مشاهده نسخه کامل
: hTC
با سلام خدمت دوستان عزیز .
عرض کنم خدمت شماکه من قصد دارم یک گوشی hTC خریداری کنم که قیمت آن از چهارصد تا 650 هزار تومان باشد .
به نظر شما چه مدلی بگیرم بهتره و یا اصلا hTC بگیرم یا خیر ؟ دلیل اینکه این مدل گوشی را انتخاب کردم چون پن دار هست ، ویندوز موبایل داره و خودم هم دوست دارم که این مدل گوشی را خریداری کنم .
سپاسگزارم ....
دوست عزیز به نظر من شما HD2 بگیر که یه گوشی فوق العادست (در حال حاضر) قیمتش هم از 650 تمن تا 680 (بدون گارانتی)
دوست عزیز به نظر من شما HD2 بگیر که یه گوشی فوق العادست (در حال حاضر) قیمتش هم از 650 تمن تا 680 (بدون گارانتی)
مرسی از راهنماییتون . این مدل گوشی خوبیه ولی یه خورده همچین زیادی گنده هست . نظر خودم دیاموند 2 ، به نظر شما گوشی خوبی هست ؟
ghahremanimehdi
26-03-2010, 20:31
HD2 بخر. گنده یعنی چی ؟
HD2 بخر. گنده یعنی چی ؟
گنده یعنی توی جیب جا نمگیره !!!! بالاخره این هم می تواند یک مسئله باشد . برای خرید یک گوشی باید به همه ی جوانب آن نگاه کرد .
ولی اگر گوشی خوبی باشد نسبت به دیاموند2 خوب میگیرم .
ghahremanimehdi
26-03-2010, 21:16
گنده یعنی توی جیب جا نمگیره !!!! بالاخره این هم می تواند یک مسئله باشد . برای خرید یک گوشی باید به همه ی جوانب آن نگاه کرد .
ولی اگر گوشی خوبی باشد نسبت به دیاموند2 خوب میگیرم .
بله با دیاموند 2 خیلی فرق داره . اگر محدودیت مالی نداری ارزشش رو داره .
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
ابعادش خیلی بزرگ هم نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ninja3000sh
27-03-2010, 00:11
همانطوری که دوستان گفتن اگه با سایز HD2 مشکل نداری حتما بخرش.:46:
ولی خب برای بعضیها سایز بزرگ موبایل دردسر آفرینه.
به نظر من شما میتونین به جای DIAMOND2 گوشی TOUCH PRO2 رو بخرین که هم ال سی دی بزرگی داره و هم کیبورد سخت افزاری عالی داره و... .
در کل:
1:HTC HD2
2:HTC TOUCH PRO2
همانطوری که دوستان گفتن اگه با سایز HD2 مشکل نداری حتما بخرش.:46:
ولی خب برای بعضیها سایز بزرگ موبایل دردسر آفرینه.
به نظر من شما میتونین به جای DIAMOND2 گوشی TOUCH PRO2 رو بخرین که هم ال سی دی بزرگی داره و هم کیبورد سخت افزاری عالی داره و... .
در کل:
1:HTC HD2
2:HTC TOUCH PRO2
ok.
فقط یک سوال ؟ امکانات HD2 چی هست ؟ گارانتی هم دارد ؟ و اگر گارانتی دارد با کدام گارانتی بگیرم بهتره ؟
ghahremanimehdi
29-03-2010, 15:48
ok.
فقط یک سوال ؟ امکانات HD2 چی هست ؟ گارانتی هم دارد ؟ و اگر گارانتی دارد با کدام گارانتی بگیرم بهتره ؟
قبلا که گارانتی یاس بود. الان نمیدونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.