ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید تلوزیون تا سقف 2 میلیون تومان

mahdicivil
27-03-2010, 11:47
با سلام به همه دوستان عزیزم و عرض تیریک بابت سال نو
از همه دوستان خواهش میکنم من رو در خرید بهترین تلوزیون تا سقف 2 میلیون تومان راهنمایی کنند.
ترجیحا 46 اینچ باشه ولی اگه نبود هم خیلی مهم نیست.
والله چند تا مورد رو تو فروم دیدم ولی بازم گفتم نطر دوستان رو یه جا جمع کنم بهتره.حقیقت میخوام اگه خدا بخواد تو این ماه یکی بخرم
بازم از همه دوستان ممنونم.

ebi66_boukan
27-03-2010, 13:09
با سلام به همه دوستان عزیزم و عرض تیریک بابت سال نو
از همه دوستان خواهش میکنم من رو در خرید بهترین تلوزیون تا سقف 2 میلیون تومان راهنمایی کنند.
ترجیحا 46 اینچ باشه ولی اگه نبود هم خیلی مهم نیست.
والله چند تا مورد رو تو فروم دیدم ولی بازم گفتم نطر دوستان رو یه جا جمع کنم بهتره.حقیقت میخوام اگه خدا بخواد تو این ماه یکی بخرم
بازم از همه دوستان ممنونم.

فکر کنم مدل های 46 اینچ LED B7000, LED B8000 و LCD B650 سامسونگ رو در لیستتون قرار بدید. سونی هم قیمتشاشو نمیدونم اما فکر کنم سری Z خوب باشه.من بودم بیشتر روی B8000 تمرکز میکردم.البته سامسونگ ها که در این رده قیمتی قرار میگرن منظورم بدون گارانتی بود وگرنه باگارانتیش بالای 2ملیون میشه خصوصا LED ها که B8000 شاید 3 ملیونم بشه چون بدون گارانتیش حدود 2300 هست.
ولی حتما 46 بگیر.

mahdicivil
27-03-2010, 13:24
ممنون از جوابتون. نظر دوستان در مورد samsung b690 اینچ46 چی هست؟و یا panasonic g10
البته من تعصبی رو این مدلهایی که گفتم ندارم.البته اینم بگم اگه قیمت تا 2.400 هم شد میتونم جور کنم
بازم ممنون

Nikonian
27-03-2010, 15:48
سری Z سونی تایید میشه ، تلویزیون بسیار خوبیه !

s_sarvi
27-03-2010, 17:25
Sharp Full LED

ebi66_boukan
27-03-2010, 20:24
ممنون از جوابتون. نظر دوستان در مورد samsung b690 اینچ46 چی هست؟و یا panasonic g10

البته من تعصبی رو این مدلهایی که گفتم ندارم.البته اینم بگم اگه قیمت تا 2.400 هم شد میتونم جور کنم
بازم ممنون

من بودم یا سری Z و یا B 8000 .به نظر میرسه این سری جدید سامسونگ خیلی عالی باشه.هر چند به تازگی وارد ایران شده و احتمال داره افت قیمت پیدا کنه.من بودم رو این 2 گزینه فکر میکردم.G10 هم خوبه ولی میگن افت باز تولید مشکی داره که به توصیه دوستان دیگه پیشنهاد نمیشه.مطمئنم سامسونگه باید خیلی توپ باشه.

وضوح تصویر 1920X1080
2 مگاپیکسل (Full HD TV )
کنتراست: 1:3000000
تکنولوژی 200Hz
کتابخانه موضوعی با 2GB حافظه داخلی
USB 2.0 باقابلیت پخش فیلم
تصویر در تصویر در ورودی HDMI
4 ورودی HDMI

2تا کنترل هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این صفحه رو نگاه کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahdicivil
30-03-2010, 21:33
آخه دوستان گفته بودند که چون این تلوزیون از نوع edge led هست،مشکل گرم شدن داره. دوستان این رو تایید می کنند؟

rioman
30-03-2010, 21:40
آخه دوستان گفته بودند که چون این تلوزیون از نوع edge led هست،مشکل گرم شدن داره. دوستان این رو تایید می کنند؟
منم واسه همین دست نگه داشتم ببینم چی پیش میاد!
کم کم دارم متقاعد میشم برم سراغ سونی!

mahdicivil
02-04-2010, 15:20
دوستان نظرشون در مورد این چیه:
plasama samsung pnb650
تلوزیون 50 اینچ و از لحاظ کیفیت تصویر جز 5 تای اول

