PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازیساز های حرفه ای بیایید تو

لیلی پود
27-03-2010, 00:38
سلام من میخوام بازی بسازم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم و می خوام از صفر شروع کنم منو راهنمایی کنید لطفا

AMIR REZAs
27-03-2010, 09:48
سلام من میخوام بازی بسازم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم و می خوام از صفر شروع کنم منو راهنمایی کنید لطفا
شما اول باید موتوری که میخوای باهاش بازی بسازی رو انتخاب کنی. به نظر من گیم میکر برات خوبه.

لیلی پود
27-03-2010, 09:59
دوست من البته من دوست دارم بازی در سبک جنگ های صلیبی یا ارباب حلقه ها بسازم با گیم مکر نمی تونم همچین کاری بکنم شما چه موتوری رو به غیر از گیم مکیر پیشنهاد می کنید؟

AMIR REZAs
27-03-2010, 10:18
خوب اگر میخوای سبک استراتژیک بسازی با هر موتوری میتونی حتی با گیم میکر
ولی من خودم 3d game studio a6 کار میکنم با اونم میشه ولی سخته

لیلی پود
27-03-2010, 12:14
اره منم این نرم افزار رو دوست دارم و کار با این نرم افزارم می خوام یاد بگیرم ولی چجوری الان نرم افزارشم دارم با تمام راهنمایی ها ممنون میشم یه خورده کمکم کنید من موتور گیم استدیو رو اتنخاب کردم مرحله دوم چیه ؟

ممنون از شما دوست عزیز

لیلی پود
27-03-2010, 12:23
راستی اگه بخوام بازی مثل فوتبال بسازم با گیم استدیو میشه ؟

AMIR REZAs
27-03-2010, 14:42
سلام
به نظر من گیم استادیو یه موتور کامله ولی فوتبال رو نمیدونم اگر هم بشه خیلی سخته :41:
ولی تو زمینه ی بازی های اول شخص و استراتژی و اتومبیلرانی خیلی موتوره قوییه.
اگر میخوای شروع کنی این تاپیک به دردت میخوره(تاپیکه خودمه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لیلی پود
27-03-2010, 14:53
lمن تو برنامه نویس عضو شدیم که اونجا قشنگ به بحث ادامه بدیم

parvizamd
27-03-2010, 15:09
آقا امیر رضا مطلب تاپیک مارو دزدید :31: حداقل یه اسمی از ما می بردی!

AMIR REZAs
27-03-2010, 15:15
پرویز جون منظورت کدوم تاپیکه؟؟!!!
تاپیک سایت برنامه نویس؟؟

parvizamd
27-03-2010, 16:16
خوب تو انجمن کازرون سیتی به هم گفته بودم درج مطلب فقط با ذکر منبع مجازه اما شما رعایت نکردی؟!:13:

لیلی پود
27-03-2010, 18:50
اقا من معذرت میخوام دیگه تکرار نمیشه

parvizamd
27-03-2010, 19:50
آقا شما نبودم با دوست amir_rezaS بودم!

AMIR REZAs
27-03-2010, 21:08
آقا شما نبودم با دوست amir_rezaS بودم!
ببخشید پرویز جون من کدوم رو از کازرون سیتی کپی کردم؟؟
بگو منبعشو ذکر کنم.

parvizamd
27-03-2010, 21:39
دوست عزیز من با شما دعوا ندارم اما شما تاپیک "اگه تازه وارد دنیایی بازی سازی شدید وارد این قسمت شوید! " مطلب برداشتید و نکته بعد اینکه منبع ذکر نکردید 3 مطلب من تجربه شخصی خودم بود تو انجمن برنامه نویس هست ! دو و سه مطلب از دیگران برداشتید که به من ربطی نداره؟!

این هم پست ها

موتور 3D GAME Studio
سازنده :Conitec GmbH و Atari
سایت رسمی

کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این انجین یکی از بهترین های انجین سطح متوسط هست که داری امکانات از جمله World Editor و MODEL EDITOR و Script Editor هست. ساختار برنامه نویسی این انجین مشابه C++ هست که نسبی پیجیده است . آخرین نسخه این نرم افزار نسخه 7 هست .این انجین داری 5 نسخه هست که نسخه های شامل :رایگان - litec Full (همان نسخه با امکاناتی بیشتر ) - اضافه - تجاری - حرفه ای هست . البته این انجین برای افراد مبتدی استفاده از الگو ها رو پیشنهاد کرده (البته این روش رو پیشنهاد نمی کنم چرا اگر خواستید تغییر در کد بازی ایجاد کنید بایستی وارد قسمت گیج کننده کد های الگو شوید پس سعی کنید خودتان کد بنویسید) و برای یاد گیری برنامه نویسی بازی فایل های آموزشی به همراه مثال های آموزشی در قسمتی به workshops قرار نهاد این انجین قدرت خوب اش متاسفانه داری Bug های زیادی هست (گاهی وقت ها آدم دل می خواهد از دم uninstall کنه )

مزایا :
داشتن قابلیت مدیریت صحنه - قابلیت نور پردازی به صورت حرفه ای - کنترل سرعت در هنگام اجرا بازی (چیزی که در Game maker در هنگام گرافیک سه بعدی وجود نداشت) - انعطاف پذیری خوب - پشتبانی از SDK - تشخیص برخورد به چند صورت (چند ضلعی و جعبه ای ) - داشتن سیستم فیزیک نسبی خوب

