ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sleeping Dogs

صفحه ها : 1 [2]

milad_takjoo
12-09-2012, 16:22
تایید میشه..گرافیک بازی به نسبت خوب اجرا شدنش خیلی خوبه...توی gta ده هزارتا پچ من گرفتم آخر مثل آدم اجرا نمیشد...
کلا gta این نسل رو من تقریبا قیدش رو زدم...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر فک کن

واقعا خودم کشتمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به فکر من که چیزی نمیرسه..یه دو سه بار هم تلاش کردم ...نشد..:31:

3Dmajid
12-09-2012, 17:13
به فکر من که چیزی نمیرسه..یه دو سه بار هم تلاش کردم ...نشد..

ببین ... یه زنه هست افتاده کف زمین این ور دیوار ...
اونو بهش لگد زدم همینجوری که داشتم بش لگد میزدم پام رد شد از اون ور دیوار خورد به یارو
افتاد زمین مرد :39:

ali_agha1981
12-09-2012, 20:55
ببین ... یه زنه هست افتاده کف زمین این ور دیوار ...
اونو بهش لگد زدم همینجوری که داشتم بش لگد میزدم پام رد شد از اون ور دیوار خورد به یارو
افتاد زمین مرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب میلاد هم که گفت باگ بازیه..به نوعی باگ بازی حساب میشه دیگه..:27:

3Dmajid
12-09-2012, 21:08
خوب میلاد هم که گفت باگ بازیه..به نوعی باگ بازی حساب میشه دیگه..:27:

نه آخه باگ بازی که نیس.
میشه گفت باگ فیزیک بازیه :31:
دیدی وقتی لگد میزنه میچرخه میزنه
وقتی میچرخید پاش از دیوار یه کم رد شد خورد به اون بدبخت
چقدم زود مرد
به هر حال نکته انحرافی داشت :31:

imi imi
13-09-2012, 10:29
سلام به همگی منم بالاخره بازیو تموم کردم واقعا بازیه جالبی بود مخصوصا داستان بازی.گیم پلی هم حرف نداشت خیلی روون بود.:20:
بد نیست بدونید اقای Will yun Lee نقش Wei Shen رو بازی کرده و جالبه که از 13 سالگی شروع به اموختن فنون رزمی میکنه و اون حرکت ها و کمبو ها که توی بازی هست رو خودش اجرا کرده.
اینم چند تا عکس ازش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aramesh_61
13-09-2012, 10:51
متحانش ضرر نداره همین الان جی تی ای رو نصب کن و بعدش مقایسه کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه ربطی نداره !
پس بگیم کرایسیس 2 که روی پایین ترین سیستم هام خوب جواب میده گرافیک خوبی نداره ؟
الان رقابت بازیا سر گرافیک بالا و بهینه سازی خوبه که باعث میشه روی پایین ترین گرافیک هام خروجی خوبی بده
نمونه ی بارزشم کرایسیس 2 هست.
ولی شما بازیای راک استار رو نگاه کن !
جی تی ای ... مکس پین 3 ... ال ای نوآر ...
با وجود گرافیک نه چندان فوق العاده شون روی سیستم ها افت فریم داره.

واقعا چگونه CryEngine 3 رو با انجین این بازی مقایسه میکنی؟!! :13:CryEngine 3 از اول واسه نسل بعد نوشته شده و از همه لحاظ بهینه شده، انجین این بازی عمراً واسه اجرا روی 60 فریم بهینه شده باشه! اصلاً ارزش نداره واسه یه بازی مثل sd بیای انجین رو انقدر بهینه کنی که با یه گرافیک بهتر از gta iv روی 60 فریم اجرا بشه! بازیای انحصاری هم اینکارو نمیکنن چه برسه به این بازی، sd به خاطر گرافیک نه چندان سنگینی که داره روون اجرا میشه، فقط همین! در کل با نظرت در مورد گرافیک این بازی مخالفم :10:
در مورد بازیهای راک استار هم فقط میتونم بگم که Rage Engine جزء Top 10 انجینهای دنیاست! (به نظرم بحث رو بیخیال شیم بهتره ممنون دوست عزیز)

black.assassin
13-09-2012, 12:47
اینکه راک استار تو گرافیک خوب کار نکرده اصلا منطقی نیست. پایینترین کار گرافیکیش همین gta iv بود. la noir , red dead از بهترین گرافیکها برخوردار بودن. من گرافیکی که تو la دیدم تو هیچ بازی open world ای ندیدم تا حالا. gta هم گرافیک چندان ضعیفی نداشت اما به گرافیک این بازی نمیرسه منظورم تو طراحی اشیا هست. گرافیک آب و قطره ، بارون و هوا . حالا کاراکتر رو یکم ضعیف کار کرده قبول دارم. در کل راک استار کارش open world هست اصلا. طبیعتا موتورش برای این نوع بازی ها بهینه شده و نمیشه یه سری مشکلات توی gta iv رو گردن بهینه نبودن گرافیک انداخت.
این نظر من

hoomi_gta
13-09-2012, 12:53
مثلا استفاده از موبایل برای ماموریت گرفتن ، قرار گذاشتن.
به نظرم تو استفاده از موبایل تو این بازی خیلی خلاقیت بکار برده شده یکی از نکته های جذابش همین موبایلشه. مثلا -- کردن دوربین ها، کار گذاشتن باگ ها ، پیدا کردن محل طرف از روی گوشی ، باز کردن کد ها و ..... همین عکس گرفتن هم جالبه.
به نظرم همه ی اینجور بازی های الگوشون GTA هستش ولی این بازی خیلی نو آوری داشته

AF-Y
13-09-2012, 15:08
سلام دوستان .
به نظر من از بعضی نظر ها GTA IV از SD سر تره ! مثلا تو GTA حداقل می شد با مبایل شماره گیری کرد در ضمن تو SD وقتی با کسی کار نداره یا تو معموریتا دفترچه تلفنش خالیه!! تازه فیزیکشم که واقعا بدرد نخوره و بنظرم فیزیک GTA خیلی بهتره. ولی در کل بازی قشنگی بود.

