ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در استارت در مایا

m0riiii
25-03-2010, 23:37
سلام دوستان عزیز

میدونم الان میگید که نیازی به تاپیک نیست و میتونی سرچ کنی و پیدا کنی اما

میخواستم دوستانی که کار کردن من رو یکم راهنمایی کنند

آخه من قبلاً میخواستم شروع کنم به یادگیری مایا ( تقریباً 1 سال پیش ) اما دیدم یه خورده سخته و نمیتونستم چیزای خوبی یاد بگیرم و میخواستم از الان دوباره شروع کنم به یادگیری

من از دنیای امنیت و -- کشیدم کنار که فقط بیام انیمشن یاد بگیرم و ....

ممنون میشم راهنمایی کنید .

راستی من اون پک آموزشی مایا که توی فروشگاه هست رو 1 سال پیش فکر کنم خریدم :40::11:

منتظر پاسخ دوستان عزیز :40:

pclord
26-03-2010, 01:35
به دنیای بزرگ سه بعدی خوش اومدی

یه کتاب هست خیلی خوبه،اونو بگیر و همشو انجام بده بعد نویسنده همون کتاب آموزش های ویدیویی فارسی هم داره،که واقعا عالی هستن اونا رو هم اگه خواستی بگیر،اگه بعد از خوندن کتاب یه کم تمرین کنی دیگه به اون آموزش های ویدیویی هم احتیاج نداری.
تازه اون پک رو هم که خریدی،خوب میتونی از اون هم استفاده کنی.

نام کتاب:
کاملترین مرجع کاربردی تصویری Maya

نویسنده:
روح الله سلیمانی

کامل کامله.
در مورد سخت بودن هم کاملا در اشتباهی،به نظر من مایا رو بهتر از برنامه های دیگه میشه یاد گرفت،راحت تره.

موفق باشی.

b3dnet
26-03-2010, 09:59
سلام دوست عزیز
ببین اگه تازه شروع کردی از همین الان برنامه ریزی کن برای خودت و سعی کن تمام مباحث رو به خوبی یاد بگیری...
در مورد سخت بودن هم در اشتباهی...
مایا از نظر ضاهری سخت هستش ولی به خاطر مرتب بودنش خیلی راحت میتونی یاد بگیریش

m0riiii
26-03-2010, 12:15
دست شما دو استاد عزیز درد نکنه

:40::40:

امیدوارم لحضات خوبی پیشه شما داشته باشم و منو کمک کنید که مثل شما حرفه ای بشم :11:

-----

راستی من میخوام عضو یه تیم تازه تاسیس بازی سازی بشم و کارم هم مدلینگ انسان ( میخوام یاد بگیرم ) و آهنگ سازیه :8:

BehroozRostami
26-03-2010, 12:34
دوست من اول از همه برو کتاب خونه و کتاب
نویسنده:
روح الله سلیمانی
کتاب این آقارو بگیر اول مطالعه کن و از همه مهمتر فقط یک شاخه رو بگیر برو جلو یا مدل سازی یا انیمیشن یا ....

tatuy
27-03-2010, 20:34
[در مورد سخت بودن هم در اشتباهی...
مایا از نظر ضاهری سخت هستش ولی به خاطر مرتب بودنش خیلی راحت میتونی یاد بگیریش[/QUOTE]

یعنی خوشم میاد که جون بهزاد چی :18: راس میگیا من خودم مایا رو تو دو روز یاد گرفتم
الانم که 2 سال اینکارم استاد مایا تشریف دارم
مگه نه بهزاد جون
حالا مکسو تو نیم ساعت میتونی full شی
مکسو و مایا رو هم که بدونی xsi , real flow , blender , غیره رو چی بهت الهام میشه.
دوست عزیز از همین الان شدی استاد انیمیشن.
حله.