قیمتش همراه با سینمای خانواده 2 میلیون

kinglife
02-04-2010, 15:36
دوست عزیز بهتره شما یه b7000 تهیه کنی
خود بنده یک b6000 دارم و الان پشیمونم که به خاطر 100 هزار مایه کارم رو خراب کردم ، چون 7000 2 تا کنترل داره و هم از پورت usb میتونه فیلم با بالاترین رزولیشن یعنی 1920 رو پخش کنه

از لحاظ گرما هم که میشه گفت یک مقدار گرماش از lcd بیشتره خیلی نامحسوس ، ولی پلاسما خیلی حرارت تولید میکنه ، شما میتونی جای منقل ازش استفاده کنی:31:

dada_zebel
02-04-2010, 20:17
دوست عزیز بهتره شما یه b7000 تهیه کنی
خود بنده یک b6000 دارم و الان پشیمونم که به خاطر 100 هزار مایه کارم رو خراب کردم ، چون 7000 2 تا کنترل داره و هم از پورت usb میتونه فیلم با بالاترین رزولیشن یعنی 1920 رو پخش کنه

از لحاظ گرما هم که میشه گفت یک مقدار گرماش از lcd بیشتره خیلی نامحسوس ، ولی پلاسما خیلی حرارت تولید میکنه ، شما میتونی جای منقل ازش استفاده کنی:31:

]ببخشید شما مگه پلاسما دارید.؟
اگه ندارید نباید اطلاعات غلط به یک نفر بدید .
من سه روز است که g10 و b550 خریدم. بعد 1 ساعت هر دو رو چک کردم هر دو یه اندازه گرما داشتند . اونطوری که شما میگی اونوقت بای نتونیم اصلا به شیشه پلاسما دست بزنیم در حالیکه نه از پشتش نه از جلو گرمای چندانی احساس نمیکنم. تازه دختر م تا حالا دو شوت جانانه نثارش کرده اگه ال سی دی بود که الان ....

mahdicivil
02-04-2010, 20:47
از اساتید کسی دیگه ای نیست کمک کنه؟این b7000 چند قیمته؟

ProGamer
03-04-2010, 11:49
از اساتید کسی دیگه ای نیست کمک کنه؟این b7000 چند قیمته؟

LED شارپ (فول ال اي دي) بگير
كيفيت تصويرش عاليه
مشكل گرم شدن نداره.
كنتراست خوبي داره و وضوح تصوير به دليل همين فول ال ال دي بودنش بسيار بالاست.
اين تاپيك ها رو ببين تا دستت بياد. شارپ ازسوني هم خيلي بهتره

kinglife
03-04-2010, 12:26
ممکنه این موضوع در سری جدید پاناسونیک حل شده باشه ، اما هیچ وقت یادم نمیره که هر تایپیکی سر میزدم همه از گرمای پلاسما به علت استفاده از گاز صحبت می کردن

LED شارپ (فول ال اي دي) بگير
كيفيت تصويرش عاليه
مشكل گرم شدن نداره.
كنتراست خوبي داره و وضوح تصوير به دليل همين فول ال ال دي بودنش بسيار بالاست.
اين تاپيك ها رو ببين تا دستت بياد. شارپ ازسوني هم خيلي بهتره

شارپ یکی از بهترین برند های جهانه ، 49 درصد بازار ژاپن در دسته شارپه و به قول دوستمون کارش از سونی هم درست تره ولی یک ایراد بزرگ داره
شرکت خدمات پس از فروش شارپ مادیران هست ، مادیران در خدمات پس از فروش و گارانتی واقعا ضعیف هست و خدای نا کرده اگر اتفاقی برای led بیفته حتی متخصص مجرب هم برای تعمییرش نداره و کارتون زاره

قیمت b7000

40 اینچ = 2.100.000 تومانه به همراه سینمای خانگی
46 اینچ = 3.000.000 تومانه به همراه سینمای خانگی
55 اینچ = 4.700.000 تومانه به همراه سینمای خانگی

که اگر سینمای خانگی در مدل 40 اینچ رو نخواهید 300 هزارتومن کم میشه و در مدل 46 اینچ 400 تومن کم میشه

dada_zebel
03-04-2010, 14:45
ممکنه این موضوع در سری جدید پاناسونیک حل شده باشه ، اما هیچ وقت یادم نمیره که هر تایپیکی سر میزدم همه از گرمای پلاسما به علت استفاده از گاز صحبت می کردن