goldenmember
13-09-2012, 15:26
من که میگم راک استار اینو دید gta v رو به تاخیر انداخت تا یه کارایی بکنه که کم نیاره.
نظر شما چیه؟

ye adam
13-09-2012, 17:56
راک استار برای Gta V هم کاری نکنه بازم کم نمیاره Gta کلا خیلی سر تره
و کسی بخواد تو این سبک بازی درست کنه فکر نکنم به راک استار برسه
این نظر شخصیه منه

ye adam
13-09-2012, 18:22
دوستان برای من وقتی بازی رو نصب میکنم ایکون تو فایل بازی یه ارور و ایکون تو دسکتاپ یه ارور میده
یکی این که رو دسکتاپه
اینم تو فایلش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Unable_To_Locate_Component.png
چیکار کنم
تو رو خدا کمکم کنید

3Dmajid
13-09-2012, 20:30
واقعا چگونه CryEngine 3 رو با انجین این بازی مقایسه میکنی؟!! CryEngine 3 از اول واسه نسل بعد نوشته شده و از همه لحاظ بهینه شده، انجین این بازی عمراً واسه اجرا روی 60 فریم بهینه شده باشه! اصلاً ارزش نداره واسه یه بازی مثل sd بیای انجین رو انقدر بهینه کنی که با یه گرافیک بهتر از gta iv روی 60 فریم اجرا بشه! بازیای انحصاری هم اینکارو نمیکنن چه برسه به این بازی، sd به خاطر گرافیک نه چندان سنگینی که داره روون اجرا میشه، فقط همین! در کل با نظرت در مورد گرافیک این بازی مخالفم
در مورد بازیهای راک استار هم فقط میتونم بگم که Rage Engine جزء Top 10 انجینهای دنیاست! (به نظرم بحث رو بیخیال شیم بهتره ممنون دوست عزیز)

من اصلا یادم نمیاد توی صحبتام حرفی از مقایسه ی کرای انجین با انجین این بازی زده باشم :31:
از اونجایی که بحث رو منحرف کردی و قبلا هم گفته بودی احساس میکنم علاقه ای به بحث تخصصی نداری بنابراین لازم نیس ادامه بدیم.
فقط آخرین حرفم اینه که گرافیک اون گیمی که سنگینه دلیل نمیشه که گرافیک خوبیه و بر عکس گرافیک اون گیمی که سبکه دلیل نمیشه که گرافیک پایینیه.

من گرافیکی که تو la دیدم تو هیچ بازی open world ای ندیدم تا حالا

فک کنم منظور شما از گرافیک توی این جمله بیشتر حرکات انیمیشن و از همه مهمتر حالات صورت و حرکات لب کاراکترها بوده.
اگه اینجوریه که منم باهات موافقم.
وگرنه از نظر طراحی شهرش و گرافیکی که کل بازی داره مخصوصا توی حالتی که تو شهر میچرخی، واقعا کم جزئیات و پایین تر از بازی هم سبکش جی تی ای بود.

طبیعتا موتورش برای این نوع بازی ها بهینه شده و نمیشه یه سری مشکلات توی gta iv رو گردن بهینه نبودن گرافیک انداخت.

خب همه مون شاهد این بودیم که ورژن IV این بازی مشکل گرافیکی داشت ؟؟؟؟؟
پس باید گردن چی بندازیم ؟
اون بازی روی تنظیمات VERY HIGHT رو بهترین سیستم ها بازم کیفیت راضی کننده ای رو نداشت.
البته بعد از پچ با کلی دردسر مشکلش تا حدودی حل شد.

من که میگم راک استار اینو دید gta v رو به تاخیر انداخت تا یه کارایی بکنه که کم نیاره.
نظر شما چیه؟

بعید نیس :31: نه این که کم نیاره.
شاید یه سری ویژگی ها میخواد بهش اضافه کنه که جذاب تر بشه.
شایدم دلیلیش اصلا این نباشه.
به هر حال هیچ کی از سیاستای کثیف این شرکتا خبر نداره :20:

سلام دوستان .
به نظر من از بعضی نظر ها GTA IV از SD سر تره ! مثلا تو GTA حداقل می شد با مبایل شماره گیری کرد در ضمن تو SD وقتی با کسی کار نداره یا تو معموریتا دفترچه تلفنش خالیه!! تازه فیزیکشم که واقعا بدرد نخوره و بنظرم فیزیک GTA خیلی بهتره. ولی در کل بازی قشنگی بود.

موافقم.
در کل به نظرم این بازی تو زمینه ی مبارزاتش خیلی بهتر از جی تی ای کار کرده.
و اینکه نسبت به جی تی ای آزادی عمل خیلی بیشتری داره.
اما خب از نظر فنی مثل هوش مصنوعی و گیم پلی رانندگی تو بعضی قسمتا ضعفای زیادی میشه دید.
البته به هر حال این بازی هم تو سبک خودش رانندگی خوبی داره اما جی تی ای یه چیز دیگه س :20:

3Dmajid
13-09-2012, 20:30
دوستان برای من وقتی بازی رو نصب میکنم ایکون تو فایل بازی یه ارور و ایکون تو دسکتاپ یه ارور میده
یکی این که رو دسکتاپه
اینم تو فایلش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Unable_To_Locate_Component.png
چیکار کنم
تو رو خدا کمکم کنید

ارور دومیت فک میکنم واسه دایرکت ایکسه

ye adam
13-09-2012, 21:23
ارور دومیت فک میکنم واسه دایرکت ایکسه

دایرکت ایکس xp تا 9 بیشتر نمیکشه
این بازی بیشتر میخواد؟

3Dmajid
14-09-2012, 09:11
این بازی بیشتر میخواد؟

احتمال زیاد مشکل از همینه

ye adam
14-09-2012, 09:21
احتمال زیاد مشکل از همینه

خوب حالا که من رو 7 نصب کردم چی؟
چرا دوباره همون ارور میاد؟

Davood_titan
14-09-2012, 10:16
این بازی بیشتر میخواد؟

داداش دیگه کم کم ویندوز xp رو باید بذاری کنار چون همه ی بازی های جدید روی se7en اجرا میشن

3Dmajid
14-09-2012, 10:25
خوب حالا که من رو 7 نصب کردم چی؟
چرا دوباره همون ارور میاد؟

ببین هر بازی ای یه دایرکت ایکس داره مخصوص خودش توی سیدی هست باید همونو نصب کنی.

black.assassin
14-09-2012, 11:48
فک کنم منظور شما از گرافیک توی این جمله بیشتر حرکات انیمیشن و از همه مهمتر حالات صورت و حرکات لب کاراکترها بوده.
اگه اینجوریه که منم باهات موافقم.
وگرنه از نظر طراحی شهرش و گرافیکی که کل بازی داره مخصوصا توی حالتی که تو شهر میچرخی، واقعا کم جزئیات و پایین تر از بازی هم سبکش جی تی ای بود.