معایب :
عدم توانایی طراحی به Panel ها به صورت بصری (البته در نسخه litec Free من پلاگینی به نام Panel Editor دیدم که وقتی اجراش می کردم برنامه هنگ می کرد)- داشتن باگ های متعدد - پیجیدگی نسبی زبان برنامه نویسی

نتیجه:
در کل انجین قدرتمند هست داری قدرت فیزیکی نسبی خوبی البته برای اینکه بشه از این انجین استفاده کرد بایسی فرد تا حدودی با زبان c++ آشنا باشه البته گیم استدیو کد الگو ها برای بازی سازی بدون کد پیشنهاد کرد که البته این کار درد سر های هم به دنبال داره و این رو پیشنهاد نمی کنم من این انجین چندان مناسب برای افراد مبتدی نمی بینم

موتور 3D FPS Creator
شرکت سازنده :The Game Creator
سایت رسمی :

کد:

این موتور یکی از آسان ترین موتور بازی سازی است البته فقط در سبک FPS (اول شخص) .این موتور جز موتور های آماده به حساب می آید چراکه در این انجین نه نیاز به برنامه نویسی هست نه مدل سازی . البته در صورتی که از اشیای و ساختمان موتور
خوش نیاد می تواند از برنامه های جانبی مثل ENTITY MAKER و Segment Maker استفاده کنید و شخص مورد نظر خود رو اونجا درست کنید .ساختن مراحل بازی با Drag and drop اشیا و اجسام صورت می گیرد .البته این انجین معایبی هم داره یکی از اون انعطاف پذیزی کم و گیم پلی ضعیف و سبکی تنها میشه با اون بازی ساخت فقط اول شخص هست

مزایا:
سادگی بازی سازی - داشتن مدل ها و سلاح ها ی وساختمان آماده - بدون نیاز به برنامه نویسی

معایب:
انعطاف پذیری کم (برای تغییرات ) -گیم پلی ضعیف- ساخت بازی فقط به صورت FPS

نتیجه کلی:
در کل برای افرادی که می خواهند بازی بسازند در کمترین اونم به صورت یه نفره انتخاب خوبی هست چراکه بازی ساختن با این انجین از نقاشی تو PAINT راحته و اگه مدل های آماده این انجین راضی تون نکرد می تونید از ENTITY MAKER استفاده کنید و برای ساختن ساختمان حرفه ای می تونید از Segment maker استفاده کنید

موتور Game Maker
شرکت سازنده :YoYo Games
البته این نرم افزار در زمان نسخه 7 توسط yoyogames خریداری شد
نویسنده :Mark Overmas
سایت رسمی :
کد:
تاپیک اختصاصی در P30world:

کد:
این انجین یکی از بهترین مورد ها برای افراد مبتدی است چراکه شما می توانید بدون اینکه تایپ کردن دستور با درگ کردن Action ها در رویداد قرار دهید کار کردن با این انجین بسیار راحت هست البته قسمت کد نویسی هم داره و همه دستور های اون رو نمیشه با درگ کردن وارد کرد ساختار این زبان گیم میکر مشابه delphi هست که بسیار ساده هست این انجین در اصل برای ساخت بازی 2 بعدیه البته بازی سه بعدی گرافیک هم میشه بازی ساخت البته اینم باید بگم در ساخت بازی های سه بعدی مشکل زیادی داره برای مثال نداشتن مدیریت صحنه ( یعنی زمان سخت افزار برای چیزی که دیده نمیشه صرف میشه که خیلی بده) و عدم ساخت کارکتر متحرک و غیره .البته طرفدار گیم میکر توانایی ها زیادی به گیم میکر اضافه کردند مثل تبدیل مدل های obj به مدل های گیم میکر -ساخت کارکتر محترک و ایجاد سایه و زمین ناهموار و غیره ) البته استفاده این امکانات باعث کاهش کارایی بازی می شه. آخرین نسخه این در این تاریخ نسخه 8 هست که قیمت اون 25 دلاره

مزایا :
رابط آسان از طریق Drag and Drop - امکانات نسبی خوب - پیشتبانی از صدای سه بعدی و استریو -امکانات فشرده سازی در هنگام کامپیل بازی ) و بسیار مناسب برای افراد مبتدی)

معایب :
عدم توانایی تشخیص به صورت چند ضلعی ( در نسخه 8 فقط به صورت مستطیل و دیراه ای )- نداشتن تابع های و دستور های فیزیکی ) - نداشتن امکانات سه بعدی متعدد - عدم تشخیص برخورد اشیا در فضا سه بعدی ( فقط دو بعدی البته اینکار رو شما می توانید به صورت دستی این کار انجام بدهید)

نتیجه کلی :
بدون شک گیم میکر یکی از بهترین انجین دو بعدی برای افراد مبتدی و نیمه حرفه ای ست اگرچه امکانات گیم میکر در زمینه سه بعدی بسیار محدود است اما باز انتخابی خوبیست

parvizamd
27-03-2010, 21:51
من شما آقا امیر دعوا ندارم!:31: راستش زیاد برام جالب نبود حداقل یه اسمی در تو اون پست تو جامع برنامه نویسی می گذاشتی

AMIR REZAs
27-03-2010, 21:54
دوست من من فقطfps رو کپی کرده بودم که منبعشو ذکر کردم:31:

لیلی پود
27-03-2010, 23:23
بابا حال دعوا نکنید یکم منو راهنمایی کنید

لیلی پود
27-03-2010, 23:31
می دونستم با من نبودید چون من که مطلبی از جایی کپی نکردم اما وظیفه خودم دیدم یه معذرت خواهی ازتون بکنم

ممنون

AMIR REZAs
28-03-2010, 10:18
دعوا نکردیم من یه اشتباهی کرده بودم:41:بهش پی بردم:31:
خوب.
شما اول یه کم با برنامه ور برو باهاش آشنا بشو بعد نوبت کدنویسی میرسه.
هر وقت باهاش آشنا شدی بیا و چیزایی که یاد گرفتی بگو ( مثلا توwed یه زمین بساز ، تکپنسرهاش رو امتحان کن)
موفق باشید

لیلی پود
28-03-2010, 13:19
یه سوال مثلا من کد می نوسیم که یه توپ بچرخه درسته
چجوری کد رو اجرا کنم که توپ به حرکت در بیاد

parvizamd
28-03-2010, 14:03
راستش من حدود 4 ماه با گیم استدیو کار می کنم انتظار ندارم که فوتبال بسازم چراکه هوش مصنوعی بازیکن خیلی سخته !

AMIR REZAs
28-03-2010, 14:53
راستش من حدود 4 ماه با گیم استدیو کار می کنم انتظار ندارم که فوتبال بسازم چراکه هوش مصنوعی بازیکن خیلی سخته !
بله همه ی سختیش هوش مصنوعیه .
ولی اگر روش کار کنیم شاید به زور تونستیم !!

Prince_ of _Persia
28-03-2010, 23:07
خوب شما اول باید از اتاق کارهای گیم استادیو شروع کنی اینجا هم ترجمش وجود داره :

مقالاتی دیگری هم راجع به گیم استادیو اونجا هست که اونا رو هم بخونید کامل راه می اوفتید اگه بازهم مشکل داشت اینجا بپرسید :

تاپیک مخصوص پشتیبانی گیم استادیو.

AMIR REZAs
29-03-2010, 09:06
یه سوال مثلا من کد می نوسیم که یه توپ بچرخه درسته
چجوری کد رو اجرا کنم که توپ به حرکت در بیاد
ببخشید من این رو نخونده بودم:31:
خوب
شما کدی رو که نوشتید در قالب یک اکشن هست. شما باید درwed قسمت فایل و قسمت map properties قسمت
choose script کدی که قبلا ذخیره کرده اید رو اجرا کنید.(((نکته : قبل از اینکار مرحله رو که در wed هست باید ذخیره کرده باشید)))
حالا یک آبجکت روی صفحه بگذارید روی آن راست کلیک کرده وproperties زده و به برگه ی Behavior بروید حالا نام اکشینهایی که ساختید رو میبینید ، اکشن دلخواه خود را انتخاب کنید ، بازی را Build وسپس Run کنید. تمام شد:31:
موفق باشید...

لیلی پود
29-03-2010, 17:02
از همتون ممنون

لیلی پود
07-04-2010, 14:35
اکشن رو باید تو کجا بسازم

parvizamd
07-04-2010, 14:42
تو SCRIPT EDITOR یا همون SED

لیلی پود
07-04-2010, 16:28
ببین الان من میخوام یه ادم بسازم که خودم شکلشو بکشم و خلق کنم باید کجا برم

AMIR REZAs
07-04-2010, 19:44
ببین الان من میخوام یه ادم بسازم که خودم شکلشو بکشم و خلق کنم باید کجا برم
همون طور که گفتم یا تو wed یا مایا و مکس.
اگر نداشتی میتونی از هر مغازه ای بخری...

لیلی پود
10-04-2010, 12:30
دارم ولی مدل های مکس رو چجوری تو گیم استدیو اجرا کنم

AMIR REZAs
10-04-2010, 12:34
دارم ولی مدل های مکس رو چجوری تو گیم استدیو اجرا کنم
باید فرمتشون 3ds باشه.
بعد بوسیله ی med ایمپورتش کن و بعد با فرمت mdl سیوش کن و تو wed میتونی اجراش کنی.

لیلی پود
10-04-2010, 12:55
ایول شما هم استادی ها ...

AMIR REZAs
10-04-2010, 13:00
ایول شما هم استادی ها ...
استاد کجا بود ، ما هر چی می دونیم از آقا پرویز و امثال این اساتیده:11:

لیلی پود
10-04-2010, 13:04
اقا پرویز کیه ؟

AMIR REZAs
10-04-2010, 13:09
اقا پرویز کیه ؟
منظورم از اساتیدparvizamd و hossein_dig هست.

AMIR REZAs
10-04-2010, 13:14
یه چیز دیگه بهت پیشنهاد میکنم برای یادگیری برنامه نویسی این موتور حتما این تاپیک رو مطالعه کن:

لیلی پود
10-04-2010, 15:39
ببینم من برای ساخت یک بازی از کجا باید شروع کنم منو بسازم مرحله بسازم و ...

AMIR REZAs
10-04-2010, 17:58
ببینم من برای ساخت یک بازی از کجا باید شروع کنم منو بسازم مرحله بسازم و ...
اول باید با برنامه نویسی کامل آشنا باشی
بعد باید داستان بازی رو برای خودت فرض کنی
بعد باید مدلهای بازیت رو بسازی
بعد باید منو و کدنویسی بازی رو انجام بدی
بعد مرحله رو کامل کنی
وای:18:میبینی چقدر سخته.....
ولی خواستن توانستنه شروع کن ، کمکی هم خواستی از من حقیر و parvizamd و hoseein_dig کمک بگیر.
موفق باشی...