شارپ یکی از بهترین برند های جهانه ، 49 درصد بازار ژاپن در دسته شارپه و به قول دوستمون کارش از سونی هم درست تره ولی یک ایراد بزرگ داره
شرکت خدمات پس از فروش شارپ مادیران هست ، مادیران در خدمات پس از فروش و گارانتی واقعا ضعیف هست و خدای نا کرده اگر اتفاقی برای led بیفته حتی متخصص مجرب هم برای تعمییرش نداره و کارتون زاره

قیمت b7000

40 اینچ = 2.100.000 تومانه به همراه سینمای خانگی
46 اینچ = 3.000.000 تومانه به همراه سینمای خانگی
55 اینچ = 4.700.000 تومانه به همراه سینمای خانگی

که اگر سینمای خانگی در مدل 40 اینچ رو نخواهید 300 هزارتومن کم میشه و در مدل 46 اینچ 400 تومن کم میشه

بازم نشد شما به اون چیزی که گفتید برگردید
تازه من g10 خریدم ولی به کسی سفارش نمی کنم چون در نهایت خود طرف باید خوشش بیاد من چیکاره هستم
اگه یکی از من در مورد تلویزیونی که دارم سوال پرسید فقط راهنماییش می کنم و اونی که دیدم و بهش ایمان دارم میگم تصمیم نهایی رو هم به خود شخص وا میذارم
موفق باشید

mahdicivil
07-04-2010, 09:26
دوستان پس هم شارپ رو بگیرم.پشیمون نشم یک وقتی. لطفا کمک کنید

samsung021
07-04-2010, 10:03

تعجب ميكنم از اين حرفت. ماديران جزو قدر ترين شركت هاي گارانتي در ايران و حتي خاورميانه هست.

دوستان پس هم شارپ رو بگیرم.پشیمون نشم یک وقتی. لطفا کمک کنید

بهترين LED موجود در بازار شارپ هست. اتفاقا داشتم تو همين p30 ميگشتم، ديدم يه آقايي گفته خريده و گفته عيد هرجا رفته با بقيه مقايسه كرده و خيلي راضي بوده . خصوصا در مقايسه با سامسونگ

به طور كلي در حال حاضر بهترين مارك هاي TV: پاناسونيك و شارپ هستن
پاناسونيك پلاسماي خيلي خوبي داره و شارپ LCD و LED هاي عالي داره

Guts
07-04-2010, 10:16
والا شارپم همچین که دوستان میگن نیست اون مدل Le700 فکر کنم به نظر من کیفیتش با B690 در یه حد بود من نمیدونم این تفکرات فول LED و کیفیت خیلی بهتر از کجا اومده در صورتی که این مدل Review های همچین خوبی هم نداره کیفیتشم نمیگم بده ولی در اون حدی که دوستان میگن اصلاً نیست.

mahdicivil
07-04-2010, 16:22
چقدر نظرات مختلفه. من اصلا تعصبی رو هیچ مدلی ندارم فقط میخوام یک چیز عمری باشه.حوبی b690 اینه که usb قوی داره و دیگه نیازی به خرج اضافی نیست.حالا بازم دوستان از بین گزینه های زیر کدومو انتخاب میکنند:
1- samsung b690
2- samsung b650 plasma
3- panasonic g10
4- sharp led le700
اگه چیز دیگه ای مد نظرتون هست هم بگید
ممنون

pourya_bo2pmc
07-04-2010, 17:18
دوستان سلام
داشتم پستهای این تاپیک رو میخوندم چون منم دو ماه پیش یه ال سی دی 37 گرفتم ولی از اول چون ما تمام لوازم خانگیمون رو از یک برند میخریم و به قولی فقط و فقط همونه ( بعضیا میگن تعصب ) واسه انتخاب کارم آسونتر بود

اما همونجوری که گفتم وقتی این پستها رو خوندم دلم به حال این دوستمون که قصد خرید داره سوخت واسه اینجور راهنمایی کردن دوستان و سردرگم کردن کسی که میخواد راهنمایی و مشورت بگیره

دوست عزیز شما عجله نکن شما علاوه بر جوابهای این تاپیک به تاپیکهای دیگه هم حتما سر بزن و کسانی که از برندهای مختلف خرید کردن و نظراتشونو نوشتن حتما بیشتر استفاده کن چون تجربه ی استفاده رو ازش دارن نه اینکه هر کسی بدون تجربه ی عملی یه چیزی بگه

خودتم برو مغازه ها و نمایندگیهای برندهای مختلف و خودت از نزدیک ببین و مقایسه کن 

Guts
07-04-2010, 17:38
در ضمن اینم یادم رفت بگم حتی اگر Le700 بهترم باشه دقت کنید نزدیک 550 هزار تومن از B690 گرونتر از B7000 هم حدود 200 تومن گرونتره با پول Le700 میشه یه 46 اینچ B690 گرفت که از 40 حداقل خیلی بهتره هرچی هم باشه.

