ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که پوشه ها راپنهان و بجای آنها فایل Exe قرار میدهد

T I G E R
26-03-2010, 23:09
سلام
یه مدته یه ویروس در بین سیستم های کاربران خیلی مشاهده کردم
این ویروس اکثر پوشه ها رو پنهان و به ظاهر یک پوشه همنام پوشه اصلی میسازه که در واقع یه فایل exe هستش
از طرف دیگه خودش رو داخل فلش بصورت سوپر هیدن با نام یک انتی ویروس ذخیره میکنه (مثل Kapersky.exe یا Sophos.exe )
آیکن فلش هم بصورت یک پوشه در سیستم نشون داده میشه

مطمئن نیستم ولی فکر کنم کسپرسیکی این ویروس رو با نام P2P-Worm.Win32.Palevo.pht میشناسه
میخواستم بدونم برای پاک کردن کامل و قطعی این ویروس ، فقط استفاده از انتی ویروس کافیه
یا باید از برنامه های جانبی برای ریمو کردن استفاده کرد؟
ممنون

جاسم کدخدایی بنت
29-03-2010, 01:05
دوست عزیز پوشه ی اصلی hidennاست
منم این مشکلو دارم برای حلش همیشه اسم پوشه را سمت آدرس بدون پسوند مینوشتم

Dr Hannibal
29-03-2010, 07:15
سلام
یه مدته یه ویروس در بین سیستم های کاربران خیلی مشاهده کردم
این ویروس اکثر پوشه ها رو پنهان و به ظاهر یک پوشه همنام پوشه اصلی میسازه که در واقع یه فایل exe هستش
از طرف دیگه خودش رو داخل فلش بصورت سوپر هیدن با نام یک انتی ویروس ذخیره میکنه (مثل Kapersky.exe یا Sophos.exe )
آیکن فلش هم بصورت یک پوشه در سیستم نشون داده میشه

مطمئن نیستم ولی فکر کنم کسپرسیکی این ویروس رو با نام P2P-Worm.Win32.Palevo.pht میشناسه
میخواستم بدونم برای پاک کردن کامل و قطعی این ویروس ، فقط استفاده از انتی ویروس کافیه
یا باید از برنامه های جانبی برای ریمو کردن استفاده کرد؟
ممنون

این یک ویروس قدیمی هست من روی سیستمی که این وضیعیت رو داشت + فلدر اپشنش هم از کار افتاده بود + تسک منیجر هم مورد داشت... کسپرسکی نصب کردم بدون هیچ مورد اضافی دیگه کامل بدون درد سر تمام مشکلاتش حل شد.

اگر اپدیت کنید بدونید که هیچ مشکلی باقی نمیمونه

Arashdn
29-03-2010, 08:00
تمام انتی ویروس ها این ویروس رو از بین میبرن