مشاهده نسخه کامل
: نوکیا 5800 یا سونی اریکسون W995
سلام.
خواهشا بدون هیچگونه تعصب و سایر موارد ناخواسته بفرمایید کدوم گوشی رو واسه خریدن صلاح می دونین با ذکر علت و توضیح کافی
Mahdi_Co_1368
27-03-2010, 09:02
5800 بهتره چون:
1- افت قیمتش رو کرده وقیمت خیلی مناسبتری هم از w995 داره
2- سیستم عامل داره. ( این یکی خیلی کلیه شاید همین واسه برتریش کافی باشه)
3- خروجی TV داره و تو جعبهش هم چیز های بیشتری پیدا میشه .
lcdش هم بزرگتره البته در مقابل w995 صفحه کلید داره که باید ببینید کدوم براتون مناسبتره
چیزهای ریز دیگه ای هم هست که فعلا یادم نیست.
در مورد دوربین w995 هم شاید به پای خیلی از 5 مگاپیکسلی ها هم نرسه .
پنج شش نفر از دوستان 5800 خریدن متاسفانه میگن ال سی دی هاش خراب شدن و تو سرما هم ال سی دی هاش کار نمی کنن! آیا اینجوریه؟
hassan_magic2000
27-03-2010, 21:44
پنج شش نفر از دوستان 5800 خریدن متاسفانه میگن ال سی دی هاش خراب شدن و تو سرما هم ال سی دی هاش کار نمی کنن! آیا اینجوریه؟
نه آقا این چه حرفیه من خیلی وقته دارم 2 بار با کله رفت تو آسفالت یه بار هم افتاد کف آشپرخونه آخ نگفت:10:
فدات شم ال سی دی هاشون می گن رگه رگه می شه بعد اینکه یکم گرما خورد درست می شه یا کلا خراب می شن و همچنین موقع استفاده از کلید کناری واسه قفل کردنش ال سی دی هاشون خراب شدن
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
فدات شم ال سی دی هاشون می گن رگه رگه می شه بعد اینکه یکم گرما خورد درست می شه یا کلا خراب می شن و همچنین موقع استفاده از کلید کناری واسه قفل کردنش ال سی دی هاشون خراب شدk
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
فدات شم ال سی دی هاشون می گن رگه رگه می شه بعد اینکه یکم گرما خورد درست می شه یا کلا خراب می شن و همچنین موقع استفاده از کلید کناری واسه قفل کردنش ال سی دی هاشون خراب شدk
دقیقآ !
منم یه مدت تو تعمیراتی بودم ! همه تعمیرکارامون میگفتن 5800 بیشترین خرابی رو داره !
ببین کلآ 5800 رو نمیشه با دبلیو995 مقایسه کرد !
اگه موزیک مهمترین ملاکت هست + دوربین 100% 995 بگیر
اگه موزیک (ضعیفتر از 995 هست) رو در کنار لمسی بودن و البته سیمبین میخوای 5800 بگیر
ولی من میگم دیزاین و کیفیت 995 خیلی بهتره !
5800 خیلی خز شده خداییش !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.