خب همه مون شاهد این بودیم که ورژن IV این بازی مشکل گرافیکی داشت ؟؟؟؟؟
پس باید گردن چی بندازیم ؟
اون بازی روی تنظیمات VERY HIGHT رو بهترین سیستم ها بازم کیفیت راضی کننده ای رو نداشت.
البته بعد از پچ با کلی دردسر مشکلش تا حدودی حل شد.

من که گرافیک بالایی در گرافیک نور ، هوا و آب دیدم. جزئیات شهر اونقدری نبود که بی نظیر باشه ولی اینایی که گفتم واقعا تک بودن. هر چند در مجموع هم گرافیک خیلی خوبی داشت.

بله ولی این به خاطر این بود که بازی پورت شد. روی کنسول ها هیچ مشکلی نبود پس مشکل این بود موتور گرافیکی برای PC بهینه نشده. کلیت زیر سوال نمیره .

ye adam
14-09-2012, 12:02
داداش دیگه کم کم ویندوز xp رو باید بذاری کنار چون همه ی بازی های جدید روی se7en اجرا میشن

داداش من 2 تا ویندوز رو pc نصبه
رو 7 هم نصب کردم
steam رو هم اپدیت کردم دایرکت ایکسشم نصب کردم کرک و اپدیت بازی رو هم کپی کردم
تو steam اکانت ساختم
میرم تو اکانتم بازی رو اجرا کنم میگه
بازی قبلا اجرا شده ولی هیچی نمیاد
در کل باید بگم که وقتی بازی رو اجرا میکنم هیچ اتفاق خاصی نمیفته
ارور هم نمیده
به قران هر چی به فکرم رسید انجام دادم دیگه نمیدونم چیکار کنم :(

ye adam
14-09-2012, 12:02
ببین هر بازی ای یه دایرکت ایکس داره مخصوص خودش توی سیدی هست باید همونو نصب کنی.

نصب کردم باز اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته :دی
اینقدری که برای این راه رفتم برای نصب AC R راه نرفتم
:دی

neon_91
14-09-2012, 17:07
عجب گیری کردیما اصلا نمیشه از ماشین شلیک کرد اونجا میگه سیفتو بفشار بعد با لفت کلیک ماوس شلیک کن ولی نمیشه نمیدونم چرا.تا یه قسمتی که رفتم مشکلی نداشت یه جورایی حلش همیکردم تا اینکه اون مرحله که با قایق باید بریم نجات یکی اون سه تا قایق دنبالمون راه میفتند مثل سیریش دیگه نمیشه حلش کرد حالا چیکار کنم من آخه لطف کمک.

aramesh_61
14-09-2012, 19:18
من اصلا یادم نمیاد توی صحبتام حرفی از مقایسه ی کرای انجین با انجین این بازی زده باشم
توی پست قبلیت به عنوان دلیلی برای صحت حرفات اسم از کرایسیس 2 آوردی و همونطور که میدونی با cryengine 3 نوشته شده، منم گفتم انجین این دو بازی قابل مقایسه با هم نیست، cryengine 3 یه موتور نسل بعدیه که مطمئناً برای اجرا روی سیستمهای پایین بهینه شده ولی این بازی اونقدر ارزش سرمایه گذاری رو نداره که انجینش اونقدر بهینه بشه که با گرافیک بهتر از gta iv روی 60 فریم اجرا بشه.

فقط آخرین حرفم اینه که گرافیک اون گیمی که سنگینه دلیل نمیشه که گرافیک خوبیه و بر عکس گرافیک اون گیمی که سبکه دلیل نمیشه که گرافیک پایینیه

ممنون دوست عزیز، حرفت به طور کلی درسته ولی در مورد این بازی، فریم بالا به خاطر گرافیک نه چندان سنگین بازیه!

Hossein_128
14-09-2012, 19:21
چرا توی حرکت کلید ها دیر عمل میکنه؟
برای همه اینجوریه یا مشکل از سیستم ـه؟

3Dmajid
14-09-2012, 19:53
عجب گیری کردیما اصلا نمیشه از ماشین شلیک کرد اونجا میگه سیفتو بفشار بعد با لفت کلیک ماوس شلیک کن ولی نمیشه نمیدونم چرا.تا یه قسمتی که رفتم مشکلی نداشت یه جورایی حلش همیکردم تا اینکه اون مرحله که با قایق باید بریم نجات یکی اون سه تا قایق دنبالمون راه میفتند مثل سیریش دیگه نمیشه حلش کرد حالا چیکار کنم من آخه لطف کمک.

یعنی چی ؟؟؟؟
شیفت رو نگه میداری از شیشه ماشین میاد بیرون بعد با دکمه موس تیر میزنی.
مگه میشه نشه ؟

چرا توی حرکت کلید ها دیر عمل میکنه؟
برای همه اینجوریه یا مشکل از سیستم ـه؟

شاید افت فریم داره.گرافیکش رو ببر پایین تر.

3Dmajid
14-09-2012, 19:57
توی پست قبلیت به عنوان دلیلی برای صحت حرفات اسم از کرایسیس 2 آوردی و همونطور که میدونی با cryengine 3 نوشته شده، منم گفتم انجین این دو بازی قابل مقایسه با هم نیست، cryengine 3 یه موتور نسل بعدیه که مطمئناً برای اجرا روی سیستمهای پایین بهینه شده ولی این بازی اونقدر ارزش سرمایه گذاری رو نداره که انجینش اونقدر بهینه بشه که با گرافیک بهتر از gta iv روی 60 فریم اجرا بشه.

من خواستم اینو بگم که گرافیک میتونه خیلی خوب باشه ولی سنگین نباشه. مثال زدم وگرنه بازیای دیگه م هست.