لیلی پود
10-04-2010, 18:26
حقیر چیه بابا شما سرور مایی

لیلی پود
10-04-2010, 18:32
ببینم یه سوال اگه من بخوام یه بازی استراتژی بسازم کیفیتش به اندازه جنگ های صلیبی 2 یا 3 میشه ؟

لیلی پود
10-04-2010, 18:40
اقا امیر رضا جواب نمیدی؟

AMIR REZAs
10-04-2010, 18:41
ببینم یه سوال اگه من بخوام یه بازی استراتژی بسازم کیفیتش به اندازه جنگ های صلیبی 2 یا 3 میشه ؟
از نظر گرافیکی اگر روش زیاد کار کنی شاید به صد قدمی اون برسی:18:
ولی برنامه نویسی فکر نکنم به هزار قدمیش برسی:18::18:
ولی یه چیز سبک میتونی بسازی:31:

لیلی پود
10-04-2010, 18:47
اخه من تصمیم خودمو گرفتم اگه قراره به پای اونا نرسه همش به باد میره باید مطمئن بشم

aryasoft2872
10-04-2010, 18:52
ما چاکر شماییم
(همینطوری دور همی گفتیم یک حرفی زده باشیم)

AMIR REZAs
10-04-2010, 18:54
اخه من تصمیم خودمو گرفتم اگه قراره به پای اونا نرسه همش به باد میره باید مطمئن بشم
برو از آقا پرویزparvizamd و آقا احسانehsan_wwe بپرس کدوم موتور برای ساخت استراتژیک بهتره و شروع کن تو این سبک اطلاعات جمع کردن ، مطمئنن نتیجه ی خوبی میگیری.

aryasoft2872
10-04-2010, 18:54
اسم یک تعداد از انجین های معروف همراه با بازی هاشون
unreal engine 3 - gears of war
cry engine - crysis
dunia engine - far cry 2
eclipse engine - dragon age
neon - dirt 2
essence engine - company of heroes
europhoria - star wars
ID Tech 5 - Doom 4

(البته این انجین ها رو عمرا پیدا کنید چون غالبا به جز آنریل فروشی هستند ففقط این پست واسه حذف مطلب قبلی ام بود مثل اینکه پی سی ورلد پست ها رو نمی شه حذف کنی!!!)

لیلی پود
10-04-2010, 19:01
باشه ممنون

Mamad G.H.A
12-04-2010, 20:55
برای شروع ساخت بازی باید از کجا شروع کرد؟

Andaron
12-04-2010, 22:28
دوستان شاید اینجا جاش نباشه ( با عرض پوزش از صاحب تاپیک )
به هر موتور بازی می تونیم هر بازی ساخت مثلا با همون مونور انریل می تونیم یک بازی اجتماعی ساخت.

parvizamd
15-04-2010, 20:16
در سایت شما یعنی بازی ساز هرچی درباره موتور های بازی سازی گفته شده بود ببخشید ها چغان محض بود!:13::2:

tovamohammad
16-04-2010, 01:29
در سایت شما یعنی بازی ساز هرچی درباره موتور های بازی سازی گفته شده بود ببخشید ها چغان محض بود!:13::2:

بله من هم تاحدودی با نظر آقا پرویز موافقم، در ضمن شما توی اون مقاله راجع به خیلی ابزار های مهم صحبتی نکرده بودی، مثل UDK و Unity و CryEngine، حتی در مورد XNA هم حرفی نزده بودی. در ضمن اطلاعاتی که راجع به زبون های برنامه نویسی داده بودی پر از غلط بود. اشکال نداره اگه مقاله نزنی، ولی سعی کن زمانی که می خوای مقاله ای بزنی، مخصوصا برای تازه واردا، اطلاعات درست بذاری توش که اول راهشون گمراه نشن.

امیدوارم به دل نگیری. اینی که گفتم یه انتقاد بود نه بد و بیراه. امیدوارم توی کار های بعدی دقت بیشتری بکنی.:8: فعلا بای.

tovamohammad
16-04-2010, 02:38
پست خراب. قابل حذف.

tovamohammad
16-04-2010, 02:42
پست خراب. قابل حذف.

tovamohammad
16-04-2010, 02:50
پست خراب. قابل حذف.

-------------------------

پستم نمیومد، الانم که اومد، 4 تایی اومد:13:. مدیران محترم یه زحمتی بکشن اگه مسئله ای داره این پست ها، این پست و دو تای بالایی رو حذف کنن. ممنون.

tovamohammad
16-04-2010, 03:12

از نظر گرافیکی اگر روش زیاد کار کنی شاید به صد قدمی اون برسی:18:
ولی برنامه نویسی فکر نکنم به هزار قدمیش برسی:18::18:
ولی یه چیز سبک میتونی بسازی:31:

من گیم استودیو کار نکریم ولی آقا امیر رضا توش وارده، اگه میگه اونطور بازی نمی تونی بسازی خب حتما نمی تونی بسازی دیگه.:31:

اگه واقعا کیفیت کار برات مهمه و اهل کار کردن هم هستی، من توصیه می کنم شروع کنی UDK یاد بگیری. متریال، نور پردازی، انیمیشن، فیزیک، گرافیک، سوند و خیلی چیزای دیگش که نیاز به تعریف نداره، یه محیط به نام Kismet داره که بدون کد نویسی یه سری از gameplay و AI بازیتو می تونی توش در بیاری و یه زبان Unreal Script هم توش هست که قدرت عجیبی بهت می ده برای ساخت یه بازیه جدید. ولی یه چیز رو بگم، اگه می خوای استراتژیک بسازی، توی UDK حتما باید Unreal Script رو خوب وارد بشی، بدون برنامه نویسی توی هیچ موتوری نمی تونی بازیه استراتژیک به درد بخور درست کنی.

