مشاهده نسخه کامل
: کمک اشکال در شبکه خانگی و lan messaging
night lord
25-03-2010, 21:53
سلام دوستان من سیستمم رو تو ساختمون با 2تا سیستم دیگه بوسیله
مودم adsl شبکه خانگی کردم . و از نرم افزار outlook lan messenger استفاده میکنیم برای چت.
اما مشکل اینجاست که یکی از این سه سیستم اصلا اون دوتای دیگه رو تو نرم افزار نمیبینه
و نمیتونه چت کنه این سیستم یه کارت ----- skystar2 هم داره و ویندوز به اسم techniSat --- که تو قسمت
network adaptor تو device manager اسم کارت ----- و کارت شبکرو با هم نوشته و وقتی
به طور اتفاقی کارت ----- قاطی میکنه و ویندوز نمیشناستش برنامه به کار میفته و اون دوتا
سیستم دیگه رو میبینه . این نشون میده که این دو تا کارت با هم تداخل دارن .
اینم عکس از device manager :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.حالا من چی کار کنم که این یکیم بتونه بقیرو ببینه؟
night lord
26-03-2010, 11:46
یعنی هیچکس نمسدونه ما باید چی کار کنیم؟
undertaker_ss
26-03-2010, 14:12
سلام دوستان من سیستمم رو تو ساختمون با 2تا سیستم دیگه بوسیله
مودم adsl شبکه خانگی کردم . و از نرم افزار outlook lan messenger استفاده میکنیم برای چت.
اما مشکل اینجاست که یکی از این سه سیستم اصلا اون دوتای دیگه رو تو نرم افزار نمیبینه
و نمیتونه چت کنه این سیستم یه کارت ----- skystar2 هم داره و ویندوز به اسم techniSat --- که تو قسمت
network adaptor تو device manager اسم کارت ----- و کارت شبکرو با هم نوشته و وقتی
به طور اتفاقی کارت ----- قاطی میکنه و ویندوز نمیشناستش برنامه به کار میفته و اون دوتا
سیستم دیگه رو میبینه . این نشون میده که این دو تا کارت با هم تداخل دارن .
اینم عکس از device manager :
.حالا من چی کار کنم که این یکیم بتونه بقیرو ببینه؟
هدف تون فقط چت هست؟
اگه آره از net meeting استفاده کنید
توی xp توی run بزنید conf و نصبش کنید
سیستم عامل ها چی هستند؟
night lord
26-03-2010, 14:25
نه فقط چت نیست هم چت هم برای همدیگه فایل میفرستیم هم کارای دیگه در هر صورت خیلی به درد بخور هست . مثل یاهو مسنجر . از ویندوز 7 استفاده میکنیم و netmeeting نداره به همین دلیل از نرمافزار استفاده میکنیم. سیستما یکیش بر پایه i7 و دوتای دیگه بر پایه dualcore هست که عینا مثل هم هستن اونی که مشکل داره یکی از این دوتاست .
مشکل اینجاست که این دو تا کارتو (----- و شبکه) رو با هم تداخل میده . منظور اینه که تو نرم افزار( outlook lan mesenger) به جای اینکه از کارت شبکه استفاده کنه از کارت ----- برای شبکه خانگی استفاده میکنه و به همین دلیل اون دوتای دیگه رو نمیبینه . فکر کنم باید یه جوری بهش بفهمونم
که از کارت شبکه استفاده کنه برای شبکه . این باید توی تنظیمات ویندوز باشه که نمیدونم کجای ویندوز چنین تنظیمی هست؟؟؟:41: (خیلی فنی شد:31:)
البته اینم بگم که از چند نرم افزار دیگه هم استفاده کردم همشون همینجورین .
حالا چیکار کنم؟
night lord
26-03-2010, 17:38
بابا یکی کمک کنه کارم گیره . :41: این چندمین باره که تاپیک میزنم هیچکس جواب نمیده
undertaker_ss
27-03-2010, 00:27
نه فقط چت نیست هم چت هم برای همدیگه فایل میفرستیم هم کارای دیگه در هر صورت خیلی به درد بخور هست . مثل یاهو مسنجر . از ویندوز 7 استفاده میکنیم و netmeeting نداره به همین دلیل از نرمافزار استفاده میکنیم. سیستما یکیش بر پایه i7 و دوتای دیگه بر پایه dualcore هست که عینا مثل هم هستن اونی که مشکل داره یکی از این دوتاست .
مشکل اینجاست که این دو تا کارتو (----- و شبکه) رو با هم تداخل میده . منظور اینه که تو نرم افزار( outlook lan mesenger) به جای اینکه از کارت شبکه استفاده کنه از کارت ----- برای شبکه خانگی استفاده میکنه و به همین دلیل اون دوتای دیگه رو نمیبینه . فکر کنم باید یه جوری بهش بفهمونم
که از کارت شبکه استفاده کنه برای شبکه . این باید توی تنظیمات ویندوز باشه که نمیدونم کجای ویندوز چنین تنظیمی هست؟؟؟:41: (خیلی فنی شد:31:)
البته اینم بگم که از چند نرم افزار دیگه هم استفاده کردم همشون همینجورین .
حالا چیکار کنم؟
اگه disable کنی کارت ریسیور رو هم باز قاطی میکنه؟
رنج ip ها شون چطوره؟ توی یه رنجن؟ اگه آره نمیشه متفاوت بدی
night lord
27-03-2010, 11:27
اگه disable کنی کارت ریسیور رو هم باز قاطی میکنه؟
رنج ip ها شون چطوره؟ توی یه رنجن؟ اگه آره نمیشه متفاوت بدی
آخه نمیشه disable کرد چون داره باهاش کار میکنه.
رنج ip رو نمیدونم.فکر نکنم ای پی داشته باشه اصلا اگرم داشته باشه من نمیدونم. ولی اگه داشته باشه و بشه عوضش کنی خوب میشه .
نمیدون کجا میتونم ایپی هاشونو ببینم و چجوری باید عوضش کنم . اگه میدونی بگو تا عوضش کنم ببینم چی میشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.