ممنون دوست عزیز، حرفت به طور کلی درسته ولی در مورد این بازی، فریم بالا به خاطر گرافیک نه چندان سنگین بازیه!

آخه روون بودن بازی که همه چیشم به گرافیک بازی مربوط نیست.
منم نگفتم گرافیک بازی سنگینه، خوبه ولی سنگین نیست.
در مقایسه با جی تی ای آی وی گفتم.

neon_91
14-09-2012, 20:26
یعنی چی ؟؟؟؟
شیفت رو نگه میداری از شیشه ماشین میاد بیرون بعد با دکمه موس تیر میزنی.
مگه میشه نشه ؟

شاید افت فریم داره.گرافیکش رو ببر پایین تر.

متاسفانه باید بگم اینجوریه تو قایق که سوار میشم برای نابود کردن اون سه تا قایق باید بشون شلیک کنم ولی هرچقدر شیفتو نگه میدارم تا بعد شلیک کنم نمیشه خنده داره نه ؟
ببین من اومدم تنظیمات اولیه دکمه هارو عوض کردم یعنی امکان داره از اون باشه؟دوستان کمکی از دستشون برمیاد بکنند؟من این مشکلو قبلا هم داشتم(مثلا شلیک از موتور) ولی یه جورایی دس به سرش میکردم ولی اینو نمیشه.

3Dmajid
14-09-2012, 20:43
متاسفانه باید بگم اینجوریه تو قایق که سوار میشم برای نابود کردن اون سه تا قایق باید بشون شلیک کنم ولی هرچقدر شیفتو نگه میدارم تا بعد شلیک کنم نمیشه خنده داره نه ؟
ببین من اومدم تنظیمات اولیه دکمه هارو عوض کردم یعنی امکان داره از اون باشه؟دوستان کمکی از دستشون برمیاد بکنند؟من این مشکلو قبلا هم داشتم(مثلا شلیک از موتور) ولی یه جورایی دس به سرش میکردم ولی اینو نمیشه.

خب شاید زدی تنظیمات رو به فاک دادی :31:
به حالت پیش فرض برگردون.

MOHAMMAD2010
14-09-2012, 21:38
بابا خسته نشدین بس که هی با gta مقایسش کردین !
یکی به جای این حرفا بگه از نظر گیم پلی و اپن ورد بودن چه جوریه ؟ ارزش خرید داره ؟

3Dmajid
14-09-2012, 21:49
بابا خسته نشدین بس که هی با gta مقایسش کردین !
یکی به جای این حرفا بگه از نظر گیم پلی و اپن ورد بودن چه جوریه ؟ ارزش خرید داره ؟

کلا تو دو سه تا پست بحثش پیش اومد.
همچین میگی انگار کل تاپیک داریم مقایسه میکنیم.

آره بخر حالشو ببر.خیلی حال میده.
البته اولش بهت نمیچسبه میگی چقد مسخره س.
ولی یکی دو ساعت بشینی پاش بازی کنی جالب میشه و دیگه نمیخوای بلند شی ازش :31:

2lombe
15-09-2012, 13:59
بالاخره منم تمومش کردم رفت پی کارش! فقط ایچونت ها مونده! :31:

ashk1377
15-09-2012, 15:55
خیلی باحال بود من خوشم اومد 100 % ارزش خرید داره

ye adam
15-09-2012, 17:05
خیلی باحال بود من خوشم اومد 100 % ارزش خرید داره

برای من نصب نشد :41:

EHSANRF
19-09-2012, 09:00
یه جایی هست میری توی کلوب!
دستشوییش که برین
اولیش یه دختر و پسرن دارن با هم کارای بی تربیتی انجام میدن!!!

black.assassin
20-09-2012, 12:45
یه جایی هست میری توی کلوب!
دستشوییش که برین
اولیش یه دختر و پسرن دارن با هم کارای بی تربیتی انجام میدن!!!

فضولی نکن پسر. چیکار داری بذار راحت باشن. :پی

saeed-guitar
20-09-2012, 16:46
سلام
من امروز بازی Sleeping dog رو نصب کردم، اما موقع اجرا این ارور رو میده D3D11.DLL not found ... تو خوده DVD ایش هم یه فایل هست به اسم D3D11Install_2010 که میخوام نصبش کنم ارور میده Direct3D 11 Is not supported on this version of windows.
ویندوزم XP Sp3
تو WIN 7 نصب کنم درست میشه؟

ali_agha1981
20-09-2012, 22:50
سلام
من امروز بازی Sleeping dog رو نصب کردم، اما موقع اجرا این ارور رو میده D3D11.DLL not found ... تو خوده DVD ایش هم یه فایل هست به اسم D3D11Install_2010 که میخوام نصبش کنم ارور میده Direct3D 11 Is not supported on this version of windows.
ویندوزم XP Sp3
تو WIN 7 نصب کنم درست میشه؟

اینجا بپرس.
مشکلات نصب و اجرا - Sleeping dogs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed-guitar
20-09-2012, 23:44
مرسی ali_agha1981

silent-assassin
21-09-2012, 07:21
دوستان یه سوال
جایی از بازیی میزان پیشرفت را نمیگه؟ مثلا الان چند درصد بازی را تموم کردیم و چندتا ماموریت دیگه مونده؟

imi imi
21-09-2012, 10:39
دوستان یه سوال
جایی از بازیی میزان پیشرفت را نمیگه؟ مثلا الان چند درصد بازی را تموم کردیم و چندتا ماموریت دیگه مونده؟

سلام
برو توی منو یه جا نوشته استیس برو توش اونجا همه چیو زده مثلا چند تا دوربین -- کردی و چند تا ماموریت رفتی و ...

silent-assassin
21-09-2012, 10:40
دوستان یه سوال

خب خودم پیداش کردم. اصلا حواسم به منوی بازی نبود!

Viren
23-09-2012, 00:24
قراره DLC جدید بیاد شامل 20 مرحله SWAT و اسلحه همیشگی و جلیقه صدگلوله !

msi674
25-09-2012, 08:39
خب خودم پیداش کردم. اصلا حواسم به منوی بازی نبود!