SSS_HHH_OOO
27-03-2010, 21:37
بابا چی میگین بنده خدا گیج میشه
بذار یه چیزی رو از الان برات مشخص کنم
این برنامه ه رو نباید به فکر کامل یاد گرفتن باشی
یه زمینه از هر قسمت باید داشته باشی بعد بری تو بخش مورد علاقت که میتونه مدلسازی انیمیت و..... باشه کار کنی و اون بخش رو کامل یاد بگیری
من اینهمه وقته مکس کار میکنم که میگن ساده ترین برنامه است میتونم بگم شاید یک دهمش رو هم بلد نیستم
شاید خیلی امکاناتشو اصلا یه بار هم استفاده نکردم ازشون
برای همین اول ابتدایی کار با محیط هر برنامه رو میتونی با یه کتاب و سی دی آموزشی شروع کنی بعد زمینه تخصصیت رو انتخاب کنی و توش پیش بری

m0riiii
27-03-2010, 21:47
بابا چی میگین بنده خدا گیج میشه
بذار یه چیزی رو از الان برات مشخص کنم
این برنامه ه رو نباید به فکر کامل یاد گرفتن باشی
یه زمینه از هر قسمت باید داشته باشی بعد بری تو بخش مورد علاقت که میتونه مدلسازی انیمیت و..... باشه کار کنی و اون بخش رو کامل یاد بگیری
من اینهمه وقته مکس کار میکنم که میگن ساده ترین برنامه است میتونم بگم شاید یک دهمش رو هم بلد نیستم
شاید خیلی امکاناتشو اصلا یه بار هم استفاده نکردم ازشون
برای همین اول ابتدایی کار با محیط هر برنامه رو میتونی با یه کتاب و سی دی آموزشی شروع کنی بعد زمینه تخصصیت رو انتخاب کنی و توش پیش بری

خیلی ممنونم از اساتید عزیز بابت راهنمایی کردن

من امروز یه کتاب خریدم به اسم: آموزش کاربردی Maya 2009 نویسنده : روح الله سلیمانی اما اون کتابی که دوست عزیزمون pclord گفتن رو پیدا نکردم و اینو گرفتم

بیشتر برام مهمه که مقدمات رو یاد بگیرم بعداً دیگه خودم میرم دنبالش

راستشو بخواین من بیشتر دوست دارم مدل درست کنم نه انیمیشن ( مثل : آدم ، ماشین و منطقه )

و میخوام عضو یه تیم بازی سازی بشم توی شهر خودمون که باید مدلینگ بلد باشم ( من از امنیت کشیدم کنار چون واسه من وقت تلف کردن بود و .... ) اومدم توی دنیای بزرگ انیمیشن که شاید کاری پیدا کنم :21: ( شوخی بود من علاقه دارم به این کار :40:)

حتماً اولین کاری که انجام میدم رو اینجا میزارم که دوستان عیب های من رو بگن و ....

ممنون از همگی :11:

SevenART
28-03-2010, 16:41
روح الله سلیمانی

به نظر من اشتباه نمودی ... باید یه کتاب می گرفتی که نویسندش خارجی باشه و مترجم داشته باشه ... البته بگو مقدمه کتاب در مورد چی گفته تا بهت بگویم که کتاب خوبی هست یا اصلا بندازش اونور که شاید گمراهت کنه و اینا ...

m0riiii
28-03-2010, 17:14
به نظر من اشتباه نمودی ... باید یه کتاب می گرفتی که نویسندش خارجی باشه و مترجم داشته باشه ... البته بگو مقدمه کتاب در مورد چی گفته تا بهت بگویم که کتاب خوبی هست یا اصلا بندازش اونور که شاید گمراهت کنه و اینا ...

نه بابا :20:

این نویسنده اومده از ویدئو های پک آموزشی دیجیتال ( که توی فروشگاه هست ) استفاده کرده و فارسی کرده

خوبه دارم یکم یکم یاد میگیرم اما من پایه واسم مهم بود که یه چندتا کار رو انجام بدم بقیش خودم از آموزش های زبان اصلی استفاده میکنم

بازم ممنون :11:

zenoos
28-03-2010, 19:03
به نظر من كه كتاب و آموزش سي دي و .... فقط شروع كاره ....
براي پيشرفت تو كارت فقط بايد تو پي سي ورد آنلاين باشي ....
مطمئن باش بچه هايي كه اينجا هستن كارشون از اون خارجيهاهم بهتره ...
من خودم هم هر چي ياد گرفتم از همينجا بود ..... اميدوارم تو هم موفق باشي
به دنياي بزرگ p30 خوش اومدي:10: