مشاهده نسخه کامل
: از مانیتورهای 23-24 اینچ سامسونگ کدوم مدلش از پنل IPS استفاده میکنه و الان تو بازار موجوده؟
alpha007
26-03-2010, 22:40
سلام
از مانیتورهای 23-24 اینچ سامسونگ کدوم مدلش از پنل IPS استفاده میکنه و الان تو بازار موجوده؟
اگه هست لطفا قیمتش هم بگید
سلام
هیچ کدام، سامسونگ دیگه در زمینه پنل های IPS فعالیت نمی کنه. مدل F2380 هست که از پنل cPVA استفاده می کنه و در کل محصول زیر متوسطیه... از وضعیتش توی بازار اطلاعی ندارم ولی محدوده قیمتش حدود 250 یورو است.
alpha007
28-03-2010, 15:53
سلام
هیچ کدام، سامسونگ دیگه در زمینه پنل های IPS فعالیت نمی کنه. مدل F2380 هست که از پنل cPVA استفاده می کنه و در کل محصول زیر متوسطیه... از وضعیتش توی بازار اطلاعی ندارم ولی محدوده قیمتش حدود 250 یورو است.
ولی طبق تحقیقاتی که من از زدن این پست انجام دادم مانیتور 2494sw از پنل ips بهره میبره که فعلا تو بازار داخل موجود نیست
ولی طبق تحقیقاتی که من از زدن این پست انجام دادم مانیتور 2494sw از پنل ips بهره میبره که فعلا تو بازار داخل موجود نیست
خیر دوست عزیز، Samsung 2494SW (و البته کلیه 2494 ها)، همگی بدون اسنثنا از پنل های TN استفاده می کنند. قیمت این مانیتور هم زیر 250 دلار است و البته جزو TN های به نسبت خوب به حساب میاد.
جای خاصی دیدید این مانیتور IPS بوده ؟
alpha007
29-03-2010, 16:25
خیر دوست عزیز، Samsung 2494SW (و البته کلیه 2494 ها)، همگی بدون اسنثنا از پنل های TN استفاده می کنند. قیمت این مانیتور هم زیر 250 دلار است و البته جزو TN های به نسبت خوب به حساب میاد.
جای خاصی دیدید این مانیتور IPS بوده ؟
خیر ندیدم
تو ایمیلی که به سامسونگ زدم به من گفتن که این مانیتور پنل ips داره
فقط هم همین مدل رو اسم برده
خیر ندیدم
تو ایمیلی که به سامسونگ زدم به من گفتن که این مانیتور پنل ips داره
فقط هم همین مدل رو اسم برده
بهتون اطلاعات اشتباه دادند، این مانیتور تحت هیچ شرایطی از پنل IPS استفاده نمی کنه. کلا سامسونگ در S-LCD خط تولید IPS ها رو چند سالی میشه تعطیل کرده و چه در تلویزیون (سامسونگ و سونی) و چه در مانیتور (سامسونگ) محصول IPS جدیدی تولید نمیشه.
در محصولات LG شاید بتونید چیزی پیدا کنید.
ProGamer
06-04-2010, 13:44
الان ديگه براي كار گرافيكي نبايد از تكنولوژي منسوخ شده اي مثل CRT استفاده كرد. چرا كه مضرات زيادي داره
یک نوع فن آوری خاص وجود داره بنام IPS Panel که اختصاصا برای LCD های حرفه ای با نمایش کیفیت و پالت رنگ طبیعی ساخته شده و در بعضی مدلها هم بکار رفته،اما قیمت بالاتری نسبت به پانلهای معمولی TN دارن
بعضی مدلهای مانیتور برند DELL از این نوع هستن ،ضعفشون هم توی سرعت پاسخگویی هست که باعث میشه برای بازی مناسب نباشن.
مانيتور هاي LG هم اين پنل رو دارن ولي فقط مدل هاي زير كه بايد بتوني پيداشون كني . چون تا جايي كه من ميدونم ماديران نداره اين پنل ها رو و بايد از كسي بخواي برات بياره
W3000H كه فقط dvi داره
W2600HP كه فقط dvi داره
W2420R كه هم hdmi داره و هم dvi
W2220P كه هم hdmi داره و هم dvi
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.