کجا نشون میده ؟:31:

goldenmember
25-09-2012, 19:28
قراره DLC جدید بیاد شامل 20 مرحله SWAT و اسلحه همیشگی و جلیقه صدگلوله !
یکم جزئیاتشو بگی بد نیس

SADEGH 7
30-09-2012, 12:46
سلام
من بازی رو دانلود کردم با حجم 9.160GB . گویا یک آپدیت هم برای بازی اومده به این نام: Sleeping Dogs v1 5 Update.
از دوستان کسی اطلاع داره این آپدیت باعث چه تغییراتی تو بازی می شه؟

reza_meybod
11-10-2012, 16:56
شرکت Square Enix روز گذشته محتوای قابل دانلود (DLC) جدیدی برای بازی Open World خود، Sleeping Dogs به نام Street Racer را معرفی کرد.این DLC که در تاریخ ۱۶ اکتبر عرضه خواهد شد با قیمت ۳۲۰ Microsoft Point برای Xbox360، در شبکه ی PSN با قیمت ۳٫۹۹$ و در شبکه ی Steam با قیمت ۳٫۹۹$ به فروش میرسد.
Sleeping Dogs Street Racer قابلیت هایی از قبیل اضافه کردن مسیرهای مسابقه غیرقانونی در منطقه های Victoria Peak, Cross Island Enduro و همچنین مسابقات موتور سواری و قایق های تند رو را در خود دارد.
علاوه بر مسابقات جدید، لباس Dragon،ژاکت مسابقه و کلاه جدید برای کاهش شدت ضربات احتمالی چه در اثر درگیری های مسلحانه و چه در تصادف،در این DLC موجود خواهد بود.
تصاویر این DLC در زیر قابل مشاهده هستند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع : گیم فا

سلام
من بازی رو دانلود کردم با حجم 9.160GB . گویا یک آپدیت هم برای بازی اومده به این نام: Sleeping Dogs v1 5 Update.
از دوستان کسی اطلاع داره این آپدیت باعث چه تغییراتی تو بازی می شه؟

ماموریت های جدیدتر ، رفع باگهای قبلی ...

pouyasony
11-10-2012, 19:05
دوستان یه جا گیر کردم هرکار میکنم نمیتونم ردش کنم.تقریبا اوایل بازی یه مرده هست که با یه دختری حرف میزنه بعد تا منو میبینه فرار میکنه چاقو دستشه فرار میکنه باید بیفتی دنبالش یه جاش هست که چند نفر با خود اون یارو که چاقو دستشه میریزن سرت اون یکیارو به راحتی میزنم داغونشون میکنم ولی ا اون نفر اخری(همون چاقوکشه)هرکار میکنم نمیتونم بزنمش هر فنی زدم نشد تند تند با چاقو تیکه پارم میکنه .با چه روشی میتونم بکشمش؟

Hossein_128
11-10-2012, 21:05
هرکار میکنم نمیتونم بزنمش هر فنی زدم نشد تند تند با چاقو تیکه پارم میکنه .با چه روشی میتونم بکشمش؟
من اکثر زد و خوردها رو با این ترینر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رفت م

pouyasony
12-10-2012, 16:16
اقا از دست این پلیسا چطور میشه فرار کرد با بهترین ماشینا هم از دستشون فرار میکنم ولی باز گم و گور نمیشن میان دنبالم تا بالاخره دستگیرم میکنن.چیکار میشه کرد؟

Hossein_128
12-10-2012, 17:00
اقا از دست این پلیسا چطور میشه فرار کرد با بهترین ماشینا هم از دستشون فرار میکنم ولی باز گم و گور نمیشن میان دنبالم تا بالاخره دستگیرم میکنن.چیکار میشه کرد؟
با همون ترینر هم میشه. کلید Numpad 4

pouyasony
12-10-2012, 17:04
با همون ترینر هم میشه. کلید Numpad 4

دوست عزیز numpad 4 رو میزنم ولی بازم پلیسا دنبالم میکنن
--------------------------------------------------------------------------------
ویرایش:ممنون دوست عزیز درست شد

Hamid Reza
26-10-2012, 18:41
شرکت Square Enix روز گذشته محتوای قابل دانلود (DLC) جدیدی برای بازی Open World خود، Sleeping Dogs به نام Street Racer را معرفی کرد.این DLC که در تاریخ ۱۶ اکتبر عرضه خواهد شد با قیمت ۳۲۰ Microsoft Point برای Xbox360، در شبکه ی PSN با قیمت ۳٫۹۹$ و در شبکه ی Steam با قیمت ۳٫۹۹$ به فروش میرسد.
Sleeping Dogs Street Racer قابلیت هایی از قبیل اضافه کردن مسیرهای مسابقه غیرقانونی در منطقه های Victoria Peak, Cross Island Enduro و همچنین مسابقات موتور سواری و قایق های تند رو را در خود دارد.
علاوه بر مسابقات جدید، لباس Dragon،ژاکت مسابقه و کلاه جدید برای کاهش شدت ضربات احتمالی چه در اثر درگیری های مسلحانه و چه در تصادف،در این DLC موجود خواهد بود.
تصاویر این DLC در زیر قابل مشاهده هستند :

منبع : گیم فا

ماموریت های جدیدتر ، رفع باگهای قبلی ...

10 روز یعنی الان از انتشارش گذشته؟
کسی لینک دانلودی چیزی داره ازش؟

Zaghan_13
31-10-2012, 16:49
من یکم بازی کردم .
بازی بدی نیست.
لطفا یکی بگه چطوری سوار ماشین یا موتور میشه؟

reza_meybod
31-10-2012, 17:44
من یکم بازی کردم .
بازی بدی نیست.
لطفا یکی بگه چطوری سوار ماشین یا موتور میشه؟

کلید راست موس بود فکر کنم

goldenmember
02-11-2012, 23:13
سلام
من شنیده بودم یه dlc قراره واسش عرضه بشه که چند تا ماموریت swat بهش اضافه میکنه
خبری ازش دارین؟

Meysam Raz
02-11-2012, 23:21
DLC همراه آپدیت 1.7 هستش که برای بازی کردن اون لازمه بازی تا 1.7 آپدیت بشه

Zaghan_13
07-11-2012, 18:55
دوستان من نسخه ی بلک باکس این بازی رو دارم
دنبال یک ترینر سالم میگردم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.
برای این پلیسای سمج میخوام دیگه حال گیریه یکم(واسه من... چون من اصلا اعصاب اینا رو ندارم)
اگه دارین لطفا اینجا قرار بدین.
فقط کار کنه ها ......