2.5.8.14.1.13
07-04-2010, 22:52
سلام دوستان.
بهترین 50 یا 46 اینچی که الان میشه خرید چیه با 2تومان حداکثر.
و اینکه آیا 3 4 ماه صبر کنم میتونم انتخاب بهتری داشته باشم یا نه؟؟؟
خودم فعلا 50B650 پلاسما تو ذهنمه.آیا صبر کنم بهتره یا بگیرم؟؟؟

amir_amd
08-04-2010, 13:54
50B650 پلاسما خیلی خوبه از USB هم فیلم پخش میکنه.

mahdicivil
08-04-2010, 15:21
دوستان سلام
داشتم پستهای این تاپیک رو میخوندم چون منم دو ماه پیش یه ال سی دی 37 گرفتم ولی از اول چون ما تمام لوازم خانگیمون رو از یک برند میخریم و به قولی فقط و فقط همونه ( بعضیا میگن تعصب ) واسه انتخاب کارم آسونتر بود

اما همونجوری که گفتم وقتی این پستها رو خوندم دلم به حال این دوستمون که قصد خرید داره سوخت واسه اینجور راهنمایی کردن دوستان و سردرگم کردن کسی که میخواد راهنمایی و مشورت بگیره

دوست عزیز شما عجله نکن شما علاوه بر جوابهای این تاپیک به تاپیکهای دیگه هم حتما سر بزن و کسانی که از برندهای مختلف خرید کردن و نظراتشونو نوشتن حتما بیشتر استفاده کن چون تجربه ی استفاده رو ازش دارن نه اینکه هر کسی بدون تجربه ی عملی یه چیزی بگه

خودتم برو مغازه ها و نمایندگیهای برندهای مختلف و خودت از نزدیک ببین و مقایسه کن 

از راهنماییت ممنون
حالا شما خودت چه مدل یا برندی رو پیشنهاد میکنید؟ من تاپیک رو تقریبا خوندم ولی خوب نظرات مختلفه. من بیشتر برای فیلم دیدن میخواهم و اصلا قصد بازی باهاش ندارم.

pourya_bo2pmc
08-04-2010, 15:30
از راهنماییت ممنون
حالا شما خودت چه مدل یا برندی رو پیشنهاد میکنید؟ من تاپیک رو تقریبا خوندم ولی خوب نظرات مختلفه. من بیشتر برای فیلم دیدن میخواهم و اصلا قصد بازی باهاش ندارم.

ما کلا از برند ال جی واسه خونه میگیریم البته تو وسایلی که قوی ظاهر شده

من دو ماه پیش LG 37LH500YR رو گرفتم که راضی هم هستم نسبت به سری 700 بهتر هستش و کنتراستش 150.000 و تروموشن 200 هرتز رو داره 

اما میگم من برندم مشخص بود و دچار انتخاب مارک نبودم و وقت و تحقیقمو گذاشتم روی انتخاب بهترین با توجه به بودجم روی مدل

samira_googleOne
10-04-2010, 12:59
از راهنماییت ممنون

در هر دو صورت چه براي فيلم بخواين و چه براي بازي بايد TV باشه كه كيفيت تصوير و پنلش از همه بهتر باشه. به نظر من LE700بهترين كيفيت رو ارائه ميده ولي يه ايراد داره و اونم نداشتن پورت USB و كاربرد هاي بالاي ديگه هست. ولي اين دليل بر كيفيت بالا تر B7000 سامسونگ نيست.
در واقع تو يك جمله: شارپ كيفيت خيلي بهتري داره از ssamsung ولي B 7000 كاربردي تره.
من سامسونگ دارم اگر بخواين 500 تا عكس هم از همه زواياش ميزارم. خيلي اسباب بازيه.نميگم تا حالا خراب شده هااااااااا ولي همش بايد مراقب باشي يه موقع دو تا دكمه رو ريموتشو با هم فشار ندي وگرنه معلوم نيست هنگ كنه يا ...
مثل اين گوشي هاي ارزون كه ميگيري دستت تابلو ميشه ارزونه. همينطوريه در واقع. بيشتر واسه دكور خونه خوبه تا تماشاي فيلم. كيفيت نداره

mahdicivil
11-04-2010, 10:31
پس به نظر دوستان الان بهترین تلوزیون ا سقف 2 ال 2300 همین le700 شارپ هست دیگه؟ میحخوا برم بخرما. لطفا راهنمایی کنید.بگیرم؟؟ اوکی؟؟