در ضمن با اینکه گرافیک کار برات مهمه، ولی بدون که بازی استراتژی به جز گرافیک، سه عنصر خیلی مهم داره:

1. Gameplay که اصل بازی استراتژیک محسوب می شه و توی آنریل می تونی با Kismet و Unreal Script درش بیاری.

2. AI یا هوش مصنوعی، که فاکتور مهمیه برای بازی استراتژی و توی آنریل اینم مثل مورد اوله.

3. UI یا رابط کاربری، خود UDK یه UI Scene Editor خفن داره، ولی من توصیه می کنم، هر موتوری که استفاده می کنی، سعی کن از نرم افزار GFx شرکت Scaleform استفاده کنی، که خوشبختانه نرم افزارش با موتور UDK کاملا اینتگریت شده، البته نمی دونم قضیه لایسنسش چه جوریاست.:13: یه سری بازیه استراتژی خیلی معروف رو با این براشون UI درست کردن، مثل سری بازیDawn Of War و سری کامل Civilization.:5:

من تضمین می کنم که اگه بیای توی این موتور و واقعا زحمت بکشی و چیز یاد بگیری، بتونی یه بازی بسازی که از لحاظ کیفی اون بازیه جنگ های صلیبی به نظرت در حد بازی موبایل بیاد.:31: البته اینم بگم، اگه بخوای یه بازیه خفن باهاش بسازی نیاز به حداقل یکی دو نفر داری که با هم کار کنین، ولی نگرانش نباش، اگه اونقدر بازیت خوب پیش بره، آدمشو پیدا می کنی، اگه هم نخواستی با کسی کار کنی، خودت می تونی فشرده تر کار کنی و توی زمان بیشتری به نتیجه برسی.:20:

اگه خواستی UDK رو یاد بگیری، می تونی بیای داخل تاپیک زیر:

اگه هم با یه موتور دیگه شروع کردی هم امیدوارم یه بازیه خوب بسازی. :8: فعلا بای.

miladigs
16-04-2010, 11:43
سلام.

ببین اول باید هدفت رو مشخص کنی.چی کار می خوای بکنی؟چه قدر زمان داری؟چه قدر بودجه داری؟ایا می خوای کارت رو توسعه بدی؟چه قدر اطلاعات داری؟سبک مورد نظرت چیه؟ایا ایده اورجینال داری؟تویه بازیت خلاقیت داری؟

بعد باید بیای با توجه به تموم این سوالها و سوالهایه دیگه رویه انجین ها تحقیق کنی.و بعد اونی که به جواب سوالهات نزدیکتره رو انتخاب کنی و روش تمرکز کنی و اونو یاد بگیری.به همین راحتی تصمیم نگیر که چون از این خوشم میاد با این کار می کنم!!!اگر این کارو بکنی بعد یه مدت می بینی که این انجین انتظاراتت رو براورده نمیکنه و مجبوری که یه انجینه دیگه انتخاب کنی.و این جوری زمان و بودجه رو از دست میدی!!

اما از نظر من با a7 کار نکن.انجین استانداردی نیست و بیشتر Programming oriented هست تا Artist Oriented .یعنی وقت زیادی رو برایه اتمام یه پروژه میگیره و به تعداد زیادی برنامه نویس احتیاج داری و باید بیشتر کارها رو با کد انجام بدی!!!و این یعنی این که بودجه بیشتری بزاری.

و به نظر من با یونیتی کار کن.این انجین بازی سازی رو بهت یاد میده!!!

موفق باشی.

parvizamd
16-04-2010, 14:31
a7 انجین خوبییه اما حیف داری BUG های زیادیه که آدم رو کلافه می کنه

keb
17-04-2010, 18:11

گیم میکر بهترین انجینه برای شروع:31:

parvizamd
17-04-2010, 18:50
واقعا گیم میکر انجین خوبیه برای شروع
اما ساختار کدنویسی به نظر من بسیار خوبه و برنامه نویسیه استاندارده

miladigs
18-04-2010, 16:36
تقریبا همه انجین ها خوبن.اما باید دید هدف چیست؟

keb
18-04-2010, 17:52
واقعا گیم میکر انجین خوبیه برای شروع
اما ساختار کدنویسی به نظر من بسیار خوبه و برنامه نویسیه استاندارده