ممنون

Hossein_128
08-11-2012, 13:35
دوستان من نسخه ی بلک باکس این بازی رو دارم
دنبال یک ترینر سالم میگردم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.
برای این پلیسای سمج میخوام دیگه حال گیریه یکم(واسه من... چون من اصلا اعصاب اینا رو ندارم)
اگه دارین لطفا اینجا قرار بدین.
فقط کار کنه ها ......
ممنون
من از این استفاده کردم:

Sleeping_Dogs_v1_4_Plus_10_Trainer.zip.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

naim697
10-11-2012, 06:55
SLEEPING DOGS V1.7 UPDATE-SKIDROW

لطفا اپدیت جدید dlc جدیدشو بذارید

Zaghan_13
14-11-2012, 14:51
بعد از چند روز بازی نکردن وقت کردم برم سروقت این بازی.
(کلا زیاد وقت پای کامپیوتر نشستن ندارم... آخه کنکور و درس و .. !!)
یه مشکلی که دارم اینه که سرعت موس خیلی زیاده
چطوری میتونم کمش کنم؟
توی option که چیز خاصی ندیدم.....

لطفا کمکم کنید خیلی اعصاب خوردکنه..

naim697
16-11-2012, 05:50

Hamid Reza
16-11-2012, 14:16
چطوری باید نسخه های قبلی رو به 1.7 تبدیل کنیم؟

Zaghan_13
16-11-2012, 22:53
منم بازی رو تموم کردم.
فقط میتونم بگم فوق العاده بود.
از اون بازیهای بیاد موندنی بود.

درمورد شباهتش به سری GTA من به شخصه فکر میکنم مقایسه کردنش اصلا درست نیست.. درسته هر دو open world هستن و سوم شخص و این بازی هم حال و هوای همون گروه های خلافکار و خانواده های مافیا و از این چیزا رو داره ولی تفاوت بسیار دارند! ... بگذریم ....

از گیم پلی بازی خیلی راضی بودم خیلی روون و عالی .. بجز موقع استفاده از اسلحه که نشونگیریش سخت بود که البته عادت کردم.
صدا گذاری هم خیلی خوب کار شده بود به نظر من .. جایی نبود که اذیت کنه آنچنان.....
از گرافیک بازی من نمیتونم نظر بدم چون سیستمم پایینه مجبور شدم با کیفیت پایین بازی کردم برای همین گرافیک و کیفیت واقعی بازی رو متاسفانه نتونستم تجربه کنم اما با این وجود واقعا خیلی خوب بود .. بخصوص وقتی که بارون میومد رو خیلی دوست داشتم .. جزئیات خیلی عالی کار شده بود.
داستان بازی هم درگیر کننده بود(حداقل واسه من .. آخه بازی قبلی dishonored بود که بازی کردم اون دربرابر این اصلا داستان نداشت!!!) .. در کل داستان خوبی داشت .. اونقدر خوب بود که من 2 3 ساعت رو نشستم پاش تا یه قسمتایی رو رد کنم.
و یه مورد دیگه هم گیم پلی ماشین سواری و موتور سواریش بود که واقعا لذتبخش بود ... این قسمت بازی واسه ی من حتی از gta و مافیا 2 هم باحالتر بود که منو مجبور میکرد مسابقاتش رو برم.

در کل بازی خیلی خوبی بود.... من به بازی 9 میدم چون از اون بازی هایی بود که منو میخ کوب کنه.
(من یه مشکلی که داشتم این بود که گاهی وسط یه مرحله سیستمم قاطی میکرد و ریست میشد{یه صفحه ی آبی ای میاد که گویا به صفحه ی مرگ هم مشهوره!!!} و من مجبور میشدم کل اون مرحله رو از اول برم.. واسه ی این بازی من زیاد اعصابم خورد نمیشد{برعکس بازی های دیگه ای که موقع بازی کردن این بلا سرم اومده} و اون مرحله رو با لذت دوباره بازی میکردم.)

امیدوارم نسخه ی دیگه ی بازی رو هم بسازن اما کیفیت بازی حفظ بشه و خرابش نکنن:sq_25:

xperia p
18-11-2012, 21:49
منم بازی رو تموم کردم.
فقط میتونم بگم فوق العاده بود.
از اون بازیهای بیاد موندنی بود.

درمورد شباهتش به سری GTA من به شخصه فکر میکنم مقایسه کردنش اصلا درست نیست.. درسته هر دو open world هستن و سوم شخص و این بازی هم حال و هوای همون گروه های خلافکار و خانواده های مافیا و از این چیزا رو داره ولی تفاوت بسیار دارند! ... بگذریم ....

از گیم پلی بازی خیلی راضی بودم خیلی روون و عالی .. بجز موقع استفاده از اسلحه که نشونگیریش سخت بود که البته عادت کردم.
صدا گذاری هم خیلی خوب کار شده بود به نظر من .. جایی نبود که اذیت کنه آنچنان.....
از گرافیک بازی من نمیتونم نظر بدم چون سیستمم پایینه مجبور شدم با کیفیت پایین بازی کردم برای همین گرافیک و کیفیت واقعی بازی رو متاسفانه نتونستم تجربه کنم اما با این وجود واقعا خیلی خوب بود .. بخصوص وقتی که بارون میومد رو خیلی دوست داشتم .. جزئیات خیلی عالی کار شده بود.
داستان بازی هم درگیر کننده بود(حداقل واسه من .. آخه بازی قبلی dishonored بود که بازی کردم اون دربرابر این اصلا داستان نداشت!!!) .. در کل داستان خوبی داشت .. اونقدر خوب بود که من 2 3 ساعت رو نشستم پاش تا یه قسمتایی رو رد کنم.
و یه مورد دیگه هم گیم پلی ماشین سواری و موتور سواریش بود که واقعا لذتبخش بود ... این قسمت بازی واسه ی من حتی از gta و مافیا 2 هم باحالتر بود که منو مجبور میکرد مسابقاتش رو برم.

