ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فایل های مخفی

nafas
26-03-2010, 13:56
سلام یه ویروس گرفتم که هر چی میرم فولدر آپشن و تیک گزینه نشون دادن فایل های مخفی رو میزنم فعال میکنم بعد که اوکی میکنم در میام مبیبنم هیچ فایل مخفی وجود نداره باز میرم تا فولدر آپشن میبینم خود به خودی تیکش برگشته رو گزینه اول همچنین نمیتونم گزینه Hide Protected Operations رو تیکش رو بردارم

اعصابم بهم ریخته دیگه

مرسی

M E H R A N
26-03-2010, 15:40
قبل از هر چیز اگر آنتی ویروست آپدیت نیست آپدیتش کن و باهاش فول اسکن کن.

آنتی ویروسهای پیشنهادی Kaspersky و Avira Antivir هستند.

اما اگر آنتی ویروست آپدیت هست و فول اسکن هم کردی و درست نشده برنامه زیر رو دانلود کن. حجم کمی داره. آپدیت کن و بعد توسطش فول اسکن کن. بعد از فول اسکن و پاک کردن آلودگی ها ممکنه ازت بخواد ریستارت کنی. شما هم ریستارت کن.

Malwarebytes' Anti-Malware

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nafas
27-03-2010, 22:20
مرسی دوست عزیز انجماش دادم تا حدودی بهتر شد فایل های مخفیم درست شدن ولی بازم ویرویس دارم

ویروس کشت هم زدم اسکن کنه زده ویندوزم رو از اکتیو بودن در اورده حالا چجوری اکتیوش کنم ؟

M E H R A N
27-03-2010, 22:39
مرسی دوست عزیز انجماش دادم تا حدودی بهتر شد فایل های مخفیم درست شدن ولی بازم ویرویس دارم

ویروس کشت هم زدم اسکن کنه زده ویندوزم رو از اکتیو بودن در اورده حالا چجوری اکتیوش کنم ؟

دوست عزیز آنتی ویروس کاری به اکتیو بودن یا نبودن ویندوز نداره مگر اینکه در بین تمام آنتی ویروسها مستقیم رافته باشی و از آنتی ویروس مایکروسافت استفاده کرده باشی یا اینکه ویندوزت رو آپدیت کرده باشی چون 2 تا از آپدیت های ویندوز هستند که باعث از کار افتادن اکتیو بودن ویندوز میشند.

از چه آنتی ویروسی استفاده کردی؟

اگر ویندوزت رو آپدیت کرده باشی متاسفانه خیلی مشکله که بتونی دوباره اونو اکتیو کنی چون بازم از کار میوفته. بهتره یک سر به تاپیک کرک ویندوز 7 بزنی.

nafas
27-03-2010, 23:16
من ویندوزم اکس پی هست سون نیستا

Dr Hannibal
27-03-2010, 23:28
من ویندوزم اکس پی هست سون نیستا

لینک دانلود با توضیحات مربوطه

موفق باشید

nafas
30-03-2010, 13:46
مرسی

راستی یه مشکل دیگه هم دارم دی وی دی رامم که دکمش میزنم باز نمیشه بنظرم ویرویس جلوشو میگیره این چشه

picher_s
30-03-2010, 19:46
درود COmbofix رو اجرا کنید و logش رو اینجا بزارید.

خبرش رو بدید.

jax2
30-03-2010, 23:52
سلام
برای اینکه بتونی در dvd rom باز کنی یه سوزن بردار همزمان که کلید روی درایو میزنی سوزنو داخل سوراخ روی درایو فرو کن
باز میشه
این مشکل اغلب مربوط میشه به شل شدن تسمه ی باز کننده ی درایو

nafas
01-04-2010, 22:28
خودمم دارم همین کارو میکنم

بعضی موقع ها هم دکمه که زدم بعدش یه ضربه کوچیک بزنم باز میشه

حالا تا این برنامه دان کنم ببینم چی میشه