حالا چرا گفتی اما؟

parvizamd
19-04-2010, 05:48
اینجا می دونی جمله بندی اشتباه بود !(به علت حواس پرتی )
وقتی من ساختار کدنویسی تو گیم استدیو رو یاد بگیرم راحت می تونم تو گیم میکر برنامه بنویسم
یکی از ویژگی ها خوب 3dgs ساخت یه شی مجازی هست که من همین الان دارم تو king of street ازش استفاده می کنم

armin_555
28-04-2010, 16:04
دوست من البته من دوست دارم بازی در سبک جنگ های صلیبی یا ارباب حلقه ها بسازم با گیم مکر نمی تونم همچین کاری بکنم شما چه موتوری رو به غیر از گیم مکیر پیشنهاد می کنید؟
با گیم میکر هم میشه تازه تاپیکش هم هست برو تو تاپیک آموزش ساخت بازی استراتژیک با گیم میکر.:5:

AMIR REZAs
28-04-2010, 17:33
اینجا می دونی جمله بندی اشتباه بود !(به علت حواس پرتی )
وقتی من ساختار کدنویسی تو گیم استدیو رو یاد بگیرم راحت می تونم تو گیم میکر برنامه بنویسم
یکی از ویژگی ها خوب 3dgs ساخت یه شی مجازی هست که من همین الان دارم تو king of street ازش استفاده می کنم
آقا پرویز درسته ، ولی دوستان وقتی میخوان موتوری برای کار باهاش انتخاب کنند باید توجه داشته باشند که فقط اینکه برنامه نویسیش چه طوریه مهم نیست ، اینکه بتونیم برای ساخت محیط ، انیمیشن گذاشتن و.... هم راحت باشیم شرطه که من همه ی این ها رو تو 3d game می بینم:46:

keb
28-04-2010, 18:20
تو گیم میکرم میشه چیز میز مجازی ساخت. با Tile.

راستی شر این موضوع چرا کم نمیشه؟ بازی ساختن که انقدر دنگ و فنگ نداره. همین گیم مکیر رو بری تو کار حله دیگه.

parvizamd
28-04-2010, 19:03
keb جون راست میگه این موضوع انتخاب موتور واقعا دیگه خیلی تکراری شده

keb
28-04-2010, 19:05
نمی خوام الکی پست بدما ولی واقعا دوستان شورش رو درآوردن. ما رفتیم تو این کار نه از کسی پرسیدیم نه انقدر دیگران به ما راهنمایی کمک رسوندن.

نکته ی جالب ما داریم:31: با خودمون بحث می کنیم. آقای لی لی پود اصلا این جا رو نگاه نمی کنه.

tovamohammad
28-04-2010, 19:11
نکته ی جالب ما داریم:31: با خودمون بحث می کنیم. آقای لی لی پود اصلا این جا رو نگاه نمی کنه.

هه هه. اینش باحال بود.

keb
28-04-2010, 19:14
باحال بود چیه؟ جدی می گم.

AMIR REZAs
29-04-2010, 15:05
دوستان لی لی پود اصلا موتور تری دی گیم رو انتخاب کردن و این پست رو برای خواستن کمک زدن:27:

keb
29-04-2010, 15:14
بالاخره من منظورم این بود که ما همهش داریم با خودمون حرف میزنیم!:31:

لیلی پود
27-05-2010, 10:23
یه سوال کسی هست که واقعا منظور منو گرفته باشه؟

لیلی پود
27-05-2010, 10:35
یه سوال کسی هست که واقعا منظور منو گرفته باشه؟

AMIR REZAs
27-05-2010, 10:47
سلام
خوش حالم دوباره اومدی !
تو میخوای بازی استراتژی بسازی دیگه درسته؟
یه سر به تاپیک آموزش ساخت بازی استراتژیک حرفه ای بزن!
اینجا:

اینم یه مقاله در مورد ساخت استراتژیک با تری دی گیم:

لیلی پود
27-05-2010, 11:55
ممنونم خوشحالم از اینکه دوستانی خوب مثل شما دارم

لیلی پود
10-06-2010, 07:24
سلام

من با چه نرم افزاری می تونم مثلا تو بازی جنگ های صلیبی 3 تغییر ایجاد کنم مثلا شکل سرباز خونشو خودم بسازم و تغییر بدم

ممنون میشم شمرده توضیح بدین:11:

AMIR REZAs
10-06-2010, 10:34
لیلی پود جان این کار ساخت نیست ، ادیت هست .......
اگر میخوای میتونی از King of the kings بپرسی و بری تو تاپیک های ادیت.
به نظر من همین ساخت بهتر از ادیت هست ..
راستی مقاله ها بدردت خورد؟؟

لیلی پود
10-06-2010, 12:40
اره مرسی بهم کمک کرد خیلی ممنون

لیلی پود
10-06-2010, 12:47
امیر رضا جان یه چیز دیگه من در حین بازی سازی میخوام ادیت هم بکنم

بعدش میشه بگی تایپک های ادیت کجاست!

armin_555
10-06-2010, 12:48
لیلی پود نمی خوای بازی بسازی؟:5:

لیلی پود
10-06-2010, 18:40
چرا من که گفتم میخوام بازی بسازم با گیم استدیو
ولی میخوام ادیت بازی ها رو یاد بگیرم

parvizamd
10-06-2010, 21:57
راستش گیم استدیو واقعا آسونه چراکه من تونستم بعد از 1.5 ماه شروع به ساخت سرباز وطن بکنم لیلی پود جان بی خیال ادیت شو کاری جالبی نیست

armin_555
10-06-2010, 22:32
پرویز جون راست میگه ادیت اصلاً حال نمیده.بازی ساختن یه چیزه دیگست!!!!!!:31:

keb
11-06-2010, 14:45
خیلی هم حال میده.

شما لی لی پود عزیز میخوای ادیت کنی بازی رو بستگی به بازی داره که چه بازی باشه.

لیلی پود
11-06-2010, 20:03
من به نظرات اقا پرویز و امیر رضا جان احترام می زارم چون یه چیزی می دونن

من میخوام بازی سازی رو یاد بگیرم

ادیت در مقابل بازی سازی خیلی ناچیزه من فقط میخوام برای سرگرمی بازی StrongholdLegends رو ادیت کنم مثلا چیزای جدیدی بهش اضافه کنم یا چیزی رو ادیت کنم توش

ولی هدف اصلیم بازی سازیه که دارم تمرینات رو یکی یکی انجام میدم و اگه تونستم بازی بسازم اپلود میکنم براتون
اگر به مشکلی بر خوردم باهاتون در میون میزارم

فقط در مورد ادیت به من توضیح بدید

AMIR REZAs
11-06-2010, 20:27
نمیدونم اگر واقعا میخوای ادیت هم یاد بگیری که بهت گفتم:

اگر میخوای میتونی از King of the kings بپرسی و بری تو تاپیک های ادیت.
..
موفق باشی...........

armin_555
11-06-2010, 21:20
لیلی پود تا حالا شروع به ساخت بازی ای کردی؟

لیلی پود
11-06-2010, 22:43
نه ولی فقط دارم تمرین می کنم مثال برای خودم درست می کنم
که مثلا:یه توپ دور خودش بچرخه یا مثلا اگر دکمه Enter رو بزنی توپ از حرکت بایسته دارم تمرین میکنم که یاد بگیرم

تو تا حالا شروع کردی؟ به ما هم یه چیزی یاد بدی؟

AMIR REZAs
12-06-2010, 08:25
لیلی پودجان نمی خوای بری سراغ یه موتور دیگه؟

لیلی پود
12-06-2010, 08:43
مثلا چه موتوری ؟

keb
12-06-2010, 08:48
من به نظرات اقا پرویز و امیر رضا جان احترام می زارم چون یه چیزی می دونن

من میخوام بازی سازی رو یاد بگیرم

ادیت در مقابل بازی سازی خیلی ناچیزه من فقط میخوام برای سرگرمی بازی StrongholdLegends رو ادیت کنم مثلا چیزای جدیدی بهش اضافه کنم یا چیزی رو ادیت کنم توش

ولی هدف اصلیم بازی سازیه که دارم تمرینات رو یکی یکی انجام میدم و اگه تونستم بازی بسازم اپلود میکنم براتون
اگر به مشکلی بر خوردم باهاتون در میون میزارم

فقط در مورد ادیت به من توضیح بدید

واسه اون بازی همه چیش تابلوه که. هرچی رو خواستی میتونی ورداری یه فایل درست کنی با همون نام اصلی بعد ریپلیس کنی.

ادیتش عین آب خوردنه.:46:

AMIR REZAs
12-06-2010, 09:03
خوب مثلا:
یونیتی ، آنریل ، حتی گیم میکر.................

armin_555
12-06-2010, 19:33
نه ولی فقط دارم تمرین می کنم مثال برای خودم درست می کنم
که مثلا:یه توپ دور خودش بچرخه یا مثلا اگر دکمه Enter رو بزنی توپ از حرکت بایسته دارم تمرین میکنم که یاد بگیرم

تو تا حالا شروع کردی؟ به ما هم یه چیزی یاد بدی؟
آره من چند تا بازی با گیم میکر ساختم اگه بخوای تغییر موتور بدی و بیای تو گیم میکر واسه آموزش می تونی بری تو تاپیک آموزش کامل گیم میکر.

لیلی پود
12-06-2010, 21:22
من نمی دونم که با گیم مکیر بازی رو تو چه سطحی میشه بسازی؟(از نظر گرافیکی)
من فقط شنیدم که با گیم مکر میشه بازی دو بعدی ساخت من میخوام بازی بسازم که گرافیکش حداقل به
بازی قلعه 3 یا StrongholdLegends برسه اگه بشه موتور رو عوض میکنم

یونیتی ، آنریل این موتور ها فکر میکنم دانلود نمیشه کنی و باید بخری اگه دانلود بشه و بتونم بازی مثل بازی بالا بسازم دانلود میکنم

در مورد ادیت بازی:می دونم ادیتش راحته اما میگم فایل ها رو باید با کدوم نرم افزار ویراش کنی همه فایل های گرافیکیش نا شناختس اگه میشه تو ضیح بدید

AMIR REZAs
12-06-2010, 21:28
سلام
ادیت رو گفتم از کی بپرسی....
گیم میکر برای 2بعدی هست.
یونیتی و انریل قوی ترند ولی گیم استدیو روان تر و آسان تره........
در کل میگم شما که میخوای استراتژیک بسازی همه میگن گیم میکر بهترینه.....
نمیدونم تصمیم با خودته....
موفق باشی.....................

armin_555
12-06-2010, 22:04
اولاً با گیم میکر میشه سه بعدی هم ساخت.
دوماً گرافیکش بستگی به خودت داره.
بعدشم گیم میکر خیلی راحته و واسه ساخت بازی استراتژیک عالیه.