در کل بازی خیلی خوبی بود.... من به بازی 9 میدم چون از اون بازی هایی بود که منو میخ کوب کنه.
(من یه مشکلی که داشتم این بود که گاهی وسط یه مرحله سیستمم قاطی میکرد و ریست میشد{یه صفحه ی آبی ای میاد که گویا به صفحه ی مرگ هم مشهوره!!!} و من مجبور میشدم کل اون مرحله رو از اول برم.. واسه ی این بازی من زیاد اعصابم خورد نمیشد{برعکس بازی های دیگه ای که موقع بازی کردن این بلا سرم اومده} و اون مرحله رو با لذت دوباره بازی میکردم.)

امیدوارم نسخه ی دیگه ی بازی رو هم بسازن اما کیفیت بازی حفظ بشه و خرابش نکنن:sq_25:

واسه من این مشکل پیش نمیومد.ولی منم یه زمانی این مشکلو داشتم
تو undercover به سختی رسیدم به پایان.وقتی دیگه دیدم که دارم میبرم دستمو بردم بالا تا خودش بره این صفحه مرگ اومد زد به حالم:sq_19:
من کیسو باز کردم جای رم ها رو عوض کردم درست شد.تو هم یه امتحانی بکن.

Iman-Emperatour
25-11-2012, 19:11
سلام به همگی منم بالاخره بازیو تموم کردم واقعا بازیه جالبی بود مخصوصا داستان بازی.گیم پلی هم حرف نداشت خیلی روون بود.:20:
بد نیست بدونید اقای Will yun Lee نقش Wei Shen رو بازی کرده و جالبه که از 13 سالگی شروع به اموختن فنون رزمی میکنه و اون حرکت ها و کمبو ها که توی بازی هست رو خودش اجرا کرده.
اینم چند تا عکس ازش:

عجب ضربات پایی میزد...دمش گرم خیلی باحال بود :sq_2:
مخصوصا اینکه همه فنون رو تو مدرسه رزمی یاد بگیری اونوقت مبارزات خیابونیش خیلی حال میده

3Dmajid
25-11-2012, 21:07
درمورد شباهتش به سری GTA من به شخصه فکر میکنم مقایسه کردنش اصلا درست نیست..

این بازی از نظر فنی کاملا با جی تی ای متفاوته !

تنها چیزی که بین این دو بازی مشترکه سبک Open World و Action Advanture شونه.

K!ng of th3 K!ngs
26-11-2012, 00:05
دوستان با این سیستم تو رزولیشن 1280-1024 در حالت Extreme که همه چیز تا ته باشه چند فریم باید بده؟
GTX 560 2gb
8Gb ram
ii3 2120

rassool
09-12-2012, 13:12
دوستان یه مرحله هست که یه دختره رو میبری یه جا لباس عروس میپوشه بعدش برش میگردونی باید بری دنبال یه ماشین ون و بپری پشت ماشین Q رو بزنی بعدش باید چیکار کرد؟ مال من بعدش تلپی میخوره زمین میباخیییم :D

hatef_animat
12-12-2012, 23:14
سلام من این بازی رو تازه نصب کردم. موس یا سرعتش خیلی زیاده یا گیر میکنه. وقتی چپ و راست میرم، بعضی وقتا چند ثانیه طول میکشه کاراکتر عکس العمل نشون بده. گاهی وسط دعوا دکمه های جهتی کار نمی کنه، بعد یه دفعه می بینی چند متر الکی میدئه این ور اونور. مشکل از چیه؟ میشه حلش کرد؟

3Dmajid
12-12-2012, 23:24
سلام من این بازی رو تازه نصب کردم. موس یا سرعتش خیلی زیاده یا گیر میکنه. وقتی چپ و راست میرم، بعضی وقتا چند ثانیه طول میکشه کاراکتر عکس العمل نشون بده. گاهی وسط دعوا دکمه های جهتی کار نمی کنه، بعد یه دفعه می بینی چند متر الکی میدئه این ور اونور. مشکل از چیه؟ میشه حلش کرد؟

گرافیکو از طریق تنظیمات گرافیکی بیار پایین تر :n17:

hatef_animat
15-12-2012, 12:18
گرافیکو از طریق تنظیمات گرافیکی بیار پایین تر :n17:
مرسی رفیق. تا حدودی حل شد. فک نمی کردم از گرافیک باشه، آخه بازی راحت و روان اجرا میشد. مثلا وقتی سوار ماشین می شدم مشکلی نداشتم. نایس!

sourena
16-12-2012, 14:52
دوستان ... اون مرحله ای که باید با آنتن موبایل تماس رو ردیابی کنم ....
دقیقا چیکار باید کرد؟ ؟ ؟

هرکاری میکنم نمیشه که نمیشه :n28:

sourena
16-12-2012, 20:07
دوستان .... کسی نیست راهنمایی کنــــه؟

sourena
24-12-2012, 00:44
من سر این مرحـــله گیـــر کردم :( یکی کمک کنه ....

sourena
29-12-2012, 21:41
من همچنان تو مرحله Meet the ace گیــر کردم :n14:

Locker
29-12-2012, 22:42
سلام

این بازی رو چه طور میشه با دسته بازی کرد ؟

m2stech
29-12-2012, 22:47
من همچنان تو مرحله Meet the ace گیــر کردم :n14:

باید بری وسط اون مثلث

mehdi-barsa
30-12-2012, 14:04
سلام دوستان.کسایی که بازی رو تمام کردن لطف کنند سیو شون و قرار بدهند با تشکر فرااااااااااااااااااااااا اااوان:n20:

sourena
30-12-2012, 19:05
باید بری وسط اون مثلث

میــدونم! به اون مثلث که میــرسم ، هرچقدر Enter و Q رو اینارو میزنم هیـــچی نمیشه! :n03:

m2stech
30-12-2012, 23:26
میــدونم! به اون مثلث که میــرسم ، هرچقدر Enter و Q رو اینارو میزنم هیـــچی نمیشه! :n03:

چون فقط یکی از اون جاهایی که تو نقشه پینگ میشه درست هست، برای پیدا کردنش مدام Q را بزن تا مبدا پینگ عوض بشه بعد دقت کن ببین کدوم یکی از اون آیکون سبزها همیشه سر جاش میمونه و محو نمیشه

alitech
01-01-2013, 17:16
سلام دوستان.کسایی که بازی رو تمام کردن لطف کنند سیو شون و قرار بدهند با تشکر فرااااااااااااااااااااااا اااوان:n20:

