مشاهده نسخه کامل
: افت کیفیت لپ تاپ های سونی؟!
OQyanoOoOS
26-03-2010, 05:53
سلام دوستان
من میخوام یک لپ تاپ حدود 800 هزار تومنی بخرم ...
اکثر بروبچ لپ تاپی میدونن که محبوبترین برند در این زمینه Sony Viao هست! :31: ولی چند ماهی است که شنیدم لپ تاپ های این شرکت و شرکت DELL کاهش کیفیت پیدا کردن و هنوز چیزی از عمرشون نگذشته تعمیرگاهی میشن! :41: می خواستم ببینم همچین چیزی صحت داره؟!
از کجا شنیدین؟؟؟؟؟
اتفاقا لپتاپ های سونی کیفیت بالایی داره و هنوز هم جزو 3 برند برتر از لحاظ کیفیت هست ،
برای اطمینان بیشتر می تونید از تعمیرکاران تخصصی نوت بوک سوال کنید.
از طرفی دیگر ، سونی در این محدوده قیمت شما نوت بوک خاصی ندارد !
mohsenfhm
26-03-2010, 10:34
سلام دوستان
من میخوام یک لپ تاپ حدود 800 هزار تومنی بخرم ...
اکثر بروبچ لپ تاپی میدونن که محبوبترین برند در این زمینه Sony Viao هست! :31: ولی چند ماهی است که شنیدم لپ تاپ های این شرکت و شرکت DELL کاهش کیفیت پیدا کردن و هنوز چیزی از عمرشون نگذشته تعمیرگاهی میشن! :41: می خواستم ببینم همچین چیزی صحت داره؟!
در مورد دل تا حدودی حرفتون درسته ولی در مورد سونی خیر . کاملا اشتباه به عرض تون رسوندن
برای خرید سونی هم حداقل باید 1000000 هزینه کنید :21:
parsa205
26-03-2010, 10:53
من هم راجع به افت کیفیت DELL شنیدم مخصوصا سری VOSTRO ولی در مورد SONY هرگز!!!!
ایراداتی به بعضی سری های سونی وارده :31:ولی در کل کیفیت قابل قبولی دارند :13:
OQyanoOoOS
26-03-2010, 13:03
از کجا شنیدین؟؟؟؟؟
اتفاقا لپتاپ های سونی کیفیت بالایی داره و هنوز هم جزو 3 برند برتر از لحاظ کیفیت هست ،
برای اطمینان بیشتر می تونید از تعمیرکاران تخصصی نوت بوک سوال کنید.
از همه شاخص تر داداشم! :31: آخه اونم چند ماه قبل که میخواست لپ تاپ بخره رفته بود پرس و جو کرده بود! می گفت توی تعمیرگاه ها که میرفته پر از لپ تاپ های نوی Sony و DELL بوده!! بخاطر همین آخرش قید اینا رو زد و رفت ASUS خرید.
برای خرید سونی هم حداقل باید 1000000 هزینه کنید :21:
اگر واقعا ارزشش رو داشته باشه شاید برم سراغش ... ولی من شنیدم فقط بخاطر اینکه اسمش سونی است 100-200 هزار تومن گرون تر از مدل های مشابه فروخته میشه.
parsa205
26-03-2010, 16:02
اگر واقعا ارزشش رو داشته باشه شاید برم سراغش ... ولی من شنیدم فقط بخاطر اینکه اسمش سونی است 100-200 هزار تومن گرون تر از مدل های مشابه فروخته میشه.
من این حرفتون رو تایید میکنم ولی به هرحال اسمش سونی این 100-200 تومن رو واسه پز دادن تقبل کنید...:31:
از همه شاخص تر داداشم! :31: آخه اونم چند ماه قبل که میخواست لپ تاپ بخره رفته بود پرس و جو کرده بود! می گفت توی تعمیرگاه ها که میرفته پر از لپ تاپ های نوی Sony و DELL بوده!! بخاطر همین آخرش قید اینا رو زد و رفت ASUS خرید.
دوست عزیز دلیلش اینه که فروش سونی تو ایران به مراتب از برند asus بالاتره(البته asus کیفیت بالایی داره و معمولا لپ تابا ش بیش از یک سال ضمانت دارند ) شما باید نسبت تولید به خرابی رو در نظر بگیرید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.