parvizamd
12-06-2010, 22:20
ماشا... لیلی پود نیومده می خواد قعله بسازه چند بازی ریزه بساز بعد این بازی رو بزرگ کن من که ببنینی اولین بازی ام رو موقعی سوم راهنمایی بودم ساختم یادش به خیر... گیم میکر 5
هنوز دارمش اینم لینک برید بخندید:>>

حالا هم به اینجا رسیدم البته الان کسی نیستم .می خوام رقیبی برای sakia25 باشم

لیلی پود
12-06-2010, 22:39
آقا پرویز حرف شما متین
من با گیم مکر هم کار کردم بازم نصبش میکنم شاید تونستم کاری بکنم

درمورد اون نرم افزار هایی که آقا امیر رضا گفت اونا هم اگه دانلود شد میگیرم کار میکنم

در مورد ادیت هم بگم اقای x هنوز جواب ندادن

armin_555
12-06-2010, 23:00
پرویز جون واسه اولین بازی بازیت خوب بود.:46:

parvizamd
13-06-2010, 07:30
چقدر ذوق کردم وقتی اینو ساختم یادش به غیر اولین بازی سه بعدی ام دیگه داشتم می ترکیدم از خوشحالی ای روزگار

AMIR REZAs
13-06-2010, 10:16
آقا پرویز حرف شما متین
من با گیم مکر هم کار کردم بازم نصبش میکنم شاید تونستم کاری بکنم

درمورد اون نرم افزار هایی که آقا امیر رضا گفت اونا هم اگه دانلود شد میگیرم کار میکنم

در مورد ادیت هم بگم اقای x هنوز جواب ندادن
خوب شما که میخوای استراتژیک بسازی دیگه نیاز به نرم افزار دیگه نیست.
بهترینش گیم میکره..................
در مورد ادیت میتونی یه تاپیک بزنی و سوالت رو بپرسی........:46:
در مورد ساخت بازی استراتژیک با گیم میکر میتونی از ehsan_wwe هم کمک بگیری.........
موفق باشی.......

armin_555
13-06-2010, 11:32
لیلی پود هر وقت تغییر موتور دادی بگو (مخصوصاً اگه گیم میکر بود) تا شاید تونستیم کمکت کنیم.

Prince_ of _Persia
13-06-2010, 19:03
ماشا... لیلی پود نیومده می خواد قعله بسازه چند بازی ریزه بساز بعد این بازی رو بزرگ کن من که ببنینی اولین بازی ام رو موقعی سوم راهنمایی بودم ساختم یادش به خیر... گیم میکر 5
هنوز دارمش اینم لینک برید بخندید:>>

حالا هم به اینجا رسیدم البته الان کسی نیستم .می خوام رقیبی برای sakia25 باشم
آخ آخ این رو گفتی حس نوستالژی من زد بالا . رفتم پوشه گیم میکر رو آوردم کلی خاک روش نشسته بود اشکم در اومد . بازی اولم رو از توش در آوردم . این بازی رو من اون اولا ساخته بودم آموزش ساختش هم گذاشته بودم . اون روزها گیم میکر پادشاهی می کرد بخش بازیسازی هم خیلی فعالتر از الان بود واقعا که چه روزگاری بود . فکر کنم احسان جان یادش باشه و همینطور محسن جان که البته بازم غیبش زده.

اینم لینک اون بازیه ( نکته با ctrl شلیک می کنه ) :

AMIR REZAs
13-06-2010, 19:24
اوه بازیتون عالی بود........
سال84 یادش بخیر...............
راستی من که اون زمان نبودم:31:

parvizamd
13-06-2010, 21:31
پی سی ورد انجمن خیلی خوبیه راستش حتی من این انجمن از انجمن کازرون سیتی بیشتر دوست دارم راستش اون مال دوستمه
راستش وقتی تو asssicsnt 2005 این برنامه دیدم نمی دونید چه ذوقی کردم خیلی هستند که الکی میان دوست دارن بازی بسازن و لی بعضی هستند که واقعا علاقه به بازی سازی دارند تو help گیم میکر نوشته :

بازی کردن بازی های کامپیوتری جالبه ولی از آن جالب تر اینکه دیگران بازی که شما ساختید رو بازی کنند!

Prince_ of _Persia
13-06-2010, 21:44
اوه بازیتون عالی بود........
سال84 یادش بخیر...............
راستی من که اون زمان نبودم

می دونی این تالار بازی سازی رو من و محسن و امید راه انداختیم .قبل از اون مجبور بودیم تو انجمن بازیهای کامپیوتری آموزشهامون رو بزاریم واقعا یادش بخیر. جالبه من هنوز حتی عنوان کاربر فعال بازی سازی رو نگرفتم

بازی کردن بازی های کامپیوتری جالبه ولی از آن جالب تر اینکه دیگران بازی که شما ساختید رو بازی کنند!
دقیقا این جمله بهترین جمله ای بود که شنیدم.. الان اینایی که بازی سازی می خوان شروع کنن خیلی خوشبحالشونه با این همه منبع و انجین قوی . ما اونموقع حتی منبع آموزشی انگلیسی درست و حسابی هم برای گیم میکر نداشتیم . یعنی گیم میکر هم اینقدر معروف نشده بود.

لیلی پود
14-06-2010, 13:05
من الان دارم با گیم مکر کار میکنم به زودی سوالاتم رو از تمام دوستان می پرسم

armin_555
14-06-2010, 18:57
واسه آموزش می تونی بیای تو تاپیک آموزش کامل گیم میکر.