سلام
بفرما اینم سیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alitech
01-01-2013, 17:26
دوستان ... اون مرحله ای که باید با آنتن موبایل تماس رو ردیابی کنم ....
دقیقا چیکار باید کرد؟ ؟ ؟

هرکاری میکنم نمیشه که نمیشه :n28:

سلام
اگه منظورت اینجاست که کاری نداره که Enter رو نگه می داری سرچ کنه ببینه چه کسایی نزدیکت هستن بعد تو نقشه آدما ور سبزنشون میده بعد می ری روی یکیشون زوم می کنی و Q رو می زنی و اسکن می کنه

alitech
01-01-2013, 17:36
دوستان یه مرحله هست که یه دختره رو میبری یه جا لباس عروس میپوشه بعدش برش میگردونی باید بری دنبال یه ماشین ون و بپری پشت ماشین Q رو بزنی بعدش باید چیکار کرد؟ مال من بعدش تلپی میخوره زمین میباخیییم :D

Q رو که می زنی خودش بهت میگه Space یا کلیک راست موس رو نگه دار اگه دکمه ها رو عوض نکرده باشی

3Dmajid
15-01-2013, 00:01
یعنی عمرا اگه بتونی این یارو رو از مغازه ش بکشی بیرون و کتکش بزنی :n02: :

Khan gholi
11-02-2013, 15:34
با اینکه خیلی با تاخیر بازیش کردم ولی بازی جالبی بود.یک چیز متفاوت بود توی بازی های اخیر.

alihavashem
31-07-2013, 01:25
مرحله meet ace بازی Sleeping Dogs.'گیر کردم لطفا هر چه سریع تر کمکم کنید این مرحله را رد کنم

tahasama
24-08-2013, 15:38
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم راحت بالا میاد ولی صدا نداره نمیدونم چرا صداش قطع میشه - اول که کارت گرافت AMD رو نشون میده صدا هست ولی وقتی وارد منو میشه دیگه صدا قطع میشه - لطفا راهنمائی کنین

a.g g.a
29-08-2013, 00:03
سلام دوستان

من چند سالی به خاطر کنکور از دنیای بازی ها عقب بودم به نظر شما الآن بین بازی های این دوره برا PC این بازی جایی داره ؟
بگیرمش به نظر شما؟ارزش داره؟

Khan gholi
29-08-2013, 00:26
سلام دوستان

من چند سالی به خاطر کنکور از دنیای بازی ها عقب بودم به نظر شما الآن بین بازی های این دوره برا PC این بازی جایی داره ؟

داستان جالبی داره و گاهی اوقات می تونید با شخصیت همزاد پنداری کنید و همچنین مراحل اب بندی توش نداره.ساختمان ها و فضای چین رو بخوبی به تصویر کشیدند وکلا گرافیک قابل قبولی داره.درگیری ها رزمی و تیر اندازی رو بخوبی با هم مخلوط کردن و باعث جالبی و تنوع بازی شده.ختم کلام 2 ساعت بازی کنی حتما خوشت میاد

mehdi30nema
29-08-2013, 06:24
سلام دوستان

این بازی حرف نداره ، یکی از بهترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کردم .

tahasama
08-09-2013, 10:31
سلام من زمانی که تو بازی میرم چون مانیتورم 16اینچه باید تو DISPLY برم و این تنظیم رو انجام بدم 60-768*1360 که تصویرم درست بشه و بشه بازی کرد وگرنه تصویرم قطع میشه تو تمام بازیها هم هست ولی نمیدونم چرا تو DISPLY این بازی این تنظیم وجود نداره با هیچ تنظیم دیگه ای هم همخوانی نداره

death knight
13-09-2013, 17:17
ببخشید من بعد از اونجایی که دوستش با همسرش کشته میشن بعد اون یارو می بریم بیمارستان و بعد سوار ماشین میشیم روی موبایل یک علامت مثاث شکل میاد و به نقط وسط رسیدم ولی ولی داخل موبایل میره روی قسمت اول دکمه رو نگه می دارم می ره ک قسمت دیگه که یک زن داره جیغ میزنه باید چه کار کنم اونجا!!!!؟؟؟؟
این مشکل من هم دارم :D

Locker
21-09-2013, 13:23
من این بازی رو با ترینر تموم کردم خیلی باحاله ! هرچی کتک بخوره چیزیش نمی شه !

darkest
17-10-2013, 19:45
دوستان اوایل بازی ی دوربین هست ک باید -- کنم..رمز4رقمی می خواد..از کجا رمزو پیدا کنم؟

Khan gholi
18-10-2013, 15:37
دوستان اوایل بازی ی دوربین هست ک باید -- کنم..رمز4رقمی می خواد..از کجا رمزو پیدا کنم؟
برای بدست اوردن رمز شما اعداد 0123456789 رو وارد می کنید.هر کدوم که قرمز شد یعنی جزو 10 تا عدد مد نظر نیست میرید سراغ باقی اعداد.اگر زرد شد یعنی این عدد جزو رمز هست ولی جاش درست نیست که باید مکان شماره عوض بشه که رنگش سبز بشه
مثلا 1234 رو به همین ترتیب وارد می کنید 1و4 رنگش قرمز میشه ,2 سبزمیشه,3 زرد میشه, پس به 2 که کاری ندارید جای 3 رو عوض می کنید و باقی اعدا مثل 67890 رو وارد می کنید تا بدست کد رو بیارید

AhmadReza.
28-10-2013, 12:26
سلام
دوستا برای من بازی صحنه آهسته هست .چکار کنم؟؟؟:n29:

AhmadReza.
29-10-2013, 23:20
لطفا یکی جواب بده....:n03:

ali_agha1981
30-10-2013, 11:44
لطفا یکی جواب بده....:n03:

در زیر تاپیک مورد نظرت رو پیدا کن اونجا پبرس...
» فـهـرسـت تـاپـیـک های مـشـکـلـات نـصـب و اجـرای بـازی هـا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Malware
26-09-2014, 09:48
ویدئو جدیدی درباره معرفی Sleeping Dogs: Definitive Edition منتشر شد

HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])