ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت ATI با سایر گرافیک ها

mosayeb01
27-03-2010, 16:55
سلام
تفاوت گرافیک ATI باسایر گرافیک ها در چیست؟
ممنون میشم توضیح بدید.

pc_hex
01-04-2010, 21:57
ببین دوست من . سرعت atiو قدرت اور کلاکش خیلی بالاست .!!!میتونی 5870 را با gtx285 مقایسه کنی . فرکانس 5870 3.5 برابر 285 هستش . هرچه فرکانس بالاتر باشه سرعت بالاتر میره . در ضمن قیمت این کارتها نسبت به کارایی بالایی که دارن واقعا مناسب هستن. الان 4350 که 55 تومانی از 9500 که 65 هستش خیلی بهتره. من خودم به ati اعتقاد پیدا کردم . :::فقط سربازان قرمز پوش ati:::

shamy
01-04-2010, 22:24
سلام
ممنون میشم توضیح بدید.

درود دوست من.
منظور شما رو نمی فهمم.
اگه سری 5 ATI رو مد نظرتون هست که از هرلحاظ عالی هستن.وگرنه همه کارت گرافیک ها یک کار انجام میدهند به جز سری Quadro که برای کار رندر مناسب هست.

behruz_godrat
01-04-2010, 23:31
سلام
ممنون میشم توضیح بدید.

بعد از اینکه در سال 2005 شرکت AMD , شرکت ورشکست شده ATI را با شرکت خودش ادغام کرد و خرید
دنیای کارت گرافیک دستخوش تغییرات فراوانی از جمله استفاده از حافظه های GDDR 4,5 و تکنولوژی های DirectX 10.1 ,11 که در حال حاضر هم nVIDIA از استفاده آنها عاجز است شد

سیاست های مشتری مداری و کیفیت عالی با قیمت کم باعث شد دوستداران گیم و مالتی مدیا به سوی ATI بروند وهمین باعث شد که طرفداران قدیمی و پرو پا قرص nVIDIA برند ATI را انتخاب کنند

بنده خودم با یک گرافیک آنبرد 4200 بدون هیچ مشکل گرافیکی 4 ماه باهاش کار کردم و اگه به خاطر فشار سیستم نبود لزومی نمیدیدم گرافیک بخرم

در کل فقط ATI که هوای همه رو داره:thumbsup:

A.M.D.D.E.V.I.L
08-04-2010, 22:12
ATI خیلی کم مصرف تره یعنی حتی فکرشم نمیتونی بکنی

alidata2010
08-04-2010, 22:25
چرا کارت های ati از فیزیک پشتیبانی نمیکنن ولی کارت های nvidia پشتیبانی میکنن

behruz_godrat
08-04-2010, 23:17

توی یکی از تاپیک های همین سایت خوندم که انودیا از ATI درخواست همکاری برای پشتیبانی کارتهای RADEON از PhysX رو کرده اما AMD قبول نکرده اما یکی از سایتهای خارجی با همکاری انودیا دارن یه درایور جدید برای نصب PhsyX بر روی کارتهای Radeon
دقیقآ نمیدونم کدوم تاپیک بود ولی اگه سرچ کنی پیدا میکنی

mehrdad_ati
09-04-2010, 15:53
بعد از اینکه در سال 2005 شرکت AMD , شرکت ورشکست شده ATI را با شرکت خودش ادغام کرد و خرید
دنیای کارت گرافیک دستخوش تغییرات فراوانی از جمله استفاده از حافظه های GDDR 4,5 و تکنولوژی های DirectX 10.1 ,11 که در حال حاضر هم nVIDIA از استفاده آنها عاجز است شد

سیاست های مشتری مداری و کیفیت عالی با قیمت کم باعث شد دوستداران گیم و مالتی مدیا به سوی ATI بروند وهمین باعث شد که طرفداران قدیمی و پرو پا قرص nVIDIA برند ATI را انتخاب کنند

بنده خودم با یک گرافیک آنبرد 4200 بدون هیچ مشکل گرافیکی 4 ماه باهاش کار کردم و اگه به خاطر فشار سیستم نبود لزومی نمیدیدم گرافیک بخرم

در کل فقط ATI که هوای همه رو داره:thumbsup:

کی میگه ati ورشکست بود ! دوست عزیز شما حتما یادت نمیاد اون موقع ها رو ! ati قبل از ادغام در اوج قدرتش بود و همیشه رتبه ی اول فروش کارت دسکتاپ مال خودش بود ! سال اولی که amd اومد خریدش بود که nvidia بازار رو از ati گرفت . حالا هم کم کم ati داره سهمش رو پس میگیره .

آخه کانادایی با تایوانی چه وجه تشابهی میتونه داشته باشه :18:

tonypb
09-04-2010, 19:49

چون فیزیک مال انویدیاست.
تو بازی metro 2033 فیزیک نصب نبود بازی بالا نمیومد.وقتی نصب کردم بازی بالا اومد.دلیلشو نمیدونم.
ati هم همچین تکلونوژی داره فکر کنم havok بود.

robert
09-04-2010, 19:59
سلام
ممنون میشم توضیح بدید.

منظورتون رو از (( سایر گرافیکها )) متوجه نشدم...

دوست گلم :11:

تو بحث کارت گرافیک یک موضوع (( برند سازنده برد کارت گرافیک هست )) که چندین برند هستند مثل XFX , ASUS,gigabyte,SPARKLE.inno3D و موضوع دیگه (( شرکت سازنده پردازنده گرافیکی )) هست که دو تا بیشتر نیست... یکی ATI و اون یکی هم Nvidia....

شاد باشی :11:

sajad_n90
23-04-2010, 18:12
سلام
کدوم برند بهتر هست
XFX , ASUS,gigabyte,SPARKLE.inno3D

behruz_godrat
23-04-2010, 19:59
ASUS,gigabyte
درکل همشون خوبن و تفاوت اونها در نوع خنک کننده هستش