ساسان مهاجم
11-04-2010, 10:38
پس به نظر دوستان الان بهترین تلوزیون ا سقف 2 ال 2300 همین le700 شارپ هست دیگه؟ میحخوا برم بخرما. لطفا راهنمایی کنید.بگیرم؟؟ اوکی؟؟

بهترين LED رو انتخاب كردين. از لحاظ رنگ بندي عاليه. كيفيت پنل بسيار خوبه . وضوح تصوير بالا و نور فوق العاده
من 2 هفته پيش تهيه كردم براي يكي از اقوام كه ميخواست از طريق من بخره. تا الان كه خدا رو شكر خيلي راضيه. هر روز ازم تشكر ميكنه ميگه هرچي TV ميبينم تو شهر كه پشت ويترينه بيشتر به انتخابم مطمئن ميشم

khar2khar
11-04-2010, 11:21
به نظرم بهترین tv در حال حاضر led 7000 سامسونگ هست بعد از اون b690 و بعد اون lh 500 ال جی

ProGamer
12-04-2010, 13:48
بهترين LED بازار le7000 هست شارپ ژاپنيه
ايراد: USB نميخوره
سايز 40 داره فقط
ولي از نظر كيفيت 20 و بهترين. پلاسماي پاناسونيك هم اگر بازتوليد رنگ مشكي نداشت جزو بهترين گزينه ها ميبود. ولي به دليل اين ايرادش به رده دوم ميره

mahdicivil
13-04-2010, 08:16
دوستان میتونند قیمت این led شارپ رو هم بگند. با سینمای خانگی چقدر میشه؟

2.5.8.14.1.13
14-04-2010, 00:53
سلام دوستان.

ProGamer
18-04-2010, 15:46
دوستان میتونند قیمت این led شارپ رو هم بگند. با سینمای خانگی چقدر میشه؟

قميتش 1590 هست
ولي سينما رو نميدونم كيفيتش چظوره واسه خود شارپ. ولي قيمتش حدود 300 هست

سلام دوستان.

بله . به نظر من صبر كنيد. يه مدل داره مياد كه فكر كنم بهترين LED از نظر طراحي باشه و همنطور كيفيت
بي نظيره. درواقع به جاي 3 رنگ اصلي داراي 4 رنگ اصليه

اينم توضيحات كامل تر

اگر هم وارد شه توسط ماديران مياد

mahdicivil
14-09-2010, 14:52
با سلام
دوستان با این قیمت در الان چه تلوزیونی پیشنهاد میکنند؟
برام بیشتر کیفیت تصویر مهمه.
ممنون

MAPNAZ
15-09-2010, 07:57
پاناسونيك v20 42 شك نكن . قيمت 1800

hassan1234
15-09-2010, 20:51
سلام دوست عزیزمن هم قصدخریدیه tvرودارم ومثل شمامرددهستم که چه برندی بگیرم؟ledبگیرم یاlcd؟جنداینچ باشه؟پرس وجویی که من کردم و tvهایی که ازنزدیک دیدم منوبه این نتیجه رسونده که اولا بین lcdوledازجهت کیفیت تصویرفرق چندانی نیست وچندصدهزارتومن پول اضافی بابت ledپرداختن اشتباهه مگه اینکه مصرف پایین برقش برات مهم باشه ازجهت کیفیت تصویرهم خودت بروازنزدیک نگاه کن به اعتقادمن تفاوت چندانی بین برندهای معتبری مثل سامسونگ ال جی سونی شارپ وبقیه نیست اگرهم باشه خیلی جزئیه اما ازجهت امکانات وسایزپنل ال جی بهتره مخصوصاسری660که قیمت 47اینچش 1میلیون و900هزارتومنه البته درمورداندازه هنوزدارم باخودم کلنجارمیرم که 42بگیرم یا47امیدوارم انتخابت هرچی هست مبارکت باشه