میکنه و دلیلش هم استفاده از LED هست !
نکته دم در مورد اندازه مانیتور این هست که منم اولش فکر میکردم هر چی بزرگتر باشه بهتره ولی وقتی خریدم متوجه شدم که توی صفحات بزرگ اینترنت و یا آفیس که کار میکنی ار هر دو طرف حدود 4 سانت خالی میمونه و خب این ضرورتی نداره که بزرگ باشه ! در ضمن وزنش هم خیلی زیاد هست و کافیه شما مثل من دائم کارتون در حال تردد باشه تا بفهمین حمل کردن یه لپ تاپ دو کیلو هشتصد گرمی که با آداپتورش بشه سه کیلو و کوله دوربین و لنزها که هشت کیلو وزن اونهاست یعنی چی !!!!!! از طرفی هم وقتی این لپ تاپ رو توی هواپیما بخواهین باز کنین نصفش می افته روی کنار دستیتون و تازه میز جلوتونن هم طاقت وزنش رو نداره ! پس اشتباه منو تکرار نکنین .
در مورد داغ کردن هم کلن چه روشن باشه چه هر کاری باهاش بکنین داغ میکنه و اینها همه بستگی داره فقط و فقط به اینکه مقدار سی پی یو شما چقدر هست .هر چقدر کلاک سی پی یو قوتر باشه گرما بیشتره . سرعت هارد بیشتر باشه گرما میده . جی پی یو کارت گرافیک بیشتر باشه گرما میده و همه این عوامل یعنی گرم شدن دستگاه . لپ تاپ من وقتی روشن میشه بدون هیچ کاری درست بعد از 15 دقیقه وقتی دستم رو روی تاچ اسکرین میذارم کاملن داغ هست ! پس هر دستگاهی رو با مشخصات خاص خودش باید مقایسه کرد نه با کیلو و مثقال !!!!!!!! دوست پسر منم یه لپ تاپ سونی خریده که همه چیزش مثل مال من هست با این فرق که هاردش دور پایین هست و سی پی یو اون یک و دو و اصلن داغ نمیکنه ! ولی مال من همیشه داغه !
نکته بعد در مورد براق بودن یا نبودن .که منظور من براق بودن مانیتور بود نه خود لپ تاپ ! مدل های لاتیتوت دل همه مات هستن . و براق بودن حالا دو درجه باشه یا سه درجه هیچ فرقی در اصل قضیه نمیکنه کلن نور رو میزنه توی چشم ! در مورد کیفیت تصویر هم اگه یه روز رفتین و کیفیت تصویر مک رو دیدین خودتون رنگ سیاه میگیرین میمالین به مانتیورتون !!!!!! مقایسه با مارک های دیگه درست شاید کمی بهتر باشه ولی در کل راضی کننده نیست و بسته به کار داره . بازی کن هستین و یا توی اینترت گشت میزنین بله تصویر مناسب شماست ولی مثل من که باید دقت کنین روی نویز های عکس و پیکسل ها , نخیر اصلن دقیق و قانع کننده نیست . ببینین کاربری شما چی هست !
ظریف و کاملن هم شکننده ست ! وقتی دارین تایپ میکنین از کلید ال تا کلید دی کمی فرو میره کیبردتون . تمام بدنه از پلاستیک و لاک ساخته شده و فلز درش نیست . وقتی با یک دست بلندش میکنین بدنه کمی جیر جیر میکنه . لبه های مانیتور خیلی انعطاف پذیرن و به سادگی کج و راست میشن و خشک نیست .و تنها عامل خوبی که داره کی بردش هست که کلید ها جداست و فاصله داره و این خیلی خوبه برای تایپ کردن !
فن هم نیازی نداره و این درسته ولی دستگاه برقی هر پقدر خنک تر باشه هومون قدر عمرش بیشتر میشه ! گرماش شاید معمولی باشه ولی داغه در صورتیکه مدل های اچ پی رو من ندیدم اینقدر داغ باشن ! و یا صدا داشته باشن . کلن صدای هاردش زیاده !
یک اشکال خیلی بزرگ دیگه هم صدای خیلی زیاد دی وی دی رام ست که کر کننده ست یه برنامه نصب کنین یا یه فیلم بذارین توش وووووووووووو صدا میده ! مثل مدل های چینی سی دی رام های دسک تاپ میمونه و حتا به نظرم بدتر چون درست روبروی شماست و اعصب خرد کن هست . کلن لپ تاپ بهتره هیچ صدایی نداشته باشه چون سوهان روح هست !
منکر سرعتش نمیشم که خیلی خوبه ولی خب اینها رو هم داره !
به هر حال نظر من اینه قبل از خرید حتمن حتمن از نزدیک باهاشون کار کنین و بعد بخرین . خیلی ها در ایران تعصب برند دارن و میگن فلان مارک عالی هست در صورتیکه باید دید کاربری شما چیه و نیازتون چی هست . من شاید صدا اذیتم میکنه ولی شما رو نه . چشم من شاید مشکل داره مال شما نه . خونه من شاید شمالیه مال شما جنوبی و نور مشکلی براتون نداره !من زن هستم و بدنم ضعیف هست و وزن رو بیشتر احساس میکنم تا شما که مرد هستین و قوی ترین . اینها مهم هستن ! امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشین .
خوب در مورد نظرات شما دوست عزیز باید بگم كه:
فرمودین كه اولش فكر می كردین هر چی بزرگتر باشه بهتره اما بعدا متوجه شدین نه ضرورتی نداره که بزرگ باشه !!
باید خاطرنشان كنم كه نوت بوكها در 3 كلاس ساخته میشوند
1-سایز 13 و 14 اینچ كه معمولا برای حمل و نقل فراوان هستند
2-سایز 15 و 16 كه هم قابل حمل هستند و هم مشابه دسكتاپ مانیتور بزرگ فراهم می كنن
3-سایز 17 به بالا كه عملا جایگزین دسكتاپ هستن
شما انتخاب نادرست كردین و مشكل نوت بوك نیست. نوت بوكهای بزرگتر معمولا عمر باطری كمتری هم دارند.
فرموده بودین كه مال دوست پسرتون داغ نیست اما مال شما داغه!
دوست عزیز هارد دور بالا به تنهایی عامل گرما نیست. شما نوت بوكتونو چك كنین به لحاظ كاركرد صحیح فن و تمیز بودنش. نوت بوكها برای افرادی كه مدام در رفت و امد هستن زود غبار میگیرن و باید 8 تا 12 ماه یكبار باز و تمیز بشن.
واضحه غبار عایق حرارتی هست.
مانیتورهای انتی گیلر و یا مات بهترین نوع مانیتور هستن و همین كه انعكاس ندارن برای چشم خیلی بهتر هستن اما خوب كنتراست پایینتری دارن. این نوع مانیتورها گرونتر هم هستند و تا حدی ضد ضربه تر از براقها هستن.
به طور كلی سونی نوت بوك مناسب خانمها زیاد زده:
سری SR و سری CW مدلهای 13 و 14 بسیار عالی و با رنگبندی مناسب خانمها داره
به نظر من بحث از حد خودش خارج نشده چون در واقع داریم مشکلات و معایب لپ تاپ رو توضیح میدیم . ولی یک عده هستن که دوست دارن بگن ماست سیاهه . به هر حال :
طراحی وب اصلن کار تخصصی گرافیک نیست و با فتوشاپ زمین تا آسمون فرق میکنه . من خودم هم طراحی وب میکنم و نیازی اصلن به رزولوشن بالا و تصویر عالی نداره . ولی کار با فتوشاپ مخصوصن وثتی داری روی عکس های مراسم عروسی کار میکنی معلوم میشه که چه مانیتوری نیاز داره !
در مورد گرد و غبار و گرما , لپ تاپی که من هنوز 5 ماه نیست خریدم و فقط هم توی محیط های در بسته کار میکنم فکر نمیکنم غباری گرفته باشه سوای اینکه من هر هفته با اسپری های باد همه جاشو تمیز میکنم !
من چون کارم گرافیک بود فروشنده محترم به من پیشنهاد مانیتور بزرگ داد و منم چون قبلش لپ تاپ دل داشتم و 14 اینچ بود فکر نمیکردم اینطور از آب در بیاد ! وگرنه من خودم میدونم سایز لپ تاپ ها چی هستن و گفتم که ضرورتی نداره که بزرگ بگیریم و فکر کنیم چون بزرگ هست تصویر هم خیلی میتونه با 15 فرق داشته باشه !
در مورد گرما شما فقط حرف هارد منو خوندی ؟ پرا اونجایی که نوشتم کلاک سی پی یو بالاتر باشه یا گراتفیک قوی تر باشه گرما هم بیشتره رو ندیدی ؟
روی لپ تاپ های مک یه لایه چسبونده میشه که اونها رو مات میکنه و کنتراست رو هم تغییر نمیده ! حتا اگر هم کمی بیاد پایین بهتر از این هست که هیچی نتونی توی مانیتور نگاه بکنی .
در مورد بالاترین کیفیت مانیتور سونی , قبلن هم گفتم کسی که این پشنهاد رو میده یه نیم نگاهی هم به مک بندازه بد نیست در ضمن الان که بیشتر مانیتورها از LED استفاده میکنن بجای خرید فول اچ دی بهتره از لد استفاده کرد که مصرف باطری کمتر و کیفیت و شفافیت تصویر بیشتری هم دارن ! پس این بحث خیلی مفید بود که به این بنده خدا بجای اینکه این پیشنهاد رو بدین , فقط با من دعوا کردین ... بهتره آدم یه کم فکر کنه بعد جواب بده !!!!!!
شما هم که توی منطقه گرمسیر هستین بهتره از نوت پال استفاده کنین که زیر لپ تاپ قرار میگیره و خیلی خنکش میکنه . وقتی من ازش استفاده میکنم لپ تاپ من کاملن سرد هست ولی کمی صدا داره بهتره موقع خرید از مدلی بخرین که فن بی صدا داشته باشه و به فروشنده هم تاکید کنین که اگه صدا داشت پس میارین . یک فن هم بهتر از سه فن هست صدای کمتر و قدرت بیشتر و ارزونتر .. بازم امیدوارم انتخاب درستی داشته باشین .. در ضمن شما که کارتون کحدود به همین هاست و کار خاصی نمیکنین بهتره 13 اینچ بخرین و یا نهایت 15 . که البته من پیشنهادم 13 هست هم حمل و نقلش ساده ست هم خیلی جمع و جوره و از نظر تصویری هم کوچیک نیست . توی سفر هم راحت میتونین ازش استفاده کنین .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.